Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
119.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • key satmak isteyenlerle irtibata geçmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ipee

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

suttering ile ilgili bir fix varhttp://www.game-debate.com/news/?news=15097&game=Far%20Cry%204&title=Far%20Cry%204%20Big%20Fixes%20-%20Stuttering%20Fix,%20Intro%20Screen%20Skip%20And%20Disable%20Mouse%20Acceleration

Denedim gayet iyi oldu araç sürerken o takılma hissi gitti, nişan alırken garip geliyordu hep bana o sorunum düzeldi.

Ek olarak grafik ayarlarını tek tek denedim neredeyse oyuna en çok etki edenler; geometry, ortam kapatma, anti aliasing ayarları. Geometry ayarlarını high, ortam kapatmayı ssao, aa yı da komple kapattım oyun harika oldu.

Hocam tam olarak neler yaptın . Karışık bir ingilizce kullanmışlar yanlış birşey yapmayalım.

Evet bu ayarlar tamamen düzeltiyor ve dediğim gibi kontroller ile ilgili bir sıkıntı. İng gerek yok belgelerim mygamesteki Gamerprofileyi aç ctrl+f ile “DisableLoadingMip0="0"” arat 1 yap diğer ayarları da

MouseAccelerationOn="1"
    MouseAcceleration="1"
    Smoothness="1"
    Smoothness_Ironsight="1"
    UseMouseSmooth="1"

olarak düzelt sorun çözülecektir.

Yanlış.
    Mouse ile ilgili olanları 1 değil 0 olarak düzelteceksin.Kendi hali 1 zaten.

Bir yanlışın olmasın. Ben metni okumadım fakat hepsini 1 yaptım şu an 0 sorun.

Default ayarı 1 zaten sayfada 0 yapın demiş.

Bir ekleme yapayım:Maxbufferedframes i 1 yapın oyun ciddi anlamda yumuşuyor.60 fps deyken sanki 30 fps de oynuyormuş hissi ortadan kalktı ve anlık fps düşüşü şuan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 20 Kasım 2014; 17:40:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Sizde de var mı bilmiyorum. Sabit durunca ağaçlar falan daha bi parlıyor hareket edince bu parlaklık geçiyor. Bunun nedeni nedir, bilen var mı ?

Birde 22" hp monitörüm var. 1680x1050 çözünürlükte siyah bantı haliyle yok edemedim. Diğer çözünürlükler de görüntü bozuluyor. Bunla ilgilide patch gelir umarım, diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyordu.

var mı cevap verebilecek olan ?
  • Beyler oyunu kurarken böyle bir hatayla karşılaşan var mı?

Unable the execute file
    ............
    Create prossesfailed; code 740
    istenen işlem için yükseltme gerekiyor
  • Hocam.gerçekten işe yaradı medium oynuyordum HIGH a çıkardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrencisinizdir, ki ben de üni öğrencisiyim, paranız olmayabilir. Ama haftada bir 5 lira kenara koysanız ortalama 7-8 ayda oyun parası toplarsınız. Ayrıca Steam'da yaz ve kış sezonlarında indirim yapıyorlar, oyunlar %50-75 ucuzluyor, böylece oyunları ucuza almış olabilirsiniz. Orjinal oyun alırsanız hem güncellemeler otomatik yapılır hem de korsan oynayanlara yönelik yapılan harita göstermeme, save sorunu gibi hataları hiç görmemiş olursunuz. Hem de oyun satış rakamlarını artırarak oyunlara Türkçe dil desteğinin gelmesini sağlayabilirsiniz.
  • quote:

LAG VE KASILMA YAŞAYANLAR MUTLAKA OKUSUN

İlginç hemde çok ilginç bütün laglardan kasılmalardan kurtuldum nasıl biliyor musunuz? pc ye joistik takarak : ) arkadaşlar siz de dener misiniz sadece bende mi oldu merak ediyorum şu an o 60 fps de oynadığım oyun gerçek 60 fps hissini vermeye başladı. deneyip sonuçları yazarsanız merak ediyorum.

ben her oyunu joypad le oynuyorum bir ölçüye kadar etkiler evet ama bu oyunda tamamen çözmüyor emin olabilirsin , kamerayı durduğun yerde yavaşca döndür mesela anlarsın
  • Araba kullanırken aniden fps düşmeleri oluyordu Update 1.4 ile düzeldi bende çoğu kişi Update 1.4'ün 1.3'den daha kötü olduğunu söylüyor fakat bende gayet iyi çalışıyor

Ekran kartım HD 6850(AMD'nin son driverı kurulu, Ekran çözünürlüğü 1024x768 ayarlar aşağıdaki gibi

Genel olarak fps 30-45 arası gidip geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

kule açma görevlerini yaparken tek kişilik pırpırı kullanmak büyük kolaylık olmuş . pırpırı en üste yaklaştırıp biraz içeri sokuyorum sonra iniyorum kuleyi halledip öbür kuleye devam . bazı kulelerde yükseklik yüzünden arıza çıkarsa da genelde işe yarıyor. pırpırı sevdim valla.

Ben eskisi gibi yapıyorum FC3 teki gibi. Onun zevki ayrı bence biraz Tomb Raider oluyoruz ama ayrı bir güzelliği var diye düşünüyorum. Mesela bazen tıkandığımız oluyor buradan nereye zıplayacağım gibi vs.. şeyler oyuna ayrı bir renk katıyor, kaldı ki kuleye tırmanırken sandıklar var mini helikopter ile bunlardan mahrum kalırsınız tabi nasıl oynayacağınız size kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

LAG VE KASILMA YAŞAYANLAR MUTLAKA OKUSUN

İlginç hemde çok ilginç bütün laglardan kasılmalardan kurtuldum nasıl biliyor musunuz? pc ye joistik takarak : ) arkadaşlar siz de dener misiniz sadece bende mi oldu merak ediyorum şu an o 60 fps de oynadığım oyun gerçek 60 fps hissini vermeye başladı. deneyip sonuçları yazarsanız merak ediyorum.

ben her oyunu joypad le oynuyorum bir ölçüye kadar etkiler evet ama bu oyunda tamamen çözmüyor emin olabilirsin , kamerayı durduğun yerde yavaşca döndür mesela anlarsın

Ben de alacağım bir tane bende dandik bir tane var. Neyse oyunda ayar yaparken joistik ayarı gördüm dedim takıp bakayım joistikle nasıl oynanıyor bir baktım lag gitti zaten gamede bate de mouse ayarları ile ilgili bi ayar yapıyoruz yani sorun kontrol ayarlarındanmış çok saçma ve ilginç ilk defa oluyor ben joistik taktıktan sonra hiç lagla karşılamşmadım tabiki hep joiistikle oymak gerek çünkü klavyeye geçtiğim an tekrar başlıyor aslında joistikle fps oynamanın zevki bi başka mesela kill zone 2 yi joistikle bitirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

Arkadaşlar oyun gerçekten çok iyi ; sağlam hikayesi ve grafikleri.yalnız bir şey soracağım,gamepad ile (logitech) oynayanlar, oyunda "skılls" bölümün hangi tuş ile açılıyor bir türlü bulamadım klavyede "F1" tuşu ile açılıyor. birde farkındamısınız oyunda karanlık bölümler çok fazla bilhassa dağ yamaçları ve iki vadi arası bu durum acaba oyundanmı kaynaklanıyor yoksa grafik ayarı mı yapmak gerekiyor oda değilse monitörden mi ayarlayacağız.yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    "Always stay ın the game"

Oyunun grafiklerinde bir sorun var ultrada oynuyorum fakat ışıklandırma ile ilgili bir sorun var mesela ortam akşam üzeri gibi yani saat 5 gibi falan güneş daha yeni batmak üzere ki güneş var ama ortam karanlık böyleyken herhangi bir araca biniyorum ortam güllük gülüstanlık hatta grafikler bile kendine geliyor işte araç dışındayken bu grafiği halen sağlayamadım oyunda çok enteresan şeyler oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalazar

Arkadaşlar,oyunun v1.03 updateyi yükledikten sonra artık save yapmaz oldu bunun çözümü nedir.oyun yeniden başa dönüyor.

Yönetici olarak başlat.
  • samur123 kullanıcısına yanıt
    1.3 patch gereksiz değil son derece gerekli. Gözle görülür miktarda performans ve fps artışı sağlıyor. Kendim bizzat test ettim.

Oyunu daha iyi hale getirebilecek patch çıkana kadar en iyisi budur kardeşim.
  • 4 gün önce windows un çökmesinden sonra geri döndüm windows update yapıyorum ve birazdan oyunu tekrar yükleyeceğim save dosyalarını yedek aldım umarım kaldıgım yerden devam ederim
  • Arkadaşlar ekran kartım gtx 770 olmasına rağmen oyunu high grafiklerde zor oynuyorum, acaba bu korsan sürümden mi kaynaklanıyordur?
  • 1.4.0 ı denedim hairworks dışında aynı.
  • yav beyler gtx860m ile very highda bile 30 fps alıyorum oynanmıyor anormal bi durum yok mu sizcede. Nvidia'nın çıkarttığı güncelleme kurulu. Gtx 840 ile very highda sıkıntısız oynayan adamlar nasıl oynuyor bende ne eksik aceba ?
  • Ulan alayi korsanci dolmus.emek hirsizlari sizi.bi defolun surdan ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Ulan alayi korsanci dolmus.emek hirsizlari sizi.bi defolun surdan ya.

/>
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Ben henüz denemedim performans nasıl yükselme veya düşüş varmı ?

Ve araç ile giderken takılmaları gideriyormu ?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.