Şimdi Ara

FATİH GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTMEMİŞ. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
7
Favori
46.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacetech.

EĞER GEMİ BUYSA BUNUNLA NASIL FETHEDİLİR İSTANBUL BİLMEM.

FATİH GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTMEMİŞ.

Alıntıları Göster
    ne kadar bos , luzumsuz , gerksiz insan var su memlekette , la bu senin kendi tarihin , birak simdi zincir i su nu bunu ,, kara dan indirmis mi gemileri catir catir da indirmis , bu ne demek ? sen misin bizans zincir i koyan ? sen zincir i koyarsan , bende boyle yaparim, peygamberin mujdeledigi bana helal olan bu sehir i gemileri karardan yurutup gene alirim , kacarin yok bizans ....demis... olaylari ne kadar basite aliyorsunuz , dunya nin goz bebegi bu sehir , onu almak sdece bir zincir i kesmekten ibaret olmasa gerek he gereksiz kisiler ?

biliyorum , gereksizce konusan kisiler kendilerini sozde "ataturkcu" olarak nitelendiren ezik kisilerdir... aciyorum size be , bu tarih kimde var , unutma tarihin 1923 te baslamiyor , millattan once 5000 lerden basliyor... ama ne desem bos , siz ataturkce olup oturdugunuz yerden ona buna laf atin ... mustehaktir size..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musamope -- 27 Mart 2009; 14:51:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: (tobesh)

Ozamanki insanlar daha zekiymiş sanırım.Yaptıklarına hala akıl sır erdiremiyorlar. Baksanıza geminin karadan yürütülmesi dışında bir çok örnek var, hatta şahitte olabiliceğiniz piramitler var meselaHer biri yirmi ton ağırlığındaki piramit taşları ve bu taşları bulabilecekleri en yakın mesafe yüzlerce metre uzakdayken bu taşları nasıl getirdikleri hala bilinmemekde.Yani eski zamanda elalemin adamı bunu yapıyorsa bizim ecdadımız neden yapamasın?(!)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: (tobesh)

Ozamanki insanlar daha zekiymiş sanırım.Yaptıklarına hala akıl sır erdiremiyorlar. Baksanıza geminin karadan yürütülmesi dışında bir çok örnek var, hatta şahitte olabiliceğiniz piramitler var meselaHer biri yirmi ton ağırlığındaki piramit taşları ve bu taşları bulabilecekleri en yakın mesafe yüzlerce metre uzakdayken bu taşları nasıl getirdikleri hala bilinmemekde.Yani eski zamanda elalemin adamı bunu yapıyorsa bizim ecdadımız neden yapamasın?(!)

• quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: Erdem2602

Yürütmemeli.

Uçan memeli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Yürütmemeli.

Uçan memeli

kaçan memeli.. tutam memeli

• quote:

Orijinalden alıntı: neczer

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Yürütmemeli.

Uçan memeli

kaçan memeli.. tutam memeli

Alıntıları Göster
    Yau gemiyi karadan yürütmekte ne var? İçi nükleer başlık yüklü kruvazörmü bu? Alt tarafı bugünkü zenginlerin kullandıgın o büyük yatların tahtadan olanı işte. Ayrıca o gemileri 3-5 kişiyle değil yüzbinlerce kişiyle yürütmüşler ve tekerlek denen icat o zamanda varmış. Zaten bizim millette alışkanlık olmuş bi videoda izledim istasyonda bulunan koca treni yürütmeye çalışıyolardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacksticks

Yau gemiyi karadan yürütmekte ne var? İçi nükleer başlık yüklü kruvazörmü bu? Alt tarafı bugünkü zenginlerin kullandıgın o büyük yatların tahtadan olanı işte. Ayrıca o gemileri 3-5 kişiyle değil yüzbinlerce kişiyle yürütmüşler ve tekerlek denen icat o zamanda varmış. Zaten bizim millette alışkanlık olmuş bi videoda izledim istasyonda bulunan koca treni yürütmeye çalışıyolardı.

Alıntıları Göster
    buna söyleyecek söz bulamıyorum.inanın çok doluyum.nasıl bir kişi kendi tarihini,muizevi başarısını karalayarak meşhur olmaya çalışır?yani o kadın bilimselliğe ve kaynaklara dayanmadan işkembeden sallamış.o demiri suyun üstünde keseriz diyen biri varsa atlasın bi yerdendonanmamız yabancı filmlerdeki gibi radara yakalanmayan denizaltılardan ibaret değil.nano teknoloji ile de çalışmıyor.hız alıp dalalım diyorsunuz ya işte bu tam bir fiyasko.o demir kaç tane gemimizi haşamat eder,bizans donanması da armut değil ya!..gözcüleri var,donanması var.Fatih, Bizans'ı gafil avlamak için bunu yaptı.eğer ki denizden girmeye çalışılsaydı kayıp çok çok büyük olurdu veya sağ çıkan olmazdı!..kendi tarihimizi,başarımızı tüm dünya kabul etmişken bizim toplumumuz şüpheyle bakıyorsa...bu kadar kolay kapılmayın o saçmalıklara.gözünüzü açın!!TARİHİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEYİN,BU AYAK OYUNLARINA KANMAYIN.

DAMARLARIMIZDAKİ KANI BİLİYORSUNUZ.O İNSANLAR TEK YÜREK OLDULAR,İNANDILAR VE BAŞARDILAR.HUZUR İÇİNDE YATSINLAR.MEKANLARI CENNET OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

buna söyleyecek söz bulamıyorum.inanın çok doluyum.nasıl bir kişi kendi tarihini,muizevi başarısını karalayarak meşhur olmaya çalışır?yani o kadın bilimselliğe ve kaynaklara dayanmadan işkembeden sallamış.o demiri suyun üstünde keseriz diyen biri varsa atlasın bi yerdendonanmamız yabancı filmlerdeki gibi radara yakalanmayan denizaltılardan ibaret değil.nano teknoloji ile de çalışmıyor.hız alıp dalalım diyorsunuz ya işte bu tam bir fiyasko.o demir kaç tane gemimizi haşamat eder,bizans donanması da armut değil ya!..gözcüleri var,donanması var.Fatih, Bizans'ı gafil avlamak için bunu yaptı.eğer ki denizden girmeye çalışılsaydı kayıp çok çok büyük olurdu veya sağ çıkan olmazdı!..kendi tarihimizi,başarımızı tüm dünya kabul etmişken bizim toplumumuz şüpheyle bakıyorsa...bu kadar kolay kapılmayın o saçmalıklara.gözünüzü açın!!TARİHİMİZE GÖLGE DÜŞÜRMEYİN,BU AYAK OYUNLARINA KANMAYIN.

DAMARLARIMIZDAKİ KANI BİLİYORSUNUZ.O İNSANLAR TEK YÜREK OLDULAR,İNANDILAR VE BAŞARDILAR.HUZUR İÇİNDE YATSINLAR.MEKANLARI CENNET OLSUN

Alıntıları Göster
    tüm sayfalara bakmadım belki paylaşılmıştır. karadan yürütme kararının nasıl çıktığına dair bir karikatür :)

[image]www.hafif.org/imaj/linnux/selcuk-erdem-tuvaletini-dergi-sayfalarina-yapiyor.jpg[/image]

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

tüm sayfalara bakmadım belki paylaşılmıştır. karadan yürütme kararının nasıl çıktığına dair bir karikatür :)

[image]www.hafif.org/imaj/linnux/selcuk-erdem-tuvaletini-dergi-sayfalarina-yapiyor.jpg[/image]

Alıntıları Göster
    yurutmedıde ne yaptı bea?daha mantıklı bırsey dusunemıyorum ılk sayflarda bırı ormanda yaptırmıs dedı ormandan agac kesılcek karsı kıyıdkaıler gormucek mı? yurutmesı en mantıklısı avrupadakı herkes kuyruk acısı olsun olmasın yuruttunu kabul edıyor karadan tarıhede boyle kazınmıstır ona bakarsan aya cıkılmadı dıyolar aya cıkıldımı cıkılmadı mı hadı bunu coz sn bakalım?

ayrıca avrupalılar her kalas uzerınde bırseyı tasıyanı gorse bunlar fatıhın torunları kacın dıe 3.5 atar

• quote:

Orijinalden alıntı: 1923

Haticeye değil neticeye bakmak lazım çaktık mı çaktık

süper ya...nrden de düştüysem bu başlığa...

okumaya devam , daha bomba msjlar vardır burda kesin :)
  • Şöyle olmuş, böyle yapmış, mış, miş, muş,müş

tarih böyle işlemez. Kılıçdaroğlu gibi elimde belgeler var diyeceksin. Hatta sen açıklamazsan ben açıklarım da diyebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihyildiz

quote:

Orjinalden alıntı: spacetech.

yok onu yanlış çizmişler
    orjinali bu

bunu da sevdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: virgaba

quote:

Orijinalden alıntı: melihyildiz

quote:

Orjinalden alıntı: spacetech.

yok onu yanlış çizmişler
    orjinali bu

bunu da sevdim...

Alıntıları Göster
    Kardeş ne mantıklısınız ya zincirin üzerinden gemi nasıl geçer.. Zinciri duvar gibi düşünün ayrıca zincirin ötesinde istanbul savunması vardı bizans gemileri zincirden geçittirmiyordu bile bunu bilerek yaptırdı gemileri ayrıca o resimdeki gemiyle suda yüzülmez ki ;) Resme sığmadı için küçük yapmıştır asdfas:D

• quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

Biraz İlber Ortaylı Ve Mustafa Armağan okuyun.
    Gercektende su ana kadar tarihte gerceklesen olayların hepsinin yalan ve palavradan ibaret olduguna güzlerinizle şahit olun.
    Abdülaziz öldürüldü. İntihat etmedi,
    Vahdettin vatan haini değildir.Hazineyi soyup kacmamıstır.
    Aslında sivas kongresi mandacılıgı savunuyordu.
    Atatürk 23 nisanı cocuklara emanet etmemiştir.Ve 23 nisanla alakası da yoktur.
    İsmet İnönü'nün yolsuzluklarına nasıl göz yumulup göz ardı edildi.
    GÖZÜNÜZÜ ACIN. DÜNYADA GECMİŞİNİ BİZİM KADAR KOLPALAYAN BASKA BİR ÜLKE DAHA YOKTUR.

kangal da her daim alamamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1923

Haticeye değil neticeye bakmak lazım çaktık mı çaktık

askhdfaskhdfasjhdfjh
  • quote:

lan o kayık ana gemiye gitmek için dikatli bakarsan arkada büyük gemiler illa aynştaynlık yaptıracaksınız
  • Yıl 1914 Bir gün oturmuş, Sokullu mehmet pasa,
    Osmangazi, Orhangazi şarap iciyoruz. Eminonu
    koprusunde. Rahatim o siralar, gozlerim cavcakli,
    gozlerimin icine bakacak bir delikanli ariyorum,
    baktim Fatih Sultan Mehmet. Ne var fatih dedim.
    Kenan abi kenan abi. Ne var Fatih dedim.
    Dusman bu aksam bizim ... Dedi. Tamam Fatih
    dedim, bak ben burdayim şarap iciyorum. Siz
    yoktunuz o siralar, ben vardim kardesim ben
    vardim. Dedi kenan abi fazla icme. Lan git bi
    şarap al benim kafami arıza etme dedim. O
    zamanlar akçe vardı, attim Fatihe 3 akce, git
    kendine bi şarap al gel benim yanima otur
    dedim. Fatih gitti kostura kostura bi sarap aldi
    geldi. Bu baktim bre gidiyom kenan abi diyo.
    Nereye gidiyon fatih dedim beni birakma, ben
    savasmaya gidiyom dedi. E iyi git o zaman
    dedim. Biraz sonra bi baktim catura patura,
    mermi sesleri, silah sesleri, top sesleri. 3 tane
    asker geldi yanima. KENAN KOMUTANIM KENAN
    KOMUTANIM, fatih oldu dediler. Neyyy dedim
    Fatih oldumu, olamaz olamazz kesssinlikle
    olamaz.
    Fatihten kalan yarim şarabi ben bi işdim.
    Allauekber, Allahuekber, Fatihin toplari Fatihin
    toplari, yermisin yemezmisin düşman. Aradan bi
    saat gecti ya da gecmedi 5 tane asker geldi
    yanima, dedi komutanim, kenan komutanim,
    dusmanin bu aksam anasini .... Sen dedi,
    Istanbulu fethettin sen bu aksam dedi. Istanbulu Fatih sultan Mehmet değil ben fethettim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

havadan uçurmuştur o zaman

+1
  • quote:

Alıntıları Göster
    fatih gemileri kargoya vererek geçirmiş diğer tarafa

• Her Kafadan Bir Ses :) Kendi Tarihimizi Daha Doğru Dürüst Bilmiyoruz. Elin Yabancı Kanalları Sadece Osmanlı Dönemini Araştırabilmek İçin Ekipler Kurarken Biz İçinde Yaşadığımız Toprağın Kıymetini Bilmiyor Sağdan Soldan Duyma Laflarla İş Yapıyoruz.

Pek Bi Dolmuşum Kusura Bakmayın (:

• Kasko sirketini aramis..ikame gemiler obur tarafta hazirmis zaten

•  FATİH GEMİLERİ KARADAN YÜRÜTMEMİŞ.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.