Şimdi Ara

Fatih'te bir kişi, mağaza çalışanına 'Ramazan'da sigara mı içiyorsun' diyerek yumruk attı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
4.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 3 sene önce bir şirkette makine stajı yapıyordum orda samimi olduğum aşırı dinci abiler vardı ramazan ayında o ortamda 40 kişiden 30 u oruç tutuyordu o ortamda su sebilleri vardı ben rahatlıkla su içiyordum ama bazen sebilin arkasında içiyordum ayıp olmasın diye.Oruç tutan kimse bir şey demiyordu adamlar acayip iradeliydi kimseye dinsiz demiyordu oruç tutmayanlarda onlara yobaz gözüyle bakmıyordu.Hatta oruç tutanların önünde kola,meyve suyu içenler vardı oruçlu olanlar bir şey demiyordu.Şimdi bu adamlar gibi dincilere kesinlikle eyvallah ama Mağaza çalışanını döven adamlara çok ciddi yaptırım olmalı burası şeriat ile yönetilen devlet değil isteyen istediğini yasalara uymak şartıyla yapabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 6 Temmuz 2016; 2:34:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merak ettgim birşey var şuan dünya üzerinde müslümanlık ve diğer görüşleri olan tüm topluluklardan (hristiyan,musevi,budist ateist deist vb) hepsinden 1 tane kötü insan alsak yani hepsi tecavüz hırsızlık vs birşey işlemiş insan olsun.

    Kısaca 7.5 milyar insan bir hap içip o an ölmeli burda yazılan görüşler normal ise :))) sanki diğer görüşlerde herkes melek sadece müslümanlarda bu var :))

    Adam okul basıp onlarca bebeyi öldürüyor adı hristyan terörist olmuyor ama dünyanın en iyi korunan ülkesini donsuz 2 tane adam ucak kacırıp kulelerini yıkacak buna inanabilen bir halkımız var gerçekten rezil durumdayız.Amerikada yapılan anketlerde bunu müslümanların yaptıgınamı inanıyorsunuz diye sorulan soruda %86 yanlış hatırlamıyorsam müslümanların yaptıgına inanmadıgı yönunde oy vermiş adamlar kendileri bile farkında biz hala Allahuekber diyen adamın kafasını kesenlere bak müslüman diyoruz :))

    Lütfen televizyonlarda kral tv fashion gibi kanalları izliyorsanız biraz profların katıldıkları tartışma programlarını izleyin. Dünyada bizim ülkemiz hariç ışıdin bir müslüman yapı olmadıgını ingilizlerin eliyle kuruldugunu bundan önceki usame bin ladin amerikada ki dergileride boy gösterdikten sonra örgüt lideri oldugu daha sonra ters düşünce öldürüldügünü bilmeyen kimse yok ama bizi okadar cahil bıraktılarki bunuda üniversiteler yoluyla yaptılar.

    Üniversitelilerin %95 cahil bende dahil.kac üniversitede kaç hoca gelecege kafa patlatıp araştırma ödevleri vb şeyler veriyor. 10 sene 30 sene 50 sene önce yazılmış kitapları okuyarak ders yapıyorlar. Amerika her sene tüm üniversitelerine gelecek 10-20 -30 yılda tarımda neler olur ekonomide neler olur dış politika nasıl olmalı vb ödevleri dagıtıp bunları analiz ediyormuş. Biz hala baş örtüsü olan girsinmi diye tartısıyoruz yazık yıllarca bize bunları yaptırdılar halada devam ediyorlar.

    Ramazan kurtoglunun güzel bir sözü var son olarak yazmak istedim. İlk ayeti "oku" olan ve yaklasık 700 ayette " Siz aklınıza danışmazmısınız anlamında olan " ayetler varken müslümanlar bu haldeyse demekki şuanki müslümanlıgın büyük bölümün ne peygamberin nede kuranın izindeyiz.Bunlardan sapmasak şuan çok farklı yerlerde olacağımız kesin.

    Uzun lafın kısası ramazanda oruc tutmuyor diye birine laf atan vuran döven yiyen içene saldıran vb insanların bunu İslamdan öğrendiklerini sanacak kadar cahil ve bu dini bilmiyorsanız önce okuyun öğrenin ondan sonra diyinki şu ayette ramazanda oruç içine yumruk atın yazıyor bu nasıl iş yazın. İnsanlar üzerinden din tartışılmaz her toplumun her inancın inancsızın iyiside vardır kötüsüde.




  • şimdi düşüncemi yazmak isterdim de hoşgörüye maruz kalmayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 6 Temmuz 2016; 3:00:13 >
  • Sonucu merak ediyorum acaba. Yumrugu yigen arkadasimizin saglik durumu ne durumda ? Felcli falan kalacaksa yumrugu atan en az 3 yil yatmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Olmaaaaz Mutlu mesut yaşamak yok 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydoonur19

    Sonucu merak ediyorum acaba. Yumrugu yigen arkadasimizin saglik durumu ne durumda ? Felcli falan kalacaksa yumrugu atan en az 3 yil yatmali.

    Hastaneye kaldırıldıktan 8 gün sonra taburcu olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ocu adam öldürmeye teşebbüsten yargilayacaksin görsun nasil oluyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EO2527

    Olmaaaaz Mutlu mesut yaşamak yok 😀

    Ya büyük ihtimalle hayatın rezalet, acınası durumda o yüzden başkalarına sarıyosun.
  • Yersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumruk Atanın annesinin kulakları baya çınlamıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yobazların sonu gelmez ki virüs gibi ürüyorlar. Tayyip babalarının tavsiyesine uyuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel arkadaslar...

    Islam dedigimiz dunyada 1.5 milyardan fazla insani kapsayan bir din.

    Bir ya da birkac yuz sayi fark etmeksizin insanin yaptigi hareketle tum bir dini ve onun mensuplarini yargilayacak kadar nasil ahlak yoksunu olabiliyorsunuz?

    O halde hergun haberlerde cikan onlarca cinayet vakasina, trafik canavarlarina, hirsizlara bakip da "Ooo Turk milleti hirsiz, katil" filan diyilebilir mi?

    Nasil bir mantik bu? Hangi zekanin urunusunuz siz?

    Ben bu sahsi ve bunun gibi hareketler sergileyen hicbir insani tasvip etmiyorum, dinimin de bunu hos gorecegine inanmiyorum.

    Ama siz buna ragmen tum insanliginizi bir kenara birakip yadirgamaya devam edeceksiniz. O da tamamen sizin vicdaniniza kalmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir bitmedi işte
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EO2527

    Bir kere ilk saygısızlığı ortalikda sigara içerek o yapmış
    Kaldiki bu kişi çocuk değil kocaman birey yani etrafında milletin oruç tuttuğunu ramazan ayında olduğumuzu biliyor
    Bodozlama taciz yanlış Bende kabul etmiyorum ama uyarıya rağmen devam ediyorsa kötek hakkıdır
    Sıkıyorsa gelin erzurumda yapın bu hareketleri, keske iki tokatla biraksalar diye dua ederdin

    Saygisizlik ?

    Neye gore kime gore?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al işte aynı kafa! Yahu bir başka bireyin yediği yemekten, içtiği alkolden SA-NA-NE! Sen oruçluyken karşında rakı içseler sana mı yazıyor günahı? Yemek yiyen gördün de iraden mi kaldırmıyor? Kafanı cevireceksin. Çıplak kadın gördün de bir yerin mi şişti? Başka tarafa bakacaksin. Ne zaman vazgececeksiniz "saygı" kisvesi altında başka insanlarin hayatına karışmaktan?

    Bu yapılan hareketin tam tersi muadili oruç tutan insanın toplumdan dışlanmasidir, zorla yemek yedirilmesidir, sokak ortasında dövülmesidir. Bunu yapmayan herkes size saygı duyuyor demektir zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yumruk atan yaratık ceza aldımı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam resmen tıger uppercut çekmiş elemana.

    Normal gerçi baştakiler sigara paketine el koyarsa,bira içtiği için dövülenler kabahatli derse çok normal.
  • Gerçek ıslam tabıkı bu. Bısıkletle kırmızıda beklerken suluktan su ıçtıgım ıçın şerıde sıkıştıran el kol yapan bagıran adamlar tahmın edın hangı dıne mensup.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlar hep islami kötülemek için "üst akil" tarafından aramıza yerleştirilen "İsrail ajanları". Bir kısmı da "paralelci" falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi niyetli arkadaş vatandaşın yüzüne konan sineğe yumruk atmıştır yanlış anlayıp olayı farklı mecralara çekmeyin
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.