Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
13
Favori
22.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu oyunun kötü gözüktüğünü söylemek!! ciden bunu diyor mu? vah vah

  • dakikayı 32 ye al hala gümüş diyorsan yapacak bişey yok Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  çevre güzel görünüyor ama modellerin textureleri kötü gerçekten. Oyunun PS4'e göre yapıldığı belli grafik motorunda iş var aslında

  • Oyunda görsel olarak çevre hakikaten güzel,dokular filan kaliteli ama insan modellemeleri ve özellikle yüzleri net ps 4 den kalma gibi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun forum konumuzda her ne kadar çok sevilse de (kötü yönlerini belirterek) diğer sosyal medya taraflarında insanların oyunu alıp kendi oynamadan Enis ve Dosttan görüp "çöp abi, aynı oyun len, klasik Far Cry" bu arkadaşlara söyleyebileceğim tek şey ne bekliyordunuz ki ? Oyun çıkmadan önce açıklananlar belli, zibilyon tane oynanış videoları var oyunun kendi benden beklentiniz şu, şu olsun diye bağırıyorken insanların para vermediği hatta oyunu çıkışından önce takip etmeyip, çıktıktan sonra böyle triplere girmesi saçmalıktan ötesi değil nasıl olsa Enis ve Dost abileri oyunu oynayıp yorumlayacaklar!!

    Benim oyun çıkmadan önce beklentim belliydi oyun çıktıktan sonrada aynı oldu ve severek oynadım. Oyunu %100 bir şekilde hazır izindeyken saatlerce oynadım ve çok zevk aldım. Şimdide burada ileride oyunu alacak arkadaşlara aşırı objektif bir şekilde oyunun incelemesini yazacağım.

    Öncelikle belirtmeliyim ki ben bir Far Cry fanıyım (fan boyu değilim) 2.oyundan beri çıktığı gün satın alır, oynar ve verdiğim paradan %100 bir şekilde memnun kalırım.

    Far Cry 3 ve 4 birbirinin kopyası bunu inkar etmek doğru olmaz, Far Cry 5 bağlı olduğu atmosferi değiştirip daha modern bir oyun olmuştu fakat Far Cry 6 bence eski oyunlarından sıyrılıp hepsinden bir tutam alıp onları güzel bir şekilde harmanlayan bir oyun olmuş.

    Oynanış kısmı eski oyunlara göre kesinlikle aynı olmuş, animasyonlar aynı olabilir fakat silahı hissetmemiz olsun, vuruş hissi olsun çok çok iyi durumda.

    Yeni getirdikleri şu değişik değişik mermi çeşitlerinin olayı 0 her silahınıza oyunun ilk 2 saatinde bile ulaşabileceğiniz zırh delici mermi takarak rahat bir şekilde oynayabilirsiniz, diğer mermi çeşitleri yok zehirli mermi yok ateşli mermi gibi sadece koymak için koyulmuş, kalabalık görünsün diye eklenmiş eklentiler. Bunu dememim sebebi zırh delici mermi dışındakilerin oynanışa bir etkisi yok sıktığınız yer ateş alıyor ve zehirli duman oluyor buna karşılık oyun size + veya - bir şey sunmuyor, zaten bu ateş ve zehirden düşmanları öldürmek 10 dakika sürüyor niye uğraşalım ki ?

    Supremo eklentisi dediğimiz sırtımızda taşıdığımız çanta muhabbetine gelirsek orası da fiyasko bence, tüm oyunu şu füze fırlatan supremo ile oynadım çünkü diğer çantaların arasında en işe yarayanı yine o! Tıpkı mermi çeşitlerinde olduğu gibi burada da ekleyelim de fazla görünsün kafasında iş yapılmış, can basma çantası, emp çantası, zehir topu fırlatma çantası, ateş çemberi çantası derken yine burada da o füze fırlatan çanta dışındakilerin oyuna etkisi sıfır çünkü onların yaptıklarını füze çantamıza koyabileceğimiz eklentiler ile de sahip olabiliyoruz, emp bombası, molotof, şırınga vs gibi o çantalar ile aynı işi yapan şeyleri füze çantamıza takıp kullanabiliriz.

    Resolver silahları çok gereksiz olmuş bence çünkü oyunda karşılaştığımız düşmanların hiç biri bu silahları kullanacak kadar güçlü değiller. İçerisinde bir çok abzürd silah var hepsinin kullanım amacını bildiğim halde oyun zevkimi baltalamaması için oyun boyunca hiç alıp kullanmadım çünkü oyun içerisinde "üff bu silahı alırsam herkese tek atarım" demiyorsunuz, nedenini incelemenin kalanında değinicem.. Velhasıl bu Resolver silahları abzürd silah kullanmayı sevenler için güzel fakat oyun içerisinde kullanmayı pek tercih etmeyeceğiniz bir eklenti olmuş..

    Yapay zeka? öyle bir şey yok  düşman yapay zekası size saldırmadan önce sizi fark etme evresi çok uzun o görülme çubuğu dolup NPC reaksiyon verene kadar öldürmüş oluyorsunuz zaten. Burada asıl değinmek istediğim konu oyunda bıçağınız ile gizlilik kasmanın aşırı mantıksız ve gereksiz olduğudur. Yukarıda söz etmiş olduğum "herkese tek atma" muhabbetini en kötü silahla dahi yapabilirsiniz. Çömelip gölgelerin ardında bıçağım ile suikast kasayım gizli olayım diye bir şey kalmamış oyunda. Tüm oyunu, oyunun başında bulduğum pistol ile oynadım desem? O pistola zırh delici mermi ve susturucu takarak tüm oyunu düşmanlara hs atarak oynadım, bi mekana dalmadan önce herkesi işaretleyip sonrasında koşarak tüm düşmanları susturuculu pistolum ile hs atarak temizledim %100 de gizli kaldım. Dediğim gibi yapay zekanın sizi fark etme çubuğu ve buna bağlı olarak reaksiyon verme süresi uzun olduğundan koştura koştura susturuculu pistolunuzla full gizlilik oynayabilirsiniz, ben öyle oynadım çünkü. Birde yolda gezen kamyoncu abiler ile jandarma kılıklı devriyelerin yapay zekaların hepsi kafayı çekmiş bir şekilde araç sürüyorlar, yoldan çıkıp ağaç fln ne varsa yıkıp oldukları yerde araçlarıyla daire çiziyorlar  

    Hikaye  serinin en iyisi ama en kötüsü desem? Öncelikle sinematik anlatı alanında serinin en iyisi hikayesi bu oyunda diyebilirim, oldukça fazla (boş olmayan) anlamlı ve yerine göre duygusallığa giren ara sahneler mevcut ve çok kaliteli olduğunu söylemem gerek. Oyunun finaline kadar ki senaryo, hikaye anlatımı çok iyi olsa da finali de bir o kadar kötü olmuş fakat yine de total olarak baktığımızda güzel bir hikaye ve bu hikayeyi besleyen etkileyici ara sahneler mevcut. After Credit den sonra ki sesler çok şaşırttı. Söylesem pek spoiler sayılmaz aslında ama oyunu bitirip kendiniz görmeniz daha iyi olur sürprizi kaçmasın.

    Görev sistemi insanların aynı dedikleri şeyler  aynı şeyleri 100 kere yapıyoruz diyenlere tek cevabım yapmayın?? outpostlar, checkpointler, toplanabilirler, hazine avcılıkları, yan görevler bunları yapmak zorunda değilsin. Evet bunları yaparsan sana silah vb olarak bir geri dönüşü var fakat yukarıda açıkladığım üzere en basit silahlar ile oyunu bitirebilirsin onun dışında ana hikaye görevlerinden de silah açabiliyorsunuz zaten. Bu oyunu yan görevle onla bunla uğraşmadan sadece ana görev odaklı gidebilirsin, ana görevler kendi içerisinde farklılıklara sahip olsa da en nihayetinde bir shooter oyunu olay en sonunda silahlı çatışmaya dönebiliyor ki bu da normal.

    Grafikler yeni nesile de çıkmış oyunlar arasında 3A olup multi platform olan oyunlar arasında en çok yeni nesil hissettiren grafiklere sahip bence. Şu oyunun grafiklerine konu içerisinde kötü diyen bir arkadaş vardı oyuna demediğini bırakmamıştı   fakat HD Pack yükletince oyuna tekrar aşık ettik  Başbuğ Dost abimin incelemesini 2.kez bir daha izliyim dedim fark ettiğim şey videoda kendisinin kayıt etmiş olduğu oyunun grafikleri ile benim oynadığım oyunun grafiklerinin alakası bile yok. Videoda ki grafikler oyunu yansıtmıyor eleştiri kısmında oyunun grafiklerine kötü demiş doğru ama kendi oynadığı makine de oyun kötü ben PS5 de 1080p monitörde HD Pack ile oynadım oyunun grafikleri tam anlamıyla nefes kesici, oldukça iyi durumda. Arkadaşın PC de ultra ayarlarda baktım oyuna birde orda da PS5ten bir tık daha iyi güzel gözüküyordu.

    Oyunun geçtiği Küba dan ilham alınarak hazırlanan Yara dünyası E F S A NE. Atmosfer kokuyor, gözüm gönlüm açılıyor sağı solu gezerken, keşfedebilecek onlarca lokasyon var. Oyunun dünyası kelimelere dökülemeyecek şekilde mükemmel hazırlanmış. Dediğim gibi oyunu %100 bitirdim ve mapte ayak basmadığım yer kalmadı. Haritanın tamamı benzersiz bir şekilde hazırlanmış, bir birine benzeyen Checkpoint bölgeleri hariç hiç bir yer yok. Ayak bastığınız her bölge farklı hissettiriyor ki bu oyunu bana aldıran en büyük nedenlerden.

    Şimdi gelelim beklenti kısmına, benim bu oyundan tek beklentim gözümü, gönlümü açacak bir dünyada keşif yapabilmekti ve bu beklenti ile oyunu oynayınca %100 memnun kaldım ve oyundaki tüm içeriği tükettim. Her sene bir Far Cry çıksa bana sadece bu beklentimi karşılasın bana yeter her sene alırım çünkü Far Cry dan tek beklentim bu ve yıllarca da bu beklentiyle çıkan oyunlarını oynarken hiç sıkılmadan etmeden keyifle oynayabiliyorum. Ubisoft bu seride radikal bir değişikliğe gitmediği sürece ( Assassins Creed Origins gibi ) bu oyundan bir farklılık beklemeyin, hali hazırda oyun içerisinde sevdiğiniz tutunabileceğiniz bir şey varsa onu sonuna kadar çıkmış ve çıkacak tüm oyunlarında verecektir fakat yeni, oyunu değiştirecek bir olay Ubisoft dur demedikçe gerçekleşmeyecektir.

    Kardeşim işsiz misin bu kadar yazı yazıp fotoğraf yüklemek ile uğraşmışsın diyebilirsiniz, fakat bu tür makale tarzı şeyler yazmayı, hazırlamayı seven biriyim.

    Genel olarak incelemem bu yönde oldu benim herhangi bir puan vermeyeceğim çünkü tamamen beklenti üzerine olan bir seri Far Cry. Yazımı buraya kadar okuyan bordo bereli kardeşlerime çok teşekkür ederim. Aşağıya oyun boyunca gezdiğim gördüğüm yerlerde çektiğim fotoğraf galerimi bırakıyorum oyun ile alakalı azda olsa fikir sahibi olabilmeniz adına.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU][
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]/
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]s
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]p
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]o
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]i
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]l
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]e
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]r
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyundaki horoz dövüşlerini yeni keşfettim ve başka bir şey oynamaz oldum. Ne kadar eğlenceli olmuş anlatamam. Etraftan farklı türde horozlar topluyordum ve bunlar ne işe yarayacak derken horoz dövüşlerini bir kampta gezerken gördüm, adeta Mortal Kombat oynuyor gibi yapmışlar ve bir süre sonra özel güç barı dolup fatality yapıyorsunuz. Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  Oyunda kim bilir daha keşfetmediğim neler çıkacak, 50 saattir dolu dolu oynuyorum ve dışarıdan bakıldığında önceki oyunlarla aynı diyebilirsiniz ama içine girince çok farklı olduğunu görüyorsunuz.Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  En basitinden domino oyunları, horoz dövüşleri, yarışlar gibi ek aktiviteleri bile oynaması çok keyifli, eğer sadece ana hikayeden giderseniz oyunun büyük bir kısmınıda kaçırmış olursunuz çünkü ek aktiviteler dışında yan görevler çok ilginç ve özenli hazırlanmış. Daha bunun özel operasyonları haftalık görevleri vs derken bu oyun kendisini çok oynatır. Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  Teknik anlamdada Ubi' nin son dönemdeki en iyi oyunu, çıkalı iki hafta olacak henüz güncelleme dahi gelmedi. Normalde Ubi oyunlarına Valhalla' dan 25-30 GB lık güncellemelere alışmıştım ama bu oyunda pek bir sorun olmayınca haliyle güzel ilerliyor.Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Oyundaki horoz dövüşlerini yeni keşfettim ve başka bir şey oynamaz oldum. Ne kadar eğlenceli olmuş anlatamam. Etraftan farklı türde horozlar topluyordum ve bunlar ne işe yarayacak derken horoz dövüşlerini bir kampta gezerken gördüm, adeta Mortal Kombat oynuyor gibi yapmışlar ve bir süre sonra özel güç barı dolup fatality yapıyorsunuz.   Oyunda kim bilir daha keşfetmediğim neler çıkacak, 50 saattir dolu dolu oynuyorum ve dışarıdan bakıldığında önceki oyunlarla aynı diyebilirsiniz ama içine girince çok farklı olduğunu görüyorsunuz.  En basitinden domino oyunları, horoz dövüşleri, yarışlar gibi ek aktiviteleri bile oynaması çok keyifli, eğer sadece ana hikayeden giderseniz oyunun büyük bir kısmınıda kaçırmış olursunuz çünkü ek aktiviteler dışında yan görevler çok ilginç ve özenli hazırlanmış. Daha bunun özel operasyonları haftalık görevleri vs derken bu oyun kendisini çok oynatır.   Teknik anlamdada Ubi' nin son dönemdeki en iyi oyunu, çıkalı iki hafta olacak henüz güncelleme dahi gelmedi. Normalde Ubi oyunlarına Valhalla' dan 25-30 GB lık güncellemelere alışmıştım ama bu oyunda pek bir sorun olmayınca haliyle güzel ilerliyor. 

    Bende horoz dövüşleri kapalı hocam horozları öldürüp mü getiriyoruz kampa çok üstüne düşmedim de zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Hocam oyun içinde bulabildiğiniz farklı türde horozlar var. Bunları toplayıp horoz dövüşlerinde kullanıyorsunuz. Hikayede ilerledikçe çeşitli kamplar keşfediyoruz ve bunlardan birinde domino oyunları varken diğerinde ise horoz dövüşleri var. Bu kampa gelince gördüm. Topladığınız horozlar ile farklı zorluklarda adeta bir Mortal Kombat oynar gibi aynı arayüz ve mekaniklerle oynuyorsunuz. Her horozla oynanıyor ve dövüşlerde ölmüyorlar. Bu nedenle bir tane dahi olsa yeterli, bir deneyin çok eğlenceli :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Hocam oyun içinde bulabildiğiniz farklı türde horozlar var. Bunları toplayıp horoz dövüşlerinde kullanıyorsunuz. Hikayede ilerledikçe çeşitli kamplar keşfediyoruz ve bunlardan birinde domino oyunları varken diğerinde ise horoz dövüşleri var. Bu kampa gelince gördüm. Topladığınız horozlar ile farklı zorluklarda adeta bir Mortal Kombat oynar gibi aynı arayüz ve mekaniklerle oynuyorsunuz. Her horozla oynanıyor ve dövüşlerde ölmüyorlar. Bu nedenle bir tane dahi olsa yeterli, bir deneyin çok eğlenceli :)

    Horoz öldürdüm hocam üç beş tane onlar sayılır mı yakalamak öldürmekse kabul 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Onlar başka hocam, dövüşlerde kullanılanlar öldürülmüyor. Bir kafesin içinde haritanın farklı yerlerinde bulunuyorlar ve toplamanız lazım ki dövüşlerde kullanabilesiniz. Kampa gitseniz dövüş alanını görürsünüz ama o kısma kadar gelmediyseniz spoiler olabilir diye yazamıyorum. Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    Onlar başka hocam, dövüşlerde kullanılanlar öldürülmüyor. Bir kafesin içinde haritanın farklı yerlerinde bulunuyorlar ve toplamanız lazım ki dövüşlerde kullanabilesiniz. Kampa gitseniz dövüş alanını görürsünüz ama o kısma kadar gelmediyseniz spoiler olabilir diye yazamıyorum.  

    Anladım hocam ben sanırım o raddeye gelmedim belirli hayvanları gördüm ama horoza gelmedim var biraz daha demek ki :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]

    Sadece 1 kupa kaldı bu kupa içinde 2 hafta beklemek lazım sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu yeni edindim ilk dikkatimi çeken olay

    Ara sahneler 30 FPS

    İlginc


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam ghost of tsushimayı da sıradan bir oyun olarak değerlendirmişti, dolayısıyla incelemelerinin pek bir önemi yok. Ancak izlemesi eğlenceli oluyor, anlatımı başarılı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chillout C kullanıcısına yanıt

    ghost of toşibayı ps5 versiyonu ile oynuyorum. oyunu hard seviyede oynamama rağmen daha 2. chapterda çok kolaylaştı iş. oyun şimdiye kadar gördüğüm en iyi yakın dövüş mekaniklerine sahip ama görevler kendini çok tekrar ediyor ve zorluk dengesi iyi değil. o incelemeyi ben de çok beğenmemiştim açıkçası ama neden altn madalya vermedğini anlayabiliyorum

  • Maalesef oyunun zorluğu ayarında değil ilk oynadığımda yeni zorluk için patch beklemiştim oyun o zaman güzelleşti gözümde direk kabus zorluğunda oynayın.



    Far cry 6 biraz bekletiyorum yamalansın diye bir kaç tane abuk samuk bug a rastlayınca acele etmiyim dedim. Keşke bir tık daha zor mod gelse yada rank scaling gelebilir çatışmalar az daha zorlu olsa iyi olacak gibi. Gerçekten görsel olarak çok güzel duruyor oyun, heleki yansımalar yağmurun kuru alanda tek tek yerde bıraktığı izlere hayran oldum.

  • Benim gözümde de 90+ puan alacak bir oyun değil tsushima ama dostun incelemede oynamasan da olur sıradan bir oyun gibi bir noktaya geldi iş. FC6 incelemesinde de görev dizaynlarını hatta yan görevlerdeki çeşitliliğe övgü yapıp sonunda harcadığım zamana yazık deyip çıktı işin içinden. Yani biraz tutarsız ve subjektif takılıyor ama dediğim gibi baştan sona sıkılmadan izlediğim kanallardan.

  • 7lik oyun sonlara doğru güzeldi, grafikler gündüz mükemmel gece aynı oranda çöptü.


    Klasik far cry fakat 3-4'ün çok gerisinde bir oyun olmuş. 5 ve new dawn'dan iyi.

  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.