Şimdi Ara

FarkNet internet... (Konya) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
20.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farknet kullanıyorum Allahım kimseye böyle net vermesin 8 bit die aldım şimdi 3bit böyle netmi olur zaten ucuz veriyoz kota yok limit yok diyorlar parasını alıyorlar alıcı ne yaparsa yapsın kimin umrunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskin682011

Farknet kullanıyorum Allahım kimseye böyle net vermesin 8 bit die aldım şimdi 3bit böyle netmi olur zaten ucuz veriyoz kota yok limit yok diyorlar parasını alıyorlar alıcı ne yaparsa yapsın kimin umrunda

bionettede bir ay hızlı bir ay yavaş oluyor geçen ay iyiydi 2 gün önce para ödedim 2 gündür 4 megaabit gece 5 oluyor. tesadüf mü yanlış mı açıyorlar bilmiyorum ancak her parayı ödedikten sonra hız değişiyor.
  • bende bionet kullanıcısıyım. Sakın bionete bulaşmayın. Akşamları internete girince 2000 li yılların nostaljisini yaşıyorsunuz . bazen daha da kötü oluyor. Acaba donanımı değiştirmeden farknete üye olabilirmiiyim birde sizi denemek isyorum...
  • Apartmanda kablo tv geldiği için sadece 1 kişi fark net kullanıyor. O da şu anda memnun olduğunu söylüyor...
  • Mesajım bulunsun ama kafam karıştı iyi yorumlar da kötü yorumlarda mevcut.
    Tahattüt yoksa denenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Hangi mahalledesiniz kac mbit almakta komsunuz hocam

Yazır'dayım... Hız konusunda bir bilgim yok ama ilk zamanlar sorduğumda hızlı ve takılmadan her şeyi izleyebildiğini söylemişti...
  • Kahramanmaras'ta onun gibi çalışan netcity markası var çok memnunum 12 mbps akk'siz taahütsüz 35 tl ödüyorum

• quote:

Merhaba
    Yagmurda karda vs kopma yavaslama oluyormu ? Pop noktasina uzakliginiz ne kadar bide

2 haftadır kullanıyorum henüz.. karda deneme fırsatım olmadı yağmur ve rüzgarda tv sinyali bile gittiği halde bu şakır şakır bağlanıyor. Ne kopma nede hız problemi gözlemedim. Pop noktasına uzaklığım 30 kilometre kadar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lite fear

quote:

Merhaba
    Yagmurda karda vs kopma yavaslama oluyormu ? Pop noktasina uzakliginiz ne kadar bide

2 haftadır kullanıyorum henüz.. karda deneme fırsatım olmadı yağmur ve rüzgarda tv sinyali bile gittiği halde bu şakır şakır bağlanıyor. Ne kopma nede hız problemi gözlemedim. Pop noktasına uzaklığım 30 kilometre kadar.

Ooo masallah gule gule kullanın 30kmde bile iyiyse benim 10km falan var 8 mbiti alırım kolaylıkla o zaman

Ttnet belasindan bi kurtulsam baska bisey istemem. Senelerce para döktük bunlara..

Aynen öyle hocam.. ttnetten kurtuldum ya o beni mutlu ediyor. Hizmette kaliteli çok şükür sıkıntı yaşamadım.konyada ki farknet max 8 mbps'lik paketleri mi varmış? Bu netcity de 24 mbps'ye kadar paket mevcut 3 aya 24'lüğe geçerim heralde

• quote:

EDİT:

Dün aramıştım yarın acil gelin bağlayın diye.Geldiler bağladılar. uzaklıgım 10km degil 4 km civarı. Çatıda baktıgımızda 30Mbit geldigini gördük.Tabi Farknetin 8mbitten başka paketi olmadıgı için 8 almak zorunda kaldık. Sinyal gücü %80 olarak görünmekte bağlarlarken gördüm.Arkadaşlar ilgililer dün aramamla bugun sabahtan gelmeleri bir oldu.
    Hız testini yayınlıyorum. Evim Karaaslan mahallesi Karatay/Konya.
    Dns degistirilemedigini okumustum hayır degistirilebiliyor torrent dosya hızı 1mb/sn
    Ping 30-50 arası degismekte.
    Tabiki ben kullanmaya baslayalı 5 - 6 saat oluyor. Zaman ne gösterir bilemem TTNET'i iptal edip farknete geçtik bakalım.İnşallah devamıda böyle gelir yarın öbür gün sorun cıkarmaz.

FarkNet internet... (Konya)

Kardesim yazın öylede okullar açılsın bak bakalım nete girebiliyomusun ben iptal ettirdim mecburen yoksa iyiydi sınırsız olayına çözüm bulmaları lazım hızlı olsun kotalı tarifede olsun yada altyapısını geliştirsin..

• fat304h kullanıcısına yanıt
    Servis sağlaycısında neden SuperOnline yazıyor? Altyapısını kullanmak değil resmen Turkcell'in internetini satıyorlar galiba?

• altyapı kiralamada çeşitli yöntemler var: veri akış erişimi, yerel ağın paylaşıma açılması, al-sat. Al-sat sisteminde baştan sona herşey (ip blokları dahil) altyapı sağlayan firmaya ait. superonline değil de türk telekom altyapısını kiralasaydı isp kısmında türk telekom yazacaktı
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Aynen anladım da bana saçma geldi. SuperOnline'dan internet alıyorsun ama direk almak varken birileri aracı oluyor. Büyük sorunlarda falan o aracı firmanın elinden bir şey gelmez ki

• tamamen bütçe meselesi. superonline 24 ay taahhüle 100 liraya akk'sız 25 mbit internet veriyor. Ama binaya kadar altyapı çekilmesi lazım. Bunlarda çatıya bir wifi anten ile uzak mesafeden sinyal alınabiliyor, tabi hiçbir zaman sabit internet kalitesi veremez.
  • arkadaşlar siz farknet demişsiniz ama bişey sorcam.
    pananet filan diyende var ikiside sanırsam aynı sistem ama sizce farknet mi pananet mi?yardım edin kararsızım!

farknet:
    https://www.farknet.com.tr/

pananet:
    pananet.com.tr
    PanaNet - Herkese İnternet!
    https://pananet.com.tr/index.html

• Farknet köylere oluyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bakalim bakalim duruma göre okullar acilincada bilgilendirme

Okullar açıldı.
    Son durum nedir?
    Gündüz ve akşam internetin hızındaki değişiklik? Akşam kaç megabit'e düşüyor hız?
    Film izleme, dosya indirmede sıkıntılar çok mu?

Konya'da Pananet, Eylülnet ve Farknet var. Bunlardan hangisi daha iyi araştırmaya başladım yakında TTNET'i bırakabilirim.
  • Cevap için teşekkürler.
    Biraz önce Pananet'i aradım. Beş dakika bekledim. Telesekreter ilk sırada siz varsınız birazdan görüşeceksiniz dedi halen görüşemedim kapattım.
    Diğerlerini aramadan foruma bir bakayım dedim..

Benim ev Karaman Yolu, Uluırmak civarında. Bunların en yakın vericisi ne tarafta acaba? Evin cephesi Kuzey ve Batı, balkondan alabilir miyim yoksa çatıya mı koyacaklar onu da soracağım. (Gerçi son kattayım bacadan da alırım)

Bende Ubiquiti Pico 2HP var. Ve bir de modem. Bu adamların cihazlarını kullanmadan kendi cihazlarımı kullanıp kullanamayacağımı soracağım.

Ne kadar ödediniz kurulum için?
    PanaNet 12 aylık 350 TL 8 Megabit, EylülNet de aynı şekilde. Ama FarkNet 12 ay için 420 ediyor. Başka da paketi yok sanırım?
    Tabi burada en önemli konu kullanıcı deneyimleri. Şu anda 1 PanaNet 1 de FarkNet kullanıcısı ile görüşmüş oldum.

• En iyisi farknet sanırım. 7 8 ay pananet kullandım çok kötüydü akşamları kullanılmıyordu. Son 3 aydır eylül net kullaniyorum oda yavaş yavaş bozmaya başladı. Dünden beri internet yok çözüm bulamazlarsa fark nete geçmeyi dusunuyorum.
    Pananetin anteni ile farknete bağlanilabiliyor mu acaba bilen var mı

• Online oyun oynayanlar için sıkıntılı bir sistem gibi duruyor. Ping problemi yaşatma durumu olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.