Şimdi Ara

Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım'da çıkıyor: Co-op hikaye, Multiplayer, Zombiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım'da çıkıyor: Co-op hikaye, Multiplayer, Zombiler
    Beklendiği üzere, Microsoft ve Activision, Gamescom açılış gecesi canlı yayınında Call of Duty: Black Ops 7’yi gösterdi. Treyarch ve Raven Software tarafından oyun hakkında yeni bilgilerin yanı sıra, aksiyon sahneleri içeren bir fragman da yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6 şimdiden Steam'de 605 bin ön sipariş aldı

Tek veya dört oyuncuya kadar hikaye modu

Dört oyunculu co-op oynanış önemli bir özellik olarak gösterilse de, hikaye tamamen tek başına da oynanabilir olacak ve Call of Duty'nin ikonik doğrusal ve film benzeri senaryolu görevleri geri dönecek. Tek oyunculu veya dört oyuncuya kadar birlikte oynanabilecek hikayede oyuncular, David Mason ve elit operatörlerden oluşan JSOC ekibine katılacak.

Zombiler ve Multiplayer modları

Co-op hikaye modu dışında, Zombiler modu da daha fazla co-op aksiyonu sunmak üzere geri dönüyor. Stüdyo, şimdiye kadar yaptığı en büyük tur tabanlı Zombiler haritasını duyurdu. Hayatta Kalma haritaları da olacak. Çok oyunculu moda gelince, 6'ya 6 aksiyon ve iki 20'ye 20 Skirmish haritası içeren 16 harita onaylandı. Bunlar Japonya, Alaska, Avalon ve Avustralya Outback bölgelerinde geçecek. Omnimovement da geri dönüyor; duvardan atlama ve yuvarlanmalar gibi yeni özellikler var ancak taktiksel koşu artık olmayacak.

Herkese açık beta 5 Ekim'de

Black Ops 7'nin herhangi bir sürümünü ön sipariş edenler veya Xbox Game Pass, PC Game Pass ya da Xbox Game Pass Ultimate aboneleri için 2 Ekim'de bir beta sürümü başlayacak. Tüm oyuncular için beta 5 Ekim’de başlayacak.

14 Kasım'da PC ve konsollara çıkıyor

Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım’da PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PS5 ve PlayStation 4’e çıkış yapacak.

Kaynak:https://blog.playstation.com/2025/08/19/call-of-duty-black-ops-7-co-op-campaign-multiplayer-and-zombies-launching-november-14/

• Yooo neden rezil olsun? Ben 35 yaşındayım ve para vermesem de böyle farklı karakterler görünce hoşuma gidiyor. Gülüyorum.

Kendini ciddiye alan oyunların akıbeti ne oldu mesela? Battlefield nerede?

"Başarılı" denilen God Of War Ragnarök kaç satmış?

Adı üstünde "Oyun" bunlar. COD serisi oyunluk görevini çok iyi yerine getiriyor.

Onmilyonlar satacaktır.

• Oyuncular gelecek teması değil, gerçek hayattaki silah modelleri ve gerçekçi hikayeler istiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esxici

Oyuncular gelecek teması değil, gerçek hayattaki silah modelleri ve gerçekçi hikayeler istiyor.

Modern warfare serisi onun için, black ops serisi bunun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty çıktığından beri hikaye modu için oynuyorumda bu oyun çok hoşuma gitmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son gameplay reveal trailerinde 20k küsür like, 100k küsür dislike vardı. Ölü çıktı bu sefer.

• BF6 aldı bu seneyi. 2016’yı anımsadım Infinite Warfare’de bu şekil dislike almıştı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yanardönerli taytınızı kuşanıp ışıklı silahlarla zombi öldürmeye hazır mısınız?

MW'yi yaratan ekip bunlara g*tleriyle gülüyordur. Tiplere bak, rezil rezil işler:

Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım'da çıkıyor: Co-op hikaye, Multiplayer, Zombiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Ağustos 2025; 23:38:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Yooo neden rezil olsun? Ben 35 yaşındayım ve para vermesem de böyle farklı karakterler görünce hoşuma gidiyor. Gülüyorum.

Kendini ciddiye alan oyunların akıbeti ne oldu mesela? Battlefield nerede?

"Başarılı" denilen God Of War Ragnarök kaç satmış?

Adı üstünde "Oyun" bunlar. COD serisi oyunluk görevini çok iyi yerine getiriyor.

Onmilyonlar satacaktır.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Neden mi rezil olsun? :)

Yahu eski oyunları oynamış birinin bu garabetleri beğenmesi mümkün değil bence. Şöyle özetleyeyim, Nikki Minaj'la koşturup unicorn osuruğuyla adam öldürmek bana hitap etmiyor. Daha fazlasını açıklamaya gerek yoktur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Ağustos 2025; 00:22:18 >
  • Adamlar yıllardır düzeni matematiği oturtmuş, oyuncuyu eğlendirmeyi başarıyor. İnsanlar oyun oynamanın eğlenmek için olduğunu unuttu. Kasa sürümü sipariş geçtim çıkış gününü bekliyorum.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Fortnite, valorant, overwatch kırması oradaki oyuncuları hedef alan new age çocuklara hitap eden bir hale getirdiler oyunu. Business karar yani böyle olması.

• MW 2019'a bak bir de buna bak. Sirke dönmüş oyun.

• korozyon kullanıcısına yanıt

O çok belli zaten. Adamlar oyundaki bug'ları düzeltmeyip store'a sürekli kıyafet, efekt vs dlc getirip satıyorlar. Çoğu da birbirinden saçma ama insanlar seviyor. Sevsin de banane ama benim kabul edemediğim kısım neden CoD?

Yani bu oyun öyle bir oyun olarak çıkmadı, öyle de ilerlemedi. Yap başka oyun aynı altyapıyı kullansın, içerisine ne koyuyosan koy. CoD markasına neden bunu yapıyorsun? Bu God of War oyununda Kratos'a makyaj yapıp oryantel kıyafeti giydirmek, baltasını nançakuyla değiştirmek gibi bişey... Alakaya maydonoz. Bu oyun o oyun olmamalıydı. Serinin içine s*çtılar.

• Oyun eski nesil konsollara çıktığı müddetçe almayacağım.

• Black Ops bana hitap etmiyor. Ben Modern Warfare serisini seviyorum yalnız Black Ops sevenlerde vardır onlar için güzel bir haber olsa gerek.

• GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı görüşteyim.

• bu ne oğlum valoranta dönmüş oyun

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Sizde niye protesto kültürü yok niye herşeyin en kötüsünü kendinize layık görüyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene cod SICTI 100 bin bile satamaz ....bu sene herkes bf6 aliyor mikrosoft enayiligine kerizligine yansin otursun cod a getti 80 milyar dolar verdi... tabiki illaki 3-5 bebis alir ama has ,delikanli hakiki oyuncular bu sene hepsi bf 6 da........80 milyara 80 tane ucak araba cip fabrikasi kurulur deli gibide satardi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 21 Ağustos 2025; 20:44:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.