Şimdi Ara

Farklı bir şehirde üniversite okuyorum ve 3 aydir hayat zehir gibi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
6
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brad_Hawk

Arkadas baya zorlaniyor anladigim kadariyla.Sana bir soru sorucam bolumunden memnun musun yoksa baska bir bolum mu isterdin?Bolumum den memnunum diyorsan artik bu tur sorunlari dusunmeyi birakip kendini derslerine vermelisin.Yoksa senin icin iyi olmaz.

Hocam bölümüme aman aman asık değilm.Öylesine istediğim bir bölümdü geldim yani.Ama fark ettim ki benim için öncelik bölüm değil şehir olmalıymış.Ne kadar yanlıs bir düsünce olduğunu bildiğim halde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Bu kadar istanbul aşığı veya aileye bağımlı olma. Yarın bigün çalıştığın yer seni atıyorum maraşa hes projesine gönderdiği zaman, orada şehre 40 dk mesafede dağın başında işçilerle şantiyede kaldığın zamanlar ne yapacaksın?

Aynen bi de olayın o kısmı var dimi.Şehir dışında çalışmak peffff.Sorun aile değil arkadaşlar.Sorun istanbul da olmamak gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaycees

quote:

Bu kadar istanbul aşığı veya aileye bağımlı olma. Yarın bigün çalıştığın yer seni atıyorum maraşa hes projesine gönderdiği zaman, orada şehre 40 dk mesafede dağın başında işçilerle şantiyede kaldığın zamanlar ne yapacaksın?

Aynen bi de olayın o kısmı var dimi.Şehir dışında çalışmak peffff.Sorun aile değil arkadaşlar.Sorun istanbul da olmamak gerçekten.

ne var istanbulda bu kadar? Sevdiğin kız mı orda nedir olay?
  • quote:

quote:

quote:

ne var istanbulda bu kadar? Sevdiğin kız mı orda nedir olay?

Haa olayın o kısmı var birde. Birkaç senelik ilişkim var evet.Belki onun da etkisi vardır.Farkında değilim.Ama bunun sorun olacağını hiç düşünmemiştim bu şekilde.

• kesin sakarya'da.
  • Alisirsin icin yana yana.
    Bak bende ist birakip 1200 km uzaga geldim.Bu sekilde olgun bir birey olamassin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isovmelih

Alisirsin icin yana yana.
    Bak bende ist birakip 1200 km uzaga geldim.Bu sekilde olgun bir birey olamassin.
    ben sakaryaliyim suan universite icin ankaradayim
    sakarya hakkinda belki yardimci olabilirim sormak istedigin birsey varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeForStyle

20 yaşında kazık kadar adamın dertlerine bak arkadaş.. ben senin yaşındayken 3. apartmanımı dikmiştim adam hala onumu okusam bunumu okusam diye ağlıyor

3. Apartmanini kendinmi diktin yoksa babanin parasiylami ? Egonu tatmin ettin gidebilirsin. Teslada cok sıkılan icine kapanik bir insandi ama dahi idi. Yanin senin 20 yasida 3. Apartmani dikmen bir halt etmez emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: expulse

kesin sakarya'da.

Abi bu şehrin kötü olduğu bu kadar mi biliniyor ya ?Ben nasil bir hata yapmısım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

ben sakaryaliyim suan universite icin ankaradayim
    sakarya hakkinda belki yardimci olabilirim sormak istedigin birsey varsa

Aga bu şehir neden bu kadar boş?Dolu bir tarafı hiç mi yok.O değilde birşey anlatayim ne kadar saçma :D Üç adet sap içelim dedik kafa dağıtırız zıbar cafe var gittik.İçeri girdik ne deseler beğenirsin?Rezervasyonsuz almıyoruz.Ulan senin etin ne butun ne de rezervasyon koyuyorsun be?İstanbulda seni ters düz edecek kafelere bile elinı kolunu sallayarak girebilen tonla insan var.Bizde direk biraneye gittik orada yumulduk gitti bitti.Bu nasıl birşehirdir allahaskına?
  • quote:

quote:

kesin sakarya'da.

Abi bu şehrin kötü olduğu bu kadar mi biliniyor ya ?Ben nasil bir hata yapmısım ya.

Lan sen dua et sakaryadasın zonguldağa tekirdağa git ağlarsın o zaman. Yat kalk şükret sakarya diye. Ankara da berbat gelir sana izmir de. Diyorum ya new york'a git sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

kesin sakarya'da.

Lan sen dua et sakaryadasın zonguldağa tekirdağa git ağlarsın o zaman. Yat kalk şükret sakarya diye. Ankara da berbat gelir sana izmir de. Diyorum ya new york'a git sen.

Aa niye yav tekirdağ buradan daha güzeldir bence.Abi bomboş çöp bir şehir yav.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

quote:

kesin sakarya'da.

Aa niye yav tekirdağ buradan daha güzeldir bence.Abi bomboş çöp bir şehir yav.

Ya evet haklısın gece hayatı falan yok ama istanbul değil ki burası. Ama insansın. Ömür boyunca istanbulda yaşayamayacaksın belki de. Yada görüşlerin değişicek istanbulun kalabalığı seni yoracak.

• Aynısı

• quote:

Orijinalden alıntı: plastik cerrah

Aynısı

Derken ?
  • quote:

quote:

Aynısı

Derken ?

Alıntıları Göster
  • quote:

quote:

Aynısı

Derken ?

bende nefret ediyorum ailemin yanına dönmek istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Aynısı

Derken ?

hangi şehirde okuyorsun, hangisinde oturuyorsun hocam?Bir de hangi bölümü okuyorsn.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynısı

Derken ?

hangi şehirde okuyorsun, hangisinde oturuyorsun hocam?Bir de hangi bölümü okuyorsn.

Bursa ,İstanbul, Tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrederikChopin

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynısı

Derken ?

Bursa ,İstanbul, Tıp

Alıntıları Göster
    Bölümün güzel,gittiğin üniversitede iyi sayılır bence alışmana bak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.