Şimdi Ara

Fatih Sultan Mehmetin dizisi çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=HiNLmxojT-s

İzleyecekmisiniz.Ben izlerim bunu.Muhteşem yüzyılı yapanlarmı yapıyor acaba müzikler aynı?Umarım Fsm'nin gerçek kişiliği yansıtılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 15 Şubat 2018; 21:44:59 >

• BIKTIM LAN SÖZÜNDEN DE ÇUKURUNDAN DA ERTUĞRULDAN DA Bİ SUSUN BE AYAKTA UYUTUYORLAR MİLLETİ GAZA GETİRMEK İÇİN SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPIYORLAR ANLAMIYORSUNUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

BIKTIM LAN SÖZÜNDEN DE ÇUKURUNDAN DA ERTUĞRULDAN DA Bİ SUSUN BE AYAKTA UYUTUYORLAR MİLLETİ GAZA GETİRMEK İÇİN SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPIYORLAR ANLAMIYORSUNUZ

Yapılanları görüyoruz merak etme sen.Onu gözü kulağı kapalı olanlara söyle.
  • TRT çekerse izlerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle izlemem. Çoğu padişah fsm dahil asla savaşta böyle savaşmadı, saraylardan çıkmadılar.

Muhteşem yüzyıl gibi gerçeği yansıtmıyor bu da paso reyting

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanda en ön safhada çarpışıyordu. Benim bildiğim padişah arkada oturur emir verir savaşı yönetir. Şu an cumhurbaşkanının, başbakanın, generallerin afrinde savaştığını düşünün, o mantık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

BIKTIM LAN SÖZÜNDEN DE ÇUKURUNDAN DA ERTUĞRULDAN DA Bİ SUSUN BE AYAKTA UYUTUYORLAR MİLLETİ GAZA GETİRMEK İÇİN SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPIYORLAR ANLAMIYORSUNUZ

Tamam ya neden bağırıyorsun :'(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat olacağına, fatih sultan mehmed'in kişiliğini yansıtmayacağına eminim. ya kendine osmanlı torunu diyen cahil kitlenin hoşuna gidecek bir şey olur ya da muhteşem yüzyıl gibi olur gerçi muhteşem yüzyıl fena berbat değildi.

• Fetih 1453 filminde ki gibi en arkada taktik verse önde de Ulubatli Hasan gibi kahramanlar olsa daha iyi olur böyle gerçekciliği bitiriyor.
  • Senaryo nasıl olcak o önemli mevzu harem hayatıysa hem tutmaz hem izlemem Mehmet'in harem hayatını ben okumadım zaten ne derece yazılmış çizilmiş bilemeyiz.

Senaryo önemli yani bide bu tarz taht savaş hükümdarlık dizilerini çekmek önemli para emek zaman ister daha bunun figüranı var o su var bu su var.

10 bölüm yapıp final vermezse tutabilir aslında tarihin en büyük liderlerinde biri keşke gerçek tarih sayfalarına bağlı kalınıp öyle bi senaryo yapılsa izlemek ve merak ettiğim en iyi dizi olurda Muhteşem Yüzyıl faciasından sonra zor görünüyor.

• Trt ise asla izlemem habire kafa kesiyolar cahil kesim başta felan alıp izliyorlar şaka gibi

• Fsm'in hayatını anlatacaklarsa aksiyon macera tadında bi dizi olması gerek ama bizimkiler sarayda aşk ve entrika konulu bişey çıkarırlar ortaya çünkü bizim memlekette bu gidiyo

• RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Kanal d de olcak

• Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Osman Pamukoglu hakkari de generalken zaman zaman katilip savasirmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Kesinlikle izlemem. Çoğu padişah fsm dahil asla savaşta böyle savaşmadı, saraylardan çıkmadılar.

Fatih Sultan'ın kankası konuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Kesinlikle izlemem. Çoğu padişah fsm dahil asla savaşta böyle savaşmadı, saraylardan çıkmadılar.

Fatih Sultan'ın kankası konuştu.

Nerden bildin?

• bi bitmediler. osmanlısınıda.. torunlarınıda ..
  • İnsanlar Fsm'in hayatını öğrenmek istiyorsa tarih kitaplarını kurcalasın biraz andaval gibi dizilerden tarih öğrenmeye çalışacaklarına. Görsel yayın da talep ediliyorsa, ttk gibi kurumlar öncülük eder belgeselleri çekilir. Onun dışında ben orta çağ haremini otantikliği görmek isterim, kopan kafalar, sıçar gibi kaşları çatıp bakarak tehditler savuran tırtlar vadisi bozması garip oyunculuklar değil.
  • Yine milliyetçilik değerleriyle masturbasyon yaptıracaklar millete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

bi bitmediler. osmanlısınıda.. torunlarınıda ..

Zoruna mı gidiyor batman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.