Bildirim
Fallout 3 vs Fallout New Vegas
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
New Vegas'ı al hiç düşünmeden, her yönüyle daha üstün 3. oyuna göre. Hatta alabilirsen DLC leri de al. -
Fallout New Vegas ı oyna sonra 3 ü oyna 3 bomboş gelecek sana. -
fallout 3te çocuk olarak başlayıp dış dünyayı hiç bilmeyerek adım atma fikri bana daha çok heyecan veriyor. yanlışmıyım ? :) -
İkisi arasında tercih yapılacaksa bencede New Vegas olmalı. -
Ben de New Vegas'ı almayı dşünüyorum (ikisini de pirate'da az biraz oynamış biri olarak) ama DLC'leri düşünmüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: faaty
fallout 3te çocuk olarak başlayıp dış dünyayı hiç bilmeyerek adım atma fikri bana daha çok heyecan veriyor. yanlışmıyım ? :)
İlk 15-20 dakikası için mi alacaksın oyunu :)
FO 3 ün başlangıcı güzeldir gerçekten, Liam Neeson konuşuyor sonuçta boru değil, ilk karşına çıkan şehir ve orada yaptığın "iyi-kötü" seçimi de çok iyidir.
Ama arazi olarak çok boştur, New Vegas'a göre yapılabilecek olaylar azdır. Taraflar çok keskindir ve fazla da taraf yoktur, konuşmalarda skill kullanımı, silah seçenekleri, perkler, gezilecek gizli yerler çok azdır. New Vegasta normal silah/zırh çeşitliliğini geçtim, 20 den fazla özel silah vardır türünün tek örneği.
FO3 Washington güzel tasarlanmıştır ama gezemezsin oyunun yarısı metrolarda geçer, bir duvar arkaya geçebilmek için bile 4 tur atarsın yer altında ve DC dışında bir olay yoktu wastelandda.
New Vegas da sadece bütün Vaultları bile bulup tamamanen keşfetmek başlı başına ayrı bir dünya. Her vaultun farklı bir hikayesi var.
Yanına alabileceğin elemanlar çok çeşitli ve FO3 ten daha işlevsel, yaptığın kararlara kişiliklerine göre tepki verirler ve hepsinin ayrı ayrı hikayeleri var.
Konu ve konu anlatımı olarak da New Vegas önde, FO3 başlarda çok güzel gitsede ilerledikçe basitleşir, sıkıcı olmaya başlar.
Sen fazla bile oyalandın git al çabuk New Vegası :)
-
Oyun daha fazla açık alanda geçiyor Fallout 3 de metrolardan çıkamıyorduk.Fallout 3 de yaklaşık 15 tane yan görev varken New Vegas da 70 e yakın yan görev vardır.Grafik ve oynanış açısından fazla fark yok hemen hemen aynı.Ama en önemlisi ana hikaye 3 deki gibi tek düze değil izleyebileceğin 4 faklı yol ana hikayeyi çok değiştiriyor. -
aldım fallout new vegas :) sıra gelirse oynarız artık -
Arkadaşlar oyunu alıcam ama multiplayer özelliği var mı yoksa almak biraz saçma geliyor açıkçası.
edit:fallout new vegas 3'ün devam oyunu değil mi yani 3'ü oynamadan new vegas'a geçersek hikayede sorun yaşar mıyız :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangar18a -- 16 Temmuz 2012; 17:21:26 > -
multi özelliği yok benim de asırı bi fanboyu olarak daha bugün ulastı ultimate editionum(kutulu dlc icerikleri butn hepsi icnde) evime yarından itibaren bi kac modla birlkte tekrar baslıcam.Hikaye olarak bribirleriyle direkt baglantıları yok gonul rahatlıgıyla oynıybilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 16 Temmuz 2012; 21:28:42 > -
Bi oyun dergisinde New vegas için fallout 3 ün olması gereken oyun deniyordu. 3 oynamadım ama new vegas için mükemmel diyebilirim. -
new vegas i al -
beni RPG ye başlatan RPG yi sevdiren fallout 3 olduğu için mi duygusalım bilmiyorum ama ben onu oynerken new vegastan daha çok heycanlanmıştım bilmiyorum bence fallout 3 -
fo3 te uzaylı gemisini dağıtmak çok zevkliydi Ama kaçırılmadan önceki ekipmanı bulamamıştım
-
New Vegası al -
quote:
Orijinalden alıntı: utku191
multi özelliği yok benim de asırı bi fanboyu olarak daha bugün ulastı ultimate editionum(kutulu dlc icerikleri butn hepsi icnde) evime yarından itibaren bi kac modla birlkte tekrar baslıcam.Hikaye olarak bribirleriyle direkt baglantıları yok gonul rahatlıgıyla oynıybilirsin
kutulu oyun hastalarını görmek beni mutlu ediyor. Ultimate edition u ilk çıktığında sipariş vermiştim. Tüm fallout serileri var kutulu olarak. Profilimde var kutulu aldığım oyunlar birkaç eksik kaldı. Aslında new vegas collectors edition sipariş vermeyi düşünüyorum yaklaşık 100 sterlin sıfır ürün ama gümrükte sorun çıkmasından korkuyorum. Neyse bu konular olunca çok fazla yazasım geliyor. Hastayım kabul ediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerTR
quote:
Orijinalden alıntı: utku191
kutulu oyun hastalarını görmek beni mutlu ediyor. Ultimate edition u ilk çıktığında sipariş vermiştim. Tüm fallout serileri var kutulu olarak. Profilimde var kutulu aldığım oyunlar birkaç eksik kaldı. Aslında new vegas collectors edition sipariş vermeyi düşünüyorum yaklaşık 100 sterlin sıfır ürün ama gümrükte sorun çıkmasından korkuyorum. Neyse bu konular olunca çok fazla yazasım geliyor. Hastayım kabul ediyorum.
aynen benim de falloutların hepsi kutulu .Bİ kaç tane daha rpg,arcade,strateji karısımı kutularım var:D (param yettigince ve turkiye'de oldugunca olmazsa sendit shopto ypaıyorum ama her zaman degil ) .100 sterline sorun cıkma ihtimali yüksek bence cunku amerikan futbol takımı var bizim onlar genel olalrak ayakkabı siparis ediyorlar benim de arkadas var cogu kez gumrukte patlamıs 100 de 18 bindirmisler ama tabi onların aldıkları max 100 dolar seyler .Collecter's editionlar güzel aslında da bilmiyorum kutular da zaten aynı islevi goruyor benim icin sembolikler:) CE lerin tek ilgi cekici yanı benim icin artbook varsa ya da bobbleheadler .Bİ de steamde achievementlar olmasa ultimate edition yine kutudakinden oynamazdım heralde :D sembolik kalsın cizilmesin :D
Hazır açılmışken bunlar aradıgım oyun kutuluları turkiyede ve ya ucuza dısardan varsa soyliyebilir mi yerini vs: Vampire:bloodlines,(en cok aradıklarımdan her yıl oynuyorum bu oyunu artık bi sekilde retail olması vakti geldi:D),Arcanum,Deus Ex 3(bunu da butun dlcleri icnde versiyonu cıkmadı bi), bi de ek olarak sendit ve shoptodısında ucuzaa getiren retailci siteler var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 22 Temmuz 2012; 19:11:43 >
-
hocam dediğin oyunların hepsini sıfır olarak ebay uk da bulabilirsin. Hem fiyatlar gayet makul seviyede. Deus ex in son oyununu kutulu augmented edition sürümünü aldım. İçinde missing dlc si yok. Diğer ikisi var. Zaten steam a eklenebiliyor. Diğer dlc yi de indirimden almıştım. Ek olarak augmented edition da artbook da bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 22 Temmuz 2012; 19:20:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dead Money tek başına oyun gibidir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X