Şimdi Ara

Fare imleci sürekli takılıyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
65.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem boştayken bile masa üstünde zaman zaman fareyi hareket ettiremiyorum sürekli takılıyor kısa kısa donmalar oluyor, bazen oyunlarda da takılmalar oluyor, çok can sıkıcı bir durum bu neden olabilir sizce ?? sistemi daha yeni topladım, bileşenleri sistem bilgilerimden görebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: nightwish34

fareniz hangi marka ve model ?

Logitech M185 kablosuz, farklı fareylede denedim yine aynısını yapmıştı !! sinirden onu kırdım zaten

Orijinalden alıntı: rodri

harddiskte de problem olabilir.

Harddiskte sorun yok, SSD aldım aynı şey devam etti !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb alıcısı mouse'a uzaksa sorun ondanda kaynaklanıyor olabilir.mouse'a yakın olan bir usb girişine takıp deneyin.

Orijinalden alıntı: kurunc

Arkadaşlar sistem boştayken bile masa üstünde zaman zaman fareyi hareket ettiremiyorum sürekli takılıyor kısa kısa donmalar oluyor, bazen oyunlarda da takılmalar oluyor, çok can sıkıcı bir durum bu neden olabilir sizce ?? sistemi daha yeni topladım, bileşenleri sistem bilgilerimden görebilirsiniz.

donuyor derken tüm sistem mi donuyor? programlar cevap veriyor mu? ikinci fareyi de kırmayın :) önce bir ram'lerinizi çıkarıp tekrar takın veya yerlerini değiştirin..
    INTEL Core i7 13700k - MSI PRO Z790-A - NZXT Kraken X73 CPU Cooler - KINGSTON Fury Beast 64GB 5200Mhz DDR5 Ram - ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC - Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 SSD - SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 1TB M.2 SSD - FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 1200W PSU - ASUS TUF GAMING GT501 - Win11 64 Bit - ASUS XG27AQDPG QD-OLED Monitor
  • Merhaba.
    Mousenizin pilini değiştirin saygılar.
  • adam farklı fare denedim diyor siz pil diyosunuz.....

sistemde donuyorsa ram leri çıkar alt tarafındaki çizgili çizgili yerleri bildiğimiz silgiyle sil sonra kuru bezle temizle 2 ram in yerlerini değiştirip tak

Legends Never Die
  • Sistemde sorun yok arkadaşlar, herşey gayet normal sadece fare kafasına göre takılıyor, pilide denedim, başka farede denedim, mauspadde aldım yok yine aynı!

Legends Never Die
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsszz

fare usb mi klasikmi????

Kablosuz Nano Maus !

Birde aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt var! Durumla bir alakası olabilir mi acaba ?

• bence sinyal zayıflığı ile ilgili gibi gözüküyor.kasanın arkasındaki usb girişi yerine ön usb girişine takın alıcıyı.olmazsa sorun windows ile ilgili olabilir.başka bir windows 7 cdsi bulup onu deneyin.bunlarda olmazsa sorun donanımsal olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 27 Eylül 2012; 22:10:39 >
  • Sanırım sorunu çözdüm !!! Ekran kartım ve işlemcinin dahili grafik yongası sürücüleri çakışıyordu galiba ! Çünkü görüntü çıkışını ekran kartımdan almama rağmen CPU-Z ve aygıt yöneticisinde HD4000 grafik işlemciside görünüyordu ! Biostan VGA Onboard seçip monitör kablosunu anakartın çıkışına taktım, HD4000 sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum, sonra biostan tekrar PCI-E seçip monitör kablosunu ekran kartının çıkışına taktım, şimdi HD4000 sistemde görünmüyor sadece ekran kartı görünüyor ve maus normale döndü, şimdilik sorun yok, umarım tekrar takılma olmaz

• Ben fareyi yeni aldım ve kullandığımda fare imleci kısa kısa takılarak hareket ediyordu sorunun çözümünü internette aramak istedim bu siteyi gördüm sorunu çözdüğüne sevindim bende bu sorunu çözdüm tesadüf eseri çözdüm bunu herkes bilsin diye yazıyorum farenin aldında ledin yandığı okuyucu şeffaf bir parça var bu parça mutlaka sabit olmalı eğer bu parça hafif de olsa yuvasında hareket ediyorsa takılmalar olur bunun için farenin kapağını açın kartıda yerinden dikkatli çıkarın ve o şeffaf parçayı kenarlarından tutun parçanın altta kalan yerin kenarlarına az miktarda uhu sürün ve yapıştırın birde eğer led tam olarak düz bir şekilde durmuyorsa sağa sola ve yukarı aşağı şekilde duruyorsa dikkatli bir şekilde onuda doğru hizaya getirin ben bunu bu geçe yaptım ve sorunu çözdüm bu bilgiyi herkesle paylaşmak istedim umarım bir faydam olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Sanırım sorunu çözdüm !!! Ekran kartım ve işlemcinin dahili grafik yongası sürücüleri çakışıyordu galiba ! Çünkü görüntü çıkışını ekran kartımdan almama rağmen CPU-Z ve aygıt yöneticisinde HD4000 grafik işlemciside görünüyordu ! Biostan VGA Onboard seçip monitör kablosunu anakartın çıkışına taktım, HD4000 sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum, sonra biostan tekrar PCI-E seçip monitör kablosunu ekran kartının çıkışına taktım, şimdi HD4000 sistemde görünmüyor sadece ekran kartı görünüyor ve maus normale döndü, şimdilik sorun yok, umarım tekrar takılma olmaz

Muhtemelen benim sorun da böyle bir donanımsal sorundan kaynaklanıyor. Ama bende senin yaptığını yapacak yetenek yok. Çekeceğiz haliyle. :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.