Şimdi Ara

Far Cry 3 (2012) [ANA KONU] (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.045
Cevap
17
Favori
293.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seaflames

unhappy reunion görevinde kurtardığımız adama taciz mi ediliyordu?Pek anlamadım orasını millete bahsetme falan dedi bide merak ettim

Evet tahmin ettiğin gibi...

Bir de arkadaşlar, paraşüt açma tuşu eğilmeyi hangi tuşa atarsanız o tuş oluyormuş. Eğilme CTRL tuşuydu benim C'ye aldım. C'de gayet düzgün bir şekilde açıldı daha ilk basmamda. Paraşütü açılmayanlar farklı tuşları bir denesin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: Cyclog

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Su dayz i yapan adam arma2 yerine bu oyunun ustune yapsa ya hersey hazir. Mapeditor,avcilik,crafting,araclar,silahlar.
    Bide zombi ekledinmi 10 yil gideri olur oyunun

CrySDK ile birisi yapar,bedava editör,programlama herşey hazır zaten Farcry serisi modifiye edilmiş CryEngine kullanıyor. FC3 ün harita editörüne hiç bakmadım bile CrySDK kullandığımdan.

Farcry editörü oyun ve senaryo kurmaya müsait değil.crysis2 editorunde model atabiliyor ve senaryo görev kurabiliyorsun.

Aynen bir kaç sayfa önde ben de yazmıştım bunu, sadece MP haritası oluşturmaya açık.

Bu arada Sniper+Susturucu+Çift kademeli dürbün ile keklik avlar gibi haydutları avlıyorum. Bu şekilde kontrol noktası dahi ele geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 7 Aralık 2012; 22:19:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sekkocum

quote:

Orijinalden alıntı: maniacmatek

Arkadaşlar çok saçma bir sorum olacak ama nişan aldığımızda hedef noktası olmuyormu bu oyunda. Sniper ile adam öldürmek işkenceye döndü resmen.

aslında var ama nvidia ekran kartı olan bazı pclerde sıkıntı yaratıyor galiba. ben tüm ayarları ultra da oynamama rağmen malesef sniper kullanamıyorum lanet nişan alma problemi yüzünden. artık ekranın tam ortasını kalemle işaretlemeyi düşünüyorum başka çare kalmadı galiba:) kimse sorunun çözümünü bilmiyor galiba...

yabancı forumlarda 2 çözüm söyleniyor.biri msaa yı kapatmak, diğeri widescreen letterbox u kapatmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: route666

quote:

Orijinalden alıntı: xanty

quote:

Orijinalden alıntı: route666

Beyler oyunda ilerledikçe yeni silahlar çıkıyor mu yoksa oyunun başından beri bulunan silahlarla mı idare ediyoruz. Misal iki çeşit sniper var ama headshot yapmadıktan sonra tek atışta indirmiyor..

Tabiki var. Özellikle sniper konusunda oldukça memnun olacaksın . Görevleri yap relic leri felan topla açılacak hepsi.

yan görevlerimi yapayım yoksa ana görevlerimi? hmm relic mi off

silahlar radio tower ları aktifleştirdikçe açılır.sadece bikaç görevin belli aşamalarına gelincede signature weaponslar açılır.handbook u açınca görevlerin aşamalarında beyazz yıldız olan yerlere gelince signature weaponlara ulaşmış ve açmış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimscare

arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben oyuna ilk başladığımda yeni story açarken, 3 adet seçenek vardı bunlar hikaye seçeneklerimi oluyor ben hızlıca arabalı olan seçeneği seçmiştim bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

arkadaşlar birşey sormak istiyorum, ben oyuna ilk başladığımda yeni story açarken, 3 adet seçenek vardı bunlar hikaye seçeneklerimi oluyor ben hızlıca arabalı olan seçeneği seçmiştim bu konuda bilgisi olan var mı?

zorluk seviyeleri her oyunda olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oyunda aşırı titreme var sağa sola bakarken valla midem bulandı ya.
    high da 40 fps nin altına düşmüyo normal a aldım 60 ın altına düşmüyo ama hiç bir fark yok sanırım oyundan kaynaklanıyo aynı sorun sizdede varmı ?
    sağa sola bakarken cidden çok rahatsız ediyo.

ewt bende 60-70 fps de bıle mevcut..tek kart cıft kart fark etmıyor..takıla takıla gıdıyor goruntu..oyuna saglam bır patch sart..su anda gozumde betadan farkı yok..

aynen hocam takıla takıla gidiyo.az önce kurdum yeni pach gelmiş 1.0.1 onuda yaptım sende kurulumu hocam o kuruluysa sende eğer silicem tekrar yüklücem bide öyle denicem.
    yemin ederim dayanamadım ya gözlerimi ağrıttı.

evet bu sorun bende de oldu. 5 dk oynadım gözüm ağrıdı. patch bende kurulu ama ona rağmen yapıyor. neden kaynaklanıyor acaba bu ya. onun haricinde bi sorun yok. fps benim sistemime göre gayet yeterli.

buna dikkat eden sanırım bi bizleriz baksana milet hiç bundan bahsetmemiş.oynnacak gibi değil yemin ediyorum.fps iyi güzel alsa ne olacak atlaya atlaya gittikten sonra aşırı rahatsız ediyo hala kendime gelemedim sanırım bu sorun düzelene kadar oynayamıcaz oyunu.

sisteme göre mi yapıyor acaba bunu. herkeste olmuyor herhalde. aynen berbat bi sorun. oynanmaz bu şekilde çözümü grafik ayarlarında mı ki

sısteme gore degıl aslında herkeste yapıyordur ama demekkı bazılarını rahatsız etmıyor..ama cıdden oynanacak gıbı degıl..oyun guzele benzıyor ama bu sorunun duzelmesı sart..benım basımı donduruyor bır sureden sonra..sorunları adam gıbı duzelınce orjınalını alacagım..yoksa bu sekılde hayatta para vermem..

@nicknamebulamadim

ne steam de nede orıgınde gordum..eger steam de veya orıgınde satısı mevcutsa olması lazım..

Benim bildiğim kadarıyla korsan oyunlardan bu tür problemler çıkıyordu (Örneğin GTA 4) bence biraz daha araştırın.

yanlış anlaşılmasın ama oh diyorum. sizi beleşçiler siziii...

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

quote:

zorluk seviyeleri her oyunda olduğu gibi

ben oyunu alacağım ama harbiden bunlar nedir? gerçekten zorluk seviyesi mi. öyleyse yanlışlıkla en zorunu filan seçerim.??? açıklar mısınız?

• Oyunu bitirdim ama birden bire bitti gibi geldi bana, yan görevler, avlanma vs derken 34 saat oynamışım hala relic peşinde koşuyorum Oyuna tiki çocuk Jason Brody olarak başlayıp Jason Bourne gibi bitirdik ya ne diyeyim sana Ubisoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atahan SIR

quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar oyunda aşırı titreme var sağa sola bakarken valla midem bulandı ya.
    high da 40 fps nin altına düşmüyo normal a aldım 60 ın altına düşmüyo ama hiç bir fark yok sanırım oyundan kaynaklanıyo aynı sorun sizdede varmı ?
    sağa sola bakarken cidden çok rahatsız ediyo.

ewt bende 60-70 fps de bıle mevcut..tek kart cıft kart fark etmıyor..takıla takıla gıdıyor goruntu..oyuna saglam bır patch sart..su anda gozumde betadan farkı yok..

aynen hocam takıla takıla gidiyo.az önce kurdum yeni pach gelmiş 1.0.1 onuda yaptım sende kurulumu hocam o kuruluysa sende eğer silicem tekrar yüklücem bide öyle denicem.
    yemin ederim dayanamadım ya gözlerimi ağrıttı.

evet bu sorun bende de oldu. 5 dk oynadım gözüm ağrıdı. patch bende kurulu ama ona rağmen yapıyor. neden kaynaklanıyor acaba bu ya. onun haricinde bi sorun yok. fps benim sistemime göre gayet yeterli.

buna dikkat eden sanırım bi bizleriz baksana milet hiç bundan bahsetmemiş.oynnacak gibi değil yemin ediyorum.fps iyi güzel alsa ne olacak atlaya atlaya gittikten sonra aşırı rahatsız ediyo hala kendime gelemedim sanırım bu sorun düzelene kadar oynayamıcaz oyunu.

sisteme göre mi yapıyor acaba bunu. herkeste olmuyor herhalde. aynen berbat bi sorun. oynanmaz bu şekilde çözümü grafik ayarlarında mı ki

sısteme gore degıl aslında herkeste yapıyordur ama demekkı bazılarını rahatsız etmıyor..ama cıdden oynanacak gıbı degıl..oyun guzele benzıyor ama bu sorunun duzelmesı sart..benım basımı donduruyor bır sureden sonra..sorunları adam gıbı duzelınce orjınalını alacagım..yoksa bu sekılde hayatta para vermem..

@nicknamebulamadim

ne steam de nede orıgınde gordum..eger steam de veya orıgınde satısı mevcutsa olması lazım..

Benim bildiğim kadarıyla korsan oyunlardan bu tür problemler çıkıyordu (Örneğin GTA 4) bence biraz daha araştırın.

yanlış anlaşılmasın ama oh diyorum. sizi beleşçiler siziii...

?

• beyler oyunu bıtıren bırısı pm atsın bende bıtırdım sonu ıle ılgılı soru soracagım.
  • Oyuna bugün başladım ve tek kelimeyle mükemmel. Ubisoft FPS'de de iyi olduğunu göstermiş. Oyunda silah olarak yay olduğunu görünce, ilk işim onu almak oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Su dayz i yapan adam arma2 yerine bu oyunun ustune yapsa ya hersey hazir. Mapeditor,avcilik,crafting,araclar,silahlar.
    Bide zombi ekledinmi 10 yil gideri olur oyunun

bir insan bu kadar haklı olamaz yaw
  • Zombi çok iyi gider cidden. Bir de adayı görür görmez benim aklıma Jurassic Park gelmişti oyuna başlarken. Biri modlasa keşke şöyle bi T-Rex'li, Velociraptor'lu gerilim yaşatsa bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scharfschütze -- 8 Aralık 2012; 3:29:53 >
  • Benim silahlarda nişan için çıkan artık işareti yok yahu, nasıl vuracam adamları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Benim silahlarda nişan için çıkan artık işareti yok yahu, nasıl vuracam adamları

Bu artı işareti yok diyenler silahların geliştirmelerini yapıyor değilmi ?
  • Bir kaç sayfa okudum, genel olarak şikayet oyunun kasması. Amd kart kullanan arkadaşlar 12.11 beta 11 kurarsa oyun aşırı derecede rahatlıyor. HD6850 ile dx11 full ayarlarda oynuyorum(msaax2).

Oyun çok kolay sanki. Daha başlardayım 2-3 tane bölge ele geçirdim, mediumda oynamama rağmen çok kolaydı. Oyun başları olduğu için mi kolay ? Yoksa harda alayım mı ?
  • quote:

Benim silahlarda nişan için çıkan artık işareti yok yahu, nasıl vuracam adamları

Ekran kartın nedir bllmiyorum ama radeonpro yada nvidia inspector ile oyunun üzerine 2x aa verirsen bu sıkıntı ortadan kalkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Oyuna bugün başladım ve tek kelimeyle mükemmel. Ubisoft FPS'de de iyi olduğunu göstermiş. Oyunda silah olarak yay olduğunu görünce, ilk işim onu almak oldu.

sanırım crysis 3 çok hoşuna gidecek. yay filan varya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Ekran kartın nedir bllmiyorum ama radeonpro yada nvidia inspector ile oyunun üzerine 2x aa verirsen bu sıkıntı ortadan kalkıyor.

Ben onun normalden öyle olduğunu sanıyordum AHAHHAHAHAHAHAHAAh koptum sabah sabah. Oyunu kaç saat oynadım,bir vakitten sonra alıştığımdan hiç sormadım. Yaydaki işraetler yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.