Şimdi Ara

Far değişimi 1500 tl tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dar sokaktan arabayı geri geri çıkartırken yolun yarısını kapatacak şekilde parketmiş sıfır clioya önden biraz değdim. Arabanın önünde ufak tefek bir kaç çizik ve farında çizik var.

Adam araç sıfır olduğu için serviste farını değiştireceğini söyledi yaklaşık 1500 tl civarı tutarmış. Bu mümkün mü? Arabanın sadece farı çizildi ve ufak tefek neredeyse görülmeyecek şekilde 2-3 tane çizik var.

Sigorta ve tutanakla uğraşmak istemedim mahalleden tanıdık olduğu için servise götürecek arabayı çıkan fiyatı ödeyeceğim.

• Eğer zarar gören araç sahibi yetkili servise gitmeye niyetliyse o fiyatı bulabilir. Eğer xenon far ise daha da fazla tutabilir. Tavsiyem hemen araçları kaza anındaki duruma getirip fotoğraflayın ve tutanak tutun. Bırakın sigorta ve kasko ilgilensin durumla.
  • yeniuye Y kullanıcısına yanıt
    Arabanın sahibi ben değilim abim. Abim sigorta parası yükseliyor kaza yapınca diye tutanak tutmak istemedi.
  • 2017 makyajlı sıfır clionun farı kırıldı. Arkadaş yetkili servise değişim için fiyat sordu.
    İşçilik dahil 2000 tl. Fiyata çok şaşırdım. Euronun artmasından mıdır, yeni tip led far olduğu için midir nedir çok pahalı.
  • O zaman şöyle yapın, yetkili servisten yaklaşık bir fiyat alın,sigortacıdan da bir alt basamağın sigorta fiyatını alın ve ona göre hareket edin. Eğer 1500 gibi rakamlar tutacaksa her türlü sigorta karşılasın çünkü sigortanızın bu kadar yükseleceğini hiç sanmıyorum.
  • 2014 de mersedesin farı 5000 tl..sanayi ücreti..
  • Modele göre o kadar ucuz da olabiliyor. İ30 eski kasası için 2500 demişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Arabanın sahibi ben değilim abim. Abim sigorta parası yükseliyor kaza yapınca diye tutanak tutmak istemedi.
    tutanak tutup yaptırırsanız bence sigorta priminiz 1500 tl artmaz. tutanak tutmak mantıklı duruyor bu durumda. 100 200 tl lik hasar değil sonuçta cepten yaptırasınız.
  • Farın ayaklarını kontrol edin sağlam mı ? 2017 nisanda şuanki aracımın farı kaskodan değişmiş 2432 tl hasar kaydı var araç 2015 a3 led farlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracımda bi xenon var kaskodan 4500 TL ye değişim yapıldı. İnternet fiyatı da zaten 4 bin üzeri tek far. ford c max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forduna61 -- 23 Mayıs 2018; 13:44:52 >
  • Benim 208 in farı 1650 liraydı en son.. Yeni nesil grand cherokeelerde 14 bin lira diye biliyorum.. Dikkatli olmak lazım.. Zarar verecekseniz kaportaya denk getirin :)
  • Ön farlar baya pahalı oluyor. Geçen egeanın arka farı kırıldı fiyatı 279 TL idi. Serviste işçilikle 350 ye yaptılar.

• Pegueot 308 viraj aydınlatmalı full led farın teki 4000tl cik. (idi dolar euro coşmadan önce)

• Aracına göre değişir.
    Bugatti Chiron farı için 14 bin euro ödemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Ön farlar baya pahalı oluyor. Geçen egeanın arka farı kırıldı fiyatı 279 TL idi. Serviste işçilikle 350 ye yaptılar.
    Pes gerçekten stop değişimine 70₺ mi aldılar hemde egea

• Cepten 1500 vermek mantıksız. İlle cepten yapılacaksa çıkan afarı alın satın internetten
  • Mercedes'in multibeamleri 9000TL civarinda. Peugeot 407 Halojen Merceklisi 450TL - Xenon Merceklisi 1900TL

Ne oldugu cok fark ediyor.

• fiyat yetkili servis standartlarına göre olağan. Yan sanayi farlar asla orjinal gibi olmadığı için herkes fırsatını bulsa orijinal takmak ister elbet
  • Birader sigorta fiyati yukselse yukselse 200-300 lira yukselir. 200-300 lira icin cepten 1500 lira vermeye deger mi? Kaldi ki sigortayi isin icine sokunca karsi taraf hasar kaydi olmasin diye yan cizmeye baslayacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2E449A54C

Yanlış anlamayın ama zaten bunun için var sus için değil. Yanlış mıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.