TRT 3'te yayımlanan 'Basın Tribünü' programına konuk olan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, “Şampiyonluk yarışında iki güzide kulüp yarışıyor ama Trabzon daha şanslı” dedi.
Spordan sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. TRT 3’te yayın hayatına başlayan ‘Basın Tribünü’ programına konuk olan Bakan Özak, “Ben Trabzonsporluyum. 1995-96 sezonunda Fenerbahçe, Trabzon’da bizi yendiğinde, gittim onları kutladım sonra da evde ağladım. Aykut isminde çok değerli bir teknik adamın yönettiği Fenerbahçe ile Şenol Güneş gibi tecrübeli bir teknik adamın yönettiği Trabzon’un mücadelesinde az hata yapan ipi göğüsleyecektir. Avantaj Trabzonspor’da gözüküyor” dedi.
‘Yasa sorunları azaltacak’
Özak, şiddet yasasıyla ilgili olarak ise, “Kurunun yanında yaş da yanacak mı?” sorusuna, “Kuru yanmıyor ki, yaş mı yanacak!” cevabını verdi. Özak, “Müsabakadan men cezası alan taraftarlar yalnızca o branşın maçları başlarken ve bittikten sonra en yakın karakola giderek imza verecekler” dedi.
Fanatik
Bende spordan sorumlu devlet bakanı gibi Trabzonun avantajlı olduğunu düşünüyorum.
Fikstür olarak ibre fener'i gösterse de Trabzon'u ben de avantajlı buluyorum. İnşallah herşey gönüllerince olur.
Bende spordan sorumlu devlet bakanı gibi Trabzonun avantajlı olduğunu düşünüyorum.
ben trabzonluyum demiş sayın bakan. asıl takımı hangisi onuda söyleseydi bari. besiktaşmı, galatasaraymı, bursamı, antepmi.
artık anlayamıyoruz çünkü kimin hangi takımı tuttuğunu. Fenerbahce ve Trabzonsporu ilgilendiren bir konuyu bile Beşiktaşlı acıyor
Ben Trabzon ve Fenerbahçe'nin aynı puanda bitireceğini düşünüyorum.Yani şampiyonuz
Fikstür olarak bence de Fenerbahçe'nin artısı var, ayrıca son maçlara baktığımızda Trabzonspor'da bir durgunluk var, galibiyet için oynamayan bir takım görüntüsü var.
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_fb
ben trabzonluyum demiş sayın bakan. asıl takımı hangisi onuda söyleseydi bari. besiktaşmı, galatasaraymı, bursamı, antepmi.
artık anlayamıyoruz çünkü kimin hangi takımı tuttuğunu. Fenerbahce ve Trabzonsporu ilgilendiren bir konuyu bile Beşiktaşlı acıyor
Senden post başına aidatmı istediler foruma üye olurken?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
quote:
ağladığına göre beşiktaşlı
galatasaraylı beşiktaşlımı, bursalı beşiktaşlımı
o ne ya öyle meyvalı dondurma gibi.
artık trabzon la ile ilgili konuları beşiktaşlılar açıyor
Fikstür ve oyuna bakarsak fb avantajlı gibi ts fikstür veya oyun dinlemiyor.
Başbakan da Fenerbahçe şampiyon olsun istiyor ne yapacağız yani?
İçinizden hiç kimse Wikileaks belgelerine(Hayal)göre Trabzonspora aktarılan paradan bahsetmemiş.Hani o paralarla Trabzonspor Şampiyon yaptırılmak isteniyor gibisinden.Rakiplerimiz olarak bu konudan bahsetmediginize şaşırdım.Çok pasif kaldınız sizi gidi. Anlamayanlar için This is a joke
Avantaj Fenerbahçe'den yana.Muhtemelen şampiyon olacaklardır.Gerçi ta ligin başında demiştim.
6 hafta uzun bi süreç. İki takımında zorlu maçları var ve bence ikiside şampiyonluğu hakediyor.
Trabzonspor avantajlı gibi ama ben takımıma güveniyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme