Şimdi Ara

Fast & Furious: Showdown [Ana Konu] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: birmezun

çöp möp demekten başka bişi yapmıonuz
    biri şu çöpü anlatsıııııııınnn

Beş mesaj üstte anlatmış adam.Anladık post kasmaya çalışıyosun da bu kadarda rezil etme kendini.

Arkadaşlar ben oyunu ne kadar beğenmesemde bitirmiş bulunmaktayım. Hikaye modunu bitirdim bir challange modu vardı ona dayanamadım maalesef çok fazla bekleyen oyun olduğu için. Açıkcası grafikler resmen mobil oyun gibi iPhone sürümü ile aynı grafikleri koymuş adamlar resmen hayır biz 2 liraya oynuyoruz bu oyunu hadi tamam ama şu oyuna 50-60 $ veren adamlar gerçekten var mı çok merak ediyorum ?

Oyunda grafikler vasat artı olarak oynanışta vasat yalnız şunu belirteyim oyun tamamiyle CO-OP kitleye hitap ediyor çünkü görevlerin %90'ı CO-OP olarak yapılabiliyor aynı konsoldan split screen olarak bu belki split screen arayanlar için güzel olabilir. Birisi araç kullanırken diğeri ateş ediyor.

Oyunda 10 chapter mevcut 1 chapterda ortalama 3-4 bölüm var 30-40 missiondan oluşuyor yani ortalama yalnız bunlar hep kendini tekrar ediyor. Yarış + camdan çık silahla gelen arabaları vur. Başka birşey yok maalesef..

Chapter başı achievements veriyor diye oynadım oyunu ama yinede 150-180 arası birşey aldım diye hatırlıyorum pek fazlada değil. Kesinlikle vakit harcanacak bir oyun değil mobil versiyonunu oynayın arada fark yok resmen..

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Xbox'ı bırakmasam oynardım ben bunu çöp möp.

niye bıraktın lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

niye bıraktın lan

Ne bileyim eski tadı yok live'ın kimse yok.Hemde nesil bitmeden şu ps3'ün exclerini bitiriyim diyorum.

Sen gelecek nesil napıcan ps4 mü xbox mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

çöp möp demekten başka bişi yapmıonuz
    biri şu çöpü anlatsıııııııınnn

İnceleme notları 20-30 olan oyunlar çöp oluyor. 3 saatte 1000 vermiyorsa, ach. için bile oynanmaz, oynayabilenlere de tebrik mesajı gönderilir.
  • quote:

quote:

quote:

niye bıraktın lan

Ne bileyim eski tadı yok live'ın kimse yok.Hemde nesil bitmeden şu ps3'ün exclerini bitiriyim diyorum.

ikisi de büyük ihtimal

• quote:

quote:

quote:

quote:

niye bıraktın lan

ikisi de büyük ihtimal

ilk ps4 alcam sonra bakıcam duruma gore xbox alırım.Ama e3de çok etkileyici birşey göstermesse ms ps4 akar.

• Oyun merdiven altında tasarlanmış herhalde, grafiklere inanamadım.
  • Videoyu izledim ve indirmekten vazgeçtim. Bu ne rezillik yahu
  • Tahtakale'de üretmişler oyunu.
  • Siymbiana 10 sene önce çıkan oyunlar gibi. Sanki bırak androidi ngage oyunları gibi

Bu haliyle en fazla trt çocuktaki araba oyunuyla yarışır. Film oyunlarından pek birşey beklemiyoruz sırf filmin tanıtımı için yapılıyor ama dead walkingin oyunundan sonra gördüğüm en kötü film oyunlarından biri. Resmen tek kişi oturmuş bi programın başına tek günde bitirmiş gibi
  • Filmini izle oyununu oynama oyunlarından. Ne akla hizmet bu tarz oyun yapıyorlar gerçekten araştırmaya açık bir tez konusu.
  • Keşke buraya baksaydım ilk önce

1 Saat bunu indirmeye ugraştım rezil ötesininde ötesi
  • ben böyle çöp oyun görmedim ps2 ye çıksa gene çöp olurdu gerçi
  • arkdaşlar oyunun gırafikleri bok gibi olsada oyunun seneryo ilerleyişi veya sürdümüz arac modelemesi adam lisans almak için 1yılarını harcamışlar bence oyun güzel girafikle bok ama güzel coop moduda var güzel hiç başka bişiy olmaz bu oyunu kötülüyosunuzda minecartı neden kötülemiyosunuz ondada bok gibi dinamiler var bok gibi oynayış bide herşey kare bide böyledüşünün
    akılsızlar bide buyndadan düşünün kafanızı sonra duvara vurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhann baba -- 2 Ağustos 2014; 13:25:05 >
  • yazıklar olsun yıl olmuş 2014 oyuna bak
  • Orijinalden alıntı: batuhann baba

arkdaşlar oyunun gırafikleri bok gibi olsada
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.