Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (70. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
400.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OyuncuBabaOfficial

quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orijinalden alıntı: BilginUgurcan

Şu anda düzelttik sayılır.
    Ayarlar'ı test ediyoruz. Sonra da güncelleyeceğiz

@Sarkis.Kısaohanyan
    @YılmazBatuhan
    @BilginUgurcan

Şimdi büyük bir çoğunluğumuz gibi benim de Fallout 4'üm Steam'de, haliyle Steam'deki Kütüphaneden oyunu seçip Play/Oyna dediğimizde (ve masaüstü kısayolundan) oyun açılıyor, işte altyazı yamasından sonra illaki oyunu sizin Launcherdan başlatmak gerekiyor da işler karışabilir diye hata olur bişey olur diye çekiniyor insan.

Hani diyorum Kasım ayı sonuna kadar tam sürüm yama çıktıktan sonra Update'lere falan gerek kalmayacaksa, bu Launcher olayını değiştirip o bildiğimiz altyazı yaması kurulumları gibi klasik bir Install/Mod exe sürümü yapsanız olur muydu? Hatta (pek bilmiyorum Bethesda Mods bölümüne eklenme şartları neler) Bethesda.Net kısmına koyabilseniz keşke adınız da duyulmuş olurdu.
    https://bethesda.net/en/mods/fallout4

:) Adımızın en az duyulacağı yer Bethesda serverları. Ama oraya da koyacağız PS ve Xbox için. Daha önce de dediğimiz gibi, %100 olduktan sonra yamayı bu şekilde yükleyip yükledikten sonra orijinal launcherinizi kullanabilirsiniz. Kaldı ki bu işi adımızı ortaya koyarak yapıyoruz, sizin için de bizim için de işleri karıştıracak bir şey yapar mıyız?

Bu yamanın ps4'de de Türkçe olacağı anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse bu harika birşey!

%100 olduktan sonra ilgilenmemiz gereken teknik bir sorunu halledebilirsek, evet. Şu anda çeviriye odaklandığımız için uğraşmıyoruz.

• Yolunuz açık olsun kardeşim başarılarınızın devamını dilerim inşallah sonunuda görürsünüz saygılarım ile Mastertranslator....
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Ayarlar güncellemeden sonra sıfırlanıyor maalesef.
    Ama son güncellememizi attığımızı umuyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilginUgurcan -- 28 Ağustos 2017; 6:29:37 >
  • arkadaşlar burası daha aktif diye burdan sorayım. Bu görevlerdeki sıralamayı nasıl ayarlicaz ?

2-3 görev yaptıktan sonra direk elmas şehire gittim. Silahlarda mermi yok. Adamları tabancayla vurmak için kırık takla atıyoruz. Nasıl gelişcez ? Mermi büyük sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

arkadaşlar burası daha aktif diye burdan sorayım. Bu görevlerdeki sıralamayı nasıl ayarlicaz ?

2-3 görev yaptıktan sonra direk elmas şehire gittim. Silahlarda mermi yok. Adamları tabancayla vurmak için kırık takla atıyoruz. Nasıl gelişcez ? Mermi büyük sıkıntı.

Bence belli bir zamana kadar ana görevlerin üzerine odaklanmayın kendinizi geliştirin merkez yerleşiminizin yakınlarındaki yerleri keşfedin yoldaşınızla birlikte üstünüz dolunca geri dönüp boşaltın fazla silahları satın parçalayın yada önemli bir parçası varsa söküp silahınıza ekleyin kalan kısmıda parçalayabilir satabilirsiniz öldürdüğünüz hayvanların etlerini pişirip xp alabilirsiniz su pompası kurun sular biriktikçe satarsınız bunlar hep gelişim için önemli şeyler ve bu oyunu farklı yapanda bu bence.Son olarak idiot servant perkini kullanın daha çok xp daha çabuk level demek.Bu arada daha fazla mermi bulmana yarayacak perk var onuda belirteyim tek sıkıntın mermi ise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wabbajack -- 28 Ağustos 2017; 10:45:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Türkçe Kaplamalar ne oluyor arkadaşlar?

Geç oldu ama,sanırım oyundaki duvar afişlerindeki,tabelalardaki yazılar oluyor.Afişlerin Türkçe olması çok güzel olur.New Vegas'ta da vardı.
  • beyler oyunla ilgili güzel rehber var mı bildiğiniz? ayrıca yoldaşların konuşmaları daha Türkçe olmamış :( Cait bir şeyler anlatıyor çat pat anlıyorum ama ayrıntılar çok önemli. ayrıca yoldaş olarak kimi önerirsiniz. en çok işimize yarayan kim.
  • açılay kullanıcısına yanıt
    Türkçe Dilde Adam Akıllı Rehber Yok Malesef Yoldaş için Ben Sana codsworth u öneririm ( adamların üstene dalıyor resmen :D )-(ama yoldaşın duyguları daha önemli bana göre :D)-
  • son güncellemeden sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ... Nedir problem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wabbajack

quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

arkadaşlar burası daha aktif diye burdan sorayım. Bu görevlerdeki sıralamayı nasıl ayarlicaz ?

Bence belli bir zamana kadar ana görevlerin üzerine odaklanmayın kendinizi geliştirin merkez yerleşiminizin yakınlarındaki yerleri keşfedin yoldaşınızla birlikte üstünüz dolunca geri dönüp boşaltın fazla silahları satın parçalayın yada önemli bir parçası varsa söküp silahınıza ekleyin kalan kısmıda parçalayabilir satabilirsiniz öldürdüğünüz hayvanların etlerini pişirip xp alabilirsiniz su pompası kurun sular biriktikçe satarsınız bunlar hep gelişim için önemli şeyler ve bu oyunu farklı yapanda bu bence.Son olarak idiot servant perkini kullanın daha çok xp daha çabuk level demek.Bu arada daha fazla mermi bulmana yarayacak perk var onuda belirteyim tek sıkıntın mermi ise.

Değerli görüşün için çok teşekkürler dostum. Oyun karmakarışık bir hal aldı. Sanırım baştan başlayacağım. Dediğin gibi ilerlicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: aentorries

son güncellemeden sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ... Nedir problem ?

oyunu full hd çalıştırıca hata veriyor. çözünürlük düşürünce açılıyor. hallederler herhalde.
  • Ayarlar bölümünde hala 2560x1440 bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Ayarlar bölümünde hala 2560x1440 bulunmuyor.

Yahu nasıl görünmüyor? 16:9'da 2K seçeneği yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Ayarlar bölümünde hala 2560x1440 bulunmuyor.

Yahu nasıl görünmüyor? 16:9'da 2K seçeneği yok mu?

2K varda 2560*1600 şeklinde gözüküyor.

Ekleme, 16:9 şeceneğini görmemiştim şimdi, buldum. Teşekkürler.
  • bu kaynak kısmındaki çöp istasyonları ne işe yarıyor bilen var mı? Atölyede ben getirmezsem bi artış gözlemleyemedim. bi faydası yok gibi
  • Ben 1680-1050 çözünürlükte oynuyorum.Daha yükseğe alınca hata raporu veriyor.Bilmeyenler varsa bu çözünürlükt oynasın düzelene kadar.

Bu arada ağırlık sınırını arttıran mod var yüklesem mi yüklemesem mi diye düşünüyorum.Hile gibi sanki biraz

Elektrik kablolarını daha uzağa çekmemizi sağlayan modu yükledim mesela,öbür türlü çok kısa yapmışlar mesafesini

EDİT:Çok pardon,16.9 alınca çıkıyormuş full hd çözünürlük,bende 16.10 da ayarlı gelmiş otomatik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 28 Ağustos 2017; 20:33:16 >
  • Fallout 4 bilgisayarıma sunduğu çözünürlük listesini örnek olması amacıyla gösteriyorum.Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Daha yüksek çözünürlüğü sizin bilgisayarınız çalıştırmıyordur.
    Bizim yaptığımız denemelerde düzgündü çünkü
  • Çeviri,launcher harika olmuş ellerinize sağlık.

Güncelleme sonrası grafik ayarlarını değiştirmesi biraz sıkıntılı olmuş,bildiğiniz gibi çok ince ayarlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Yamada emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Fallout 4 için uzun süredir pek çok oyunsever tarafından bu yama beklenildi ve bence oldukça profesyonel bir çalışmaya imza atılarak oyunculara sunuldu.Yamanın ilerleyişi olsun çeviri ekibinin her soruya ve soruna ilgisi olsun gerçekten teşekkürü hakeden bir çalışma oldu.Yamayı tek seferde kurdum herhangi bir sorun yaşamadan daha önceden belirli bir seviyeye kadar ilerlemiş olsamda sıfırdan Fallout 4 başlatarak oynamaya başladım.Tüm ekibe teşekkürlerimi iletiyor ve herkese iyi oyunlar diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.