Şimdi Ara

Fatih Terim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Hasnun Galip, çok keskin yazıyorsun fakat yaşının gereği ancak gördüğün ve bildiğin kadarını yorumlayarak.Bu kadar keskin konuşup 3. haftadan hocayı yolladığına göre bu takımı şahlandıracak, başarı üzerine başarı aldıracak hocayı biliyor olman lazım.Merak ettim cidden kim bu hoca ?!

Eleştir elbet, herkesin fikrini duymak kadar, çok seslilik kadar güzel bir şey yok.Ama otorite gibi yazmanın, kestirip atmanın, öneri getirmemenin lüzumu, gereği yok.Az biraz içini doldurun yazdıklarınızın, ya da destekleyecek şeyler yazın ki hem daha iyi anlaşılabilesiniz, hem de herkesin katılıp içine çeken bir sohbet, tartışma ortamı doğsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

@Hasnun Galip, çok keskin yazıyorsun fakat yaşının gereği ancak gördüğün ve bildiğin kadarını yorumlayarak.Bu kadar keskin konuşup 3. haftadan hocayı yolladığına göre bu takımı şahlandıracak, başarı üzerine başarı aldıracak hocayı biliyor olman lazım.Merak ettim cidden kim bu hoca ?!

Eleştir elbet, herkesin fikrini duymak kadar, çok seslilik kadar güzel bir şey yok.Ama otorite gibi yazmanın, kestirip atmanın, öneri getirmemenin lüzumu, gereği yok.Az biraz içini doldurun yazdıklarınızın, ya da destekleyecek şeyler yazın ki hem daha iyi anlaşılabilesiniz, hem de herkesin katılıp içine çeken bir sohbet, tartışma ortamı doğsun.

Akın abi bu benim görüşüm , bunun yaşla veya bilgi ile göreceli bir şey değil. Ben Galatasaray'ın hayrına olacak bir şey söylüyorum. Sen Fatih Terim'e akrabalık bağı olduğu için farklı bir duruş açısı sergilemen doğal. Sizde Galatasaray'ın başarasını istiyorsun ama bak olmuyor işte takımın geçen seneden bir farkı yok. Sercan ve Elmander'i Fatih Terim nezlinde alınmadı mı? Ne tür megolamanyaklıktır , "Ocak'a kadar bu adamlar ile idare edicez" demek. Nasıl bir aşktır ki Sabri , Hakan , Servet , Gökhan , Kazım grubunda bizim göremediğimiz ama Fatih Terim'in Galatasaray aşkının önüne geçebilecek , bir performans durumu. Bir takımda başarı böyle mi sağlanır? Takımdaşlık böyle mi kazanır? Ruh böyle mi yakalanır?

Benim gözümde Galatasaray=Fatih Terim değil Galatasaray> Fatih Terim , Hagi vs. diyedir.

Bu takımı başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bilmiyorum ama Aziz Yıldırım gibi bir başkan, takımda son sözü ben söylerim tipinde bir başkanımız olduğu zaman Fenerbahçe gibi her zaman ilk 2'ye oynarız.

• Ya hadi UEFA tesaduf, Avrupa 3.lugu de mi tesaduf? Yapmayin Allah askina...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasnun Galip

quote:

@Hasnun Galip, çok keskin yazıyorsun fakat yaşının gereği ancak gördüğün ve bildiğin kadarını yorumlayarak.Bu kadar keskin konuşup 3. haftadan hocayı yolladığına göre bu takımı şahlandıracak, başarı üzerine başarı aldıracak hocayı biliyor olman lazım.Merak ettim cidden kim bu hoca ?!

Akın abi bu benim görüşüm , bunun yaşla veya bilgi ile göreceli bir şey değil. Ben Galatasaray'ın hayrına olacak bir şey söylüyorum. Sen Fatih Terim'e akrabalık bağı olduğu için farklı bir duruş açısı sergilemen doğal. Sizde Galatasaray'ın başarasını istiyorsun ama bak olmuyor işte takımın geçen seneden bir farkı yok. Sercan ve Elmander'i Fatih Terim nezlinde alınmadı mı? Ne tür megolamanyaklıktır , "Ocak'a kadar bu adamlar ile idare edicez" demek. Nasıl bir aşktır ki Sabri , Hakan , Servet , Gökhan , Kazım grubunda bizim göremediğimiz ama Fatih Terim'in Galatasaray aşkının önüne geçebilecek , bir performans durumu. Bir takımda başarı böyle mi sağlanır? Takımdaşlık böyle mi kazanır? Ruh böyle mi yakalanır?

Benim gözümde Galatasaray=Fatih Terim değil Galatasaray> Fatih Terim , Hagi vs. diyedir.

Bu takımı başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bilmiyorum ama Aziz Yıldırım gibi bir başkan, takımda son sözü ben söylerim tipinde bir başkanımız olduğu zaman Fenerbahçe gibi her zaman ilk 2'ye oynarız.

Bu biraz yaşla ilgili canım kardeşim, neden dersen müsade et iki kelam edeyim.Sen profilde yazana göre 1991 doğumlusun, ben 1976.Aramızda 15 yaş fark var, sen bahsettiğimiz hocanın en şaşaalı dönemlerini ya hayal meyal hatırlıyorsun, ya da okuduklarınla fikir sahibisin.3 maçta bilet kesmek için çok derin bilgi, birikim ister bence.O birikime sahip kimseyide görmedim henüz.

Benim Fatih TERİM'le akrabalık bağım yok, bu nereden çıkdı ?! Sadece hocaya yakınım, yakınım derken çeşitli kişiler vasıtasıyla, akrabası olan ben değilim bir başkası.

Geçen seneden farklı başlamadık burası doğru, ama el insaf 3 hafta oldu lig başlayalı.Ayrıca adam akıllı trasfer yapılamadığı, planlanamadığı da bir gerçek.Ama bunun yegane suçlusu federasyon ve sergilediği tutum.Ara transfer çok hareketli geçecek bence, bu alenen gözüküyor.

Benim aşkım Galatasaray'a, kimseyi, hiçbir şeyi sallamam bu hususta bilesin.Ama kimseninde hakkını asla ve asla yedirmem.Hak sahibine hakkını teslim ederim.

Sen dahil hepiniz sadece Fatih TERİM'in konuşmasından korkun, eğer konuşursa sular bir daha hiç durulmamak üzere çalkalanabilir.Herşeyi hocanın üzerine yıkıp kenara çekiliyorlar ama hoca konuşursa eşek tepmişten beter olmakla birlikte madara da olurlar söyleyeyim şimdiden.

Bizde ne o tarz başkan olur, ne de O kişilkte birisini kabulleniriz.Bunu şöyle söylemek daha doğru, Galatasaray'ın haklarını kıyasıya savunacak ve dik bir adam lazım bize başkan olarak, efendi oldukça kaybediyoruz çünkü.

Bak sana bir şey daha yazayım aynı hataya düşme.Değil bu forumda, Türkiye'de, Dünya'da bana Fatih TERİM'ın gazla oynattığını ispatlayacak bir adam göster ne dersen yapayım. Hadi kıyak geçeyim, gaz verdiğini ispatlaması için soyunma odasında bulunmuş olması lazım, sen odada bulunan değilde odaya yaklaşabilenini söyle ona da razıyım.

Eleştir, haklı yanların var, katıldığım yanların var.Ama asıp kesmeyelim, kulp takıp yollamayalım, bahsettiğimiz de bir insan, sihirli değnek sahibi değil.

Tartışılmayacak bir gerçek var, Galatasaray'ın başarısının önündeki en büyük, belki tek engel yine Galatasaraylılar !!!

• Ne olursa olsun şuanda Türkiye'nin en iyi teknik adamına bu lafı söyleyemezsin mourinho gibi kompleksi bir adamın bile büyüklüğünü kabullendiği birini böyle yorumlamak saçmalıktan öte birşey değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Galatasaray taraftarı hakikaten vefasız. Bunu söylemekten utanıyorum ama bir Fenerbahçe kadar olamıyoruz. Tek maçta, tek harekette adam silmeyi ne çok seviyoruz ya? Son 5 yıla bakın, kaç teknik direktör, kaç kaleci eskittik? Aylarca takımı sırtlarsın, bir hatanda küfrü yersin. 1-0 öndeyken güzel, gol yedin mi çıt çıkmaz koskoca staddan. Öte yandan, Fenerbahçe'ye bakıyorsun. Ne olursa olsun arkasındalar takımlarının, yöneticilerinin. Gerçekten skor taraftarıyız.

katılıyorum...örnek; kazım sorunlu bi adam, bunu herkes biliyor, ona rağmen adamı aldılar. Fakat kazım kazım tahminlerin üstüne elinden geldiğinin fazlasını oynuyor bence, son maçta adam biraz kötüydü, oyundan alınırken ıslıklıyorlar! yazıktır yahu!... Mustafa sarp diye bir çocuk geldi, arada bi hatalar falanda yapıyodu ama terini son damlasına kadar akıtıyodu, ona da bir hazımsızlık herkeste,burda forumlarda bile !!
    Amaaaa.. bu vefasız lafın Terime ise kesinlikle katılmıyorum, kimsenin göstermediği kadar vefa gösterdik kendisine, tamam iyi niyetli, galatasaraylılığına laf yok ama futbolla ilgisi bitmiş adamın, kesinlikle emekli olması gerekiyor, paranın tadından olsa gerek bir türlüde buna yanaşmıyor...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hasnun Galip

quote:

Bu biraz yaşla ilgili canım kardeşim, neden dersen müsade et iki kelam edeyim.Sen profilde yazana göre 1991 doğumlusun, ben 1976.Aramızda 15 yaş fark var, sen bahsettiğimiz hocanın en şaşaalı dönemlerini ya hayal meyal hatırlıyorsun, ya da okuduklarınla fikir sahibisin.3 maçta bilet kesmek için çok derin bilgi, birikim ister bence.O birikime sahip kimseyide görmedim henüz.

Benim Fatih TERİM'le akrabalık bağım yok, bu nereden çıkdı ?! Sadece hocaya yakınım, yakınım derken çeşitli kişiler vasıtasıyla, akrabası olan ben değilim bir başkası.

Geçen seneden farklı başlamadık burası doğru, ama el insaf 3 hafta oldu lig başlayalı.Ayrıca adam akıllı trasfer yapılamadığı, planlanamadığı da bir gerçek.Ama bunun yegane suçlusu federasyon ve sergilediği tutum.Ara transfer çok hareketli geçecek bence, bu alenen gözüküyor.

Benim aşkım Galatasaray'a, kimseyi, hiçbir şeyi sallamam bu hususta bilesin.Ama kimseninde hakkını asla ve asla yedirmem.Hak sahibine hakkını teslim ederim.

Sen dahil hepiniz sadece Fatih TERİM'in konuşmasından korkun, eğer konuşursa sular bir daha hiç durulmamak üzere çalkalanabilir.Herşeyi hocanın üzerine yıkıp kenara çekiliyorlar ama hoca konuşursa eşek tepmişten beter olmakla birlikte madara da olurlar söyleyeyim şimdiden.

Bizde ne o tarz başkan olur, ne de O kişilkte birisini kabulleniriz.Bunu şöyle söylemek daha doğru, Galatasaray'ın haklarını kıyasıya savunacak ve dik bir adam lazım bize başkan olarak, efendi oldukça kaybediyoruz çünkü.

Bak sana bir şey daha yazayım aynı hataya düşme.Değil bu forumda, Türkiye'de, Dünya'da bana Fatih TERİM'ın gazla oynattığını ispatlayacak bir adam göster ne dersen yapayım. Hadi kıyak geçeyim, gaz verdiğini ispatlaması için soyunma odasında bulunmuş olması lazım, sen odada bulunan değilde odaya yaklaşabilenini söyle ona da razıyım.

Eleştir, haklı yanların var, katıldığım yanların var.Ama asıp kesmeyelim, kulp takıp yollamayalım, bahsettiğimiz de bir insan, sihirli değnek sahibi değil.

Tartışılmayacak bir gerçek var, Galatasaray'ın başarısının önündeki en büyük, belki tek engel yine Galatasaraylılar !!!

Kardeşim keramet kavukta ise al benim cüzdanımda tevellüt 1964 yazıyor :) Eleştirmek elbet herkesin hakkı, bence bırak istedikleri gibi eleştirsinler, zaten suya sabuna dokunmadığımız için terim hikayesi yıllardır devam ediyor ya!... Maziyi bilmek demek, maziye gömülüp kalmak demek değil elbet, terimin başarılarını yeterince takdir ettik, ama devrinin geçtiğini de artık farketmemiz / kendisininde farketmesi gerekir, maalesef terim hoca kendisini yenileyemedi, yöntemleri, taktikleri teknikleri yetersiz kalıyor artık. ligin başında şampiyonluğun en güçlü adayı bir mağlubiyet, bir (ballı) beraberlikle başlıyorsa geçmiş olsun bence.. Bu tabloyu lig boyunca izleriz biz.. Takımın ne yapmak istediğini anlayabildiniz mi siz ? Ligde ne yaptığını bilmeden top oynayan ender takımlardanız maalesef.. Gol pozisyonu yok, çünkü santrafor yok (podolski dediler, son on yıldır yaptıklar gibi uyuttular taraftarı yine), en son frikik golünü hatırlıyor musunuz?, bizim ceza sahamızın içinde kafa vurmayan takım yok, her korner , her serbest atışta yüreğimiz ağzımıza geliyor, iki toptan birisi kaleye geliyor, kaleci alacaz dediler (buffon adı geçti taraftarı uyutmak için yine!!) aldıkları kaleci ortada, iddia ediyorum bizim aykut bu musleradan bir gömlek daha iyi, galatasarayın en sağlam yeri her dönemde kaleci olmuştur (bi dönem hayrettin hariç!) ama son yıllarda top tutabilecek bi kaleci bulamadılar maalesef, leo franco geldi olmadı, güiza bakışlı de sanctis geldi olmadı, maalesef bu senede baltayı taşa vurdular!! E atan adamın yok, tutan adamın yok, ne yapacaksın???
    Mersin idmanyurdu ne güzel top oynuyor, orduspor ne güzel top oynuyor, hemen her takım ne yaptığını biliyor, bizim takımın ne yaptığını bilen, nerden nasıl oynamaya çalıştığını bilen, anlayan varsa beri gelsin, açıklasında anlayalım.. Defansa top çıkarmayı öğretemiyo, adam paylaşmayı öğretemiyo, forvete gol atmayı öğretemiyo, tek öğrettiği top tutun! top bizde kalsın (ikide bi geri pas yapıp duruyolar ya bu top sevdasından!), iyi de kardeşim top sende kalınca turşusunu kurmayacaksın, gol atmaya çalışacaksın, bi araştırın lütfen üç maçta kaç gol pozisyonuna girmişiz??? zevk aldınız mı hiç maçlarımızdan???
    Bu senenin ne olacağı ayan beyan belli oldu bence, ligin sonunu biz zor getiririz, Fatih Hocam kral hakan gibi sende zirvede bırak artık, seyirci sabırsız, ilerleyen zamanlarda senide yuhalarlar falan kaldıramazsın sonra elbet birileri gelir senin yerine , hiç meraklanma...
    (inşallah tersi olurda utanırım, burada özür dilemek zorunda kalırım ben)

• quote:

Orijinalden alıntı: UFO123
    Kardeşim keramet kavukta ise al benim cüzdanımda tevellüt 1964 yazıyor :) Eleştirmek elbet herkesin hakkı, bence bırak istedikleri gibi eleştirsinler, zaten suya sabuna dokunmadığımız için terim hikayesi yıllardır devam ediyor ya!...

Maziyi bilmek demek, maziye gömülüp kalmak demek değil elbet, terimin başarılarını yeterince takdir ettik, ama devrinin geçtiğini de artık farketmemiz / kendisininde farketmesi gerekir, maalesef terim hoca kendisini yenileyemedi, yöntemleri, taktikleri teknikleri yetersiz kalıyor artık.

ligin başında şampiyonluğun en güçlü adayı bir mağlubiyet, bir (ballı) beraberlikle başlıyorsa geçmiş olsun bence.. Bu tabloyu lig boyunca izleriz biz.. Takımın ne yapmak istediğini anlayabildiniz mi siz ? Ligde ne yaptığını bilmeden top oynayan ender takımlardanız maalesef..

Gol pozisyonu yok, çünkü santrafor yok (podolski dediler, son on yıldır yaptıklar gibi uyuttular taraftarı yine), en son frikik golünü hatırlıyor musunuz?, bizim ceza sahamızın içinde kafa vurmayan takım yok, her korner , her serbest atışta yüreğimiz ağzımıza geliyor, iki toptan birisi kaleye geliyor, kaleci alacaz dediler (buffon adı geçti taraftarı uyutmak için yine!!) aldıkları kaleci ortada, iddia ediyorum bizim aykut bu musleradan bir gömlek daha iyi, galatasarayın en sağlam yeri her dönemde kaleci olmuştur (bi dönem hayrettin hariç!) ama son yıllarda top tutabilecek bi kaleci bulamadılar maalesef, leo franco geldi olmadı, güiza bakışlı de sanctis geldi olmadı, maalesef bu senede baltayı taşa vurdular!! E atan adamın yok, tutan adamın yok, ne yapacaksın???

Mersin idmanyurdu ne güzel top oynuyor, orduspor ne güzel top oynuyor, hemen her takım ne yaptığını biliyor, bizim takımın ne yaptığını bilen, nerden nasıl oynamaya çalıştığını bilen, anlayan varsa beri gelsin, açıklasında anlayalım.. Defansa top çıkarmayı öğretemiyo, adam paylaşmayı öğretemiyo, forvete gol atmayı öğretemiyo, tek öğrettiği top tutun! top bizde kalsın (ikide bi geri pas yapıp duruyolar ya bu top sevdasından!), iyi de kardeşim top sende kalınca turşusunu kurmayacaksın, gol atmaya çalışacaksın, bi araştırın lütfen üç maçta kaç gol pozisyonuna girmişiz??? zevk aldınız mı hiç maçlarımızdan???

Bu senenin ne olacağı ayan beyan belli oldu bence, ligin sonunu biz zor getiririz, Fatih Hocam kral hakan gibi sende zirvede bırak artık, seyirci sabırsız, ilerleyen zamanlarda senide yuhalarlar falan kaldıramazsın sonra elbet birileri gelir senin yerine , hiç meraklanma...
    (inşallah tersi olurda utanırım, burada özür dilemek zorunda kalırım ben)

Keramet elbette tamamen yaşta, başta değil.Yoksa 5 yaşındaki keçiye ot yemenin tekniklerini anlatırdık değil mi ?

Şaka bir yana kardeşimize yaştan bahsetmemin sebebi dikkatini çekebilmek içindi.Kimsenin eleştirisine lafımız olmaz, olamaz.Herkes hür irade ile eleştirmekte, gördüğü yanlışı dillendirmekte özgür elbet.Yalnız düşülen yanlış varsa, eksik veya yalan yanlış bilgilerin uzantısı olarak eleştiriliyorsa müdahale eder elimden geldiğince doğrusunu anlatmaya çalışırım.

Eleştirinizde doğru yanlarda var, yanlış yanlarda.En önemli saptaman ve ortak düşüncemiz Fatih TERİM'in kendisini yenilemediği.Bir anlamda " ben oldum " düşüncesine saplanıp kalması.Zaten eğer bunu başarmış olsaydı çok farklı yerlerde olacağı muhakkaktı.Ayrıca ben belli oyuncuları devamlı oynatmasını da doğru bulmam.

Taktikleri konusuna girmeyelim, taktik eldeki oyuncuların yeteneklerine göre şekillenir.İlk dönemindeki oyuncuların en büyük özelliği maç içerisinde kaç varyasyon değişirse değişsin, kimin mevkisi değişirse değişsin sırıtmadan görevini layıkı ile yerine getiren oyunculardan kurulu olmasıydı.Şimdi bu tarz oyuncular bulmak ve bir araya getirmek neredeyse hayal.

Ligin başında şampiyonluğun en güçlü adayı Galatasaray fikri size ait.Bu herkese göre değişir.Gönülden konuşursan her zaman en güçlü aday Galatasaray'dır, ya mantıksal konuşursan ?! Lig boyunca bu tabloyu izlemezsiniz merak etmeyin, lig ikinci yarı itibariyle kıvama gelir ve başlar.Büyük ihtimal devre arası daha hareketli geçecek bizim için transfer yönünden.Ayrıca saha içerisindeki dağınıklığı görebiliyorsunuz fakat ilk onbirde kaç yeni oyuncu olduğunuda bilerek ve ona göre yorum yapmıyorsunuz bence.Bunu da göz önünde bulundurun, bu kadar umutsuz ve tez canlı olmanın manası yok.

Bu kadar büyük isimleri taraftarın umudu haline getiren Fatih TERİM değil, Ünal AYSAL'dır.Hoca tamam dese alınsa ve oyuncu tutmasa " vay kulübü şu kadar zarara soktu vs. " diye söyleniyorsunuz, almayınca da almadı diye.Bunun neresinde mantık var ? Adam aşağı tükürse sakal, yukarıya tükürse bıyık.

Defanstaki sorun yıllardır var ve kronik.Sihirli değnek değmişçesine bir anda düzelecek mi sanıyordunuz ? Tüm futbolcuları değiştirmeye bütçede el vermediğine göre biraz sabırlı olun.

Buffon iyi kalecide yaşına başına baktınız mı hiç ?! Yaşı bir yana takip etmediğiniz belli, istediği paradan haberiniz var mı ?! Aldıkları kaleci ortada derken ?! Valla ağzı ile kuş tutsa bu kulüp size yaranamaz sanırım, Aykut Muslera'dan iyi demek bence komikliğinde ötesinde.Ben size kimsenin tartışamayacağı gerçeği söyleyeyim, kulağınıza küpe olsun.Muslera hariç kalecilerimizin yeteneklerini toplayıp 10 ile çarpın, asla ve asla bu yaştaki Brad Friedel'ın yanına yaklaşmaz.

Bende sizin gibi oynanan oyundan şu an mutlu değilim, ama asla sizin gibi umutsuz da değilim.Özür dilenecek bir durum yok, inşallah güzel günler yaşar bugünleri unuturuz.

Birde gözardı edilen bir durum var.Hoca tüm sistemi Arda üzerine kurdu, ama Arda son anda gitme kararı alıp gitti.Tüm planlar altüst oldu desek yeridir.Benim düşüncem bu sancı en fazla ilk yarı boyunca sürer, ikinci yarı ile beraber herkesin özlediği Galatasaray sahada olmaya başlar diye düşünmekteyim.

Yaşanan süreçte yapılmayan, yapılamayan transferlere vs. hiç girmiyorum.Yalnız dışarıdan gözüktüğü gibi değil içeride olaylar, herkes kaçak güreşip topu hocaya atıyor.Ama ne demişler, gün olur devran döner.

• Takım Arda üzerine kuruluydu,Arda gitti diyerek Fatih Terim li takımın futboldan çok uzak oyununa mazeret bulan arkadaşlar;bu takım 2 yıldır Arda üzerine kurulu,ama Arda sürekli sakatlandığı işçin sürekli takımı yanlız bıraktı üstelik öyle 1 ay önceden de oynamacağı belli değild,öaçtan 1 saat önce oynayamacağı belli oluyordu,bu önceki teknik direktörlerin daha zorda kaldığını gösterir.Fatih Terim en azından bu hafta Arda'nın olmayacağını biliyor ve maça Arda'sız hazırlanıyor takımı o haftaya ona göre kuruyor.Adnan Polat demedimi takımın beyni Arda ve takımı Arda'ya göre kuracağız,transferleri Arda'ya göre yapacağız demedi mi.2 senedir taköımı Arda'ya göre kuran,maçların son saatine kadar Arda oynayacak diye takımı hazırlayan ama son anda Arda'nın oynamayacağı haberini alan Rickaard'ın ne suçu vardı,hagi'nin ne suçu vardı.Oysa biz bu adamları skorda ve futbolda başarılıyken bile eleştirdik,her nedense Terim Terim dedik.
    Bilenler bilir,Fatih Terim 2 senedir değişik taktiklerle Galatasaray'ın başına geçebilmek için basındaki elemanlarıyla full pres yaparak 2 senedir tüm teknik direktörlerin kuyusunu kazdı.üstelik Galatasaray'ın zarar göreceğini bile bile sırf kendi menfeatleri için bu oyunu oynadı.Ben Galatasaray'ı kimseye yar etmem dedi kapılı kapılar ardında.
    Bakalım Servet'a ve diğer evlatlarına vefa borcunu nasıl ödeyecek.Sanırım kimsenin yaptığı yanına kalmaz,eden bulur,Servet ve Gökhan zan daha birçok maçta bu takımı ve Fatih Terim'i yakar.Tabi bu seferki hataları istemeden olur.

• Vallahi sıktı artık !!! Arkadaş, konu Fatih TERİM'se eğer ben bilirim, ben konuşurum.Kim nereden nesini biliyorsa açıklasın, kimse hariçten gazel okumasın.

Kimse AKIN olmaya çalışmayıp, orjinal AKIN benim demeye kalkmasın !!! Forum dışında dalga konusu olup bu yaşta madara olmanın manası yok, herkes kendisi olsun !!!

Fatih TERİM'in 2 senedir takımın başına geçmek için yırtındığı sadece hayaldir, hayal !! Başka bir izahı, tanımı yoktur, olamazda. Varsa kafanıza takılan buyurun konuşalım, hayal satmayın, uydurmayın veya her söylenene kanmayın !!!

Kimden duyuyorsunuz, sizi kim kandırıp oyuna getiriyor ?! Ayakta uyuyorsunuz resmen !!! 2 senedir kuyu kazıyor dediğiniz adamın 2 seneden fazladır ayağına gidip yalvarılıyor, bundan heberiniz var mı ?! Yoktu, ben söyledim oldu şimdi !

Sizin zannettiğiniz gibi Fatih TERİM'de pelerin falan yok, uçamıyor !!! Sizin için düş kırıklığı oldu sanırım ?!

Konu Fatih TERİM olduğu zaman millet alenen sapıtıyor, mantığı ara ki bulasın !!! Yahu bu adamda senin benim gibi insan, bir sürü yanlışı, hatası var bunları konuşun, ortak düşüncelerde buluşuruz zaten.

Ondan sonra çoluk çocuk muhabbeti, arada kendince laf sokma çabaları vs. Hadi buyrun, indim çoluk çocuk seviyesine, kim ne biliyorsa, kaynağıyla yazsın.Kaynağı olmayan, bunu ispatlayamayan ya eğsin başını sussun, ya da mantıkla bağdaşan şeyler yazsın.

Her zaman olduğu gibi yalana dolana izin vermem, kimse ne kendisini, ne de bir başkasını olduğundan farklı gösteremez burada bu böyle biline !!!

Ondan sonra karşısındakinin fikirlerine saygı vs. yazıp kendinize haklılık payı çıkartmaya çalışmayın ! Herkes bildiğini konuşsun, sallamasın !!! Herkesin birbirinden öğreneceği şeyler olabilir, kimse her şeyi ben biliyorum demesin !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Takım Arda üzerine kuruluydu,Arda gitti diyerek Fatih Terim li takımın futboldan çok uzak oyununa mazeret bulan arkadaşlar;bu takım 2 yıldır Arda üzerine kurulu,ama Arda sürekli sakatlandığı işçin sürekli takımı yanlız bıraktı üstelik öyle 1 ay önceden de oynamacağı belli değild,öaçtan 1 saat önce oynayamacağı belli oluyordu,bu önceki teknik direktörlerin daha zorda kaldığını gösterir.Fatih Terim en azından bu hafta Arda'nın olmayacağını biliyor ve maça Arda'sız hazırlanıyor takımı o haftaya ona göre kuruyor.Adnan Polat demedimi takımın beyni Arda ve takımı Arda'ya göre kuracağız,transferleri Arda'ya göre yapacağız demedi mi.2 senedir taköımı Arda'ya göre kuran,maçların son saatine kadar Arda oynayacak diye takımı hazırlayan ama son anda Arda'nın oynamayacağı haberini alan Rickaard'ın ne suçu vardı,hagi'nin ne suçu vardı.Oysa biz bu adamları skorda ve futbolda başarılıyken bile eleştirdik,her nedense Terim Terim dedik.
    Bilenler bilir,Fatih Terim 2 senedir değişik taktiklerle Galatasaray'ın başına geçebilmek için basındaki elemanlarıyla full pres yaparak 2 senedir tüm teknik direktörlerin kuyusunu kazdı.üstelik Galatasaray'ın zarar göreceğini bile bile sırf kendi menfeatleri için bu oyunu oynadı.Ben Galatasaray'ı kimseye yar etmem dedi kapılı kapılar ardında.
    Bakalım Servet'a ve diğer evlatlarına vefa borcunu nasıl ödeyecek.Sanırım kimsenin yaptığı yanına kalmaz,eden bulur,Servet ve Gökhan zan daha birçok maçta bu takımı ve Fatih Terim'i yakar.Tabi bu seferki hataları istemeden olur.

Neye dayanarak diyorsunuz bunları ? Madem birşeyler biliyorsunuz - ki ben bunu ilk defa sizden duyuyorum - altını doldurursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Runaway.

quote:

Takım Arda üzerine kuruluydu,Arda gitti diyerek Fatih Terim li takımın futboldan çok uzak oyununa mazeret bulan arkadaşlar;bu takım 2 yıldır Arda üzerine kurulu,ama Arda sürekli sakatlandığı işçin sürekli takımı yanlız bıraktı üstelik öyle 1 ay önceden de oynamacağı belli değild,öaçtan 1 saat önce oynayamacağı belli oluyordu,bu önceki teknik direktörlerin daha zorda kaldığını gösterir.Fatih Terim en azından bu hafta Arda'nın olmayacağını biliyor ve maça Arda'sız hazırlanıyor takımı o haftaya ona göre kuruyor.Adnan Polat demedimi takımın beyni Arda ve takımı Arda'ya göre kuracağız,transferleri Arda'ya göre yapacağız demedi mi.2 senedir taköımı Arda'ya göre kuran,maçların son saatine kadar Arda oynayacak diye takımı hazırlayan ama son anda Arda'nın oynamayacağı haberini alan Rickaard'ın ne suçu vardı,hagi'nin ne suçu vardı.Oysa biz bu adamları skorda ve futbolda başarılıyken bile eleştirdik,her nedense Terim Terim dedik.

Neye dayanarak diyorsunuz bunları ? Madem birşeyler biliyorsunuz - ki ben bunu ilk defa sizden duyuyorum - altını doldurursanız sevinirim.

Rüşvetin belgesi olmaz.Bu işlerin de belgesi olmaz.
    Kimse alınmasın,nasıl Fatih Terim yalakaları varsa piyasada,Fatih Terim'i değişik sebeplerle sevmeyenler de var.Ben Fatih Terim'in kalıbına,göbeğine gıcık olmuş değilim,bir insanı sevmemek için huy ve kişilik gibi birçok açıdan sebeplerim olur genellikle.
    Kimse benim Galatasaraylılığımı bilmeden bana Fatih Terim'in Galatasaraylılığını üstün gösteremez.Biz gelirimizin kaçta kaçını Galatasaray'a harcıyoruz,çevremizde Galatasaray markaları kullanılsın diye uğraşıp duruyoruz,Galatasaray üstüne binbir yalan,binbir slogan atıp,kendini sadece Galatasaray'a yardımcı oluyormuş gibi gösterip aslında Galatasaray üzerinden varlıklarına varlık katanlara karşı elimden geldiğince mücadele ederim ben.

Söz konusu Galatasaray ise gerisi tefarruattır,evet ama o teferruatları çok da iyi hesap ediyorlar.Kimse Galatasaray'a karşılıksız şu kadar verdim demesin,diyemezler de zaten,diyemedikleri için " her yardım açıklanmaz " yalanını uyduruyorlar.
    Adama sorarlar,italyada ne kadar kazandın?Pekala villan var son model,içinde herşey var,şunun var bunun var,nasıl kazandın?Paranın derdinde değiliz ama Galatasaray sana hiç mi kazandırmadı diye sormanın yeri de geliyor.

Arkadaşlar,ben kurnaz geçinip gününü gün edenleri sevmem.Cebindeki paranın yarısını,hatta hepsini Galatasaray'a harcayan,bilet alan forma alan taraftar emin olun bunlardan daha çok Galatasaraylı.3 milyon dolar kazanıyorsun,yeri gelmiş 50 bin TL borç vermişsin,onu da almamışsın,almak için de uğraşmamamışsın,yıllarca ballandıra ballandıra anlatıp bunu da büyük Galatasaraylılık gibi göstermenin ne anlamı var.Galatasaray'dan yılda 3 milyon dolardan fazla kazandınmı kazanmadın mı,ve bu Türkiye'de yerli bir teknik direktörün hayatında kazandığı en fazla para değil mi?

Madem para önemli değil,neden çalışmanda yüksek miktarlarda kazanıyorsun.Para önemli değilse,yılda 1 milyon dolar miktarı yaz ve imzala o kadar sözünün eriysen.Galatasaraylı taraftarlar,en iyi Galatasaraylı sizsiniz,Galatasaray üzerinden zenginliklerine zenginlik katıp,Galatasaraylılık edebiyatı yapanlara kanmayın,sorgulayın,sorgulamak hakkınız.Siz hem paralarınızı harcıyorsunuz hemde zamanınızı.Sizin haklı eleştirilerinize kimse " şundan bundan çok mu iyi bileceksin " cevabı veremez.Elma ile armut u herkes ayırt eder,Fatih Terim elmayı armut armudu elma yapınca vardır bir bildiği deyip onun dediği doğrudur demek kendine inanmamaktır.
    Ben Fatih Terim'i başarısız olduğu zaman eleştirmekten kaçmayacağım çünkü kendisine çok kızgınım,çünkü sırf onun yüzünden 2 yıldır Galatasaray zarar gördü.
    İyi düşünün arkadaşlar,zamanında Ümit Davala yardımcı antrenördü,ve şu an Fatih Terim'in yardımcısı.İyi hatırlayın Ümit Davala daha önce yardımcı antrönör iken neler olmuştu,hatırlamazsanız hatırlatayım,Galatasaray zarar görmüştü,takımın disiplini bozulmuştu,takımın havası bozulmuştu.Şu an Ümit Davala Fatih Terim'in yardımcısı.
    Bravo Terim'e iyi çalışmış zamanında.Bu sadece örneklerden bir tanesi.

• Arkadaş bir kişi de çıkıp maçlardan önce konu açsın; şunlar şunlar şöyle oynayacak, bu adamlar iyi oynayacak desin. Bu kadar iyi biliyorsunuz yapın ya, hocaadan önce siz yazın görelim ne kadar tutturuyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaş bir kişi de çıkıp maçlardan önce konu açsın; şunlar şunlar şöyle oynayacak, bu adamlar iyi oynayacak desin. Bu kadar iyi biliyorsunuz yapın ya, hocaadan önce siz yazın görelim ne kadar tutturuyorsunuz.

Dostum,forumdaki eski mesajları oku,maçtan önce değil 1 ay önce dediklerimizin bile çıktığını görürsün.Gökhan Zan kafayla belki 1-2 gol atar ama birçok maçta takımı yakar düşüncesi forumda daha önce yazıldı diye biliyorum.

Ben bizzat daha Muslera transfer olmadan demiştim ki;Muslera köşeye giden doksana giden topları kurtarır ama üstüne gelenleri elinden kaçırır demiştim,daha şimdiden doğru çıktı.

Melo çok kırmızı kart görür,top yerine adama kural dışı hatta centilmenlik dışı hareketler yapıyor demiştim,geçenlerde kafa attı rakibe,hakem görmedim dedi,ama bak madem önce söyleyin sonra dediğiniz çıktı dedin,bak Melo bu sezon en az 2 tane direk kırmızı görür ve her kırmızan da en az 3 alır,çünkü adam bu konuda hasta,rakibi tekme yumruk atmazsa durakmıyor.

Fatih Terim'in çalıştırdığı takım paso yan top yapar,tamam rakibe topu belki vermez ama yan toplarla seyirci sıkılır ve o efsane yıllarda olduğu gibi seyirci sayısı azalır.İstersen bunu da yaz bir kenara.Futbol olarak hareket göremeyiz.

Forumda pek ben dedim olducu biri değilim,ben demiştim gibi muhabbetlere girdiğimi hatırlamıyorum ama madem sen istedin yazayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W

Arkadaş bir kişi de çıkıp maçlardan önce konu açsın; şunlar şunlar şöyle oynayacak, bu adamlar iyi oynayacak desin. Bu kadar iyi biliyorsunuz yapın ya, hocaadan önce siz yazın görelim ne kadar tutturuyorsunuz.

Dostum,forumdaki eski mesajları oku,maçtan önce değil 1 ay önce dediklerimizin bile çıktığını görürsün.Gökhan Zan kafayla belki 1-2 gol atar ama birçok maçta takımı yakar düşüncesi forumda daha önce yazıldı diye biliyorum.

Ben bizzat daha Muslera transfer olmadan demiştim ki;Muslera köşeye giden doksana giden topları kurtarır ama üstüne gelenleri elinden kaçırır demiştim,daha şimdiden doğru çıktı.

Melo çok kırmızı kart görür,top yerine adama kural dışı hatta centilmenlik dışı hareketler yapıyor demiştim,geçenlerde kafa attı rakibe,hakem görmedim dedi,ama bak madem önce söyleyin sonra dediğiniz çıktı dedin,bak Melo bu sezon en az 2 tane direk kırmızı görür ve her kırmızan da en az 3 alır,çünkü adam bu konuda hasta,rakibi tekme yumruk atmazsa durakmıyor.

Fatih Terim'in çalıştırdığı takım paso yan top yapar,tamam rakibe topu belki vermez ama yan toplarla seyirci sıkılır ve o efsane yıllarda olduğu gibi seyirci sayısı azalır.İstersen bunu da yaz bir kenara.Futbol olarak hareket göremeyiz.

Forumda pek ben dedim olducu biri değilim,ben demiştim gibi muhabbetlere girdiğimi hatırlamıyorum ama madem sen istedin yazayım.

Hocam zaten bu dediklerin oyuncuların vs. bilinen klasik özellikleri. Benim demek istediğim adam diyor; "bu maç şu değil de bu oynamalıydı. böyle oynarsa yenilecek" vs.

Mübarek ülkede herkes teknik direktör, yok Fatih Terim maça müdahele edemiyor vesaire doğrudur taktiksel olarak çok üstün bir hoca değil ama elindekiler ortada. Gökhan Zan'ımız var bir tane, son derece vasat bir adam alternatifi var mı peki? Yok, Semih Kaya oynasa harikalar mı yaratacak? Veya mevkisi dışında orada Ceyhun oynasa gol mü yemeyeceğiz?

Eldeki kadro belli, Fatih Terim oyunculardan maksimum randıman almasını bilen bir hoca ama ülkede herkes futbol dehası malesef.

Muslera daha çok pişecek zaten, ondan daha iyileri de zaten Madrid'de, Chelsea'de oynuyor var mı daha iyi getirebilecek kaleci?

Melo, bırakın dalaşsın ya. Ruhsuz futbolcu olmasın, Lincoln gibi koşarken yere atsa kendini daha mı iyi? Hasan Şaş, Hagi çok mu centilmen futbolculardı?

Ben futboldan çok anladığımı söylemiyorum ama şunu biliyorum ki Fatih Terim bu forumdaki herkesten daha iyi biliyor futbolu ama buradaki adamlar diyor ki; Fatih Terim hoca değil, futboldan anlamıyor. Var mı böyle bişey ya, adam 40 senedir futbolun içinde ve kariyeri ortada ama biz ondan iyi biliyoruz işi. Eleştirmek ayrı şey, ben daha iyi biliyorum demek çok farklı şey. Sen zaten daha iyi bilsen onun yerinde olurdun, lafım geneledir.

• Sen diğerleri gibi körü körüne Fatih Terim'i savunan bir tarzda değilsin,uygun bir anlatımın var,ben de Fatih Terim'i eleştiriyorum ama diğer Fatih Terim'i eleştirenler gibi eleştirmiyorum,eleştirmesini bilmeyenler de çok forumda.

Bazen futbol,basketbolda mutlaka sayı alman gereken son top çalışmalarına ve taktiklerine ihtiyaç duyar.Oyun içinde rakibin kafasını karıştıracak,çarezi bırakacak paslaşmalar,taktikler çalışılır antrenmanlarda.Fatih Terim de ise gördüğümüz kadarıyla oyuna hakim ol,rakibi boğ ve saire şeklinde bir sistem var.
    Bakınız,UEFA kupasının alındığı zamanlarda,hem Hagi hem Hakan Şükür,antrenmanlar bittikten sonra ve antrenmanlar haricinde çok çalışmışlar,orta-şut-defans-serbest vuruş çalışmışlar.Bunları Fatih Terim mi dedi hadi arkadaşlar siz çalışmaya devam edin diye,Hayır..Bu futbolcular kendileri istemişler çalışmayı.Kadroya girme dertlerimi vardı,Hayır..

Dün maçta,Sabri çok harika bir koşuyla 2 kişiyi geçti,yaptığı ortaya bakarmısınız,rezalet,o kadar Galatasaraylı ayrı yerde olmasına rağmen,üstelik yakın mesafeden topu Eskişehir futbolcularına pas gibi verdi.Sabrinin herzamanki hali bu.Bu sorundan Fatih Terim'i soyutlıyamayız.Hatırlayın,Lucescu'nun zamanında orta yapmasını bilmeyen futbolcularımız var deyip onları sadece orta yapmak için çalıştırdığını,komedi malzemesi olmuştu,bu Türk Futbolcusuna hakaret demişti bazı Lucescu düşmanı yazarlar.İyi teknik direktör her futbolcusu ile zaman harcar onların zayıf yönlerini geliştirir.

Ben forumda Fatih Terim gerçeklerini uzun uzun anlattım,bizi en fazla yanıltan ve en fazla zaman kaybettiren sürekli dilimize doladığımız Fatih Terim UEFA kupasını kazandırdı muhabbetidir.Sanırım Hakan Şükür,bu sözü duydukça hem kızıyor hemde gülüyordur.

Bu taraftar 2 galibiyet 1 beraberlik 2 galibiyet 1 yenilgi şeklinde giden maçlara nereye kadar dayanabilecek merak ediyorum.Anadolu takımları eskisinden daha sağlam asılacak maçlara PLAY-OFF sisteminde.Bir de yanına kötü futbol oynayan bir Galatasaray maçı kazansa bile taraftardaki heyecanı bitirir.Bazı şeylerin zamanla düzelmeyeceği bellidir.

• Futbolu kimin anlayip kimin anlamadigi zaten forumda belli. Kendisine ait düsüncesi olmayanlar eski basarilar ile bir seyler söyleyip biliyorum saniyorlar. üstelikde Forumlarin amacinin ne oldugunu buraya neden geldiklerini bilmiyen kisiler mevcut aramizda sayilarida az degil. Bir konuda konusmak icin o meslek grubune ait olmak gerektigini sananlar var. Bazi konularda cok agir konusurumda ceza almaya degmez.

4 mac oldu ve 4 mac sonunda ilk defa Eski macinda takim biraz hareket etti.
    Anlamiyoruz ya 4 haftada 2ci kez hava topuna dokunduk 2ciside gol oldu ilginc 4 mac sonra aklina geldi sanirim serbest atis yada kornerde uzun birini ileriye cikartmak sanirim.
    Kardesim bazi basit seyler var hoca bunlari yaptirmazsa birakinda söyliyelim. Gs asil sorunu defans olmadigini orta saha oldugunu söyledik orta sahan iyise defans az hata yapar dedik ortada.
    Alismislar hep klasik isimleri kötülemeye baska halt bilmeden hep ayni isimler Zarbi, Cam adam, Bam vs vs. Defans topu iyi kullanamiyormus diyenlere defans dan dun ileriye top atsa senin alicak adamin yok diyoruz anlatamiyoruz buda ortada.
    Terimin sorunu 1 sistem 4 1 4 1 yada o tarz sistemleri deniyecek.
    Kazimdan vaz gecicek buda belli yani.
    illa kanatlardan oynamak gerekiyorsa hava topu alicak adaminin olmadigini bilecek Elmander icin o konuda bir sey diyemem ama Sercan ve Baros o toplari alamaz
    Yekta, Emre, Engin, Ceyhun, Aydin gibi adamlari kullanacak bellki Melo biraz daha ileride kullanirsak 10 numara tarzi daha faydali olucak o durumdada onu az ileri cikartip geride baska isim kullanicak

Basit seyleri kendisi cok iyi biliyor ya düsünsün uygulasin ayni gecen senekine benzer baslangic yaptik gidisat umarim bozulmaz hatalardan ve bazi seylerde israrci olmayi birakir neticede biz hoca bilmem ne degiliz ama insaf yani 25 sene futbol seyredincede bazi sorunlar vs vs gözüküyor bunuda seyirci görür.
    Hoca olmak ayri kavramdir mac öncesi rakibi incelemek, adam eslestirmelerini yapmak, antrenman programi, kondisyon fizik ayarlamasi, cesitli hucum yada defans varyasyonlarini calistirmak, kimlerin ileri cikacagi vs vs taktiksel seyler bunlarimi biliyoruz diyoruz hocanin görevi bunlar ve daha fazlasi bir macta su adam söyle oynadi demekle hoca bilmem ne olmuyorsun morinho olmuyorsun bildigin konuda fikir yürütüyorsun sadece
    daha hocalik nedir bilmeyen bir hocanin asil görevi nedir daha kavrayamamis kisilere bir halt anlatmaya calisiyorsun ve üstelikde bu adam ackca diyorki kardesim ben fikir yürütecek kapesitem yok söylediginide anlamiyor zaten bunu söyliyen birisinin düsünce ve paylasim platformunda ne isi var oda ayri konu.

• Diyecek laf bulamıyorum yeminle, bu nasıl bir yalanın üzerine yatış stili, nasıl bir sallamasyon zihindir ?!

YUHH !!!
  • konuyu okudukça aklıma mustafa denizli'ye taktik veren polis geldi.
  • Adamda beyin varmiski vermis. Demekki kendinde o kapesiteyi görmüs bazilari gibi ortaya bir halt bilmeden saldirmamis. O hocalarinda yorum yaparken nasil hoca iken nasil calistiklarinida dünya alem biliyor. Avrupadada pek cok hoca yorum yapiyor ama taktik vs vs sallamiyor bunlar gibi.
    Digeride ortaya laf atan arkadasimiza kime yaziyorsan acik konus ve diyecegin varsa söyle sallama neymis cürüt artik kimin icin yazdinsa.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.