Şimdi Ara

Fallout 3 Yama&Mod,Bilgi Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna büyük ihtimalle Oblivion gibi çok fazla eklenti çıkacak.Onları bu konudan verelim,karışıklık olmasın,ana konuda arada kaynıyor.Yardımcı olabilecek birkaç tane link:
    Wastland Haritası
    İnteraktif Wasteland Haritası (Yüklenmesi zaman alabilir)
    Fallout 3 Wiki Burda questler,perkler ve birçok şey hakkında bilgi bulabilirsiniz.Özellikle 1 ve 2 yi oynamamış olanlar için çok iyi bir kaynak.Bazı bugların çözümünü de bulabilirsiniz.
    v1.0.0.15 Yaması (US) Fallout 3 lerin çoğu US versiyonla uyumlu,malum dosya gerektirmiyor.
    v1.0.0.15 Yaması (UK)

Birkaç tane mod sitesi:
    http://www.nma-fallout.com/forum/viewforum.php?f=61
    http://www.duckandcover.cx/forums/viewforum.php?f=35
    http://www.fallout3nexus.com/downloads/categories.php
    http://planetfallout.gamespy.com/mods/

Level sınırını kaldırma:
    Konsolu açıp "setgs iMaxCharacterLevel x" (tırnaklar olmadan),x yerine istediğiniz level sınırını yazarak girin.

Big Trouble in Big Town:- bug çözümü:
    Tutsakları mutantlardan kurtardıktan sonra Big Town'a geldiğinizde (yanılmıyorsam Red) sizden sonraki mutant saldırısı için yardım isteyecek.Eğer cevap verirken Science ı seçerseniz,junkyard a gidip robotları tamir etmeniz gerekiyor.Ancak çöplükte robotlar yok.Bunu çözmek için konsolu açıp sırasıyla
    * PRID 2d934
    * kill
    * resurrect
    * disable
    * enable
    * PRID 2c11b
    * kill
    * resurrect
    * disable
    * enable

komutlarını,yazdıktan sonra entera basarak girin.Robotlar görünür hale gelecek,yanlarına gidip repair diyerek tamir edebilirsiniz.Robotlar bazen kasabanın dışında oluşabiliyor.Eğer robotları bulamıyorsanız
    Protecteron u bulmak için : player.moveto 2d934
    Sentry Bot u bulmak için : player.moveto 2c11b
    yazın.

Yine görevle ilgili olarak,eğer tutsakları kurtarmaya gitmeden önce Timebomb'u iyileştirdiyseniz (clinicte yatıyor,ameliyat için 40 medicine skill gerek),tutsakları kurtardıktan sonra yanına gidip konuşun.Size +1 luck veren lucky 8 ball ı verecek.Bazen vermeyebiliyor,biraz dolaşın,kliniği falan gezin öyle durumlarda.

Sydney's Ultra SMG-{spoiler içerir}
    Oyundaki özel silahlardan biri,normal smg den 2 kat daha fazla hasar veriyor.Bunu bulmak için:
    Abraham Washington (Rivet City) dan Stealing İndependence görevini alın.Görev hakkında konuşurken sizden önce birini daha gönderdiğini ancak ondan haber alamadığını söyleyecek.Museum of History'e gittiğinizde,Sydney i göreceksiniz.Bu silahı almak için yapabileceğiniz 3 şey var:
    1.Öldürüp alabilirsiniz.
    2.Ölmesine izin verip üstünden alabilirsiniz.
    3.+Karma kazanarak ancak daha uzun yoldan alabilirsiniz.
    3.Yol:
    Statesman Hotel in üst katlarında yatağın üstünde bir ceset var,yanında mermiler falan.Cesedin yanında bir kaset olacak.Bu kasedi alın.Stealing Independence görevini yaparken Sydney'e babası hakkında soru sorduğunuzda cevap vermeyecek.Görevi bitirip Abraham Washington'dan ödülleri aldıktan sonra Sydney size güvenmeye başlayacak,ona babasına ne olduğunu sorun.Beni bırakıp gitti gibisinden birşey söylemesi lazım,tam aklımda kalmamış.Bunu anlatırken babasının ona ne dediğinide söyleyecek.Konuşması bittikten sonra kasetle ilgili bir cevabın çıkması lazım,onu seçip kasedi dinlettiğinizde Sydney ödül olarak size Sydney's Ultra SMG'yi verecek.Burda bir bug varmış,konuşmayı bitirmeden üst üste silah ve mermi alabiliyormuşsunuz ne kadar doğru bilemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 19 Kasım 2008; 22:36:25 >

• Teşekkürler
  • Oyuna yeni başlıycam,iyi oldu bu.
  • Level sınırlamasını kaldırma komutu çok işe yarıyor. Ancak eğer 20 leveli geçtiysek her oyuna girişte bu kodu tekrarlamamız gerekiyor, acaba bi dosyayı editleyerek her seferinde kod girmekten kurtulma olabilir mi?
    Ayrıca big town problemi bende de oldu bu kodları girerek kurtulmuştum.
    Teşekkürler.
  • Ben teşekkür ederim.Zamanla daha gelişir,iyi bir rehber olur umarım.sydney's ultra smg eklendi.

• quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Ben teşekkür ederim.Zamanla daha gelişir,iyi bir rehber olur umarım.sydney's ultra smg eklendi.

otobar

Hocam senden haber bekliyorum,eğer oyun bittikten sonrada oyuna devam etmemize izin veren bi yama çıkarsa bana pm ile bildir lütfen
    Oyunu bitrdikten sonra dolaşırım etrafta diye 1 günde bitirmiştim meğer hata etmişim
    İyi çalışmalar

• Şimdi baktım da çımış öyle bir mod.Denemedim çalışıyor mu çalışmıyor mu bilemicem.
    http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=586

Oyunun müzikleri baymaya başladı artık,şöyle birşey buldum eski Fallout oyunlarındaki müzikler eklenmiş,birkaç tanesine baktım güzel gibi:
    http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=159 Çok iyi puan vermişler.İndirmek için üye olmanız lazım ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 22 Kasım 2008; 0:57:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    GTA V mod ve türkçe yama
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni questler geliyor!!!
    http://fallout.bethsoft.com/eng/home/pr-112508.php

* Operation Anchorage:Anchorage,Alaska'nın Çinlilerden geri alınmasını oynayacakmışız,Ocakta geliyor.
    * The Pitt:Pittsburgh yakınlarındaki raider kasabasına yolculuk gibin birşey yapacakmışız.Şubatta gelecek.
    * Broken Steel: En çok beklediğim eklenti,BoS a katılıp Enclave e karşı savaşıcaz.Ana questten sonraki zamanları konu alacakmış,Martta geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otobar -- 27 Kasım 2008; 2:40:47 >
  • Güzel yamalar yolda

Bethesda has sent out word that new DLC will be out soon for Fallout 3. Modders should be thrilled that there’s also a new creation kit on the way, which will make their work much easier.

The Garden of Eden Creation Kit (G.E.C.K.) is the official Fallout 3 editor. Although mods have already started to surface, the amount and variety mods should exponentially increase with the release of the editor. The G.E.C.K. tool kit will be available in December.

“We’ve always seen the original world of Fallout 3 as a foundation for even more content. Some created by us, and a lot more created by users,” said Todd Howard, game director for Fallout 3. “It’s fun to create your own character, but it can be equally fun to create your own adventures. We can’t wait to see what the community does with the G.E.C.K.”

For Xbox 360 players, exclusive DLC kicks off in January with more coming in February and March. Here’s the line up of Fallout 3 mods for Xbox and Games for Windows from the press release.

Operation: Anchorage: Enter a military simulation and fight in one of the greatest battles of the Fallout universe – the liberation of Anchorage, Alaska from its Chinese Communist invaders. An action-packed battle scheduled for release in January.

The Pitt: Journey to the industrial raider town called The Pitt, located in the remains of Pittsburgh. Choose your side. Scheduled for release in February.

Broken Steel: Join the ranks of the Brotherhood of Steel and rid the Capital Wasteland of the Enclave remnants once and for all. Continues the adventure past the main quest. Scheduled for release in March.

http://news.filefront.com/fallout-3-gets-dlc-and-creation-kit/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 27 Kasım 2008; 9:55:03 >

• ben şöyle bir bug buldum.level sınırını atıyorum 40 a getirdiniz ve level 21 oldunuz.size skilli istediğniz gibi arttırma izni veriyo.yani big guns ı 100e çekebiliyosunuz ama yeni perk açmak istediğinizde oyundan atıyo.aynı bug varmı sizdede acaba.yada bütün perkelri açmak için bi şifre
  • yav ben bu oyunu türkçeye çevirmkek istiyorum geck önerdiler ama nasıl kullanaıldığını bilmiyorum kullnan avr mı
  • Neredeyse bir yıllık konuyu hortlatmışsın helal olsun, ben de okuyorum saf saf. Operation Anchorage Ocak ayında çıkacak deyince uyandım mevzuya. Fallout 3'ü ve dbenzeri RPGleri Türkçe'ye çevireceğim diyen pek çok babayiğit çıktı bu zamana kadar piyasaya. Ama RPGler zor türdür, pek çok dialog, yazı ve ıvır zıvır içerir. Böyle birşeyin altından tek başına kalkman yıllarını alabilir, bol bol sabır ve vakit gerektirir. Ben de zamanında denemiştim bir RPGyi Türkçeye çevirmeyi, %30'unda mı ne bıraktım, hala durur kenarda, bilirim ne menem bir şiy olduğunu.

Bu oyunun yapısı Oblivion'a benzediğinden, Oblivion'u Türkçeye çeviyoruz konusunda gerekli yardımı bulabilirsin. Ama, insanları şimdiden ümitlendirici konuşma. Sonra, sıkılıp da bırakırsan topa tutarlar seni. Forumda etmedikleri laf kalmaz sana baştan söyleyeyim.

• level sınırını açmak için birsey yuklemek gerekiyormu konsola yazdığımda nto saved gibi bişi yazıyor adam vurduğumda bi işe yine ex alamıyorum
  • Stimpack hilesi felan yok mudur? Sürekli ölüyorum. Sinir oldum oyuna :S
  • Lan oyun çok çabuk bitti ya.

Güya GOTY versiyonuymuş. Bilgisayara 21:6'yı girmeden önce sace etmiştim. Bari Paladinleri orada bırakıyım da biraz daha takılayım Wasteland'te.

Bu arada Half-Life 2'den beri nedense oyunlardaki son bölümler birbirine benziyor.(Enclave üssü). Ya da bilmiyorum bana öyle geliyor belki...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.