Connect the department store computer to the Paradise Falls secure network şu görevdeyim şu an. 2 seçenek var network e ulaşmak için.yeteneklerim yetmediği için geçemiyorum. nasıl olcak şimdi.
O görev çocukları kurtarma görevi miydi ?
Paradise Falls 'a git ve içeri gir.Ondan sonra ilerlerde biyerlerde "Eugoly's Pad" diye bir yer olması lazım oraya gir.Girdikten sonra bir bilgisayar var .O bilgisayarı hekle ve bilgisayarı ağa bağla.Sonra Squirell denen velete bilgisayarın ağa bağlandığını söyle.
herkesi öldürdüm geçtim görevi valla onu bırak oyunu bitirdim zaten son dlc yi oynuyorum şimdi. o da bitince dolanırım wasteland de keşife çıkayım
yardımlar için tşk herkeze takıldığım yer olursa sorarım yine
quote:
Orijinalden alıntı: faust13
quote:
Orijinalden alıntı: hkn_01
quote:
Orijinalden alıntı: faust13
Connect the department store computer to the Paradise Falls secure network şu görevdeyim şu an. 2 seçenek var network e ulaşmak için.yeteneklerim yetmediği için geçemiyorum. nasıl olcak şimdi.
O görev çocukları kurtarma görevi miydi ?
Paradise Falls 'a git ve içeri gir.Ondan sonra ilerlerde biyerlerde "Eugoly's Pad" diye bir yer olması lazım oraya gir.Girdikten sonra bir bilgisayar var .O bilgisayarı hekle ve bilgisayarı ağa bağla.Sonra Squirell denen velete bilgisayarın ağa bağlandığını söyle.
herkesi öldürdüm geçtim görevi valla onu bırak oyunu bitirdim zaten son dlc yi oynuyorum şimdi. o da bitince dolanırım wasteland de keşife çıkayım
ben paradise falls mevzuunda direkt slaver olmuştum.. bayağı bir raider'ı köle yapıp sağlam caps kazanmıştım... bakalım new vegasta da aynı muhhabetler olucakmı.. bir de ilginç bir detay söyliyeyim gerçi oyun artık eskidi ama; megaton da enclave hayranı biri vardı nathan diye,sürekli enclave'i över ve onların radyosunu dinlerdi....enclave'nin bizi tutsak ettiği yerdeki diğer "hücre" leri gezerseniz nathanın da orada tutsak edildiğini görüceksiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih
Arkadaşlar o kadar araştırma sounda bende oyuna başladım.Normalde korkunç atmosferli oyunları oynamazdım fakat oyunsuzluk içersinde bende bi el attım Fallout 3 e.Oyun gerçekten çok hoş geldi.Fakat gerçekten Oblivion a benziyor.Ama farketmez tabi ingilizce de çok geliştirir ben oyunu sevdim..
Fakat bi sorunum var tabi.Oyunda Galaxsi Radyosunda Three Dogs la konuştum beni bi yere gönderdi Müzeye.Giderken metroya girdim ve orda sıkıştım bi yerdeyim ve içerde iki düşman var raider muhtemelen.Hemen öldürüyolar beni adam akıllı silah ta yok..Bi çözüm bulcaz artık..
Bu arada oyunda silahlar çok güçsüzmüş gibi geldi nedense .Bi tane karıncaya bi şarjör boşaltıyorum ölmüyor.Nedendir acaba..Teşekkürler..İYi günler...
kardeş önceki yazılarımda da demiştim o kadar çok metro tüneli varki hpsi birbirine benziyor..kaybolmamak mümkün değil..
silah hasarları da skilleri nereye dağıtacağına bağlı..small weapons-energy weapons-big weapons..bunlara dağıtırsan skillerini silahların vereceği hasar artar..Sneak'e verirsen skillerini V.A.T.S ile daha iyi odaklanır ve daha fazla critic damage verebilrsin..seçim tamamen senin..Bu arada silahların damagelerini artırmak için Ben weapons skillerine değil de Science-lockpick-repair-sneak skillerine abandım ki critic damage verebileyim ve repair skili sayesinde sürekli bulduğum silahları birleştirerek daha iyi damage alıyorum silahtan..2 silahı birleştirerek daha fazla damage almak mümkün..repair yapmak için de aynı silahtan 2 tane bulunması gerekiyor inventoryde..diyelim 2 tane hunting rifle varsa repair skilinle bunları birleştirebilir 2sininde en sağlam parçalarını birleştirerek yeni ve kondisyonu çok yüksek olan bir hunting rifle yapabilirsin.repairden sonra 2 olan silah sayısı 1e iniyor zaten..bi nevi 2 silahın da iyi olan parçalarını tek bir silahta birleştirmiş ve kondisyonu yükseltmiş oluyorsun..bu çok güzel olmuş gerçekten..başlarda bilmezdim..silahın kondisyonu hep yarı seviyelerdeydi ve repaire para harcamak zorunda kalırdım..öğrenince çok iyi oldu..hem yüksek damageli silah elde ediyorsun hemde repaire para harcamıyorsun..bu arada waters of life görevini de bitirdim..oyun az kaldı gibi..18lvlim...
Peki Repair skills i yukselttim diyelim... dediğin gibi iki silahın en iyi parçasını nasıl birleştiriyoruz? Weapons bölümüne girip ordan mı yapıyoruz? kısaca anlatırmısın veya anlatabilirmisiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Simulasyon, ana hikayedir, yani oynamak zorunda babanızı oradan çıkarmak zorundasınız, O aileye gidip konuşma menüsünden seçeceksiniz, kadınla konuşursanız kocanız sizi aldatıyor, koca ile konuşursanız karınız sizi aldatıyor diyorsunuz. Yaptıktan sonra söylediğiniz kişi, karısını/kocsını öldürecek. Bitip küçük kıza tekrar gideceksiniz size yeni bir görev verecek. Onu yaptıktan sonra, evdeki robota kadını kazara öldürteceksiniz, ondan sonra ise bütün kasabayı öldüreceksiniz, o deli doktor ondan sonra babanızı serbest bırakacak....
Ben evdeki robata öldürtmedim... evde merdiven yanında tekerlekli paten var onu merdivene koydum... kadın merdişvenden yukarı çıkarken üzerine basıp kayıp düştü kaffasını yardı:)
quote:
Orijinalden alıntı: ibutun
quote:
Simulasyon, ana hikayedir, yani oynamak zorunda babanızı oradan çıkarmak zorundasınız, O aileye gidip konuşma menüsünden seçeceksiniz, kadınla konuşursanız kocanız sizi aldatıyor, koca ile konuşursanız karınız sizi aldatıyor diyorsunuz. Yaptıktan sonra söylediğiniz kişi, karısını/kocsını öldürecek. Bitip küçük kıza tekrar gideceksiniz size yeni bir görev verecek. Onu yaptıktan sonra, evdeki robota kadını kazara öldürteceksiniz, ondan sonra ise bütün kasabayı öldüreceksiniz, o deli doktor ondan sonra babanızı serbest bırakacak....
Ben evdeki robata öldürtmedim... evde merdiven yanında tekerlekli paten var onu merdivene koydum... kadın merdişvenden yukarı çıkarken üzerine basıp kayıp düştü kaffasını yardı:)
güzelmiş ya
quote:
quote:
Bende kafasına avizemi ne düşürmüştüm
ben fırını bozdum kadının yanına gittim bana kurabiye yaparmısın yenge dedim sonra fırını bi açtı pat kadın cayır ccayır yanı
ne tehlikeli evmiş be
galaxy news radio daki şarkılar bağımlılık yaptı. Netten hepsini buldum dinliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
galaxy news radio daki şarkılar bağımlılık yaptı. Netten hepsini buldum dinliyorum.
shakira,lady gaga falan eklemenin yolu yokmu ya adam gibi çeken 2 radyo istasyonu var sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrites
ben fırını bozdum kadının yanına gittim bana kurabiye yaparmısın yenge dedim sonra fırını bi açtı pat kadın cayır ccayır yanı
Bende uygulamıştım bunu.HAHAHA Kötülük. Bu arada oyunun goty versiyonunu almıştım oyunu yükledim bilgisayarıma son ayarlarda donma oluyor çatışma sahnelerinde.Oyun ilk çıktığında korsan almıştım ve son ayarlarda aynı blgisayarda donma olmadı.Ne yapabilirim?
Arkadaşlar Canterbury Commons'daki görevi yaptıktan sonra bir ağacın altında ilk vault 101 den çıktığımda karşılaştığım trader olan Crazy Wolfgang'ın öküzünü gördüma ma kendisi ortalıkta yoktu... uncle roe galiba bunu evlatlık mı almış nedir öle bişeyler söledi... fakan nerede olduğunu sölemedi... acaba öldümü yoksa başka bi görev mi var burda... tam çözemedim... bi bilgisi olan varsa bu konuda açıklayabilir mi?
Bu arada oyun gerçekten çok garip... Sanki oyunun içinde yaşıyormuşum gibi...:)
quote:
Arkadaşlar Canterbury Commons'daki görevi yaptıktan sonra bir ağacın altında ilk vault 101 den çıktığımda karşılaştığım trader olan Crazy Wolfgang'ın öküzünü gördüma ma kendisi ortalıkta yoktu... uncle roe galiba bunu evlatlık mı almış nedir öle bişeyler söledi... fakan nerede olduğunu sölemedi... acaba öldümü yoksa başka bi görev mi var burda... tam çözemedim... bi bilgisi olan varsa bu konuda açıklayabilir mi?
Bu arada oyun gerçekten çok garip... Sanki oyunun içinde yaşıyormuşum gibi...:)
brahmin'in ona ait olduğunu nasıl anladın ?
Arkadaşlar oyun hakkında birkaç soru sormak istiyorum.Şu anda brookensteel dlc sini oynuyorum.23level oldu karakterim.Diğer dlclere başlamadım daha.Leveli hızlı atlıyorum gibi geldi diğer dlclerde güzel perkler varsa direk ana görevleri yapıp diğer dlcleri yapayım.Çünkü hızlı levle atlıyorum ve gereksiz birçok perk kalmaya başladı.
Birde Who Dares Wins görevini yaparken charon adlı karakter var yanımda ikide bir ghoullar ile savaşırken Presidential Metro da ölüyordu beklemesini söyledim ghoulları öldürünce tekrar konuşmak için tıklayınca tıklanmıyor konuşma seçenekleri oyun donmuyorda ama tıklanmıyor.Çıkıp denedim ama olmuyor.Yardım ederseniz sevinirim.
Xuanlong süper bir silahdır.Jury Street Metro diye bir yer vardı orda olması lazım.
bu oyun windows 7 de çalışmıyormu arkadaşlar, oyunu açtığımda bir sorunlar karşılaşıldı program durduruldu diyor açmıyor masaüstüne geri dönüyor...
Win 7 oyundan sonra yayınlandığı için desteklemiyor olabilir ama kesinlikle BioWare bunun için bir patch yayınlamıştır. Olmazsa programı Vista uyumluluğu ile de çalıştırabilirsiniz...
vista olarak denedim yine açmadı...birde patch ii indirebiliceğim bir link varmı.. teşekkürler..