Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
246.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tekrar indiriyorum oynayasım geldi..önceden oynayıp bitirmiştim ama baya düz oynayarak..şimdi bu oyuna yama,görsel iyileştirme,oynanışı düzelten/güzelleştiren mod lar varsa söyler misiniz başlamadan yükleyeyim?yoksa düz oynayıp sonra indirilebilir içerikleri mi oynayayım?
  • Oyunun ilaç durumu nedir? Son uğraştığımda oyun 5 dakikada bir masaüstüne düşüyordu...
  • SKIDROW yamuk iş yapmaz deneyen varsa ssleri bekliyoruz
  • Oyun Mavishop'da 59 TL. Acaba orijinal oyunda da işlemci, win 7 ve diğer donma problemleri vs. oluyor mu?
  • Fallout new vegas da aynı paraya yaklaşık onu alın derim ben.
  • Ekran görüntülerine bakınca yeni bir oyun zannetmemiştim; New vegas genişleme paketi değil o zaman? Fallout 3 içeriği new vegas da yok o zaman?

Sizce New Vegas 'ın dünyası Fallout 3'den büyükmüdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 20 Ekim 2010; 13:32:08 >
  • New Vegas tamamen yeni bir oyun daha dün çıktı ancak grafik motoru aynı tıbkı assasins creed brotherhood gibi düşün ve new vegas taki bir çok özellik fallout 3 te yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Oyun Mavishop'da 59 TL. Acaba orijinal oyunda da işlemci, win 7 ve diğer donma problemleri vs. oluyor mu?

new vegas da 89 tl
    yenisini almak daha mı iyi olur acaba?
  • Sitesinde; New Vegas'ın "enhanced for:multi-core" özelliğinden bahsediyor sistem gereksinimlerinde. Bu durumda oyun motorunun optimize edildiğini varsayıyorum. New Vegas'ı ek paket zannetmiştim, başlı başına yeni bir oyunmuş. Tek endişem New Vegas dünyasının daha küçük olması.

Bu durumda New Vegas almak daha mantıklı ve sorunsuz olacak gibi. Neyse uzatmayayım, burası Fallout 3 konusu; New Vegas konusunda görüşmek dileğiyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Hocam g.e.c.k ile mi çeviriyorsunuz, biraz karıştırdım o programı pek anlayamadım tek bir dosya var galiba ve baya karışık. Fallout: new vegas için yardım edebilriim gerekirse.
  • Evet GECK ile çeviriyorum, zaten GECK'den baska bir program yok ki DB'leri açacak. Biraz karışık gibi gelebilir ama aslında çok kolay. Alışmak gerekiyor tabi. New Vegas, Fallout 3 ile aynı motoru kullanıyor haliyle DB'ler benzer ama şu ana kadar açılabilmiş değil, yabancı mod forumlarına baktım açabileceklerini de sanmıyorlar. Yani yine yapımcı firmanın DB edit programının çıkmasını bekliyeceğiz ki bence 1 seneden önce çıkmaz. Fallout 3'de bile 2 sene sonra çıkmıştı GECK. Kısacası New Vegas şu an için hayal.
  • quote:

Evet GECK ile çeviriyorum, zaten GECK'den baska bir program yok ki DB'leri açacak. Biraz karışık gibi gelebilir ama aslında çok kolay. Alışmak gerekiyor tabi. New Vegas, Fallout 3 ile aynı motoru kullanıyor haliyle DB'ler benzer ama şu ana kadar açılabilmiş değil, yabancı mod forumlarına baktım açabileceklerini de sanmıyorlar. Yani yine yapımcı firmanın DB edit programının çıkmasını bekliyeceğiz ki bence 1 seneden önce çıkmaz. Fallout 3'de bile 2 sene sonra çıkmıştı GECK. Kısacası New Vegas şu an için hayal.

Aynı motor diye çalışır sanmıştım
    Oyundan 2 sene sonra edit programını çıkarmakta abes bir şey

• Bence tamamiyle pazarlama politikası, oyunun popülaritesi azalınca yeni birşeyler çıkarıyorlar. Önce DLC'ler ardından ev yapımı modlar felan. GECK de bunun için çıkmıştı, ev yapımı modlar. Ama bakarsın birileri açmayı başarır, ya da GECK için New Vegas güncellemesi gelir, hiç belli olmaz.
  • ya arkadaşar gözünüzü seveyim biriniz bana bi akıl verin

fallout 3 ü 1 sene önce aldım,xp vardı, kurdum uğraştım uğraştım cinsiyeti geçemedim, kitlendi
    gittim bi daha aldım o da kitlendi, denemeyi bıraktım.

Aradan baya bi süre geçti yine heveslendim, yeni bilgisayarda win 7 32 bit var
    kurdum, oyuna girdim, bu sefer baya bi ilerledim, saçı sakalı ten rengisi felan seçtim
    yine kitlendi,

gittim 1.7 patch kurdum, xlive.dll eksik dedi
    gittim onu da indirdim windows un sitesinden onu da kurdum,
    bu sefer oyuna girdi, ama yine daha cinsiyeti bile seçemeden yine kitleniyor.

Ne yaptıysam açamadım, aranızda bu sorunu çözebilenvar mı acaba?
    varsa bi zahmet paylaşssın sıtkım sıyrıldı beni bu oyundan oynayamadan
  • quote:

Evet GECK ile çeviriyorum, zaten GECK'den baska bir program yok ki DB'leri açacak. Biraz karışık gibi gelebilir ama aslında çok kolay. Alışmak gerekiyor tabi. New Vegas, Fallout 3 ile aynı motoru kullanıyor haliyle DB'ler benzer ama şu ana kadar açılabilmiş değil, yabancı mod forumlarına baktım açabileceklerini de sanmıyorlar. Yani yine yapımcı firmanın DB edit programının çıkmasını bekliyeceğiz ki bence 1 seneden önce çıkmaz. Fallout 3'de bile 2 sene sonra çıkmıştı GECK. Kısacası New Vegas şu an için hayal.

o kadar sürmedi yav, oyun çıktıktan yaklaşık bir ay sonra salıverildi g.e.c.k, sonrası malum, nexus coştu felan

Edit: NV için G.E.C.Khttp://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/geck.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 23 Ekim 2010; 3:15:09 >

• Benim hatam, bunu görmemiştim. Ama Fallout 3 için de bu kadar erken çıkmışmıydı ya. Onu kesin hatırlayamıyorum.
  • Arada 1 ay felan vardı işte. NV için diyalog dosyası 4mb bu arada
  • 4 mb... Çooooooook uzun.
  • çözümü bilen yok mu arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.