Şimdi Ara

Farkindamisiniz, Piyasada 5+1 Sistem Yok ? LÜTFEN gelin konuşalim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Z906'i saymiyorum.. Zamaninda bende aldim kullandim sattim ama bu sistem aşiri şişirilmiş bi balon bana göre.. Beğenerek kullanana bişiy diyemem ama bu sistemi alan adam Müzik keyfinden mahrum kaliyor, Ses netliğini yapay sunii şekilde aliyor.. Şimdi '' Müzik zaten onda dinlenmez '' diyenler gelecektir Evet biliyoruz arkadaşlar müzik 2.0 sistemde dinlenir ama bi ton para verip Doğru düzgün müzik dinlenemeyen bi sistem mi olur.. Her neyse diyeceğim o değil..

Arkadaşlar baya zamandir 400-600 TL arasi Yeni bir 5+1 almak istiyorum ancak hangi siteye baksam nereyi araştirsam piyasada almaya değecek 5+1 olmadiğini görüyorum.. Eskiden Misler gibi Creative GigaWorks Megaworks T7700 T7900 T6600 G550 veya Logitech G51 ses sistemi gibi 5+1 6+1 7+1'ler vardi.. Piyasada malesef kaliteli bi 5+1 veya 7+1 Yok... Neden yok peki bunun bi açiklamasi yok mu neden yok..

Şimdi ki 5+1 sistemlere bakiyorum Çöp ötesi yahu.. z506 var 250 liraya almaya değmez.. Creative T6300 var Sub değilde 500 gramlik peynir kutusu gibi küçücük bişiy.. Yeni sistemler çikar mi sizce bu sene piyasaya veya bana 500 600 TL'e nasil bi 5+1 sistem önerirsiniz.. Hadi Türkiye piyasasini es geçelim Yurt dişinda da yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 14 Ocak 2016; 1:35:20 >

• sahibindene bak orda bulursun okadar uzun yazılırmı arkadaş git kitap yaz
  • Millet anladı car cop olduklarını bu sebeple piyasadan siliniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle amacınız film ve müzikse bunlardan zaten uzak durmanız lazım.ben stereo ve avr sistemleri tanıdıktan sonra eskiden müzik falan dinlemediğimi anladım bu kadar net konuşuyorum.ki bendeki sistemler çok mütevazi kalır.ha sadece oyun oynayan internetten 3-5 film seyreden ve bam-cık tıs-cak güm-güm müzik dinleyen biri için bu tarz cihazlar sorun olmaz,çare olur.
    bırak traşı tavsiyen varmı dersen edifier in sistemleri nispeten aradan sıyrılır gibiydi ama o da artık ithal edilmiyor galiba birkaç ıvır zıvırı haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 15 Ocak 2016; 1:48:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

internetten 3-5 film seyreden ve bam-cık tıs-cak güm-güm müzik dinleyen biri için bu tarz cihazlar sorun olmaz

Güldürdün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 15 Ocak 2016; 23:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Öncelikle Z906'i saymiyorum.. Zamaninda bende aldim kullandim sattim ama bu sistem aşiri şişirilmiş bi balon bana .............

Sorun için sahibindene ve ikinci el forumuna bakmana tavsiye ediyorum. Geçen haftalarda 280TL ye 1 sene kullanılmış Gigaworks G500 aldım canavar gibi.
  • Piyasa doydu artik fazla sasmamak lazim. Hazir blu ray li sistem sony philips lg panasonic var. artik yeni yeni teknolojilere sahip urun cok az. Sony Denon Harman Kardon Yamaha hazir giris seviyesi paket sinema sistemi veya kompakt sinema sistenlwri var. Teac toshiba jvc pioneer yavastan geriye dustuler. Cin mali uretim; urun cok ama yeni urunler TR piyasasina girmez oldu.
    Olafson, mystere vs. yeni isimler urunler az.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • logitech z506 200 liralara bedava fp oranı harika ötesi diyorum ben. denemediyseniz deneyin 400-500 lira aralığındaki sistemler gibi kaliteli veriyor sesi.
  • 300 tl ikinci el creative thx 550 aldım. Zamanında z5500 kullandım yaklaşık bir sene creative hasta bıraktı cidden beni kendine. Alınabilecek sıfır ürün kalmadı ikinci el eski sistemlere bakmak en mantıklısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam akıllı 5+1 sistem olmamasında şikayet ekmekte haklısın. Ancak yanlış bilinc ve yanlış yonlendirmeler nedeni ile günümüzde harika 5+1 sistemler satışta olsa bile, yeterince tutulacağını sanmıyorum.

Ne yapılabilir konusuna gelirsek, ikinci el sitelerde çok güzel 5+1 AVR sistemler mevcut. Fiyatlarıda özelliklerine göre oldukça makul olabiliyor. Önemli olan ürünü almadan önce internette, ürün içerisinde bulunan ses yükseltme ve Dijitalden Analoga çevirme, entegrelerinin neler seçilerek kullanıldığını bulmanız, ve bu yonde bir analiz yaparak, yani ses entegresi kalitesine bakarak ürün alınması gerektiği yönünde düşünüyorum.

Basit bir örnek verecek olursam, STK ses yükseltme entegresi kullanılan AVR lere bakmak, DAC (Digital to analog converter) olarak ASAHI, CIRCUS LOGIC gibi ünlenmiş entegrelere bakmak seçim yaparken doğru bir ilerleme olacaktır.

• Tv'de kullanmak için fazla araştırma yapmadan Z506 yı aldım geçenlerde ama bunu tvye bağlamak için aracı decoder almam gerektiğini öğrenince ürünü iade ettim. yok mudur maksimum 500-600 tl civarında güzel ses veren tvde kullanabileceğimiz bir 5+1 ses sistemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancrt

Tv'de kullanmak için fazla araştırma yapmadan Z506 yı aldım geçenlerde ama bunu tvye bağlamak için aracı decoder almam gerektiğini öğrenince ürünü iade ettim. yok mudur maksimum 500-600 tl civarında güzel ses veren tvde kullanabileceğimiz bir 5+1 ses sistemi ?

Sahibinden.com 'un ikinci el AVR bölümüne bakabilirsin:

http://www.sahibinden.com/ev-elektronigi-ses-sistemleri-amfi?viewType=Gallery

Belki 500-600 e değil ama 700-800 e hoparlorler ile tam takım bir 5+1 avr bulabilirsin.

• teknosada 947 tlye düşen z906 yı aldım bu sefer. Umarım tvye bağlamakta sorun yaşamayız :)
  • Sorun yasayacagini sanmiyorum. Optik girisi var ses sisteminin. Ama yerinde olsam ses sistemini tv ye degilde eger optik cikisi varsa uydu alicisina baglarim. Amacin televizyon kanallarini izlerken iyi bir ses elde etmekse.

• Piyasa doydu. Ayrıca artık ucuz fiyata o z906 dan çok daha iyi detay verebilecek avr li paket sistemler satılıyor. Yamaha, Pioneer gibi.

O markaların yanında Logitech fıs kalır.

Ayrıca sahibinden de çok ucuz fiyata HDMI li avr bile bulunabiliyor. Yanına da bir aktif subwoofer bir de hoparlör takımı ayarladın mı z906 parasına çok daha iyi bir sistemin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Sorun yasayacagini sanmiyorum. Optik girisi var ses sisteminin. Ama yerinde olsam ses sistemini tv ye degilde eger optik cikisi varsa uydu alicisina baglarim. Amacin televizyon kanallarini izlerken iyi bir ses elde etmekse.

Bunun için de yeni bir uydu alıcısı almam gerekecek. Elimdeki iki uydu alıcısında da maalesef optik çıkış yok. Ürün gelsin de umarım güzel bir ses kalitesi elde ederiz
  • creative inspire T6160 5.1 hoparlör var ustad satalım :)

• Artık görece olarak ucuz sistemlerde 5.1 devri kapandı. Plastik 5 hoparlör ve kontraplak plastik subwoofer kimsenin ilgisini çekmiyor. Birde bluray diskleri değilde mkv ler yaygınlaşınca ve evlerdeki plastik 5.1 hoparlörler hanımlar yatafından kapı stop olarak kullanılmaya başladığından üreticiler tv ye bağlanabilen soundbarlara yöneldi. Sizlerede bilgisayar için üretilen logitek gibi markalardan ziyade tv nizin markasını taşıyan soundbarlara yönelmenizi öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa'da eskisi gibi 2+1'de yok yani çeşitlilik yok bir kaç markanın aynı ürünleri dolaşıyor ortalıkta.
  • Haklısın artık eskisi gibi üretim yok bende şuan logitech z5500 creative s750 uydular var fakat müzik dinlemek istiyorum ve bir stereo sistem alıcam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.