Şimdi Ara

Farları açmayı unutmak(!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
1
Favori
19.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Neden ters el hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o bir şey mi? Geçen akşam alaca karanlıkta e5 Maltepe den kartal yönüne gidiyordum. Sağ şeritte bir crafter minibüs farları kapalı önündeki araca makas atıp önüme daldı güç bela frenledim ona kızmaya kalmadan aynı şekilde sağa daldı ama sağındaki araca ön taraftan taktı. Gözümün önünde taktiği araç latitute çarpmanın etkisiyle şeritten çıktı ve şoförü seride geri soktu aracı. Dururlar sandım bende durmaya hazırlandım adama yardımcı olacağım çünkü hiç suçu yok tampon çamurluk far gitti arabasının. Arkadaşlar baktım adam yola devam ediyor bende pesinden gittim ilerde trafik sıkışınca yanında durup korna çaldım. Cam açıldı baktım yaşlı bir amca. Neden durmadiniz adam arabaniza vurdu dedim kim dedi. O servis arabaniza vurdu aracınız dağıldı dedim adam diyor ki şaka yapmayın. Adamın arabası şeritten çıktı geri girdi adam hala çarptığını anlamamış. Çekti kenara bende çektim baktık araba fena durumda amca diyor plakasını aldınız mı? Ya amca sen zaten ölmüşsün ben plakasını alsam ne olacak. Sonra baya üzüldü tabi adam bende çektim gittim. Böyle adamlar var trafikte maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Kapi ters elle acildiginda otomatik olarak yan ayna kontrolu saglanir. Boylece yoldan gecen arabanin, motorun, bisikletin, yayanin ustune kapi acma tehlikesi ortadan kalkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Soldan indiğinizde sol elinizle kapıyı açarsanız dümdüz inmiş olursunuz. Soldan inerken sağ ile açarsanız istemsizce aynanıza da bakıyorsunuz, kontrollü iniyorsunuz araçtan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bir şehirdeki kadın şoför sayısının fazlalığı, o şehrin gelişmişlik/uygarlık düzeyi hakkında değil de yaşanacak trafik sorunları hakkında bir ön fikir veriyor. Ben iç dikiz aynasını kullanarak trafikte makyaj yapan kadın olayını hep bir abartılı anlatım olarak düşünür mecaz sanırdım. Ama vallahi de billahi de kendi gözlerimle gördüm. Bütün kadınlara ve seçimlerine saygı duyuyorum ancak refleks gerektiren konuların kadınlar için yaradılış(siz evrim de diyebilirsiniz) gereği bir handikap olduğunu düşünüyorum.(sadece düşünüyorum böyle bir iddiam yok ve asla bunu bir üstünlük veya tersi olarak söylemiyorum.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbiden iyice kafayı kırdı millet bu kadar gerizekalıyla napacak bu toplum,geçen akşam bende gördüm,farları kapalı gidiyordu herif

    Bir topluma medeniyetten önce teknoloji girince böyle oluyor işte..kadın sürücülereyse zaten özel yollar açılmalı ya da trafiğe belirli günler çıkartılmalılar..Bu konu da hiç medeni değilim kimse kusura bakmasın..Mahalle de sırf öbür kadınlara hava atmak için burnunun dibindeki Bim'e arabayla gelip sokağın ortasına bırakan mı ararsın,yoksa 10 dakika son model arabayı park edemeyen kadınlar mı..Ankara'nın,eğitimsiz cahil kadın şoförün en fazla olduğu ilçesi'nde durum bu maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Aralık 2019; 10:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Resmen şaka gibi,bunların trafiğe çıkması bile tehlikedir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DG Chester kullanıcısına yanıt
    Bir benzeri geçen hafta sonu bana da oldu.

    5 şeritli dümdüz bir caddede ilerliyorum, sanayi bölgesinde, hızım 70-80 civarıdır. En sağ şerittekiler genelde yavaşlayıp sağdaki sokaklara dönüyorlar. Sağ şerit yoğunlaşınca otomatik olarak biraz yavaşlamaya başladım dengesizin biri çıkar falan diye. Aynen tahmin ettiğim gibi bir anda en sağ şeritten eski model bir arabayı süren dayı sola bir anda atladı, üstelik bir sol şeride de değil, en sağdaki şeritten en soldaki şeride girdi şerefsiz, araba caddeye dimdik bir şekilde birden sağdan sola geçti, soldaki dönüşe girmeye çalışıyormuş.

    Allahtan böyle malların olabileceğini düşünerek hızı düşürmüştüm, yoksa muhtemelen yandan geçirirdim, o takla atardı, benim aracın da önü giderdi. Kornaya falan da bastım, daha hala el kol hareketleri yapıyordu. Böylelerini inip dövsen yaşlıya saldırdı diye suç sende olacak. Adam sinyal vermiyor, 5. şeritten bir anda 1. şeride geçiyor, üstelik aynaya baksa benim hızla geldiğimi görmemesi mümkün değil, göre göre atlıyor ve bunu büyük bir ana caddede yapıyor, herkesin hızlı gittiği bir yol.

    50 yaşını geçenlere 5 yılda 1 tekrar ehliyet sınavına sokmak lazım. Bu tarz sakat hareketleri benim denk geldiğim ya yaşlılar yapıyor yada kadın şöförler yapıyor ama ilginç bir şekilde 50 metre mesafeden öndeki aracı kadın şöför kullandığını anlayabiliyorsun.




  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Dediğiniz gibi yapayım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok denk geliyorum farklarını açmadan gece araba sürenlere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    ters elle kapıyı açarken ister istemez vücut yan aynaya doğru döner. böylece ayna kontrolünü sağlamış olursun. arkadan gelen araç, yaya vs var mı diye.
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    alkollü araç kullanan adamı öpüp bağrıma mı basacağım? tabi küfür edeceğim. konudan sapıp saçma sapan argümanlarla tartışma çıkarmaya çalışmaya devam edeceksen engeli basacağım. hem de bilgi dağarcığımı sonuna kadar kullanarak :) ha işine gelmiyorsa, yazdıklarım rahatsız ediyorsa sen bas engeli. vesselam.
  • Sürekli sis farı açık gezenleri de unutmayın
    Çıldırıyorum bunları görünce

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil cesareti işte,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bunların sinyal kolunun nerede olsugunu bilmeyen versiyonları var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de bunların sinyal kolunun nerede olsugunu bilmeyen versiyonları var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayret o aracın otomatik yanan farları yokmu.ayrıca kadın tam bi küstahmış Allah masumları o tarz kadınların ocağına düşürmesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Parolo -- 8 Aralık 2019; 12:50:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir gün unutmuşum. Yarı açık kalmış. Arka farlar yanıyor ama ön farlar incede kaldığı için önü aydınlatmıyor.

    Aşırı ışıklı yolda olduğumdan hiç dikkatimi çekmemişti, karanlık yola sapınca farkettim. Bir kere yaşamam yetti şu durumu, artık akşam dışarı çıkıyorsam emniyet kemerinden sonra direk açışa geçiyorum kontak açmadan :)
  • hocam toyota corollalarda gösterge paneli ayndılatmaları oluyor ya belki farkında değil ama o koltuğa bindiği anda diğer insanları riske atmamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nefer-

    Sis farları açık gezen bir güruh var. Aracın daha havalı olduğunu düşünüyorlar. Bence Türkiye 'nin trafikteki ağırlığı bu kesim. Bu kesimi trafiğe çıkartma Norveç kadar gelişme yolunda büyük bir
    basamak atlamış oluruz.
    Sis farları o kadar göz alan birşey değil. Uzunlar açık gezen araçlar var. Hele bu araçlar SUV, okul servisi, minibus, midibus tarzı araçlar olup tamponuma dayandıklarında arabamın içine nur iniyor. Görüş diye birşey kalmıyor. Geçen gün camı açıp elimle kapat uzunları işareti yapmama rağmen kapatmadı ayı oğlu ayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.