Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
244.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onun adına glitch deniyor, kasten koydukları bir şey de değil. Konsol komutları arasında gore'u iptal etme de mevcuttur, isteyen arkadaşlar konsoldan kapatabilir.
  • lockpit kullanımı sonucu broken diyor tasıma kapasitesi acil yardim 240 tan 220 düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Onun adına glitch deniyor, kasten koydukları bir şey de değil. Konsol komutları arasında gore'u iptal etme de mevcuttur, isteyen arkadaşlar konsoldan kapatabilir.

Sen de beni dünkü çocuk yaptın...

Buradaki yorumcuların çoğunun yaşından uzun süredir bilgisayar kullanırım, oyun oynarım (83'ten beri).
    Glitch nedir biliyorum merak etme.

Ama bazı şeyler vardır ki, zeka eksikliğine işarettir.

Picklock'a xp koymuş mu? Koymuş. Peki geceleri dükkan kapılarına picklock yaptığımda, 2sn içinde geri kitleniyorsa, bunun anlamı ne?
    Tekrar tekrar açıp xp alınacağını düşünememişler mi?
    Bıraktım o kısmını, açıklaması ne? Dükkan sahibi benle köşe kapmaca mı oynuyor?

Swift Learner koymuş mu perk olarak? Koymuş. 3 rank de koymuş mu? Koymuş.
    Yıllardır FRP oynayan biri olarak ben bunlara direk atladım mı? Atladım.
    %30 daha fazla XP, daha ne isterim?

Ama bir bakıyorsun, lvl 20 sınırı koymuş.
    O zaman bu perk ne alaka??

• Ona bakarsan Fallout 2'de de konsol tamirinden sınırsız xp ve para elde edilebiliyordu. Ayrıca yoldaşların zırhını iki katına çıkarmak, kumardan sınırsız para kazanmak, çeşitli skilleri % 200'e çıkarmak için de bir sürü glitchler var. Ne yani, FO2'de böyle glitchler var diye kötü, gerizekalı oyun mu oldu şimdi? Lockpickle sınırsız xp elde edilebiliyormuş, rahatsız ediyorsa madem aynı kilidi xp alıcam diye tekrar tekrar açmak zorunda değil kimse. Lvl 20 sınırı da aşırı güçlü karakter yaratmayı önlemek için, ben şahsen yapacak bişey kalmamışken sırf karakterimin lvli yükselsin de bütün skillleri, statları makslayayım diye uğraşmak istemem, o zaman farklı karakter açarım onunla farklı şeyler denerim. Lvl 20 sınırı olmasa da o karakterle daha oynayım herşeyi makslardım oyunun yeniden oynanabilirliği azalırdı.
  • Çok sağol,baya işime yarayacak bu.20lvl sınırıda biraz az olmuş en azından bir 30 koymalılardı bence.

quote:

Orjinalden alıntı: ysselim

quote:

Orjinalden alıntı: otobar
    Beyler oyunda hızlı silah değiştirmeyi sağlayan bir yama var mı?Öyle bir özellik bulamadımda oyunda,tab a bas,silah seç falan sıkıcı.

Yamaya gerek yok, oyunun kendisinde var o özellik...

Keşfetmek vakit alıyor ama...

İnv'de iken, 1-2-3-4-5-6-7-8 tuşlarından birine biraz basılı tutarsanız sağda 8 kare, 1 adamlık bir menü çıktığını görürsünüz...
    O nane, quick slotlar işte.

1'e basık tut, shotguna tıkla. 2'ye basık tut, pistola tıkla. 3'e basık tut, armora tıkla...
    Bu şekilde yerleştirebiliyorsun itemları.

Bu arada BethSoft'a kfg...
    Picklockla sonsuz xp alabilmek ne alaka? Madem lvl 20 sınırı var? Swift Learner ne işe yarar, ve neden 3 rank'tir??
    Engine ve Atmosfer var ama, zeka sıfır...

• tamam buldum artık bune skill 51 lockpit
    ne sacma sapan sey acamıyor çözümü buldum isterse 1000 skill istesin bir sey buldum acılıyor tasıma kapasitesine wiski icerek 1 dakka da bir 250 oluyor

• arkadsın biri bölgeler hakkında yazmıs haritada yerleri belli oldu
  • Yahu ben ana questi rivet citye gidince bırakmış, farklı tatlar olsun diye yan görev arayıp -yapıp- haritayı dolaşıyordum, yanlışlıkla babamı buldum. hikayenin sonuna transit geçiş yaptım Hani öyle bi seçenek olsa; "hadi sen bi daha saklan, ben bidaha arayayım" falan diyecektim ama olmadı tabi. Çizgisel olmayan oyunların böyle riskleri var tabii
  • quote:

Orjinalden alıntı: 8thsin

Yahu ben ana questi rivet citye gidince bırakmış, farklı tatlar olsun diye yan görev arayıp -yapıp- haritayı dolaşıyordum, yanlışlıkla babamı buldum. hikayenin sonuna transit geçiş yaptım Hani öyle bi seçenek olsa; "hadi sen bi daha saklan, ben bidaha arayayım" falan diyecektim ama olmadı tabi. Çizgisel olmayan oyunların böyle riskleri var tabii

Gerçektende öyle oluyor.İnsan elinde sonunda senaryoya paralel şekilde oynamaya devam ediyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Yahu ben ana questi rivet citye gidince bırakmış, farklı tatlar olsun diye yan görev arayıp -yapıp- haritayı dolaşıyordum, yanlışlıkla babamı buldum. hikayenin sonuna transit geçiş yaptım Hani öyle bi seçenek olsa; "hadi sen bi daha saklan, ben bidaha arayayım" falan diyecektim ama olmadı tabi. Çizgisel olmayan oyunların böyle riskleri var tabii

Gerçektende öyle oluyor.İnsan elinde sonunda senaryoya paralel şekilde oynamaya devam ediyor.

Aynı olay benim de başıma geldi. Babam öldü artık bende devam ediyorum babasız olarak.

• Ya galaxy radio yu koruyan adamlardan power armor training almaya çalışıyorum,herif lab.a git diyor,yok haritada öyle bir yer bulamadım.Birde moriarty nin ofisi nerde ya,anahtarı çaldım ofisi bulamıyorum
  • quote:

Muhteşem bir olay bu yalnız..İşte bu oyunun ne kadar kaliteli olduğunu gösterir..Bethestayı tebrik ediyorum

• Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Buraya yazmam doğru olmayabilir ama forumda nereye yazacağımı bulamadım.
    Sorun şu : Fallout III'ü 2 dvd olarak aldım ve dvd writerım dvdleri boş algılıyor, oyunu kuramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m_mehmet

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Buraya yazmam doğru olmayabilir ama forumda nereye yazacağımı bulamadım.
    Sorun şu : Fallout III'ü 2 dvd olarak aldım ve dvd writerım dvdleri boş algılıyor, oyunu kuramıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim.

IsoBuster adlı programı kullanmanı tavsiye ederim. Dvd'yi takıp programı çalıştır. Dvd'nin içindeki dosyaları görür büyük ihtimal.
    Daha sonra dvd'yi sanal olarak kaydedebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinross -- 5 Kasım 2008; 21:18:48 >
  • Hemen deniyorum arkadaşım. Teşekkür ederim.

--
    Olmadı ISO buster da boş dvd algılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qulhanbeyi -- 5 Kasım 2008; 21:29:51 >
  • Oyunu arkadaş yolladı (Güzel)

Bir dosya yüzünden hata veriyordu zar zor oyunu açmayı başardım (Süper)

Lakin ingilizcem olmadğı için oyunu çip etmek istemedim ve oynamayı bıraktım...Hoca bize sorular soruyor oyunda ben bi mok anlamıyorum bıraktım...Fallout 3'e ayıp etmek istemedim.
  • beyler bi sorum var...

iştahla fo3 aldım...oyunun setup bölümünü açtım...yükleniyor sanıyorum bu arada bende bi şeylerle ilgileniyorum...meğerse yüklenmiyormuş öyle durmuş...1-2 kez denedim olmadı..dataları rar dan çıkarayım dedim..arşiv hatası verdi....sorun nedir biriniz cvp verebilirmi ??

• oyunda skilleri yerlestiriyorum "-" düşüyor

acayip zorluyor valut87 deyim

kilit her seferinde acacagım parca kırılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish_Exer_

beyler bi sorum var...

iştahla fo3 aldım...oyunun setup bölümünü açtım...yükleniyor sanıyorum bu arada bende bi şeylerle ilgileniyorum...meğerse yüklenmiyormuş öyle durmuş...1-2 kez denedim olmadı..dataları rar dan çıkarayım dedim..arşiv hatası verdi....sorun nedir biriniz cvp verebilirmi ??

Oyununun dosyları çıkarırken 7-zip programını kullan....5.52 gb çıkıcak sonra kurarken sonlara doğru hata verirse yoksay de...
  • Fallout efsanesi bu oyun ile bitmiştir bence. Gerçektende Oblivion with Guns olmuş oyun. Bethesta batırmış işi yine... 1 int ile karakter açtım , 10 int ile karakter açtım hiçbir fark yok...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.