Şimdi Ara

Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.216
Cevap
118
Favori
401.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane su artıma cihazı koydum, 2 gün geçti ama atölye de hiç su görünmüyor. Ek olarak bir şey mi yapmak gerekiyor ?
  • full diyalog modu harika olmuş elinize sağlık.
  • Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
    Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama

hocam daha önce de yazmıştım bu şekilde yarım kalmış görünüyor bazı terminal girdileri. yamadan kaynaklı mı acaba? Tuşları da denedim başka sayfa var mı diye ama yok.

Edit: Tamam hocam sıkıntı bendeymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 21 Kasım 2017; 20:37:30 >

• baranyilmaz B kullanıcısına yanıt
    Arıtma cihazına jeneratör bağlaman lazım o zaman aktif oluyor.
  • oyun geç yüklendiği için D klasöründen SSDnin bulunduğu E KLASörü ne aktardım.Qyun sorunsuz açildı.Ancak save-kayıt yapmıyor.Ne yapmalıyım.
    Oyunda yüklemeler yüzde elli hızlandı ama kayıt çalışmadığı için oyunu oynayamaz duruma geldim.
    Bu arada bilgisayarımda 2 SSD var.
    Cevabınız için çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karson 47

oyun geç yüklendiği için D klasöründen SSDnin bulunduğu E KLASörü ne aktardım.Qyun sorunsuz açildı.Ancak save-kayıt yapmıyor.Ne yapmalıyım.
    Oyunda yüklemeler yüzde elli hızlandı ama kayıt çalışmadığı için oyunu oynayamaz duruma geldim.
    Bu arada bilgisayarımda 2 SSD var.
    Cevabınız için çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Sağ kalma oyun zorluğunda oynuyorsanız otomatik kayıt özelliği devre dışı bırakılmıştır. Eğer sağ kalma oyun modunda oynamıyorsanız ne yazık ki internetten araştırmanızı istemek zorundayım. Çünkü buna neyin sebep olabileceğiyle ilgili hiç bir fikrim yok
  • Steam de bulunan oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula ile düzeldi.
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam elinize sağlık,birşey sorayım.Terminal hackleme'nin formülü nedir çözemedin.
    Bir de,siz bir rpg çevirmeni grupsunuz,fallout bittikten sonra deus ex son oyununu çevirmeyi düşünüyor'musunuz.
  • güncellemeyi yaptım ama suan çalısmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olurmusunuz v.1.3.60.10
  • Ozances kullanıcısına yanıt
    Update.exe'yi kullanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana oyun + İlerleyen zamanlarda for habor dlcsi yeterli olur değil mi arkadaşlar?. İndirimler başlamışken sadece ana oyunu almak istiyorum şu anda. Diğer dlc ler sanırım dekor ev vs yapmak tarzı bana pek hitap etmeyen şeyler olduğu için eledim.

• update.exe ye basıyorum güncelliyor launcher acııyor oyna diyorum gene aynı hatayı veriyor daha önce yokdu olmuyordu böyle Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozances

update.exe ye basıyorum güncelliyor launcher acııyor oyna diyorum gene aynı hatayı veriyor daha önce yokdu olmuyordu böyle Fallout 4 + Tüm DLC'ler %100 Türkçe Yama

Haa, şu mesele... tamam o kolay. Ayarlardan ekran çözünürlüğünü düşürüp pencere modunda açın, sorun ortadan kalkacaktır. Sonrasında ekran çözünürlüğü ayarlarınızı normale çevirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Ana oyun + İlerleyen zamanlarda for habor dlcsi yeterli olur değil mi arkadaşlar?. İndirimler başlamışken sadece ana oyunu almak istiyorum şu anda. Diğer dlc ler sanırım dekor ev vs yapmak tarzı bana pek hitap etmeyen şeyler olduğu için eledim.

Nuka world ve Automatron DLC'leri de göreve ve hikayeye sahip.
  • Sarkis.Kısaohanyan kullanıcısına yanıt
    düşük ayarlarda pencere modunda açtım oyuna girdim 1 2 dakıka sağa sola gittim kaydettim cıktım yeniden ayarları eski haline getirdim gene aynı hatayı verdi abi
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Hocam bunları Steamden alacaksan o fiyata key sitelerinde goty sürümü bulabilirsin ben G2A dan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozances

düşük ayarlarda pencere modunda açtım oyuna girdim 1 2 dakıka sağa sola gittim kaydettim cıktım yeniden ayarları eski haline getirdim gene aynı hatayı verdi abi

Hmm anladım... O zaman yapman gereken şu;
    Belgelerim\my games\fallout4 klasörü içindeki Fallout4.ini ve Fallout4Prefs.ini dosyalarını sil başka bir şey silmene gerek yok. Oyun klasörünün içindeki orijinal launcheri çalıştır Grafik ayarlarını sıfırlar. Sonrasında Ayarlarını tekrardan yap, sonra orijinal launcheri kapatıp fallout4launcher'i aç diğer sekmesinden "İngilizce Menü" Düzeltmesi isimli tuşa bas. Bunu yaptıktan sonra ekran kartında ya da ekran kartı sürücüsünde bir hata yoksa tüm sorun düzelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarkis.Kısaohanyan -- 23 Kasım 2017; 17:27:9 >
  • Türkçe fallout keyfi

Oyunun açık ara en iyi silahı GAUSS TÜFEĞİ nam-ı diğer mutanta detklava tek atan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Kasım 2017; 17:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TenthDoctor

Hocam bunları Steamden alacaksan o fiyata key sitelerinde goty sürümü bulabilirsin ben G2A dan aldım

Lütfen insanları ikinci el oyunlara yönlendirmeyin. Oyunu daha önce satın almış birinin oyuna ödediği paranın 108 TL'sini geri alması yerine Steam'den oyun şirketinin sattığı sıfır oyunun 130 TL'ye alınması daha doğru bir davranıştır. Bir yanda sizin 22 TL kar etmeniz var öbür tarafta oyun şirketine 130 TL verdiğiniz için Bethesda'nın "Oyun Türkçeleştikten sonra satışlar yükseldi" demesi var.
  • Benim hanımla sabahları genelde şehire uzaktan bakarız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 23 Kasım 2017; 17:46:5 >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.