Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Gtx 750ti ile memnun kalır miyim? Steam den alacaktım sırf kart yüzünden soğuk baktım oyuna :( öylede bir heves varki içimde offf ki Of...

Steam den niye alıyorsunuz yahu indirin torrentten

Hocam korsana sıcak bakmıyorum fazla sorun sıkıntı çıkarıyor bazen :) denemelik indirebilirim mamundadan

Valla ben hiçbir sorun yaşamadım yıllardır ama tabi siz bilirsiniz sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Gtx 750ti ile memnun kalır miyim? Steam den alacaktım sırf kart yüzünden soğuk baktım oyuna :( öylede bir heves varki içimde offf ki Of...

Steam den niye alıyorsunuz yahu indirin torrentten

Hocam korsana sıcak bakmıyorum fazla sorun sıkıntı çıkarıyor bazen :) denemelik indirebilirim mamundadan

Oyunun düzgün çalışıp çalışmadığını görmek için torrent indirip, sonrasında satın almanızda bence etik bakımından hiç kimse için sorun yoktur ama siz bilirsiniz tabii ki. Bu arada 950M ile ben rahat rahat oynuyorsam 750 ile sizin de düzgün FPS değerleri alarak oynamanız gerekir.

• Pencereler yarım oluyor nasıl çözerim acaba bu sorunu?

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • steam'den alıp da denenebilir 2 saat sınırını aşmadan iade imkanı var nasıl olsa.
  • Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    Bu aşamada kaldı kurulum. Tamam diyorum kapanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 27 Kasım 2017; 20:55:0 >
  • perk menüsünde bazı perkler çevrilmemiş gözden kaçmış galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilumit -- 28 Kasım 2017; 13:25:52 >
  • dialogların daha anlaşılır ve ayrıntılı olduğu bu modu yüklesem türkçe yamayla uyumlu mudur acaba ? oyunda çok yetersiz kalmış diyalog kısmı
    Nexus Mods :: Fallout 4
    Full Dialogue Interface (NewDialog English and CN-DE-ES-FR-IT-JA-PL-PTBR-RU translations)
    https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/?tab=7&navtag=https%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Ffallout4%2Fajax%2Fmodvideo%2F%3Fvtype%3D0%26id%3D1235&pUp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilumit -- 28 Kasım 2017; 14:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilumit

dialogların daha anlaşılır ve ayrıntılı olduğu bu modu yüklesem türkçe yamayla uyumlu mudur acaba ? oyunda çok yetersiz kalmış diyalog kısmıhttps://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/?tab=7&navtag=https%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Ffallout4%2Fajax%2Fmodvideo%2F%3Fvtype%3D0%26id%3D1235&pUp=1

Tabii ki yükleyebilirsiniz. Yükledikten sonra diğer sekmesinden FDI modunu indirdiğiniz zaman sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

• quote:

perk menüsünde bazı perkler çevrilmemiş gözden kaçmış galiba

Hayır gözden kaçmadı, bazı satırların başındaki [A], [F], [N] ifadeleri DLC satırlarını temsil etmektedir. DLC çevirileri bitmediği için bu satırlar ingilizcedir. DLC'leri daha çevirmeyi bitirmediğimizi ve kullanılmasını önermediğimizi zaten konuda pek çok kez belirtmiştik. Automatron, Far Harbor ve Nuka World DLC'lerinin çevirisinin bitmesini bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 28 Kasım 2017; 17:31:17 >

• arkadaşlar launcher kapalımı güncelleme yapıyor ama sürekli başa atıyo bar doluyo tekrar başa dönüyo bi günçellemedi yamayı sorun varsa tıklayın yazıyo tıklıyorum siteye yönlendiriyo ordan indiriyim derken ordada sayfa yüklenemedi hatası geliyo.
    haydaa kapattım tekrar açtım şimdide fallout4launcher.exe geçerli bir win32 uygulaması deyil diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasul12 -- 28 Kasım 2017; 20:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasul12

arkadaşlar launcher kapalımı güncelleme yapıyor ama sürekli başa atıyo bar doluyo tekrar başa dönüyo bi günçellemedi yamayı sorun varsa tıklayın yazıyo tıklıyorum siteye yönlendiriyo ordan indiriyim derken ordada sayfa yüklenemedi hatası geliyo.
    haydaa kapattım tekrar açtım şimdide fallout4launcher.exe geçerli bir win32 uygulaması deyil diyor

Düzgün indirememiş ya da yükleyememiş olabilirsiniz. Şimdi baktım da sorunsuz şekilde indiriyor.
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    New vegas gibi dlc nin dünyasına girince tamamen dlyci oynuyoruz sanmıştım ben kusura bakmayın dlc nin parçası olduğunu bilmiyordum.Tesekkurler çok güzel olmuş yama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assaultronşirret
  • quote:

New vegas gibi dlc nin dünyasına girince tamamen dlyci oynuyoruz sanmıştım ben kusura bakmayın dlc nin parçası olduğunu bilmiyordum.Tesekkurler çok güzel olmuş yama

Nuka World ve Far Harbor DLC'leri dediğiniz gibi bir oynanışa sahip. Ama bu şekilde ufak farklılıklar var da yaratıyor ana oyunda. İlginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 29 Kasım 2017; 20:57:14 >
  • dostum merhabalar ben korsan oyunda türkçe yamayla oyuna başlayamıyorum yeni oyun dediğimde siyah ekranda kalıyor bunun sorunu nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapdega

dostum merhabalar ben korsan oyunda türkçe yamayla oyuna başlayamıyorum yeni oyun dediğimde siyah ekranda kalıyor bunun sorunu nedir acaba ?

xetab mıydı öyle bir sürüm indirmiş olabilirsiniz. Geçenlerde başkası da aynı şekilde geldi, yama olmadan da çalışmıyor o oyun. internetten save dosyası indirin.
  • Yamada afişler ve tabelalar çevrilecek miydi bilmiyorum ama ingilizce olarak duruyo. Benim yamadamı sorun var bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundonumu

Yamada afişler ve tabelalar çevrilecek miydi bilmiyorum ama ingilizce olarak duruyo. Benim yamadamı sorun var bilemedim.

Ne yazık ki Photoshop'dan anlayan yeterli çevirmen olmadığı için askıya alındı. Gönüllü şekilde yapacak insan aranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarkis.Kısaohanyan

quote:

Orijinalden alıntı: gundonumu

Yamada afişler ve tabelalar çevrilecek miydi bilmiyorum ama ingilizce olarak duruyo. Benim yamadamı sorun var bilemedim.

Ne yazık ki Photoshop'dan anlayan yeterli çevirmen olmadığı için askıya alındı. Gönüllü şekilde yapacak insan aranıyor.

Olsun böylesi de çok güzel. Elinize emeklerinize sağlık. Sonsuz teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.