Şimdi Ara

farklı yaşamı olan biriyle sevgili olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi risipkaylic -- 18 Kasım 2017; 17:59:36 >

• Merhaba hocam yobaz mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targetman

Merhaba hocam yobaz mısınız?

neden böyle düşündünüz
  • Şansınızı deneyin size de çıkabilir
  • Yobaz troll.

• Senin neyine o kız bul bi ninja

• Unut o kızı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Yobaz troll.

Size göre yobaz gerikafalı oluyum bari
  • Bİ DAHA İNSTAGRAM DERSEN BU FORUMU TERKEDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygtygt47

Bİ DAHA İNSTAGRAM DERSEN BU FORUMU TERKEDERİM

bende instadan nefret ediyorum onun bunun yediğine giydiğine bakmak kadar saçma bişey olamaz ki bizdekilerin gösteriş merakı iyice mide bulandırıcı
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gauward

Unut o kızı

öylemi dersin
  • upppp

• quote:

İNSTAGRAM KULLANAN KIZDAN HAYIR GELMEZ. NOKTAA !!! İNSTAGRAM KIZLARIN KENDİNİ PAZARLADIĞI ERKEKLERİNDE PARA VE GÖSTERİŞLE KIZ TAVLADIĞI BATAKLIKTIR. İNSTAGRAMDA TAKILAN KIZ KİRLİDİR. MUTLAKA ORDAN BİRİYLE BULUŞMUŞ İŞİ KAYNATMIŞTIR. YOK OL OL OL YOK OL DEDİM BAK NÜKLEER KODLAR BAĞA VERİLECEK KAFALARINA NÜKLEER BOMBA ÇAKACAKSIN !!!!!!!!!! HELE Kİ İZMİRDEYSE O İŞ BİTMİŞ DEMEKTİR BİZZAT ŞAHİT OLDUM DURUMLAR DURUMLAR REZALET TANRISAL GÜÇ AÇIĞA ÇIKACAK YOK OLACAKLAR

Dediğin doğru aslında instagram tamamen ona dönüştü

• uppppp

• Abicim sen kızla sevgili değilsin babası değilsin abisi değilsin sen gidip ne hakla " senide değiştirmek istemem" diye bir cümle kuruyorsun. Sen bu hakkı kendinde görüyosun yani bunlardan biri olunca. Yobaz lütfen. Git kendi kafanda birilerine yönel. Hayata bakış açısı 10 karış fazla gelir sana

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Abicim sen kızla sevgili değilsin babası değilsin abisi değilsin sen gidip ne hakla " senide değiştirmek istemem" diye bir cümle kuruyorsun. Sen bu hakkı kendinde görüyosun yani bunlardan biri olunca. Yobaz lütfen. Git kendi kafanda birilerine yönel. Hayata bakış açısı 10 karış fazla gelir sana

haklısın galiba yanlış kişide yanlış şey arıyorum ben anası babası değilim kendisi naparsa yapsın. kimin bakış açısı fazla az onu kimse bilemez sen de bilemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

quote:

İNSTAGRAM KULLANAN KIZDAN HAYIR GELMEZ. NOKTAA !!! İNSTAGRAM KIZLARIN KENDİNİ PAZARLADIĞI ERKEKLERİNDE PARA VE GÖSTERİŞLE KIZ TAVLADIĞI BATAKLIKTIR. İNSTAGRAMDA TAKILAN KIZ KİRLİDİR. MUTLAKA ORDAN BİRİYLE BULUŞMUŞ İŞİ KAYNATMIŞTIR. YOK OL OL OL YOK OL DEDİM BAK NÜKLEER KODLAR BAĞA VERİLECEK KAFALARINA NÜKLEER BOMBA ÇAKACAKSIN !!!!!!!!!! HELE Kİ İZMİRDEYSE O İŞ BİTMİŞ DEMEKTİR BİZZAT ŞAHİT OLDUM DURUMLAR DURUMLAR REZALET TANRISAL GÜÇ AÇIĞA ÇIKACAK YOK OLACAKLAR

YOL YAKINKEN GERİ DÖN HAYATI EĞLENCE OLARAK GÖREN BİRİ SENİDE EĞLENCE OLARAK KULLANIR. SEVGİLİ OLSAN BİLE BİR KAÇ AY SONRA SIKILDIĞINDA SENİ BİR KENARI ATIVERİR. SAMİMİYETE FELAN HİÇ GÜVENME 5 YILLIK ARKADAŞLIĞINIZ BİLE OLSA KIZIN ÇIKARLARINA TERS DÜŞTÜĞÜ ANDA SENİ TEK KALEMDE SİLER. BU TİP KIZLAR ÇIKARLARI SÜRDÜĞÜ MÜDDETÇE SENİNLE KONUŞMAYA DEVAM EDER KENDİSİNİ DAHA FAZLA TATMİN EDEN Bİ MİÇ KURUSU BULDUGUNDA İSE GÖZÜ HİÇBİRŞEY GÖRMEZ. SİLİNİRSİN. MÜMKÜNSE İNSTAGRAMINDA FOTOSUNUN ALTINA KÜFÜR YAZARAK BU İŞİ NOKTALA ARKADAŞTA OLUNMAZ BU TİPLERLE ÇÜNKÜ SENİ HER ANLAMDA KULLANMAYA SÖMÜRMEYE PROGRAMLANMIŞ VARLIK TİPLERİDİR BUNLAR. MODERNLİK ADI ALTINDA YAPMADIKLARI PİSLİK KALMAZ BUNLARIN. BAĞA ATOM BOMBASININ KODLARINI VERİN

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

quote:

YOL YAKINKEN GERİ DÖN HAYATI EĞLENCE OLARAK GÖREN BİRİ SENİDE EĞLENCE OLARAK KULLANIR. SEVGİLİ OLSAN BİLE BİR KAÇ AY SONRA SIKILDIĞINDA SENİ BİR KENARI ATIVERİR. SAMİMİYETE FELAN HİÇ GÜVENME 5 YILLIK ARKADAŞLIĞINIZ BİLE OLSA KIZIN ÇIKARLARINA TERS DÜŞTÜĞÜ ANDA SENİ TEK KALEMDE SİLER. BU TİP KIZLAR ÇIKARLARI SÜRDÜĞÜ MÜDDETÇE SENİNLE KONUŞMAYA DEVAM EDER KENDİSİNİ DAHA FAZLA TATMİN EDEN Bİ MİÇ KURUSU BULDUGUNDA İSE GÖZÜ HİÇBİRŞEY GÖRMEZ. SİLİNİRSİN. MÜMKÜNSE İNSTAGRAMINDA FOTOSUNUN ALTINA KÜFÜR YAZARAK BU İŞİ NOKTALA ARKADAŞTA OLUNMAZ BU TİPLERLE ÇÜNKÜ SENİ HER ANLAMDA KULLANMAYA SÖMÜRMEYE PROGRAMLANMIŞ VARLIK TİPLERİDİR BUNLAR. MODERNLİK ADI ALTINDA YAPMADIKLARI PİSLİK KALMAZ BUNLARIN. BAĞA ATOM BOMBASININ KODLARINI VERİN

aynen hocam korku yok kaybedecek bişeyleri yok sıkılınca direk bırakıcak ve şu sözüne kesinlikle katılıyorum modernlik adı altında en iğrenç şeyler bile normal karşılanıyor. sorgulamaya kalkınca direk gerikafalı diyorlar ama hiçbişeyi sorgulamadan kabul ediyorlar

• evlilik düşünüyorsan olmaz. Aşkım ben yatsı namazını kılayım öyle gidelim bara şeklinde abuk subuk durumlar ortaya çıkar.

yok ben geziyim , otele götürüyüm düşüncesindeysen karşı cins olması yeterli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.