Şimdi Ara

Farm Hakkinda Sorularim Var(Mid Lane icin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle beni bilen bilir. 4.5 aylik oyuncuyum. Unrankedim. Hero ve runleri tamamlamadan girmeyi de dusunmuyorum. Oyunu resmen burdaki arkdaslara sorarak ogrendim ogreniyorum da. Arkdaslar iyi oynasam da kotu oynasam da farm oyun sonu 150 gecmiyor.dikkat edersem 120-130 anca oluyor. Genelde 100 olmadan veya o civarda bitiyor.ortalama oyun suresi 35-40 dakika olarak konusuyorum. Sebebi de genelde 15-20 dakikadan sonra herkes mide toplandigi icin ve bende genelde kill pesinde kostugum icin farm cok nadir kule ittirirken veya defans yaparken artiyor. Butun farm genelde 15dka bitiyor.
    Ben midde her zaman mana kullanan ap sampiyonlari(Brand Syndra Ahri Anivia) kullaniyorum. Anivia olunca farm daha fazla oluyor genelde. Cogunlukla manayi rakibi durtmek icin kullaniyorum. Ayrica hard ct gelmedigi zaman cogunlukla gold 3e kadar karsimdakini ezdigim oldu. en kotu halimle 3-4 gidiyorum. Oyunu tasimada oyuna etki etmeden yana bi sikinti yok. Mesela az onceki oyunda karsimda yasuo vardi ben syndra oynadim. Oyun sonu kazandik. Ben 7-5-11 oynadim. 7-11-5 oynadi. Ama farm olarak ben 82 o 164de bitirdi. Tam 2 kati. Fazla agresif oynamadim. Ama 2-3 killden sonra aniden baskinlarla rahat kill aldim. Fakat dedigim gibi farm olarak cok rahat ezdi beni. Zaten hortum oldugunda uzaklasinca onume geciyor. Sadece yasuo icin degil. Zed fizz talon gibi herolarda da farm olarak zorlaniyorum. Zaten bunlar skillshot herolarin belasi. Ben o adamla farm olarak basa bas gitsem cok rahat oyunu tek basima tasirim. Cunku duz hesaptan 80 farm her birinden 15 altin alsam. 1200 altin. Cizme parasi direk cikti. Zaten cok altin yapamiyorum. Kill ve asistlerden geldigi kadar. Buna bi cozum bulmam lazim veya bu normal mi. Yardimlarinizi goruslerinizi tecrubelerinizi bekliyorum. Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calibrane -- 15 Aralık 2014; 20:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu hafta içinde bunların cevapları olduğu video serisi çekicem arkadaşım haklısın asla ama asla rune tamamlamadan oyunu öğrendim demeden girme oyuna westtre bronze 5 e atmıştı sonra tr de arkadaşım hesabı verdi silver 5 plat 5 yaptım bu yıl sonra westte karakteri 1 haftada silver yaptım zed ile mesela 40 dakika için 360 370 farm gibi hayvani farm yaparak oyun bitirmek çok basit. önemli olan kesinlikle farm mesela bak fb almak yanlış bilmiyorsam 300 gold yani 10 tane farma eşit. eğer rakip sana 10 farm fark koyarsa seni 1 kere öldürmüş sayılır lane de kal farm yap
  • 14-15 minyon = 1 kill

3 kill verip 45 minyon önde olursan adamla aynı altına sahip oluyorsun zaten...

• calibrane kullanıcısına yanıt
    Normal oyunlar hicbir zaman ciddi oynanmiyor o yuzden farmin dusuk olmasi normal fakat 40 dk da 100 farm gercekten az.

Ranked a gelirsek diamond dan oncesindede duzgun bir farm olmuyor kimsede cok nadiren duzgun farm yapiliyor.Herkez bir fight sevdasinda mubarek doguyorlar toplaniyorlar tf ye giriyorlar butun oyun.
  • Kardeşim çok basit. Dediklerimi uygula. Rün ve kabiliyetleri tamamla. Jax al. Minyonlara lanede canı 70 in altına inince vur. Adam seni kule altına inince sende daha hızlı farmları kes. Durmadan başka laneye gitme. Tf sonrası ya farm kesmeye geri dön yada lane ittir. Minyonlara son vuruş yapmaya çalış.

• Kendi başına değilde takımla hareket et her zaman ve farma odaklanıp takım savaşlarında focusunu doğru atmalısın böylece hem daha iyi bir farmın olur hemde öldürmesen bile ölmemiş olursun
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi onemli mi?
    10 ay önce açıldı
    Oyun icin oneri
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum cidden cevap vermek için girdim yemin ediyorum o kadar şey yazmışsın ki okuma isteğim kaçtı. Paragraf falan koysan.
  • karşındakine göre yaptıgın farm önemlidir.burdaki gold platlara sorsan hepsinin amacı 20dkda 250 cs yapmak
  • haklısın pcden bakınca kütük gibi duruyor editleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

haklısın pcden bakınca kütük gibi duruyor editleyelim

En az dakika 20 , 150 farm.
  • farma pek takilma. Yeri gelir dakika 20 210 farm yeri gelir 90 farm yaparsin. Mumkun oldukca minion kacirmamaya bak. Adami haraslarken ayni zamanda minion almaya bak. Ahri Q , Vlad E yetenekleriyle bunlar kolay oluyor mesela. Asassin oynuyorsan lane i ittir roam ini at. Kassadin gibi bir heroyla farm yapicam diye en az 10 free kill kaciran adamlar gibi olma.
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    3 kill mid game de 1-2 level fark demek, minyon farkı xp farkını kapatmaz. Aynı altına sahip olsan da çok daha güçsüz kalırsın. Farm elbette çok önemlidir ve fakat her şey değildir. Genelde Silver Gold olup da yükselmek isteyen oyuncuların en büyük hatası farm alacam diye objektiflere gitmemek veya farm alacam diye dürtülmeyi ölmeyi göze almak riske girmek. 5 10 minyon kaçarsa dünyanın sonu değil, zaten belli bir yerden sonra iyice laninge hakim olduğunda kolay kolay creep kaçırmıyorsun.

Ayrıca konuyu açan arkadaşın farm yapamayışı normal karşılanabilir, dk 12 de midde toplanır genelde low elo maçlarda oyuncular, kule gidince laningi bitirirler, midde toplanınca millet farm yalan olur. Oluruna bırak derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 15 Aralık 2014; 21:00:48 >
  • Laning zamanla öğrenilecek birşeydir, stream izlemeni öneririm.
    Oyuna başladığım dönemlerde bende senin gibiydim solotop oynuyordum. Kennen,jayce,elise gibi heroların meta olduğu bir dönemdi yani farmı zor değildi heroların.1-2 ay boyunca sadece farm yaparak oynamıştım rakibe vurmuyordum bile ama 2 ay sonra farkettimki farm kaçırmıyorum. Lane nerde tutulur, ne zaman pushlanır vs. herşeyi öğrenmişim. Halada en iyi yaptığım şey lane kontrolüdür, lane kontrolünü %90 elimde tutarım.

Özetle sana burda herkes akali, kassadin, katarina gibi low eloda iş yapan farmer değilde daha çok roam üzerine kurulu heroları önerecektir. Bunlar senin oyununa katkı sağlamaz sadece lig atlarsın. Stream izle adamlar lanede ne yapıyor, ne zaman minion alıyor, hangi miniona vuruyor veya ne zaman laneden geri çekiliyor bunlara dikkat ederek izle ve bir süre bunları uygulamaya çalış. Devamı zamanla gelir.
  • son 2 oyundur syndra ile 120 farm yapıyorum 30dkda bitiyor genelde. biraz dikkat edince hemen 20-30 farm farketti ayrıca oyun sonu bakınca altın olarak çok geride kalmamış gibi duruyorum. anca arada bi 1-1.5 k oynamış. toparlamaya başladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.