Şimdi Ara

Fallout New Vegas kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar Fallout New Vegası yükledim tüm yamalarıyla birlikte ama garip bir kasma var (low ayarda dahil kasıyor)full ayarlarda 60 fps sabit saga sola dönüşlerde en ufak bir kasma yok ama yürümeye başladıgımda sanki adam tekliyerek yürüyormuş gibi oluyor bu tarz bir sorun yaşayan varmıdır acaba teşekkürler
    sistemim imzamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 6 Ağustos 2012; 4:37:26 >

• galiba normal birşeymiş bu tekleme olayı 10 a yakın gameplay video izledim hepsi aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

galiba normal birşeymiş bu tekleme olayı 10 a yakın gameplay video izledim hepsi aynı

Forum Silinebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3D1R

quote:

galiba normal birşeymiş bu tekleme olayı 10 a yakın gameplay video izledim hepsi aynı

Forum Silinebilir

İnterneti silelim hocam direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirusBro

quote:

Orijinalden alıntı: B3D1R

quote:

Forum Silinebilir

İnterneti silelim hocam direk

Hocam ben zamanında sizin sistemden daha düşük bir sistemde oynamıştım ve hiç bir sorun yaşamamıştım bir iki ayarı kısın yine de yada driver uyumsuzluğundan oluyor olabilir.

• Konuyu hortlatayım. NVSE mod kullanmanız gerekiyor, google den yardım alırsanız daha iyi olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.