Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
13
Favori
22.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu dün ilk kez birkaç saat oynadım ama yorumların aksine pek hoşuma gitmedi açıkçası. En son FC 5'i dayanamamış ve iki kere yarım bırakmıştım. Bu ondan hallice olmuş, görsellik hariç tabi. Ayrıca oyun bende fena bir bulantı yaptı. Bakalım bu akşam tekrar deneyeceğim. Umarım aynı sorunu yaşamam bu kez.

  • Oyuna çıkış sonrası geleceği duyurulan içeriklerden ilk özel görev dün itibariyle oyuna eklendi. Aktör Danny Trejo ile bir maceraya atıldığımız görev tüm oyun sahiplerinin erişimine açıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sonrası içeriklerden özel görevler Aralık ayının ilk haftasında gelecekti fakat nasıl olduysa yanlışlıkla Danny Trejo görevini yayınlamışlar.Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  Görevin son hali bu değilmiş ve ileride düzenlenmiş olarak tekrar yayınlanacakmış.


    Ayrıca oyunun Title Update 2 güncellemesi tüm platformlar için yayınlanıyor. Öncelikle konsol tarafına gelen güncelleme PC sürümüne ise kısa süre sonra gelecek. Güncelleme boyutu PS5 için 90 GB civarıyken PC tarafında ise 54 GB (HD Doku paketi yüklüyse 54+47 GB) olacağı belirtilmiş.Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]  Yeni güncelleme bazı görevlerde oyuncuların yaşadığı ve rapor ettiği sorunları düzeltirken aynı zamanda günlük-haftalık görevler, yeni bir special mission( 9 Kasım'da aktif olacak), düşmanların hızlı spawn olmasına yönelik düzenlemeler, yeni gelecek olan içerikleri ve genel performans iyileştirmeleri içeriyor. Yanlışlıkla aktif olan Danny Trejo görevide bu güncellemeyle oyundan geçici olarak çıkarılıyor ve son düzenlemesi yapıldıktan sonra tekrar eklenecek.


    Güncelleme detayları için ;





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Kasım 2021; 0:27:17 >
  • Hd pack kurmuştum şimdi 90 gb daha mı kuracağız ps5 için? Bu ne saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    Oyunun toplamı 90 GB olacak bence. Ben daha dün indirdim 71 gb indi, HD pack dahil. Bugün de 20 gb'lik güncelleme gelmiş, toplamda 90 gb yapıyor. Oyunun kendisinden daha büyük güncelleme gelemez herhalde.

  • Far Cry 6'nın Yeni Güncellemesi PC'de 54 GB Boyutunda Olacak


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]


    Ubisoft, Far Cry 6'nın yeni güncellemesinin tam yama notlarını açıkladı. Bu yama PC'de 54 GB boyutunda olacak. Yeni yama şu anda konsollarda mevcut olmasına rağmen, PC'ye ne zaman geleceğine dair bir tarih verilmedi.

     

    Yeni güncelleme Günlük ve Haftalık olarak çeşitli Görevleri oyuna dahil ediyor. Çeşitli bölge ve alanlardaki düşmanların yeniden doğma oranını ayarlıyor ve genel performans iyileştirmelerini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca çok sayıda hata ve eksikliği de ortadan kaldırıyor.

     

    Öne çıkan yama notları:

     

    - Fotoğraf modunu açarken bağlı denetleyicilerin sürekli olarak titremesine neden olan bir sorun düzeltildi. 

    - Yeni Günlük ve Haftalık Görevler eklendi. 

    - Yeni Özel Operasyon: Los Tres Santos. (9 Kasım'da mevcut)

    - Genel performans iyileştirmeleri.

    - Bir kayıt dosyası yüklenirken oluşabilecek tüm sorunlar giderildi.

    - Stadia'daki oyuncuların bir Co-Op oturumuna katılmaya çalışırken Trapper-D1534951 hatası almasına neden olan bir sorun düzeltildi.

    - Raiza'nın “Du or Die” görevi sırasında takılıp kalmasına neden olan bir sorun düzeltildi. 

     

    Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

     

    Güncellemenin boyutları

     

    PlayStation 4 : Bölgeye bağlı olarak 49 GB ile 60 GB arasında

    PlayStation 5 : ~90 GB

    Xbox One : 13 GB ile 19 GB arasında

    Xbox Series X/S : 14 GB ile 20 GB arası 

    PC: 54 GB + 47 GB (HD Texture Pack için)


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_6nin_Yeni_Guncellemesi_PCde_54_GB_Boyutunda_Olacak-111885.htm

  • Oyuna yaklaşık 20 saat harcadım. Hikaye vasat ve berbat bir yapay zeka var. Ancak vuruş hissi, dualsense özellikleri, görsellik ve 4k 60 fps sayesinde keyif aldığımı söyleyebilirim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunun yeni operasyon görevi bu akşam gelen ufak bir güncelleme ile açıldı. Aynı zamanda Black Market silah ve ekipmanları yenilenirken Ubisoft Connect' e oyun içinde kullanabileceğimiz ücretsiz kozmetik ödüller dahil edilmiş. Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] 

  • 16 Kasımda DLC geliyormuş. :)


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Michael Mandotwitter
    “He’s back! #VaasInsanity DLC available worldwide Nov 16 as part of #FarCry6 Tag your ride or die ☠️ https://t.co/BXwVc8Ukcl”
    https://twitter.com/MandoMichael/status/1458473234353979393
  • Oyuna yeni bir Hotfix güncellemesi geliyor. Konsollar için bu gün PC içinde yarın yayınlanacak. Bu güncellemenin yarın gelecek Vaas ek paketi ile bir ligisi yok çünkü ek paketin dosyaları bir önceki güncellemede oyuna eklenmişti.


    We are releasing a Hotfix for Far Cry 6 today on the Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation4 and PlayStation 5 platforms. We are expecting the Hotfix to go out on Ubisoft Connect, Epic Games Store, Stadia and Luna tomorrow, Tuesday, November 16. Find a list of changes below.


    Download sizes (based on development environment)

    Xbox One: ~13 GB

    Xbox Series X|S: ~6 GB

    PlayStation 4: 512 MB

    PlayStation 5: 600 MB

    PC: 838.81 MB

    PC + HD Texture Pack (requires at least 12 GB of VRAM): 4.43 GB

     

    • Fixed an issue causing a Danny & Dani vs Everybody loading screen to appear.
    • Fixed an issue causing the Weapon Wheel selection to not work properly.
    • Fixed an issue where the Danny & Dani vs Everybody mission stayed in the journal for players that had accepted the mission prior to Title Update 2.
    • Fixed an issue that caused the “Posh trousers” to be missing when buying the King and Country bundle after Title Update 2 had launched.
    • Fixed an issue that caused the Double-O Pistol to be missing after buying the King and Country bundle.
    • General bug fixes
  • Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Ubisoft Türkiyeyoutube
    Michael Mando, Far Cry 6 DLC'si Vaas: Insanity için Vaas Montenegro rolünü yeniden canlandırıyor! Bu ünlü oyuncunun Far Cry 3 ve DLC'deki rolü hakkında daha fazla bilgi edinin. Vaas: Insanity şimdi çıktı. Far Cry 6; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Ubisoft Connect, Ubisoft+, Epic Games ve Stadia'da. Hemen satın alın: https://farcry.com/buy Far Cry 6'yı takip edin: WEB SİTESİ: https://www.farcry.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/UbisoftTR FACEBOOK: https://www.facebook.com/ubisoft.turkey TWITTER: https://twitter.com/UbisoftTR
    https://www.youtube.com/watch?v=aOvO1KgYtgI&feature=youtu.be
  • Far Cry 6: Vaas: Insanity DLC #1 Çıkış Fragmanı


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Ubisoft Türkiyeyoutube
    Vaas geri döndü! Far Cry 3'ten Vaas Montenegro'nun zihnine girerken kötü karakter siz olun ve onun içindeki şeytanlarla savaşın. DLC'ye sahip olmasa bile bir arkadaşınızı davet etmek ve DLC'yi koop olarak oynamak için Kanka Kartı hizmetinden yararlanın. Vaas: Insanity şimdi çıktı. Far Cry 6; Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Ubisoft Connect, Ubisoft+, Epic Games ve Stadia'da. Hemen satın alın: https://farcry.com/buy Far Cry 6'yı takip edin: WEB SİTESİ: https://www.farcry.com INSTAGRAM: https://www.instagram.com/UbisoftTR FACEBOOK: https://www.facebook.com/ubisoft.turkey TWITTER: https://twitter.com/UbisoftTR
    https://www.youtube.com/watch?v=Ckct3DN1tBk
  • Far Cry 6 nın ilk ek paketi olan Vaas Insanity hakkında bahsetmek istiyorum. Ek paket yeni çıktı ve bende yeni oynadım ve şaşırtıcı düzeyde iyi buldum çünkü Far Cry oyunlarının genelde ek paketlerini pek oynamam ve beğenmezdim fakat yeni uyguladıkları sistem ile çok farklı bir deneyim sunmayı başarmışlar. Far Cry 3 ün kötü karakteri olan Vaas ile oynuyorsunuz ve tamamen Rogue Lite bir sistemle çalışıyor. Far Cry 3 ü oynamayan varsa başlangıcında Far Cry 3 ün sonundan ağır spoiler ile başlıyor ve ardından tek bir silahla kocaman bir adayı keşfetmeye başlıyoruz. Düşmanlardan ve etrafa dağıtılmış sandıklardan oyun içi para ve özel güçler topluyoruz . Bunlarla güvenli eve gidip perkleri, silah modlarını ve ek ekipmanları elde ediyoruz. Bunun dışında ise yeni silahları bazı challenge görevlerini yaparak elde ediyoruz ve kalıcı olarak cephaneliğe ekleniyor eğer ölürsek tüm para, sağlık kiti vs hepsi gidiyor ve en baştan başlıyoruz. Öldükçe ve haritayı keşfettikçe daha fazla güçleniyoruz böylece oyunda ana görevi tamamlayacak hale gelip tek seferde görevi bitirmemiz gerekiyor diğer türlü bir döngü içinde kaldığımızdan dolayı ekipmanlar harici her şey sıfırdan başlıyor . Harita tasarımı adeta Far Cry 3 Remastered olmuş, gece ve gündüz döngüsü var sadece harita değil ara yüz,müzikler, düşman türleri ve genel tema Far Cry 3 ün aynısı fakat uçan köpek balıkları gibi ilginç görüntülerede rastlıyorsunuz. Vaas sıkça konuşuyor ve orjinal oyundaki seslendirme sanatçısı Michael Mando yine bu ek pakette yer almış. Vaas ile oynamak gayet keyifli bir deneyim sunuyor ve Far Cry mekaniklerini Rogue Lite ile birleştirince ortaya farklı bir oynanış çıkarmışlar. Eğer Far Cry 6 deneyiminizi genişletmek istiyorsanız Vaas İnsanity gayet iyi ve merak uyandırıcı bir içerik sunuyor. Season pass almak istemeyenler için ayrı olarakta satın alınabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 18 Kasım 2021; 17:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son güncellemeden sonra hızlı koşarken veya ani sağa sola dönüşlerde ekranda dalgalanma yaşıyorum.

    Böyle bi sorunu yaşayan var mı başka ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgilendirmeniz için hocam 6 bittikten sonra listeye alıcam bunu da sırf Vaas için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda kamp alanlarına girdiğimde 3. Şahıs kamerasına geçmiyor neden acaba? Birde gameplay videolarında güçlü silahlarla headshot yapıldığında kafası patlıyordu düşmanların bende olmuyor. Ps4 slimde oynuyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEYM -- 25 Kasım 2021; 11:41:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    Aynı sorun bende de var özellikle araçtan inerken çıkarken çok yapıyor gene ubisoft klasiği yamalarla oyunun bir tarafını düzeltirken bir tarafını bozuyorlar Ac valhalla da çokca yaşadım. Düzeltilir sanırım.

  • FAR CRY 6 VAAS INSANITY PS5 Walkthrough Gameplay Part 1 - INTRO (FC6 VAAS DLC)


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]theRadBradyoutube
    Far Cry 6 (FC6) Vaas Insanity DLC Walkthrough Gameplay Part 1 includes the Full Game, Review and FC6 Vaas DLC Campaign Mission 1 for Playstation 5, PS5, Xbox Series X and PC. My Far Cry 6 Gameplay Walkthrough will feature the Full Game Story Campaign. This Far Cry 6 2021 Gameplay Walkthrough will include a Review, Dr. Earnhardt, Jason Brody, Citra, Lil Vaas, Mind Level 5, Points, Vaas Gameplay, Pagan Min Gameplay, Joseph Seed (The Father) Gameplay, Season Pass, DLC, Xbox Series X Gameplay, PS5 Gameplay, PlayStation 5 Gameplay, Single Player and more until the Ending of the Single Player Story! Membership: https://www.youtube.com/channel/UCpqXJOEqGS-TCnazcHCo0rA/join Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=theradbrad Twitter: http://twitter.com/thaRadBrad Facebook: http://www.facebook.com/theRadBrad Far Cry 6 is a first-person shooter game developed by Ubisoft Toronto and published by Ubisoft. It is the sixth main installment of the Far Cry series for Amazon Luna, Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, and Stadia. The game is set to be released on October 7, 2021. The game begins during the final confrontation between Vaas and Jason in Far Cry 3. After this he is awoken by Citra, she wants him to reassemble the three pieces of the Silver Dragon blade and bring it to her in order to gain her approval. She states that he must do what she tells him to do if he wants to escape his mind. In comparison to the gameplay of Far Cry 6 and indeed the Far Cry series, Insanity takes a noticeable rogue-like approach. The currency that can be acquired by killing enemies, opening chests, and completing quests is called Cash. In the game, if and when you die for whatever reason, you lose all inventory items and have to start over from the beginning. All locations discovered, all challenges completed, all Cash collected, and all weapons gathered are reset and have to be found and/or completed all over again. The game is set on Yara, a fictional Caribbean island ruled as a dictatorship by "El Presidente" Antón Castillo (portrayed by Giancarlo Esposito), who is raising his son Diego (Anthony Gonzalez) to follow in his rule. The player takes the role of a local Yaran named Dani Rojas, a former soldier in the Yaran armed forces turned guerrilla soldier fighting for freedom who attempts to restore their nation to its former glory. The player can select Dani's gender at the start of the game. Far Cry 6 is an action-adventure first-person shooter game. Gameplay follows from previous Far Cry games, with players using makeshift weapons, vehicles, and hiring Amigos, the new "Fangs for Hire" system, to topple the tyrannical regime. Far Cry 6 takes place on the fictional Caribbean island of Yara, which is inspired by Cuba and described as "the largest Far Cry playground to date" and "a tropical paradise frozen in time". It is ruled by "El Presidente" Antón Castillo (Giancarlo Esposito), a fascist dictator with full control over the island. Castillo is guiding his son Diego (Anthony Gonzalez), who is unsure of his own future, to follow in his footsteps. Esposito described his character as a leader "trying to empower the people to understand that they need strong leadership now", but is stuck in the middle of a revolution. Esposito further added "His father was a dictator before him and he wants to empower the people to take their country back. His goal is to use the resources that they have within the country to survive without allowing outsiders to come in and co-opt their scientists, their intellectual property, all of these things". Esposito continued that Antón is "trying to empower his son to take up his mantle and really embrace ideas that would allow him to see that soon he will probably be the next leader in this country".
    https://www.youtube.com/watch?v=9JX4AfmTNBQ
  • Oyunun grafikleri yeni nesil konsollarda trailer'daki kadar iyi değil. Biraz hayal kırıklığı oldu. Ne zaman tam manasıyla bu kadar güçlü cihazların hakkını veren bir oyun oynayacağız acaba. Umarım Horizon da down grade yemez.

  • Oyunun konsol sürümlerinde Ray Tracing teknolojisinin olmaması grafikleri haliyle etkiliyor çünkü hem gerçek zamanlı yansımalar hemde gölgeleme kullandığı için oyunun görsel kalitesine doğrudan etki ediyor. PC de Ray Tracing eşliğinde ve en yüksek grafik ayarlarında 75 saatlik bir sürede oyunu bitirdim ve manzaralar gayet güzel olunca fotoğraf modunda epey vakit geçirdim. Şimdi sırada Vaas ile gelen ek paket içeriği, haftalık görevler ve yeni eklenen özel operasyon görevleri var.

    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Kasım 2021; 22:33:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.