Şimdi Ara

Aynı sınıfta sevgili olan çiftler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta sürekli öpüşen insan görmekten rahatsız oluyorum. Tutucu da değilim de sizce de herşeyi herkesin önünde yaşamak insanın özeline saygısızlık değil mi? Herkes sizin nasıl öpüştüğünüzü bilmek zorunda mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınıf arkadaşınla arkadaşlıktan öte bir bağ kurmak başlı başına bir saçmalık zaten

• Onlar ayrılınca gruplasmayi gor bir de

Birbirine laf atmalar kavgalar falan

Boyle çiftleri öldüreceksin ibreti alem adına

• Kavga çıkar

• busnisse classa sorun yok bence

• Ne bileyim olum ben git basimdan

• Aynen o ne iticiliktir öyle. Meydanda göstere göstere yiyişmek de nedir? Gizlice çekeceksin videoya ve okul yönetimine teslim edeceksin usulca. Hem dikkati dağıtırıyor hem de psikolojii bozuyorlar adamın. Örfi açıdan zaten fail de maleseev onu takanlar azalmaya başladı. Bu da bi imtihan gerçi.

Şikayeti et, geç. Gerekirse okuldan atılsınlar! Orası okul! Otel odası değil!!! Ulan Doğuş'un o malum ropörtajında ağzından çıkan cümleler geldi aklıma. Aynen öyle yapacasın Doğuş'un dediği gibi.

öyle tipleri sabaha kadar dövsek azdır. Sen kimsin lan milletin içinde hava ata ata öpüşüyorsun dakikalarca!?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 5 yil once liseye yeni basladigimda sinifta opusmuslerdi.sinifta bikac kisi sikayet etmisi ben de deatek vermistim, pismanim. Birak yapsinlar,olursa sevgln sen de yaparsin la

• İstediğimiz yerde istediğimizi yaparız size ne ki. Gelmiş gene hayatında kız eli tutmamışlar.

• Saplar toplanmış yine
  • dilekçe ver
  • 12.sınıfım diğer bir şubede kızlar erkekler eşleşmişler herkes birbiriyle sevgili.Sınıfa girin her köşede ayrı bir çift.
    Konuyu açana da katılıyorum biraz dikkatli olur insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Aynen o ne iticiliktir öyle. Meydanda göstere göstere yiyişmek de nedir? Gizlice çekeceksin videoya ve okul yönetimine teslim edeceksin usulca. Hem dikkati dağıtırıyor hem de psikolojii bozuyorlar adamın. Örfi açıdan zaten fail de maleseev onu takanlar azalmaya başladı. Bu da bi imtihan gerçi.

Şikayeti et, geç. Gerekirse okuldan atılsınlar! Orası okul! Otel odası değil!!! Ulan Doğuş'un o malum ropörtajında ağzından çıkan cümleler geldi aklıma. Aynen öyle yapacasın Doğuş'un dediği gibi.

öyle tipleri sabaha kadar dövsek azdır. Sen kimsin lan milletin içinde hava ata ata öpüşüyorsun dakikalarca!?

fazla abarttigin icin sinyali kaptim blok

sansürcü zihniyet detected neyseki ben sansürcü olmadığım için bloklamaya gerek bulmuyorum. Tayyip gibisindir sen de, hazmedemediğin görüşü sansürle

şimdi birisi kalkıp da, hem sansüre karşısın hem de milletin öpüşmesine niçin karşı çıkıyorsun demesin! Orası okul koçlar, taksim meydanı değil ;)

• beden derslerinde sınıfta yalnız bırakmayın
  • Katılıyorum.Samimiyetsiz geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin kişisel özgürlüğü var meydanda öpüşemezler diye bir kural da göremiyorum.
  • Bizim sınıfta da vardı öyle tipler bir kaç kere bozduk sinifca hoca da anlatmıştı zaten kapinin arkasina geçmeye başladılar bu sefer de

• Sen de onlara katıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: ratch

Katılıyorum.Samimiyetsiz geliyor.

Aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.