Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.045
Cevap
17
Favori
293.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni nesil grafik uşağı olmuş oyunları sevmiyorum ama bu oyun olmuş arkadaş, çok beğendim bence yılın oyunu budur.
  • Oyunda şelalenin altında görev yaparken dağın içine girdim, içinden de çıkamadım, nasıl olduysa anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 8 Aralık 2012; 20:52:00 >

• Oyun mukemmel bisey ya. Hele o araba surmeden aldigim zevki hicbir needforspeed oyunundan almadim. Yaydan aldigim zevki skyrimdeki yaydan alamamistim. Bukadar guzel bi openworld baska oyunda yok. Craft sistemide harika. Yanma patlama efektleride muthis. Hikaye surukleyici. Avcilik sirasinda kendinizi hunting simulatorde gibi hissediyosunuz. Şu oyun daha survival agirlikli olsa tadindan yenmez. Yemek yeme uyuma falan olsa. En azindan yilan sokunca zehirlensek mesela. Adam mubarek prototypetaki alex mercer. Timsah isiriyo bi tekme timsah ölüyo. Kaplan kolunu parcaliyo bi bez sariyo sapasaglam :D vuruluyo kiymik cikarir gibi kursun cikariyo. Hele o mayinlara basmasi cok komik ya. Civiler camlar saplaniyo cikarip atiyo can fulleniyo :D ama oyun muthis cidden. Benim tarzim olmamasina ragmen cok begendim. Buarada benim tarzim zombie survival ama ne yazikki oyun diyebilecegim bi zombi survival cikmadi henuz. Umuyorumki yapimcilar far cry dan ilham alirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Yahu hiçmi coop oynayan yok aranızda ? publicte ya pingler uçuyo ya host gidiyo, oynayacaz diye 10 takla atmak zorunda kaldık. Eklesek birbirimizide arada coop oynasak fenamı olur ?

Ayrıca burdan kınıyorum ubisoft u. Bukadarmı kötü multiplay sistemi olur bir oyunun. Coop u geçtim multi oyunda bile host düştü diye attı oyunda . Adamlar server açmamış milleti host yapıyor iğrenç ötesi bir uygulama.

Eve dönünce ekleyeyim seni hocam, single %100 bitsin diye uğraştım hiç MP yapmadım :) benim Uplay cyberarmy ancak pazartesi gecesi girebilirim. 4 işi grup oluşturursak güzel olur.

Ubisoft genel olarak MP kısmında zayıftı zaten, bu aralar MPleri başka firmalara veriyorlar, maşallah onlar daha da zayıflar... AC3 ün de multisi gayet sürünüyordu PS3 de bile.

• Oyuna yeni başladım oyun tek kelimeyle MUHTEŞEM olmuş insanın oynadıkça oynayası geliyor oynamayanlara kesinlikle tavsiye ederim muhteşem bir oyun yapmışlar Far Cry serisi devrim geçirmiş resmen
  • abbow şu esrar tarlalarını yaktığımız bölüme bittim yav süper zevkliydi müzik olsun ortam olsun :D Grafikler harika o bölümde bi bulanıklaşıyo ekran dumandan kafamızmı oluyo la yoksa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Beyler bir türlü karar veremiyorum sizce Assassin's Creed 3 mü aliyim?Yoksa Far Cry 3 mü?

far cry 3 tabiki. assesins creed3 oynadım eski serilerinden daha eğlenceli olmuş assessins creed serisi bence sıkıcı bir seri.bir heyecanı yok oyunun. sankş film izlermiş gibi bir oyun serisi. 5 adım ata sürekli mausun sol tuşuna basa basa adam öldür. araya bir script girsin. devam et. adam öldür araya script girsin. devam et araya script girsin. devam et araya script girsin... hep böyle. ama far cry 3'de ada senin ve sen ne yapmak istiyorsan onu yapıyorsun. istersen bütün adayı ateşe ver. dal denizin dibine köpek balığı avla. keseinlikle far cry 3 diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Beyler bir türlü karar veremiyorum sizce Assassin's Creed 3 mü aliyim?Yoksa Far Cry 3 mü?

far cry 3 tabiki. assesins creed3 oynadım eski serilerinden daha eğlenceli olmuş assessins creed serisi bence sıkıcı bir seri.bir heyecanı yok oyunun. sankş film izlermiş gibi bir oyun serisi. 5 adım ata sürekli mausun sol tuşuna basa basa adam öldür. araya bir script girsin. devam et. adam öldür araya script girsin. devam et araya script girsin. devam et araya script girsin... hep böyle. ama far cry 3'de ada senin ve sen ne yapmak istiyorsan onu yapıyorsun. istersen bütün adayı ateşe ver. dal denizin dibine köpek balığı avla. keseinlikle far cry 3 diyorum.

Assassin's Creed serisinde önemli olan adam öldürüp aksiyona girmek değil, tarihi olay örgüsünü anlamaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DelaB0ss

abbow şu esrar tarlalarını yaktığımız bölüme bittim yav süper zevkliydi müzik olsun ortam olsun :D Grafikler harika o bölümde bi bulanıklaşıyo ekran dumandan kafamızmı oluyo la yoksa :D

evet ya süperdi müzikle beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

quote:

Orijinalden alıntı: DelaB0ss

abbow şu esrar tarlalarını yaktığımız bölüme bittim yav süper zevkliydi müzik olsun ortam olsun :D Grafikler harika o bölümde bi bulanıklaşıyo ekran dumandan kafamızmı oluyo la yoksa :D

evet ya süperdi müzikle beraber

şimdilik en iyi bölümdü bana göre belki daha iyi leride olur bilmiyorum daha :D . heryer yanıyo bizim erif kafayı yedi sağ sol patlıyo çok iyidi harbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Yahu hiçmi coop oynayan yok aranızda ? publicte ya pingler uçuyo ya host gidiyo, oynayacaz diye 10 takla atmak zorunda kaldık. Eklesek birbirimizide arada coop oynasak fenamı olur ?

Ayrıca burdan kınıyorum ubisoft u. Bukadarmı kötü multiplay sistemi olur bir oyunun. Coop u geçtim multi oyunda bile host düştü diye attı oyunda . Adamlar server açmamış milleti host yapıyor iğrenç ötesi bir uygulama.

Dediğin gibi çok oyunculu kısmın bağlantı problemi rezil ötesi. Ne doğru düzgün eşleştirme yapıyor ne de dediğin gibi sağlam bir bağlantı sağlıyor. Co-op'a ben de varım. Steam'de arkadaşız zaten.

• Oyunda baya ilerlemiştim.İşim vardı çıktım. 2-3 saat sonra oyuna girdiğimde ise save'im silinmiş gözüküyordu. Baştan da başlamak istemedim oynamıcam oyunu hitmani deniyim bakalım.
  • bendede bi sorun var saveden olduğunu düsünüyorum başlarda hızlı açılıyodu oyun . en son girdiğimde bi 10 dk menunun gelmesini bekledim tabi emin değilim orjinal değil cracktende olaiblir
  • Far cry 3'de ilginç bir bug buldum ''eğilebilen ağaçlar'' ağaçlara makinalı ile ateş edince çok saçma bir biçimde yere doğru eğiliyor

http://www.youtube.com/watch?v=lGYFZ4gamX0&feature=g-crec-u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan12tirus -- 9 Aralık 2012; 0:22:53 >
  • Beyler, yuzerken olusan bluru kapatmanin bir yolu var mi? Su blur efektini ne diye koyarlar anlamam oyunlara. Gozleri bozmaktan baska ise yaramiyor, dogru duzgun oyunu goremiyoruz... Kapatmanin bir yolu varmi?
  • Far Cry 1 aklıma geldi ve bir an hüzünlendim
  • ac3ü bekledim sene sonuna kadar tam bir hayal kırıklıgı oldu. bu oyun hakkinda hicbi fikrim yoktu ama acayip begendim cok surukleyici biraktim ac3 oynamayi falan bunu oynuyorum simdi. biraz just cause2 havasi var
  • İlk kez bi Far Cry oyunu oynuyorum. Şu can barını nasıl yükseltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

quote:

Orijinalden alıntı: Sarisakal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Arkadaşa ne biçim oyun bu! İtem satacağım, cüzdan dolu, cüzdanı genişletmek için hayvan avlayacağım, resimleri gösterdiği noktada hayvan yok, varsa da adamlar başıma üşüşüyor

Kırmızı bayraklı yerleri al mavi bayrak yap oraları. Ayrıca hayvanların gösterildiği yerde bulunmaz, hayvanlar sabit bir eşya değil ki, etrafına bakacaksın, birde birşey gördüğü zaman korkup kaçan hayvan avlıyorsan sessiz bir şekilde git ve onları kanasla avla. Normal silahlarla pek avlayamazsın kaçan hayvnaları. Kaplan, Ayı, Leopar giibi hayvanlar içinde pompalı silah al.

Teşekkürler hocam, ya şu alışveriş olayı, cüzdanım dolu diye satamıyorum, atıyorum gene cüzdanın dolu diyor

Git şu silah aldığın yere, açılan ekranın üstünde doalr işareti olan yer var, oraya tıkla altta Quick Sell var ona tıkla bitkiler ve deriler hariç diğerlerini satıyorsun. Derileri ve bitkileride çift tıklayarak sat gitsin.

cüzdan doluysa storelardan bişeyler al.en güzeli git radio tower ların hepsini aç.o adadaki bütün silahlar açılsın.açılan silahlardan en beğendiklerini al.onları upgrade et.silahlar bedava ama upgradeler parayyla.signature weapon ları aç.onlarda parayla.onları açmak için bazı görevleri belli aşamada tamamlaman lazım.handbookonda bulabilirsin bu görevleri.görevlerde beyaz yıldıza ulaştığında signature weaponlar açılır.baya iyi silahlar.sonra zırh al.oda paraayla.medic al.kendin craftlama.oda parayla.en önemlisi ammo refill yap.her şekilde paranı harcayabilirsin.çok sıkıştın kullanmadığın silahlarında upgrade lerini yap paranı harca walletini boşalt.walletini kesin en son kadameye getir.avlaman gereken bütün hayvanları avla, en sonda özel bihayvan avlayacaksın path of the hunter görevinde.onuda avlayıp derisini kullanırsan walletinin kapasitesi 10000 e çıkıyor.lootunuda geliştir onunda en son kapasitesi 96 oluyor.eğer lootun dolduysa ve boşaltmak istiyorsan altta discart seçeneği var.bununla lootundaki istediğin itemleri yok edebilirsin.

İyide bunları niye bana anlattın ben o özel hayvanları bırak oyunda ki herşeyi bitirdim gibi birşey. Craftign sisteminde ki herşeyi açtım, Craft yapacak birşey yok. Bir tek şu Wanted Dead görevleri kaldı onlarda biterse oyunu komple bitiryorum zaten.

"Teşekkürler hocam, ya şu alışveriş olayı, cüzdanım dolu diye satamıyorum, atıyorum gene cüzdanın dolu diyor "

soru bigenin değilmi.yanlış yeremi yazdım.dur sileyim o zaman nebiliyim bigene anlattım bunları.:)

TEşekkürler hocam; çok açıklayıcı bilgiler omuş, olay kaleleri ele geçirmekmiş, şimdi takır takır ilerliyorum; walletları lotları gelitirdim, özel hayvanları bile açtım

• Klasik onume geleni oldureyimciler oyunu kapamamis, daha health doldurmayi anlamamislar, oyun her hayatiniz azaldiginda bas bas "q'ya bas" diye bagirmasina ragmen. Abi ekran gozunuzun onunde iste, eger algilayamiyorsan ya oynama ya da gir menuden tus konfigurasyonunu incele.

Ben hic para sorunu cekmedim. Yani parasizlik cektim oyunda ama yerdeki parayi alamadigim olmadi. Sadece oyunun baslarinda yayi parayla aldim, baska silaha para vermedim, zaten yayi da almaya gerek yokmus, radyo kulelerini hizlica alabiliyorsunuz, arabayla gidip tek tek uc dort tanesini seri sekilde alirsaniz silah sorununuz kalmaz. Upgrade'ler icin de bir zahmet menuden bakin hangi hayvan gerekiyor. O kadar menu var, insan merak eder. Silah upgrade'leri, haritalar, cephane vr celik yelek disinda para harcamaya gerek yok. Ben oyun basindan beri yay kullaniyorum, kontrol noktalarini uzaktan temizlemek istersem susturuculu sniper isimi goruyor. Diger iki silahim da susturuculu tabanca ve susturuculu assault rifle. Oyle zeka fukarasi gibi pata kute 10 adamin arasina girmek hosuma gitmiyor.

Benim zorlandigim tek sey, dishonored'dan sonra yakindan etkisiz hale getirme oldu. Dishonored'da ne guzeldi oysa ki. Bunda adami tasima da, bir ortamda en fazla bir ya da iki adami yakindan etkisiz hale getirmek de hosuma gitmedi. Sonucta karsimizda bir orgut var, her ne kadar skill'lerle sirf yakindan etkisiz hale getirmeye yuklenmis olsam da gogus goguse ya da silahla carpismak istemememe ragmen adamlari bir bir oldurup saklayamiyorum. Dishonored bu konuda bence benim en sevdigim 10 oyundan biri olan hitman'den de iyiydi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.