|
Call of Duty: Black Ops 7, 14 Kasım'da çıkıyor: Co-op hikaye, Multiplayer, Zombiler

-
-
Oyuncular gelecek teması değil, gerçek hayattaki silah modelleri ve gerçekçi hikayeler istiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Esxici
Oyuncular gelecek teması değil, gerçek hayattaki silah modelleri ve gerçekçi hikayeler istiyor.Modern warfare serisi onun için, black ops serisi bunun için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Call of Duty çıktığından beri hikaye modu için oynuyorumda bu oyun çok hoşuma gitmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En son gameplay reveal trailerinde 20k küsür like, 100k küsür dislike vardı. Ölü çıktı bu sefer.
-
BF6 aldı bu seneyi. 2016’yı anımsadım Infinite Warfare’de bu şekil dislike almıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yooo neden rezil olsun? Ben 35 yaşındayım ve para vermesem de böyle farklı karakterler görünce hoşuma gidiyor. Gülüyorum.
Kendini ciddiye alan oyunların akıbeti ne oldu mesela? Battlefield nerede?
"Başarılı" denilen God Of War Ragnarök kaç satmış?
Adı üstünde "Oyun" bunlar. COD serisi oyunluk görevini çok iyi yerine getiriyor.
Onmilyonlar satacaktır.
-
Neden mi rezil olsun? :)
Yahu eski oyunları oynamış birinin bu garabetleri beğenmesi mümkün değil bence. Şöyle özetleyeyim, Nikki Minaj'la koşturup unicorn osuruğuyla adam öldürmek bana hitap etmiyor. Daha fazlasını açıklamaya gerek yoktur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 21 Ağustos 2025; 00:22:18 >
-
Adamlar yıllardır düzeni matematiği oturtmuş, oyuncuyu eğlendirmeyi başarıyor. İnsanlar oyun oynamanın eğlenmek için olduğunu unuttu. Kasa sürümü sipariş geçtim çıkış gününü bekliyorum.
-
Fortnite, valorant, overwatch kırması oradaki oyuncuları hedef alan new age çocuklara hitap eden bir hale getirdiler oyunu. Business karar yani böyle olması.
-
MW 2019'a bak bir de buna bak. Sirke dönmüş oyun.
-
O çok belli zaten. Adamlar oyundaki bug'ları düzeltmeyip store'a sürekli kıyafet, efekt vs dlc getirip satıyorlar. Çoğu da birbirinden saçma ama insanlar seviyor. Sevsin de banane ama benim kabul edemediğim kısım neden CoD?
Yani bu oyun öyle bir oyun olarak çıkmadı, öyle de ilerlemedi. Yap başka oyun aynı altyapıyı kullansın, içerisine ne koyuyosan koy. CoD markasına neden bunu yapıyorsun? Bu God of War oyununda Kratos'a makyaj yapıp oryantel kıyafeti giydirmek, baltasını nançakuyla değiştirmek gibi bişey... Alakaya maydonoz. Bu oyun o oyun olmamalıydı. Serinin içine s*çtılar.
-
Oyun eski nesil konsollara çıktığı müddetçe almayacağım.
-
Black Ops bana hitap etmiyor. Ben Modern Warfare serisini seviyorum yalnız Black Ops sevenlerde vardır onlar için güzel bir haber olsa gerek.
-
Ben de aynı görüşteyim.
-
bu ne oğlum valoranta dönmüş oyun
-
Sizde niye protesto kültürü yok niye herşeyin en kötüsünü kendinize layık görüyorsunuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu sene cod SICTI 100 bin bile satamaz ....bu sene herkes bf6 aliyor mikrosoft enayiligine kerizligine yansin otursun cod a getti 80 milyar dolar verdi... tabiki illaki 3-5 bebis alir ama has ,delikanli hakiki oyuncular bu sene hepsi bf 6 da........80 milyara 80 tane ucak araba cip fabrikasi kurulur deli gibide satardi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turp salata7 -- 21 Ağustos 2025; 20:44:54 >
En Beğenilen Yanıtlar

BF6 aldı bu seneyi. 2016’yı anımsadım Infinite Warfare’de bu şekil dislike almıştı
|
Yooo neden rezil olsun? Ben 35 yaşındayım ve para vermesem de böyle farklı karakterler görünce hoşuma gidiyor. Gülüyorum. Kendini ciddiye alan oyunların akıbeti ne oldu mesela? Battlefield nerede? "Başarılı" denilen God Of War Ragnarök kaç satmış? Adı üstünde "Oyun" bunlar. COD serisi oyunluk görevini çok iyi yerine getiriyor. Onmilyonlar satacaktır. |
Neden mi rezil olsun? :)
Yahu eski oyunları oynamış birinin bu garabetleri beğenmesi mümkün değil bence. Şöyle özetleyeyim, Nikki Minaj'la koşturup unicorn osuruğuyla adam öldürmek bana hitap etmiyor. Daha fazlasını açıklamaya gerek yoktur diye düşünüyorum. |
Benzer içerikler
- instagram istek attığın kişileri görme
- fotoğraf boyutu küçültme
- instagram aktiflik kapatma
- instagram reels video indir
- tiktok keşfet saatleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X