Şimdi Ara

Şanlıurfa'da konser veren Murat Dalkılıç ve Derya Uluğ'a şişe fırlatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Şanlıurfa’da, Murat Dalkılıç’ın ardından Derya Uluğ’a da şişe atıldığı ortaya çıktı.
    Uluğ, başına gelen şişeden son anda kurtulurken konserini sahne gerisinde tamamlayabildi.

x (formerly twitter)
    ÇapaMag Magazine (@CapaMagMagazine) on X
    https://x.com/CapaMagMagazine/status/1928367195328790863

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 30 Mayıs 2025; 13:55:3 >

• Oralara konser vermeye gidenlerde kabahat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

derya denilen batılı liberallerin sponsor olduğu şahıs toprağında hiç yabancılık çekmemiş gibi durdu bana :))))))))))) istanbul'a gelip kalça kıvırıp , Türk kızlarının ahlakını bozmaya benzemiyor olmalı.

• Bu kaçıncı olay. Hata oraya gidenlerde...

• 1 hafta az tatil yapın gitmeyin şuralara ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar peygamber yakmış ne bekliyorsunuz.

• Airbus A350 XWB kullanıcısına yanıt

Aslında daha çok gidilmesi lazım. Emin ol o şişeleri atanlarda gelmesinler diye kuduruyorlardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urfayı Peygamberler düzeltememiş.Adamlar tehlikeli kaçakçılık,tefecilik adam vurma,aşiret,çete yakın coğrafyada yaşadığımdan biliyorum çok sıkıntılı bir memleket.Araba sürmesini pek bilmiyorlar ama insanının iyiside çok iyi çok efendi çok misafirperver oluyor.

• Neden atılmış bilmiyorum, şarkıcıların ne olayı var onları da bilmem etmem ama tek bildiğim Urfa'nın Türkiye'nin neredeyse tüm istatistiklerinde sonuncu olduğu.

• Oraya giderseniz başınıza gelecekler az çok bellidir.Rumuzdan yaşım bellidir.Bir tane adam gibi bir tanesine denk gelmedim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl da Van'da Begüm'e ve Cem Adrian'a şişe atılmıştı. Son 1 yıldır doğu bölgelerinde var bir tuhaflık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 31 Mayıs 2025; 15:32:57 >
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    Adamlar binlerce yıldır medeniyete direniyorlar,3-5 konserle mi düzelecekler?

• 80lerde OHAL vardı oralarda ama sosyal hayatı pek değiştirmedi. Asgari ücret düşük olmalı çalışma süresi günde 10-12 saat olmalı ki çalışmaktan hırsızlık yapmaya terör olayları çıkarmaya çocuk yapmaya fırsatları olmasın. Urfa'nın %60ı sosyal yardım alıyor kimse çalışmıyor herkes paso sex yapıp çocuk doğurup dilencilik yapıp bazıları da böyle taşkınlık yapıyor . Doğum kontrolü zaten ilk yapılması gereken şey

• Adem Özelyoutube
    #Erdoğan: Akıllı Olanlar #Türkiye'yi Terk Etti Giti, Aklı Yetmeyenler Burda Tuzağa Düştü.#kef
    https://www.youtube.com/shorts/oHjuW1Rrgoc
  • Buraya konsere gidecekseniz sayili kisinij geldigi elit mekanda bi tik yuksek fiyattan verecen konseri... nee idugu belirsizler girmeyecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malûm ırkın neyine konser? Sürekli oraya giden şarkıcılara su şişesi fırlatıyorlar hatırlayın Bengü' ye de aynısını yapmışlardı ben artık bilinçli ve kasıtlı olarak yaptıklarını düşünüyorum iyice azıttılar Türkiye Cumhuriyeti' nde azınlıklar ama çok şımardılar istedikçe istiyorlar bu ülkede dedikleri gibi bir sorun var ama o sorun k*rt sorunu değil TÜRK sorunu nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 31 Mayıs 2025; 19:34:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vain kullanıcısına yanıt

Üreme de 1. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.