beyler uyanın ! fatih terim 96-2000 döneminde kimseyi adam etmedi. ondan öncekiler ortamı hazırladı belli bir süre sonra takım kıvama geldi. bu fatih denen herif anca gaz vermeye yarayan aslen fos bir adamdır o dönemde sadece gaz verebilmiştir. ee gazda bir yere kadar hala fatihte fatih diye çıldırıyonuz. kompleks makinesi para düşkünü basit bir adam fatih.
zaten o yüzden milli takımı 2. yaptı
Bu sene gelecek başarısızlığın hakkımızda hayırlı olacağı kanısındayım. Bir daha hiçbir başkan fatih terimi ağzına almayacaktır. Bravo terim arkandayız. bu puan kayıpların ile temelli kurtulucaz senden
ulan yeter be yeter. rijkaard gelir. bu adam futboldan anlamıyor. gitsin.
hagi gelir. o t.d. ise ben maauurinyo yum derler..
bülent gelir. tamam efsane ama t.d. değil.
fatih terim gelir. daha 3 hafta olmuş. yeter gitsin. t.d. değil asla. gazcı tüpçü.
ulan yeter...
ne zaman öğreneceğiz takımın arkasında durmayı. ne zaman ?
la bi durun ya.
lan kovulacak olsa wengeri manutd dan 8 yediğinde kovarlardı.
yeter yahu. ben bıktım bunlar bıkmadı.
şimdi yine karşı çıkacaklar olacak bu yazdıklarıma. sizinle uğraşmayacağım. boşuna klavyenizi eskitmeyin...
Galatasaray taraftarı hakikaten vefasız. Bunu söylemekten utanıyorum ama bir Fenerbahçe kadar olamıyoruz. Tek maçta, tek harekette adam silmeyi ne çok seviyoruz ya? Son 5 yıla bakın, kaç teknik direktör, kaç kaleci eskittik? Aylarca takımı sırtlarsın, bir hatanda küfrü yersin. 1-0 öndeyken güzel, gol yedin mi çıt çıkmaz koskoca staddan. Öte yandan, Fenerbahçe'ye bakıyorsun. Ne olursa olsun arkasındalar takımlarının, yöneticilerinin. Gerçekten skor taraftarıyız.
Fatih Terim Cimboma geldiğinde bir sevindim ki anlatamam . Acaba diyorum Aziz başkan onu bilerekmi Cimboma getirdi
quote:
Orijinalden alıntı: sungate
Teknik direktör olarak tekrar Gs2Ye gelmesini hata olduğunu düşünüyorum. Ben Avrupa'da takım çalıştırmasını isterdim.
Yanlız burada Fatih Terim saçma sapan şekilde eleştiriliyor. Hagi'nin ekmeğini yedi diyen futbol özürlü insanlar var.
Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı’nı, 1993 Akdeniz Oyunları Şampiyonu yapan ( o kadroyu inceleyin)
Son torbadan grup elemelerine girmiş Milli takımı (bildiğin lüksemburg seviyesi) Euro 96 'ya taşıyan. Bu ülkeyi Piontek'den sonra bir şeyler yapabileceğine inandıran teknik direktör bahsettiğimiz kişi.
Uefa kupasını kazandıran Milli takımımızı Euro 2008 de yarı final oynatmış kişi.
Özürlü dediğin ben olsam gerek. Euro 2008'in tamamen bireysel zaferler olduğunu söylememe gerek yok zaten. Her maç leş gibi bir futbol vardı. Karşıda oynayan takımlar öne geçince ve de karşılarında top oynamayan bir takım görünce bıraktılar. Sonuç olarak bireysel oyuncuların kendi çabalarıyla gol atıldı. Kim çıkıp da diyebilir ki Türk Milli takımı çok iyi oynadı, Fransa, Almanya, Hollanda gibi takımları yendi diye? Kimse.
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
ulan yeter be yeter. rijkaard gelir. bu adam futboldan anlamıyor. gitsin.
hagi gelir. o t.d. ise ben maauurinyo yum derler..
bülent gelir. tamam efsane ama t.d. değil.
fatih terim gelir. daha 3 hafta olmuş. yeter gitsin. t.d. değil asla. gazcı tüpçü.
ulan yeter...
ne zaman öğreneceğiz takımın arkasında durmayı. ne zaman ?
la bi durun ya.
lan kovulacak olsa wengeri manutd dan 8 yediğinde kovarlardı.
yeter yahu. ben bıktım bunlar bıkmadı.
şimdi yine karşı çıkacaklar olacak bu yazdıklarıma. sizinle uğraşmayacağım. boşuna klavyenizi eskitmeyin...
bunlara morinho'yu bile getirsen harcarlar hocam. neymiş 2000 ruhunda fatih terim hazıra konmuş. zaten Josep Guardiola 'da hazıra kondu Morinho'da Nasıl mantık varsa bizim taraftarda artık.
Şampiyon olunca göklere sığdıramıyorlar ama yenilince kimse yüzlerine bakmıyor. İşte türk insanı böyle diye türk futbolu ilerlemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Evet futboldan anlamıyor çünkü bizi 4 yıl üst üste şampiyon yaptı. Evet futboldan anlamıyor çünkü bize uefa kupasını aldırdı. Evet futboldan anlamıyor çünkü Türkiye'yi Avrupa Şampiyonasın da 3. yaptı.
Evet futboldan anlamıyor çünkü o gerçek Galatasaraylı...
ilk olarak trabzonspor'lu dur diye görüpte laf etmeyin aslen trabzonluyum ve trabzonsporluyum galatasarayı her zaman sevmişimdir zaten uefa da her Türk gibi galatasaraylı olduk! uefa ya giden her Türk takımıda tutmaktan gurur duyacağız!
O zamanki kadroyu az çok hatırlıyorum başka haci. hasan şaşın en bomba zamanı . davala dersen neler yapar . tafareli anlatmama gerek yok zaten penaltı usdatı. emre dersen o zaman hacinin velihatı. ee hakan şükür dersen kafayla geleni affetmez. ee önceki forvetiniz vardı top sakallı unuttum ismini çıkartamıyorum o var yani kadro bombaydı hiç unutmam haci kırmızı kart gördü maçtan atıldımı ne oldu saha dışındaydı Fatih Terim oturuyordu haci kenardan macı yönetiyordu 4. hakem uyarmıştı hatta yerine geç diye!
Bugun fenerin başında da bir teknik adam! hesapta var işte o takımı hale getiren o adammı! geçen sene şampiyon yapan o adammı ? Yok işte gelsin bakalım başka bir takıma ne yapacak ne edecek hiçbirşey. Yani demem o durki bence bu başarılar Fatih hocadan çok takımın başarısıdır
Milli takımdada gördük kendisini fiorentina'da neden bukadar başarılı olamadı ?
Eleştirmek hakkınız ama eleştirinin de bir sınırı olmalı.Bende vefasızlık olarak görüyorum bazı yorumları, haddini aşanı bile var.Kimse kariyeri boyunca aynı çizgiyi sürdüremez, inişler çıkışlar elbet olacak.Eleştirilmeyecek kadar iyi kimsenin olmadığı da, ligde sergilenen performans ve kadro seçiminden dolayı eleştirilmesi gerektiği muhakkak.Yalnız ipin ucunu kaçırmayalım.
Bende lig trafiğinde iyi bulmadım takımı ve hocayı, ama zamanla taşlar yerine oturduğunda daha iyi olur diye düşünmekteyim.
@GitarxtanbuL ;
1 - Bana senin yorumundan hareketle 1 tane hocanın marifetiyle ile başarı kazanmış takım söyle ?!
2 - Fiorentina'da başarılı olamadığında ciddi misin ?!
Kovulduguna göre basarisiz olmus demektir reef1905 ben seneye Milanla calisacam aciklamasindan itibaren Fionrentina düsüse gecti ve sonundada yollandi zaten. Terimin 11 senelik kariyerindeki tek basari 2008 baskada bir tane basarisi yok 11 senede ortada gercekten hic bir sey yok. üstelikde bu hoca ilk 6 senedinde basaridan basariya kosmus bir isimse. Terimin ilk 6 senesi avrupadaki Morinho olmasi dönemi ve kendisine Fiorentina ve Milan kapilarini acmistir ama sonrasi malesef 11 senede ya istifa ya kovulmalarla gecmistir.
Vay be dünyanın en seksi erkeği bizim forumda takılıyormuş.
Hocam sen zannederim Fatih TERİM'i İtalya yıllarında hiç takip etmemişsin, çünkü o döneme ait yansıttığın bilgiler yanlış.Ya da sende Fatih TERİM takıntısı var. Açar o döneme ait haberleri ve olayları tekrardan gözden geçirirsen bilgileri tazelemiş olursun.
Fiorentina'dan sizin deyiminizle kovulmuş olsa bile bu başarısız olduğunu mu gösterir, bu mudur yani ? Bunda zerre mantık yoktur, bir insan kovuldu diye başarısızlık yaftası ile yaftalanamaz.Hatırlatırım, Mondragon bize geldiğinde takımı küme düşmüş ya da düşecek, Fransa'nın en çok gol yiyen kalecisi olmasına rağmen yılın kalecisi ödülünü almıştı.
Bahsettiğin 11 sene iyice irdelenebilir, zamanım olsa uzunca yazarım.Kafamı toparlayınca geldiğimde düşüncelerimi eklerim, illa ki haklı olduğun yanlar vardır.Yalnız bana kimse Özhan CANAYDIN döneminden bahsetmesin, konu olmadık yerlere kayıyor bilgi eksikliklerinden dolayı.Detaylıca anlatıp aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmak zorunda kalmayalım.
3 macta yargılamak dogru değil real madrid de 4 macta 7 puan topladı bizimde 4 macta 7 puan olcak buyuk ihtimal ama bi teknik direktör bi takımın basına neden 3. kez getirilir bunu anlamıyorum illa eskilere yonelilcekse takımı hasan sas tugay ve umit davala yonetseydi ft kendi tabuları olan nolursa olsun onlardan vazgecmeyen bi adam ft bıraktıktan sonra takımın basında abdullah avci ve arif erdemi gormek isterim ben sahsen
Herkesin eleştiri hakkına saygı duymakla birlikte anlamadığım bir nokta var.Neden Fatih TERİM'in başında olduğu takımların performansı, aldığı skorlar beğenilmediğinde istisnasız her zaman bunun hesabı hocaya soruluyor ?! Elbet hocanın etki ettiği, hatalı durumlar da söz konusu ama hep mi hoca suçlu, hatalı ?
Neden futbolcuların performansı irdelenmez ? Futbolcuların dokunulmazlığı var da biz mi bilmiyoruz ?
Hocanın başarılı olduğu yıllarda tüm başarıyı futbolculara bağlayanlar, başarısızlığı neden futbolcularda aramazlar acaba ?!
Eleştirin elbet, herkes yanlış gördüğünü söylemekte, eleştirmekte haklı.Kimse eleştirilmez değil yalnız adaletli olun ! Sonra kullanıcılar fikir ayrılıklarından birbirine düşüyor, bölüm girilmez, muhabbet edilemez hale geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
quote:
Teknik direktör olarak tekrar Gs2Ye gelmesini hata olduğunu düşünüyorum. Ben Avrupa'da takım çalıştırmasını isterdim.
Yanlız burada Fatih Terim saçma sapan şekilde eleştiriliyor. Hagi'nin ekmeğini yedi diyen futbol özürlü insanlar var.
Türkiye 21 Yaş Altı Millî Futbol Takımı’nı, 1993 Akdeniz Oyunları Şampiyonu yapan ( o kadroyu inceleyin)
Son torbadan grup elemelerine girmiş Milli takımı (bildiğin lüksemburg seviyesi) Euro 96 'ya taşıyan. Bu ülkeyi Piontek'den sonra bir şeyler yapabileceğine inandıran teknik direktör bahsettiğimiz kişi.
Uefa kupasını kazandıran Milli takımımızı Euro 2008 de yarı final oynatmış kişi.
Özürlü dediğin ben olsam gerek. Euro 2008'in tamamen bireysel zaferler olduğunu söylememe gerek yok zaten. Her maç leş gibi bir futbol vardı. Karşıda oynayan takımlar öne geçince ve de karşılarında top oynamayan bir takım görünce bıraktılar. Sonuç olarak bireysel oyuncuların kendi çabalarıyla gol atıldı. Kim çıkıp da diyebilir ki Türk Milli takımı çok iyi oynadı, Fransa, Almanya, Hollanda gibi takımları yendi diye? Kimse.
Şu attığın mesajla bile beni destekliyorsun futbol özürlü diyerek az bile söylemişim. Burada Fatih Terim'i savunacak değilim zaten adamın başarıları ortadadır.
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
beyler uyanın ! fatih terim 96-2000 döneminde kimseyi adam etmedi. ondan öncekiler ortamı hazırladı belli bir süre sonra takım kıvama geldi. bu fatih denen herif anca gaz vermeye yarayan aslen fos bir adamdır o dönemde sadece gaz verebilmiştir. ee gazda bir yere kadar hala fatihte fatih diye çıldırıyonuz. kompleks makinesi para düşkünü basit bir adam fatih.
4 Sene ne gaz vermiş adamlara. Keşke her takıma öyle gaz veren biri gelse
quote:
Bu yoruma kalıbımı basarım. Arkadaş çok doğru şeyler söylemiş. Benim ve buradaki birçok kişinin yaş itibarı ile bilmediği ancak, eğer olurda büyükleriniz ile sohbet ederseniz anlayabileceğiniz şeylerden bahsetmiş. Jupp Derwall adında bir futbol duayeni vardır birçoğunuz bilmez. O adam, Galatasaray'ın şuanda yakın tarihindeki efsane olmuş oyuncuları yetiştiren adamdır. O oyuncular gençlik dönemlerinde yıllarca birlikte oynadıkları için, oyun sistemlerini ezbere bildikleri için önüne gelen takımları çatır çatır yenmişlerdir. 2002 yılındaki tarihi dünya kupası başarısı da teknik direktöre mal edilecek bir başarı değildir. O takımda, kaleci hariç tüm iskeleti oluşturan oyuncular Galatasaraylı oyunculardır (çoğunluğu). Şunu da dikkate almalısınız ki Türkiye, o dünya kupasında 1 defa bile bir avrupa ülkesi ile karşılaşmamıştır. Diyeceğim, o oyun tarzlarını, pozisyonlarını ezbere bilen oyuncuların başına gelen sizin yüce Fatih Terim'iniz, arkadaşın da dediği gibi bol gazlı konuşmalarını yaparak, oyuncuları çok iyi ateşleyip motive ederek, böyle bir katkıda bulunmuştur 2000 yılındaki başarılara... Fatih Terim'in kariyeri boyunca en büyük başarısı nedir diye sorarsanız eğer, Fiorentina'yı 2. sıraya çıkarmasıdır. Gerisi hikaye.
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
quote:
Bu yoruma kalıbımı basarım. Arkadaş çok doğru şeyler söylemiş. Benim ve buradaki birçok kişinin yaş itibarı ile bilmediği ancak, eğer olurda büyükleriniz ile sohbet ederseniz anlayabileceğiniz şeylerden bahsetmiş. Jupp Derwall adında bir futbol duayeni vardır birçoğunuz bilmez. O adam, Galatasaray'ın şuanda yakın tarihindeki efsane olmuş oyuncuları yetiştiren adamdır. O oyuncular gençlik dönemlerinde yıllarca birlikte oynadıkları için, oyun sistemlerini ezbere bildikleri için önüne gelen takımları çatır çatır yenmişlerdir. 2002 yılındaki tarihi dünya kupası başarısı da teknik direktöre mal edilecek bir başarı değildir. O takımda, kaleci hariç tüm iskeleti oluşturan oyuncular Galatasaraylı oyunculardır (çoğunluğu). Şunu da dikkate almalısınız ki Türkiye, o dünya kupasında 1 defa bile bir avrupa ülkesi ile karşılaşmamıştır. Diyeceğim, o oyun tarzlarını, pozisyonlarını ezbere bilen oyuncuların başına gelen sizin yüce Fatih Terim'iniz, arkadaşın da dediği gibi bol gazlı konuşmalarını yaparak, oyuncuları çok iyi ateşleyip motive ederek, böyle bir katkıda bulunmuştur 2000 yılındaki başarılara... Fatih Terim'in kariyeri boyunca en büyük başarısı nedir diye sorarsanız eğer, Fiorentina'yı 2. sıraya çıkarmasıdır. Gerisi hikaye.
O dediğiniz gençleri Akdeniz oyunlarında şampiyon yapan teknik direktör kim araştır bakalım
quote:
quote:
quote:
O dediğiniz gençleri Akdeniz oyunlarında şampiyon yapan teknik direktör kim araştır bakalım
Benim bahsettiğim tarih 1993 ten önce. Jupp Derwall yaz google a biraz araştır sende.
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim bahsettiğim tarih 1993 ten önce. Jupp Derwall yaz google a biraz araştır sende.
@marshall Ben o dönemleri de izledim merak etme. o Rızalı Savaş lı Uğur tanju'lu Milli takımları da izledim hani oyunculara bağlıyorsunuz ya başarıları. Derwall kadar Piontek de önemlidir. Onun ismini niye hiç yazmıyorsun tabi okumuşsun sözlükden Derwal çunu yaptı bunu yaptı. Zaten Fatih Terim değil Juup Terim olsa her şeyi o yaptı olurdu.