Şimdi Ara

Fallout: New Vegas (2010) [ANA KONU] (132. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
18
Favori
232.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırf Euclid's C-Finder silahını kullanmak için yeniden oynamaya başladım ilk çıktığında bitirmiştim oyunu ama ozamanda aynı sorun olmuştu, silahı oyunu kapatıp açtıktan sonra kullanamıyordum şimdide goty versiyonunda denedim tgm ile biraz eğleneyim silahla dedim ama yine ilk kullanımdan sonra kapatıp açınca oyunu çalışmaz oluyor silah sorunu bilen varmı eski kayıttan başlasam bile çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben de yeni başladım fakat şu örneğin yiyeceklerde +1 hp for 5 second diyor,onun yanında bazı özellikler daha var kısaltma olarak yazmışlar hep onların ne anlama geldiğini açıklayabilecek biri var mı ?

Tamamdır buldum burada hepsini

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_consumables

Hocam, Türkçe yamayı kursana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

Sırf Euclid's C-Finder silahını kullanmak için yeniden oynamaya başladım ilk çıktığında bitirmiştim oyunu ama ozamanda aynı sorun olmuştu, silahı oyunu kapatıp açtıktan sonra kullanamıyordum şimdide goty versiyonunda denedim tgm ile biraz eğleneyim silahla dedim ama yine ilk kullanımdan sonra kapatıp açınca oyunu çalışmaz oluyor silah sorunu bilen varmı eski kayıttan başlasam bile çalışmıyor.

hmm o silah bi günde bir kullanılıyor :D senle bi alakası yok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ben de yeni başladım fakat şu örneğin yiyeceklerde +1 hp for 5 second diyor,onun yanında bazı özellikler daha var kısaltma olarak yazmışlar hep onların ne anlama geldiğini açıklayabilecek biri var mı ?

Tamamdır buldum burada hepsini

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout:_New_Vegas_consumables

Hocam, Türkçe yamayı kursana.

xbox360'da oynuyorum pc'de değil.

• Merhaba arkadaşlar.Gecikmelide olsa sonunda New Vegas oynamaya başlıycam.
    Sizlerden ricam oyun hakkında bilgi verirmisiniz.
    Bilgiden kasıt çıkan patch ler yamalar yada DLC ler hakkında bilgi verirseniz sevinirim oyunu tam takır kurup öyle vira bismillah diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Merhaba arkadaşlar.Gecikmelide olsa sonunda New Vegas oynamaya başlıycam.
    Bilgiden kasıt çıkan patch ler yamalar yada DLC ler hakkında bilgi verirseniz sevinirim oyunu tam takır kurup öyle vira bismillah diyelim.

Game of the year editionda bütük dcl ler ve patchler var.
    Her dlc lvl cap i 5 lvl artırır.
    Özellikle bazı dlcler oyunun hikayesini çok daha iyi anlamanı sağlar benim favorim Lonesome Road.
    Dlc lerin hikayesi hakkında bilgi veremem spoiler a girer.
    Oyunu kesinlikle Very Hard da oynamalısın yoksa biraz upgrade yaptığın zaman karşında kimse duramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Özellikle bazı dlcler oyunun hikayesini çok daha iyi anlamanı sağlar benim favorim Lonesome Road.
    Oyunu kesinlikle Very Hard da oynamalısın yoksa biraz upgrade yaptığın zaman karşında kimse duramıyor.

Bende GOTY versiyonu yok maalesef arkadaşım çıkan DLC lerin isimlerini yazarsan sevinirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 23 Ekim 2012; 13:41:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

quote:

Bende GOTY versiyonu yok maalesef arkadaşım çıkan DLC lerin isimlerini yazarsan sevinirin.

1-Dead Money
    2-Honest Hearths
    3-Old World Blues
    4-Lonesome Road
    (Çıkış sırasına göre)
    Bide Gun Runner's Arsenal var oda oyuna epey bir silah ekliyor edinmeni tavsiye ederim.

• beyler hardcore modda 3-5 kez bitirdim ama özel hediye falan vermedi yeni bir mod falanda açılmadı. bilen varmı ne oldugunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

Sırf Euclid's C-Finder silahını kullanmak için yeniden oynamaya başladım ilk çıktığında bitirmiştim oyunu ama ozamanda aynı sorun olmuştu, silahı oyunu kapatıp açtıktan sonra kullanamıyordum şimdide goty versiyonunda denedim tgm ile biraz eğleneyim silahla dedim ama yine ilk kullanımdan sonra kapatıp açınca oyunu çalışmaz oluyor silah sorunu bilen varmı eski kayıttan başlasam bile çalışmıyor.

hmm o silah bi günde bir kullanılıyor :D senle bi alakası yok yani

Zaten hile ile deniyorum (tgm) sınırsız olması lazım çünkü silahı ilk aldığımda sınırsız kullanıyorum kapatıp açınca çalışmıyor farklı bir silah seçtiğimde cfinder silahının ışınları o silahdada gözüküyor gökden inen 3 ışık, bir bug oluyor sanırım çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: picoskid

beyler hardcore modda 3-5 kez bitirdim ama özel hediye falan vermedi yeni bir mod falanda açılmadı. bilen varmı ne oldugunu?

sadece achievement açılıyor hardcore bitirirsen.Oyunun orjinal olmasıl azım achievementlarda açılması için ve hardcore mode seçeneğini doc.Mitchell'in evinden beri değiştirmemen lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darth Nihilus

quote:

Helios 1 ve lejyonlarla alakalı bir soru.
    Helios 1'dayım. Yanımda Boone ve uçan bir robotum var. ED-E adı. Galiba hepsinin adı ED-E.Her neyse Lejyonlar hoşuma gitti, onlardan yana olmak istiyorum. Novactaki herkesi katletmişler, sonra bu haberi yaymamı istediler. Yaydım ben de, sonra onlardan bir daha herhangi bir şey duymadım. Onların safına geçmek için oyunun ana görevlerinin birinde mi tercihte bulunacağım yoksa onların memleketine gidip görev mi arayacağım ?
    Bir de helios 1'deyim şuanda. Ana bilgisayara hedef göstermek kaldı. alttaki seçeneklerde hangisini seçersem seçeyim dışarıdaki NCR elemanları kızartma oluyor. Galiba NCR'ye yaranamıyorum bu görevde. Tüm bölge'yi seçersem de yetersiz voltaj diyor. NCR'ye yaranamadığım için de lejyona yaranmam lazım. Onun için hangisini seçeyim ? Her ne kadar Boone bana küsse de bunu yapmalıyım. Hazır konusu açılmışken Boone beni terk edecek ve onun yerine başka birini bulmam lazım. Bu kim olmalı ve ona nasıl ulaşırım ?
    1) McCarran ve Las Vegas
    2) Fremont ve Batı Tarafı
    3) Tüm Bölge
    4) Arşimet II
    5) Tüm Bölge (Acil Çıkış Katı)

Senden haberi yaymanı isteyen Lejyon askeri Vegas da kılık değiştirmiş bir şekilde yanına gelip seni davet edecek. O zaman Sezar'ın istediği görevleri yapıp Lejyon'dan olabilirsin. Ayrıca Lejyon'un tarafında olacaksan Boone sorun çıkartıyor. Ya yollarınızı ayıracaksınız ya da öldüreceksin. Hakaret içerikli konuştuğu için öldürdüm ben.

Eyvallah sağol, Sezar'da da hiç karizma yokmuş yahu. Zırhlı askerleri ondan daha havalı.

Üstelik çok da sorunlu bir adam.
    Beyninde tümör var. Başına ağrı girdiği zaman konuşmaya çalışırsan öldürtüyor.

Yes Man Hoover Barajına git diyor görevde. En sonunda hadi gidelim diyorum ve oyun bugta kalıyor. Hiçbir şey olmuyor, adam öyle bekliyor ve sadece etrafıma bakabiliyorum.

Acaba nedir ki sorun, biliyor musun hocam ?

Ekleme: Galiba anladım. Kalenin altındaki robotları yok etmiştim ben, sonra yes man görev bunları kullanacaktı. Ee haliyle ortada robot mobot olmayınca sapıttı oyun.

Oyuna yeniden başladım. Yine aynı şekilde dondu. Allah kahretsin ya.

• Kaynakta sıkıntı var sanırım. Ben de önceden GOTY indirip oynuyordum, sizin dediğiniz gibi herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Orijinal aldım, onda da yok.
  • Biri de bayram kutlasın, gudubetler. Fallout dünyasında dört kişi birleşip bir brahmine giremiyoruz ama burada birlik beraberlik mesajı verin, gönülleri hoş tutun. Bana da hâlâ Hoover Dam görevini konuşturuyorlar.

Eski bayramlar ölmüş.
  • Arkadaşlar bu oyun başlarken seçtiğimiz ırklar arasında ilerisi için bir farklılık varmı?
  • Beyler oyuna başladım da başından kalkamıyorum , ayrıntıları sonra yazıcam
  • ya bu ilk bölümde ringoya yardım etmek istiyorum ama pete amcadan dinamit alacağım ama pete en az patlayıcı kullanmam için seviyemin 25 olmasını istiyor ben yetenek puanlarımı patlayıcılara vermedim nasıl olacak bu başka bir yolu var mı dergi veya kitap mı okumam gerekli nasıl yapabilirim
  • Evet, dergi ya da kitap okuman gerekiyor. Patlayıcı seviyesini artıran elbiseler falan da var, onlara da yönelebilirsin bulabilirsen. Bazen perkler ile falan yüksek explosive oluyor, o zaman yükseltmene gerek kalmıyor ama eğer illâ o dinamitleri almak istiyorsan patlayıcı seviyeni yükseltmek için gerekli kitapların yerini internetten aratabilirsin. Bir site vardı, tüm kitap ve dergilerin yerini haritada gösteriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ya bu ilk bölümde ringoya yardım etmek istiyorum ama pete amcadan dinamit alacağım ama pete en az patlayıcı kullanmam için seviyemin 25 olmasını istiyor ben yetenek puanlarımı patlayıcılara vermedim nasıl olacak bu başka bir yolu var mı dergi veya kitap mı okumam gerekli nasıl yapabilirim

Nicholai Hel'in dediği gibi yapabilirsin ama ilerledikçe bu tarz, belli seviye isteyen seçenekler daha da çoğalacak ve gereksinimleri(75-80) artacak. O yüzden bir kısmını kaçıracaksın illaki. Alışmaya başla derim şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

ya bu ilk bölümde ringoya yardım etmek istiyorum ama pete amcadan dinamit alacağım ama pete en az patlayıcı kullanmam için seviyemin 25 olmasını istiyor ben yetenek puanlarımı patlayıcılara vermedim nasıl olacak bu başka bir yolu var mı dergi veya kitap mı okumam gerekli nasıl yapabilirim

Nicholai Hel'in dediği gibi yapabilirsin ama ilerledikçe bu tarz, belli seviye isteyen seçenekler daha da çoğalacak ve gereksinimleri(75-80) artacak. O yüzden bir kısmını kaçıracaksın illaki. Alışmaya başla derim şimdiden :)

ama öyle olmamalı ben yan görevleri kaçırmamak için belirli bir özelliği örneğin bilim özelliği üst seviyelere çıkartamayacağım yani bütün özellikleri görev alacağım değerlere yakın mı tutacağım.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.