Şimdi Ara

Far Cry 4 (2014) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.733
Cevap
24
Favori
119.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sroad

Hocam fazla spoiler vermeden fc 3 gibi acayip bölümler var mı söyler misiniz ? yani ilaç alıp hayal evreninde çatışma gibi ? yaratıklı falan bir bölüm bile vardı yanlış hatırlamıyorsam.

15 dakika da bitti. Öyle enteresan bir şey göremedim
  • 1.4.0 çıkmış meğerse yaa ..Heyecanlanmayın performans artırmıyor ya da sorun gidermiyor (çünkü zaten bunlar yapıldı).. Sadece Nvidia Hairworks FULLY ENABLED oluyor...
    Yav zaten fur açık değil miydi? Tam olarak açmışlar nvidia için, hairwork kapalıydı demek ki ulan ubisoft

Update v1.4.0 PC

quote:

• NVIDIA HairWorks fully enabled for GeForce GTX gamers.
    PVP + Co-Op
    • The game will no longer freeze if a player accepts a Co-Op invite while in the Uplay App after quickly selecting a storage device.
    • Players will no longer experience very low FPS if they join a friend in a PvP lobbly while in the Uplay browser.
    • The game will no longer remain on a black screen if they use the Fast Travel feature immediately after the Bell Tower unlock cinematic.
    • Resolved certain issues that prevented a player from returning to the Story Mode from the Co-Op tab.
    Progression
    • Players will now be able to achieve 100% progression if they do not drive a snowmobile when the vehicle is available.
    • Players will now be able to reach 100% progression after the "Day 1" Patch is applied.
    Trophies
    • Corrected an issue where Trophies would not be rewarded for several weapons.
    Main Menu
    • The player will now hear ambient sound if they return tot he Main Menu from the Uplay App.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 20 Kasım 2014; 11:39:45 >

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Ds4 ile deneyelim bakalım :).

Klavye de takıldıgı kadar takılma yok çok hafif 1 kaç tane hissettim. Cidden şaşırılacak bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 20 Kasım 2014; 11:49:08 >
  • Beyler Phenom x4 965 Black Edition OC 4.0 GHZ Asus Drect Cu 7870 v2 ile ultrada 35 ile 55 fps arası alıyorum. Very Hights 65 55 sizce iyimi ?
    Oyunda kasma yok ama bi akıcılıkta yok. 1.03 pachten sonra toparladı gibi biraz umarım yeni pachlerle düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Klavye de takıldıgı kadar takılma yok çok hafif 1 kaç tane hissettim. Cidden şaşırılacak bir olay.

Evet kesinlikle bende 0 lag ama klavyeye geçtiğimde durum yine aynı sorun tam olarak ne olabilir joistikle de oynanmıyor ki alışmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipee

Beyler Phenom x4 965 Black Edition OC 4.0 GHZ Asus Drect Cu 7870 v2 ile ultrada 35 ile 55 fps arası alıyorum. Very Hights 65 55 sizce iyimi ?
    Oyunda kasma yok ama bi akıcılıkta yok. 1.03 pachten sonra toparladı gibi biraz umarım yeni pachlerle düzelir.

Hocam siz de joistik takıp bir deneyin durum ne.
  • LAG VE KASILMA YAŞAYANLAR MUTLAKA OKUSUN 2 (YENİ)

Arkadaşlar bir şey daha keşfettim oyunu pencere moduna alıp tekrar full screen yaptığınızda (alt+tab ile pencere moduna alın bir kaç dakika oynayın sonra alt enter ile full screen yapın) bu defa tamamen akıcı oluyor ve klavye ile de oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 20 Kasım 2014; 12:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

En son yazdığım pencere modu olayını da dene.
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    şu alt+tab sonrada alt+enter de crysis 2 de de işe yarıyordu onuda ben bulmuştum... vram kullanımını normal seviyeye çekiyordu
  • Grafik ayarlarında low, medium, high, ultra ve bir de Nvidia diye bir seçenek mevcut. Ultra da 50-60 fps alırken Nvidia'yı seçtiğimde 20-25 lere düşüyor. Nvidia seçeneğindeki grafikleri gördükten sonra tekrar ultraya dönmek istemiyorsunuz. İmzamdaki sistemin o kadar sürünmesi normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

LAG VE KASILMA YAŞAYANLAR MUTLAKA OKUSUN 2 (YENİ)

Arkadaşlar bir şey daha keşfettim oyunu pencere moduna alıp tekrar full screen yaptığınızda (alt+tab ile pencere moduna alın bir kaç dakika oynayın sonra alt enter ile full screen yapın) bu defa tamamen akıcı oluyor ve klavye ile de oynanıyor.

hocam bu sorun sanki ekran kartındaki bellek yetmezliği gibi duruyor.
    ezelden beri alt + tab yaptıktan sonra düzelir.
    tabi tesadüfü de olabilir bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak08

Grafik ayarlarında low, medium, high, ultra ve bir de Nvidia diye bir seçenek mevcut. Ultra da 50-60 fps alırken Nvidia'yı seçtiğimde 20-25 lere düşüyor. Nvidia seçeneğindeki grafikleri gördükten sonra tekrar ultraya dönmek istemiyorsunuz. İmzamdaki sistemin o kadar sürünmesi normal mi?

her hangi bir vga monitörden baktın mı oyun sırasında ne kadar ram ve gpu kullanımı oluyor?
  • Adamlar korsan için çok iyi koruma koymuşlar takdir ettim :)
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    bu yüksek sistemli bilgisayarlarda bile kasma durumu korsan oyundan mi kaynaklanıyor?
  • Barzo1905 kullanıcısına yanıt
    Hayır bakmadım. Şu an ofisteyim akşam eve gidince bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: bluehero_wolf

quote:

Orijinalden alıntı: neoAyhan

Arkadaslar bende silah bulanik. Diger harita falan normal. Sizde de boyle mi

Post FX i LOW yap bulanıklık gider.

low yaptım hala bulanık

AC yide kapatın öyle deneyin oda etken olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: davedevil

Cod aw yi şimdi bitirdim.Şu oyun inse artık

Oyun hakkında tecrübelerinizi bizlere aktarırmısınız mesela yapay zeka, grafik, oynanış, senaryo vs nasıldı ?
  • quote:

quote:

Beyler Phenom x4 965 Black Edition OC 4.0 GHZ Asus Drect Cu 7870 v2 ile ultrada 35 ile 55 fps arası alıyorum. Very Hights 65 55 sizce iyimi ?

Hocam zaten 2 adet logitech f710 usb den bağlı.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır joistikle oynamanız gerek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır joistikle oynamanız gerek.

Denerim akşama

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.