Şimdi Ara

Farklı Firmaya Geçme Diye Sabit Hattı Yalın Hatta Çevirmeyen TurkNet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6 senedir TurkNet abonesiyim ve birçok kişiyi de turknet'li yaptım. Fakat zamlardan sonra farklı bir ISS’e geçiş talebinde bulundum. Karşı taraf, yalın internet abonesi olmam gerektiğini, hattımı sorguladıklarında sabit hat olarak göründüğünü söyledi. Ardından pazartesi günü (22.07) yalın internet talebinde bulundum ve 1-3 iş günü içerisinde sonuçlanacağı belirtildi (aslında haziran ayı içerisinde de web üzerinden başvuru yapmıştım) bu süreyi çoktan aşmasına rağmen hala işlemlerin sürdüğünü söylüyorlar kendi verdikleri sözün bile gereğini yerine getiremiyorlar, bu şekilde süreci uzatarak, zorla, problemi çözmeyerek mi müşterilerinizi elde tutacağınızı düşünüyorsunuz? 

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Pek faydası olacağını düşünmüyorum çünkü bu işin kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum 10'un üzerinde şikayet kaydı oluşturdum çözüm merkezine pardon "anlıyorum merkezi"ne

• Altyapınız nedir, tt Fiber mi adsl/vdsl mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 28 Temmuz 2024; 1:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt

Fiber

• Pentagramet kullanıcısına yanıt

Fiberse geçiş yapacağın firmaya sadece interneti taşımak istediğini söyle. Telefon turknette kalmaya devam eder.

Hat direkt sabit hat olduğu için taşıma yapılmıyor, yeni başvuru gibi işlem yapıyor o zaman da aktivasyon, port vs. adı altında bin lira ücret talep ediyor geçiş yapacağım iss ama devir olursa bu ücret alınmıyor ben de turknet’in bu iş bilmezliği yüzünden para ödemek istemiyorum

Öyle bir şey yok. Fiberse ikisi birbirinden ayrı zaten. Zamanında ben de Turknet'teyken sadece interneti taşıyıp telefonu onlarda bırakmıştım. Altyapım tt fiber. Taşıma yapacağın firma beceremiyordur. Hangi firmaya geçmeye çalışıyorsun milleni mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 28 Temmuz 2024; 21:18:27 >

Sorun Turknet'te. Çünkü bazı mh yalına geçiş işlemleriniz devam ediyor diyor, bazı mhleri de yalınsınız zaten sistemden güncelleme olmalı diyor yani her iki durumda da karşı taraf sabit hat olarak görüyor. Comnet'e geçiş yapıyorum yarın 1 haftalık süre düşüyor, tekrar başvuru yapıp turknet'in keyfini bekleyeceğim.

Selamlar,
    turknet
    Zahmetsiz İptal — TurkNet
    https://turk.net/iptal
    bağlantısı üzerindeki seçenekler ile sabit hattınızı ve internet hizmetinizi kolayca iptal edebiliyorsunuz. Konuyu inceleyebilmemiz adına rica etsek özel mesaj üzerinden müşteri numaranızı bizimle paylaşır mısınız?

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İptal etmek istemiyorum karşı tarafa devir yapmak istiyorum bunun için de yalın olmam gerekiyor. Comnet bunun sanal hat da olabileceğini kendilerinde yalın olarak görünmediğini ifade etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pentagramet -- 29 Temmuz 2024; 13:3:51 >
    Özel mesaj üzerinden iletirseniz kontrol edelim.
  • 1,5 ay online başvuru, 8 gün de yazılı başvurudan sonra hala işlemler devam ediyormuş(?) Israrla geçirmek istemiyorlar, abone olacaklar 1 kez defalarca kez düşünsün. Yaptıkları tek şey abonelik hizmetini peşin almak ve isteklere kulaklarını kapatmak

Merhaba, kontrol ettiğimde bugün sizinle görüşme yapılarak bilgi verildiğini görüyorum 🙏
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.