Şimdi Ara

Fast & Furious: Showdown [Ana Konu]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fast & Furious oyununun çıkacağı herkesçe malum, ancak oyunun resmi duyurusu hala gerçekleştirilmiş değil. Buna rağmen oyuna ait bir takım detaylar ve oyunun kapak resmi gün yüzüne çıktı. Oyunun çıkış tarihi EB Games sitesinde Wii U için 15 Mayıs, PS3 ve Xbox 360 platformları için 22 Mayıs olarak gösterilmiş durumda.

Fast & Furious 6 ile bağlantılı olması beklenen yapım Activision tarafından oyunculara sunulacak. Fast & Furious ruhuna sadık kalacağı öne sürülen yapımda tüm görevleri yapay zeka ya da bir arkadaşınızla co-op şeklinde gerçekleştirebileceksiniz. Soygun, araba çalma, silahlı çatışma gibi farklı mekaniklerle harmanlanmış bir hikayeyi oyunculara sunacak Fast & Furious: Showdown beşinci filmle altıncısı arasında da bir köprü görevi üstlenecek.

Oyunda 8 farklı mekan ve 8 ayrı bölümde toplam 31 görevin de olacağı gelen bilgiler arasında. Bu görevler, hedeflenen noktaya olabildiğince çabuk varmak, hedeflenen noktaya birinin ya da bir şeyin tahliyesini sağlama, araba çalma, katıldığın yarışı birinci sırada tamamla gibi aslında şu ana kadar serinin filmlerinde de sıkça gördüğümüz aksiyonlardan oluşacak. Umarız oyun Vin Diesel'in dahil olduğu Fast & Furious filmleri kadar başarılı olur.

• Oyun belliki ultra tırt ama ben yinede edindim bugün olmasada yarın denerim oyunu varmı oynayan ?
  • Film oyunu: Tırşka

Ama sırf fast and furious için oynayacağım oda nasıl olmuş diye
  • Arkadaslar oynadiktan sonra yorumlarinizi paylasir misiniz? Merak ettim ben de sanirim demosu da yok oyunun. Hatta oyunun hicibr videosuna bile rast gelmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Arkadaslar oynadiktan sonra yorumlarinizi paylasir misiniz? Merak ettim ben de sanirim demosu da yok oyunun. Hatta oyunun hicibr videosuna bile rast gelmedim.

gameplay... http://www.youtube.com/watch?v=yhCDtkQETwA
  • En son buradaki haberi okudugumda bakinmistim yoktu bir sey tesekkurler hocam.
  • Oyun aşırı kötü gözüküyor indirmekten vazgeçtim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• sene olmuş 2013 yapılan oyuna bak. tek kelimeyle rezalet. filmin adını böyle bir oyuna kullandırmak ayrı bir rezalet.
  • Bu ne PS2 oyunu mu? Puanlar 10 civarı.
  • Uğraşsan bu kadar kötü oyun yapamazsın o nasıl fizik motoru öyle rezil herifler
  • Oyun bence direk çöpün çöpü. İndirdiğime üzüldüm
  • İyi bir oyun olacağını beklemiyordum ama bu kadar da kötü olamaz bir oyun.
  • adamlar kötü yapmak için uğraşmış
  • Arkadaşlar ben oyunu ne kadar beğenmesemde bitirmiş bulunmaktayım. Hikaye modunu bitirdim bir challange modu vardı ona dayanamadım maalesef çok fazla bekleyen oyun olduğu için. Açıkcası grafikler resmen mobil oyun gibi iPhone sürümü ile aynı grafikleri koymuş adamlar resmen hayır biz 2 liraya oynuyoruz bu oyunu hadi tamam ama şu oyuna 50-60 $ veren adamlar gerçekten var mı çok merak ediyorum ?

Oyunda grafikler vasat artı olarak oynanışta vasat yalnız şunu belirteyim oyun tamamiyle CO-OP kitleye hitap ediyor çünkü görevlerin %90'ı CO-OP olarak yapılabiliyor aynı konsoldan split screen olarak bu belki split screen arayanlar için güzel olabilir. Birisi araç kullanırken diğeri ateş ediyor.

Oyunda 10 chapter mevcut 1 chapterda ortalama 3-4 bölüm var 30-40 missiondan oluşuyor yani ortalama yalnız bunlar hep kendini tekrar ediyor. Yarış + camdan çık silahla gelen arabaları vur. Başka birşey yok maalesef..

Chapter başı achievements veriyor diye oynadım oyunu ama yinede 150-180 arası birşey aldım diye hatırlıyorum pek fazlada değil. Kesinlikle vakit harcanacak bir oyun değil mobil versiyonunu oynayın arada fark yok resmen..

• bu ne la böyle ööööööh
  • çöp resmen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anıl sende de iyi mide varmış.
  • Çöp ötesi
  • Xbox'ı bırakmasam oynardım ben bunu çöp möp.
  • çöp möp demekten başka bişi yapmıonuz
    biri şu çöpü anlatsıııııııınnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 26 Mayıs 2013; 5:31:08 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.