Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
242.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • GoG sürümünü deneyin, Win 10'da en sorunsuzu o şu an (1 ay önce ana hikayeyi bitirdim 15 saatilk oynayışta max 4 kez ani crash yedim ki o da aşırı normal bilenler bilir)
  • Oyunun başına öğleden önce oturdum, bir tuvalet, bir de yemek molası hariç hemen hemen aralıksız 15 saattir oynuyorum. Kişisel rekorumu da kırdım sanırım bu sayede. Mükemmel bir evren, mükemmel bir atmosfer. Zamanında neden gömülmüş anlamak güç. Gerçi güç değil, ilk serinin dinozorlarına ne verseniz verin beğenmeyeceklerdi. Mafia 2 konusundaki fikrimi burada da sürdürüyorum, siz Fallout 3 beğenmezsiniz adamlar Fallout 4'de evet hayır sığlığında diyalog yazar. Karma is a bitch. Diplomat karakterimle bütün sorunları konuşarak çözüyor, gittiğim şehirlerde salon beyefendisi imajımla partilerin vazgeçilmezi oluyorum. 1.5 sene gecikmeli de olsa sonunda hakkını vererek oynuyorum. Mastertranslator hocama da buradan teşekkür ederim koca oyunu tek başına çevirdi.

    Nasıl oynuyorum crash vermedi mi derseniz, on beş saatte üç defa masaüstüne attı, onun dışında pcyi resetlemek zorunda bırakan donmalar çözüldü. Yaptığım şey gfwl güncelleyip uyumluluğu Xp Service Pack 2 yapmaktı. Bu uyumluluk her makinede farklı işliyor, kimisi Vista yapınca düzeliyor, kimisi Xp Service Pack 2 yapıyor mesela. Bence XP SP2 yapınca çözüldü sorun. Deneme yanılma yoluyla uğraşmak gerekiyor biraz. Oyun buna değiyor.

    Şu an tek sıkıntı steam oynanış saatini göstermiyor.

    2 saat sonra gelen edit: 17. seviyede ana hikayeyi bitirdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 19 Haziran 2019; 5:2:37 >




  • Oyuna başlasam mı diye arada düşünüyorken konuyu gördüm, oyunu direk steamden kalıcı olarak silesim geldi.
  • Daha önce soruldu mu bilmiyorum da bu oyun için bi özet tarzı bir şey var mı? İzleyebileceğimiz okuyabileceğimiz. New Vegas'a başlıcam başlayamıyorum Fallout 3 açılmadığı için.
  • new vegastan sonra bu oyunu oynayayım dedim ama donma sorunu canımı sıkmaya başladı. new vegas ta donuyordu ama bu kadar değil, ve oyun sonlarında donmaya başlamıştı.

    fallout 3 daha başlardayım ve çok donuyor. ne yapmak lazım?

  • arkadaşlar arındırıcı için 216 şifreyi giriyorum 2 hafta sonra deyip elder lyon un yanında uyanıyorum. bitiş sahnesi olan 1 2 dakikalık video girmiyor. bir görev var arındırıcıyı kirlet diye eden in verdiği görev. onu da yapamıyorum. metrodan jefferson anıtına girmemi istiyor bir merdiven var ama anahtar istiyor onu da bulamadım

  • 2-3 sefer şans vermeye çalıştım oyuna. Son denememde 3 saatlik bir oynanışa ulaşmış olarak buldum kendimi. New Vegas veya 4 nasıldır bilmiyorum fakat 3'ün atmosferi fazla sıkıcı. Oyunun ilerleyişi fazla yavaş. Eski bir oyun olduğu için çok çamur atmak istemiyorum fakat oynanış tarafı da ciddi anlamda sıkıntılı. STALKER ve Metro serilerinden sonra Fallout aşırı cazip gelmişti fakat 3'de yaşadığım deneyimin ardından sanırım Fallout serisine şans vermeyi düşünmeyeceğim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HakanYüksel

    2-3 sefer şans vermeye çalıştım oyuna. Son denememde 3 saatlik bir oynanışa ulaşmış olarak buldum kendimi. New Vegas veya 4 nasıldır bilmiyorum fakat 3'ün atmosferi fazla sıkıcı. Oyunun ilerleyişi fazla yavaş. Eski bir oyun olduğu için çok çamur atmak istemiyorum fakat oynanış tarafı da ciddi anlamda sıkıntılı. STALKER ve Metro serilerinden sonra Fallout aşırı cazip gelmişti fakat 3'de yaşadığım deneyimin ardından sanırım Fallout serisine şans vermeyi düşünmeyeceğim.

    Oyuna 14 sene geç başlamışsınız malesef.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.