Şimdi Ara

Aynı adresde ADSL'den FİBER'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dsmart ADSL'den Fibere geçmek istedim adres değişikliği yapmadığım halde nakil kaydı açmışlar ve ADSL'i kestiler. Müşteri temsilcisi ADSL'den Fiber'e geçişte "hat nakli" yapıldığını ve bunu iptal ettirmeden de ADSL'in tekrar açılamayacağını söyledi.

Bu uygulama doğrumudur ? Yani ADLS ile Fiberin ne alakası var kutuları bile farklı sonuçta. 10 gündür telekom'un taşeron firmasının kablo çekmesini bekliyorum. ADSL'i kesmeseler olmazmıydı

• Dsmart'ın işleyişini bilmiyorum ama interneti kesmeden de fibere dönüşüm yapılabiliyor farklı işletmecilerde. Sadece bağlantı sağlanırken kesiliyor kısa bir süre için.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    türk telekoma sordum onalr kesmiyormuş adsl'den fibere geçerken. paket yükseltmesi yapıyorlarmış.

bana aynı adresde dsmart adls'den fibere geçmiş biri lazım. eğer normalde internet kesilmiyorsa dsmartı btk ya şiakyet edip cayma bedelini de ödemeden başka firmaya geçmeyi düşünüyorum
  • Sizin binanızda kimin fiberi mevcut? Hangi iss üzerinden almaya çalışıyorsunuz hizmeti?
    aga binada türk telekom var ben dsmarttan alıyorum hizmeti

telekomdan geldiler kablo çekmek için ama ben 4. kattayım ve fiber kutusu bodrumda. binaya zarar vermemek için telekomun taşeron firmasına devrettiler kablo çekişini. bekle de gelsinler

dsmarta adsl'i açın diyorum açamıyolar. ne biçim iştir anlamadım ki
  • Anladım sizi.

tuketici.btk.gov.tr adresinden yazın dilerseniz.
    arada kaldım biraz. taşeron firmayı mı beklesem bunlarımı şikayet etsem diye. cayma bedelini ödememem için bunların yanlış bir iş yaptığını kanıtlamam lazım. o yüzden sordum adsl'in kesilmesi normal mi diye. yanlışlıkla adres nakli gibi açıp beni kandırıyo olabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nakil ücreti alınıp alınmadığını da sorabilirsiniz işletmecinize.

Dilerseniz siz tuketici.btk.gov.tr adresine detaylı yazın, oradan size bilgilendirme yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Nakil ücreti alınıp alınmadığını da sorabilirsiniz işletmecinize.

Dilerseniz siz tuketici.btk.gov.tr adresine detaylı yazın, oradan size bilgilendirme yaparlar.
    sağol. hem btk'dan hem dsmarttan şikayet ettim. adsl'i 2 gün içinde açmazlarsa aboneliği iptal ettirmek istiyorum ama cayma bedelini ödememek için ne yapmam lazım. avukatlık bir durum olurmu
  • Gelecek olan cevaba göre hareket edersiniz. Cayma bedelsiz iptal ise çok zor bir süreç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    aynen. bu işte bir iş var. sistemleri izin vermediği için adsl nasıl açılamaz ya
  • Her işletmecinin prosedürü farklı hocam.

• Siz BTK ya yazın onlar size bilgi verirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.