Şimdi Ara

fantastik/blimkurgu kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kitaplarda genellikle elfler büyücüler bulunur bu kitaplardan en beyendiğim eragondu

RA.SALVATORE VE MARGET VEİS
    İN ÜSTÜNE YAZAR TANIMAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearFromHe -- 5 Eylül 2006; 17:56:58 >

• bilimkurgu (science-fiction) ile fantastik (fantasy)'i ayırsak?

çünkü çok farklı iki tür !!!
    ama en çok sevdiğim iki tür
  • bu kitaplarda genellikle elfler büyücüler bulunur demek her iki türede fena halde haksızlık etmek olur.
    her ikisini ayırmak ve birkaç kitaba ait kahramanlarıda hepsine maal etmek olmaz,
    yüzüklerin efendisi fantastik türün en iyisi
    oradaki kahramanın adıda Aragorn
  • imzada da görüldüğü gibi en iyi fantastik kurgu::
  • En ıyı fantastık kıtap Yuzuklerın Efendısıdır tabı edebıyat acısından bakarsak. Ben pek sevmem ama en ıyı olduunu kabul ederım. Bence en Surukleyıcı ve zevkle okunan Ejderha mızragı serısıdır sonrada unutulmus dıyarlar gelır.
  • benim faworim UNUTULMUŞ DİYARLAR ama yüzüklerin efendisinin yeri tabiki başka ama zaten unutulmuş diyarların yazarı R.A. SALVATORE , TOLKİEN (yazılışında emin diilim) den esinlenmiş gerçi bütün unutulmuş diyarları o yazmıyodu ama özellikle kara elf üçlemesi gibi kitaplarında yüzüklerin efendisinin etkisi açık
  • ejderha mızragı üstüne kitap tanımıyorum özellikle de İkizler serisi oıkunmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polisiye/dedektiflik tarzı dizi
    9 yıl önce açıldı
    Fantastik Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ejderha mızragı guzelbir kitap. Ama bence Ejderha Mızragı Destanı dısındakı tum kitaplar kotu. Surukleyıcı ama kotu. Edebıyat bakımından berbat. Unutulmus diyarlardakı karakterlerden cok daha iyi karakterleri var ama kitap olarak yanından bıle gecemez unutulmus diyarların.
  • Dune serisini okuyun beyler bu işin baş yapıtı odur.
  • Ejderhamızrağı, ilk seriden sonra ep ey bir uçtu. Yani Raistlin tamam iyi olabilir ama gidipte onu tanrı yapmak da anlamsız bence. Gerçi tüm seriyi severek okudum, ikizleride Türkçesi çıksa diye çok bekledim ama abartı işte kardeşim. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wessago

Ejderhamızrağı, ilk seriden sonra ep ey bir uçtu. Yani Raistlin tamam iyi olabilir ama gidipte onu tanrı yapmak da anlamsız bence. Gerçi tüm seriyi severek okudum, ikizleride Türkçesi çıksa diye çok bekledim ama abartı işte kardeşim. :)

UP! UP!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tar216

Dune serisini okuyun beyler bu işin baş yapıtı odur.

Frank Herbert - Dune...
    Kesinlikle haklısın. İbranice kelime ağırlığı var seride, ama politik savaşlar, insani zaaflar... herşey bu seride mevcud...
  • micheal coren ve richard a.knaak in üstüne yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Margereth Weis&Tracy Hickman
    John Ronald Reuel Tolkien(Edebi olarak bakacak olursak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Raistlin

Ejderha mızragı guzelbir kitap. Ama bence Ejderha Mızragı Destanı dısındakı tum kitaplar kotu. Surukleyıcı ama kotu. Edebıyat bakımından berbat. Unutulmus diyarlardakı karakterlerden cok daha iyi karakterleri var ama kitap olarak yanından bıle gecemez unutulmus diyarların.

ermmm... death gate series i okudun muhiç ?? hmm ölüm kapısı serisi türkçesi... ( 8 cilt )
    yada shanna nın efsane serisini ( 7 cilt )
  • stephen king

karakule serisi

fantastik kitapları seviyorsanız ve bu kitabı pardon seriyi okumadıysanız kaybettiğiniz çok şey var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.