Şimdi Ara

Fatih Terim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Terimi elestirmek son 11 senesi icin anlarim bende en büyük elestirenlerden biriyim ama genc milli takim, A milli takim, Galatasaray yani yanilmiyorsam 8 senelik zaman zarfinda basaridan basariya kostu.
    90 2000 arasina camur atmak dogru degil bence ama son 11 senede heryerden kovuldu basarili oldugu yerdende istifa etmese kovulacakti birini ya tam kötülüyoruz yada tam kral ilan ediyoruz.
    Bana göre o dönemde Terim Morinhodan daha iyi bir hocaydi gelicek olarak ama yapamadi özellikle Milan 200 milyon euroluk oyuncu aldi Terim icin
  • Fatih Terim'de her Galatasaray'lı olduğu gibi hizmetini vermiştir, hizmetinin karşılığı almıştır. Kimse duygusala bağlamasın. Vefa denen bir erdem mevcut ise Lucescu döneminde şampiyonlar liginde çeyrek finalin kapısından dönen bir takımı dağıtıp en büyük kazığı atmak ise , Galatasaray taraftarının 5 sene süren bu çilesinin üstüne böyle yanlış adımlar atıp vefa beklemek çok saçma.

Hagi , Gerets , Kalli , Cevat , Skibbe , Bülent , Rijkaard, Hagi sezonlarında tüm başarısızlıklar teknik direktörlere mal edilmişken , hepsinde futbolcular esgeçilmişken , Fatih Terim döneminde başarısızlığın sonucu futbolculara yüklemek polyannacılığın daniskasıdır. Bu camiayı bilen , kokusu tanıyan , örfünü , adetini yaşayan bir adama üstelik. Bundan öncekiler için hep futbolcuların yetersizliğinden yakındık ve bahsettik ama teknik adamlar yollandı , her yeni gelene paralar harcandı , Fatih Terim içinde aynısı olacağı şüphesiz bir gerçektir. Yapılması farzdır.

• Bazıları amma saçmalamış.F.T.in başarıları cart curt...Başarımı istiyorsunuz ?

Al sana başarı.Dünyanın en iyi kalecisi Pinto'dur o zaman.Herkesten daha fazla Kupası ve madalyası var.

Futbol konuşamayan adamlar sadece uefa da uefa diyor.Bizim o gün elediğimiz arsenal 2008 de şampiyonlar ligi finali oynarken biz CL ye gidemiyorduk.Açın şu gözünüzü artık.O gün o takımın başında Wenger vardı.Bizde F.T. 3 kere var.,

2 takımın başarıları ortada iken birisi yanlış yapıyor onlar mı biz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

Bazıları amma saçmalamış.F.T.in başarıları cart curt...Başarımı istiyorsunuz ?

Al sana başarı.Dünyanın en iyi kalecisi Pinto'dur o zaman.Herkesten daha fazla Kupası ve madalyası var.

Futbol konuşamayan adamlar sadece uefa da uefa diyor.Bizim o gün elediğimiz arsenal 2008 de şampiyonlar ligi finali oynarken biz CL ye gidemiyorduk.Açın şu gözünüzü artık.O gün o takımın başında Wenger vardı.Bizde F.T. 3 kere var.,

hocam sen seksi erkekmisin bilmemde kate upton daş

• quote:

Orijinalden alıntı: the wow

quote:

5 seneye evleniyoruz.

Kate şu an kariyerime yoğunlaşmalıyım dedi.

Ben 26 o 24 olur o zamana.Bakarım sıkılırsam başka birisini bulurum.Yoksa devam.

• fatih terimin suçu yok bütün suç benim çünkü totemimi bozdum arkadasım için ve maçı ev yerine dışarda izledim dışarda izlemeyelim diye çok söyledim ama dinlemedi maçtan sıkıldım dışarı çıktım penaltı olmuş falan bütün suç benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Bu adamı bu noktaya getiren 4 sene üst üste şampiyon olan, avrupa da mükemmel işler yapan galatasaray futbolcularıdır.

O futbolcuları da baban adam etti zaten.

ergünün arifin hakan şükürük konuşmalarını hiç mi takip etmiyosunuz adamlar biz sahaya çıkmadan önce fatih terim tüylerimizi diken diken ederdi diyolar adamlara moral veriyo boşuna mı imparator oldu yani?
  • quote:

quote:

quote:

5 seneye evleniyoruz.

Ben 26 o 24 olur o zamana.Bakarım sıkılırsam başka birisini bulurum.Yoksa devam.

sıkılırsan kate için şansımız olur yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 seneye evleniyoruz.

sıkılırsan kate için şansımız olur yani

Ben onu 5 senede iş göremez raporu aldırtırım.Birde beni çıldırtıyor.Çok kötü yatakta

Biriside orda Fatih Terim yok hakan'a Arif'e korkutuyordu onları disipline diyordu diyor.Hakan şükür F.T. ile dalga geçtiği bir video vardı F.T. git başımdan hakan konsantre olmaya çalışıyorum diyordu.Yakında Tanrı diye tapacaksınız F.T. ye korkuyorum

• quote:

Biriside orda Fatih Terim yok hakan'a Arif'e korkutuyordu onları disipline diyordu diyor.Hakan şükür F.T. ile dalga geçtiği bir video vardı F.T. git başımdan hakan konsantre olmaya çalışıyorum diyordu.Yakında Tanrı diye tapacaksınız F.T. ye korkuyorum

Fatih Terim'e tapanı görmeyiz de elimizde Fatih Terim teknik direktör değil diyecek tipler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Fatih Terim'e tapanı görmeyiz de elimizde Fatih Terim teknik direktör değil diyecek tipler mevcut.

Bir daha izin alirlar sizden o tipler. Bir tek sizler iyi hocadan ve futboldan anliyorsunuz ya ne demek efendim.
    Sizden ne kimsenin bir sey ögrenecek durumu var nede akil alicak durumu isteyen istedigi kisiyi elestirir ve yerer burasi forum hakeret küfür etmedigi sürecede serbest.
    bu artik cok biliyorum havalarinizi kendinize saklayin son 11 senesi basarisizlik icinde gecmis bir hocanin hocaliginida tartisma isinide birakin bir zahmetde insanlar kendi duygulariyla kendileri karar versinler.
    Bu yaklasimlariniz son 3 senedir kabak tadi verdi senin adina söylemiyorum ama forumda genel anlamda baz alarak yaziyorum ilk olarak sunu unutmayin foruma girip yorum yapan elestiren yada öven kisilerden ne fazla bilginiz nede eksikliginiz var bunu unutmayin ve millete laf sokmaya kalkmayin

• Bazıları diyor ki,Fatih Terim'i neden eleştiriyorsunuz,daha erken.
    Tamam da adamın sistemini eleştirmezsin,istediği sistemi kurar,ama herkesin gördüğü bir gerçek konusunda inat ediyorsa kötü niyetliyse eleştiri olur.
    Yekta'yı silmeyi,göndermeyi kafaya koymuş adam,benim transfer etmediğimi oynatmam egosu Fatih Terim de yıllardır vardı,Lucescu'dan sonra da vardı,ve Galatasaray'a çok zararı oldu.
    Fatih Terim,ilk hafta çok zorda kaldığüı için ve önceki maçta Milli Takımda Yekta iyi oynadığı için Yekta'yı oynattı.
    Şu andan itibaren Yekta'yı oynatsa da ya yanlış yerde oynatır Yekta iyi oynayamasın da taraftar tepki göstersin Yekta'ya bende bir daha takıma almıyayım diye,yada bu zamandan sonra Yekta'yı oynatsa ne olur,takımdan kesilen adam,ara sıra maç oynamazsa nasıl formunu bulur.Fatih Terim kendisi söylüyor,oyuncular oynaya oynaya kendini bulur diye.
    Şimdi,egoları yüzünden Yekta'yı takımdan kesmeye çalışan Fatih Terim'e aferin hoca bravo mu diyelim.Madem inat yapıyor,açık açık kendi egolarını tatmin ediyor,ve bizde bunun bir art niyet olduğunu düşünüyorsa,Fatih Terim başarısız olduğunda Yekta'yı neden oynatmadığını sorarız arkadaşlar.Yekta'yı önceki yıllar dikkatlice izlemiş kimse,Yekta bu kadroda oynayamaz diyemez.Bu adam ofansif oyunu iyi yönlendiriyor ama tabi adamı sık sık oynatıp destek olursan başarılı olur.Adamın sakatlığı falan da yok.Fatih Terim'in huyudur,kendisinin transfer etmediği bir futbolcunun taraftarın sevgilisi olmasını istemez.

Fatih Terim egosu uğruna Galatasaray'ı kulanmasın,adaletli olsun,o halde iyi oyuna rağmen başarılı olamasın o zaman bilinçli Galatasaray taraftarı onu eleştirmez merak etmeyin,ona zaman verir,destek olur.Haklı eleştirileri basite almayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

quote:

Bir daha izin alirlar sizden o tipler. Bir tek sizler iyi hocadan ve futboldan anliyorsunuz ya ne demek efendim.
    Sizden ne kimsenin bir sey ögrenecek durumu var nede akil alicak durumu isteyen istedigi kisiyi elestirir ve yerer burasi forum hakeret küfür etmedigi sürecede serbest.
    bu artik cok biliyorum havalarinizi kendinize saklayin son 11 senesi basarisizlik icinde gecmis bir hocanin hocaliginida tartisma isinide birakin bir zahmetde insanlar kendi duygulariyla kendileri karar versinler.
    Bu yaklasimlariniz son 3 senedir kabak tadi verdi senin adina söylemiyorum ama forumda genel anlamda baz alarak yaziyorum ilk olarak sunu unutmayin foruma girip yorum yapan elestiren yada öven kisilerden ne fazla bilginiz nede eksikliginiz var bunu unutmayin ve millete laf sokmaya kalkmayin

Estağfurullah ne haddime kim demiş benden izin alsınlar. Bence kendi kafana göre yazıyorsun birşeyler, benim yazdığımdan bu anlam çıkmaz. Benim Fatih Terim eleştirilemez gibi bir iddiam da yok. Sadece ipin ucunu kaçıranlar var. Bunu da son derece sıradan bir biçimde söyledim. Ki bırak da madem burası forum bunu söylemeye hakkım olsun.

• Fatih Terim'i çok sevmem ama saygı duyarım. Eleştirilecek işler de yapıyor. Ancak işe başka yönden bakalım.

Son yıllarda T.D mezarlığına dönmüş futbol takımımız.

Sorun hep onlarda olamaz bence.

Aynı şekilde kadromuz her yıl değişiyor.

Artık bir istikrar yakalamamız lazım.

Bunu nasıl yapacağımızı da düşünecek birileri vardır diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Evet futboldan anlamıyor çünkü bizi 4 yıl üst üste şampiyon yaptı.
    Evet futboldan anlamıyor çünkü bize uefa kupasını aldırdı.
    Evet futboldan anlamıyor çünkü Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasın da 3. yaptı.

Evet futboldan anlamıyor çünkü o gerçek Galatasaraylı...

Fatih Terim ve futbolcular yaptı bu işi ayrıca geçen maç sabriyi orta sahada başlatması futboldan gerçekten iyi anladığını gösteriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

quote:

Estağfurullah ne haddime kim demiş benden izin alsınlar. Bence kendi kafana göre yazıyorsun birşeyler, benim yazdığımdan bu anlam çıkmaz. Benim Fatih Terim eleştirilemez gibi bir iddiam da yok. Sadece ipin ucunu kaçıranlar var. Bunu da son derece sıradan bir biçimde söyledim. Ki bırak da madem burası forum bunu söylemeye hakkım olsun.

Kusura bakma arkadasim ama o yorumdan bu cikiyor tamam seninde hakkin varda yani Politika konusmak icin Politikaci olmak gerekmedigi gibi bir olay bu isler. Herkez kendince her konudan anlar ama illada o isin usatdai olmasi anlamina gelmiyor.

elestirilerinde cogu hakli bakin bazi arkadaslar bilmiyor o dönemde hazirlik maclari kötü gidince Hagiyi aldi yönetim, tekrar hani sans verdi bilmem ne hikayeleri var ya güya Süren kovacakmisda para yokmusta vs vs onu uyduran sahis nerden uydurduysa tam tersine Terime ilie ve Flipescu alindiki (2 oyuncu taraftar baskisini önlemek icin PSG Uefa eleme macina helikopterle indirilip yönetim show yapti ve taraftara sabir cagiri gösterdi) o dönemde 2 oyuncuda zehir gibiydi bu yönetimin bu sansi yok istesede oyuncu alma ve kiralama devri bitti. Bunu bildigin halde az para alan sorun yapmayan Culio, Sarp, Stancu gibi adamlari ne yolluyorsun kimi aldin taraftar bayram yapiyor Sarp icin tamam yollada kim var elinde o klas tarzi rakibi bozucak ?
    Adamin sistemsizligi, oyuncu secimleri, yapilan veya yapilmayan isler hepsi bir taraftan patlak verdigi icin kimse kendini hoca sanmiyor ama konu hakkinda yorum yapiyor bu tarz düsünenlerinde biraz hocalik icin haklari olsun demi ?

• Klas yazmisim Kalas olucakti birileri olayi istedigi yöne ceker düzeltiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

Fatih Terim'i çok sevmem ama saygı duyarım. Eleştirilecek işler de yapıyor. Ancak işe başka yönden bakalım.

Son yıllarda T.D mezarlığına dönmüş futbol takımımız.

Sorun hep onlarda olamaz bence.

Aynı şekilde kadromuz her yıl değişiyor.

Artık bir istikrar yakalamamız lazım.

Bunu nasıl yapacağımızı da düşünecek birileri vardır diye umuyorum.

Fatih Terim'e sabır göstermek , intihar olur. Çünkü yapabileceği bir şey yok. Erkenden yollanması her iki taraf içinde en hayırlısı olur.

• Fatih terimi florya sorumlusu vs olarak gelebilirdi ama asla asla asla teknik direktör olmamalıydı olurmu diye herkes düşündü ama sonuş hüsranBaşkanda dedi gelecek hocada benim içinde son nokta demişti ve ft geldi kabul edelim Fatih hoca taktik vs bilmez uygulatmaz oyuncu bireysel olarak takım çalıştırır yani kazıma gaz ver ardaya ver vs. adam galatasarayın 2000 dışında klüp başarısı yok tesadüf olabilirmi abdullah avcı adam kaç senedir belli düzende takım çalıştırıyor keşke o gelseydi:(webo gibi bir adamınız yada sol açıklarındaki adam gelmiş takır takır oynuyor onlar nerden buluyor anlamış değilim
  • Josep Guardiola teknik direktör değildir. Josep Guardiola'ya iyi teknik direktör veya "teknik direktör" diyen adam beni karşısında bulur. (Nokta) (Anlayan anlamıştır.)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.