Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (159. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
246.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben denemiştim daha önce ama Wanderers moduyla çakışınca sildim. Yoksa güzel moddu, Fallout3' ü yeniden oynamak için sebep yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Ben simdi Vault Tec'teki bilgisayar aktif etme gorevini bitirdim. Simdi G.E.C.K icin Citadel'e gitmem gerekiyor. Fakat benimle kacan doktor ekibinden herkes oldu. Sadece Doctor Li gelebildi benimle. Ne yapmam lazim ?

Baban zaten garanti ölüyor, seni kurtarmak için (dostlar sağolsun ) ben zaten biri stimpak istedi geber dedim ikna ettim geride bırakmaya, diğerine de gıcıktım kendim öldürdüm kala kala dohtor li kaldı, gerekli olan adam da o zaten, diğerleri önemli değil
    Bu arada oraya giderken yanına bol bol
    RadAway
    Rad-X
    ve bulabilirsen kalitelisinden bir radyasyon suiti orda olması lazımdı ama

orada FAWKES adlı yaratığı kurtarıp geck i almasını söyleyebilirsin, ya da benim gibi basıp rad-x, rad awayları kendin alabilirsin

Citadel'e giden yolu bulamadim abi. Grayditch teki metro istasyonuna girdim haritadan sanki oradan gidiliyormus gibime geldi. Orada da Citadel yolu ararken kralice karinca gorevine rastladim.. Zaten o karincalar butun stimpaklarimi harcatiyorlar..

• 1.7 patch i kurmak istedim kurulmuyor

beyaz,mavi lekeler çıkıyor ekranda oynarken.
    ara sıra da beyaz noktalar.
    ses sorunu da oluyor arada.gidiyor gelmiyor.
    alt tab yapınca bidaha dönülmüyor oyuna.
    patch le düzelir dedim de patch de yüklenmiyor ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

Ben simdi Vault Tec'teki bilgisayar aktif etme gorevini bitirdim. Simdi G.E.C.K icin Citadel'e gitmem gerekiyor. Fakat benimle kacan doktor ekibinden herkes oldu. Sadece Doctor Li gelebildi benimle. Ne yapmam lazim ?

Baban zaten garanti ölüyor, seni kurtarmak için (dostlar sağolsun ) ben zaten biri stimpak istedi geber dedim ikna ettim geride bırakmaya, diğerine de gıcıktım kendim öldürdüm kala kala dohtor li kaldı, gerekli olan adam da o zaten, diğerleri önemli değil
    Bu arada oraya giderken yanına bol bol
    RadAway
    Rad-X
    ve bulabilirsen kalitelisinden bir radyasyon suiti orda olması lazımdı ama

orada FAWKES adlı yaratığı kurtarıp geck i almasını söyleyebilirsin, ya da benim gibi basıp rad-x, rad awayları kendin alabilirsin

Citadel'e giden yolu bulamadim abi. Grayditch teki metro istasyonuna girdim haritadan sanki oradan gidiliyormus gibime geldi. Orada da Citadel yolu ararken kralice karinca gorevine rastladim.. Zaten o karincalar butun stimpaklarimi harcatiyorlar..

Karıncalardan uzak dur, mümkünse köpek veya bi follower al ölen o olsun köpek zaten bilmiyorum bende bug falan mı oldu ama 10 yaratığın arasından sağ çıkıyor adam gibi vurmuyor ama hp si, defansı iyi fire antlarında çocuktan aldığım bir bilgi var antenleri var tepede, onlara vurunca kafası karışıyor ve birbirleriyle savaşmaya başlıyor
    local map ı kullan onun dışında gamefaqs.com a bakabilirsin yol tarifi için ama local map daha faydalı zaten metro o kadar karışık sayılmaz, 1 kere bulman yeter sonra fast travel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 28 Haziran 2010; 19:35:53 >

• Connect the department store computer to the Paradise Falls secure network
    şu görevdeyim şu an.
    2 seçenek var network e ulaşmak için.yeteneklerim yetmediği için geçemiyorum.
    nasıl olcak şimdi.
  • Fallout 2'yi oynamıştım zamanında bir dünya bug yüzünden oyundan soğumuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fallout 2'yi oynamıştım zamanında bir dünya bug yüzünden oyundan soğumuştum

hocam fallout 2 en saglam serilerden biridir falllout 3 oynamadı isen şiddetle tavsiye ederim bizim themanyax türkçeye cevircek oyunu az bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Fallout 2'yi oynamıştım zamanında bir dünya bug yüzünden oyundan soğumuştum

hocam fallout 2 en saglam serilerden biridir falllout 3 oynamadı isen şiddetle tavsiye ederim bizim themanyax türkçeye cevircek oyunu az bekle

Ben sevmedim ne atmosfer ne de grafik var,saçma sapan yaratıklar,onların grafikleri de basit çok,sarmadı beni ,fazla sıradan bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 7 Temmuz 2010; 18:28:06 >

• aman hocam diyim renkler zevkler meselesine döner bu tartışma ondan dolayı sadece tek sorunu bence yapay zekanın zayıflıgıdır diyelim susalım
  • quote:

aman hocam diyim renkler zevkler meselesine döner bu tartışma ondan dolayı sadece tek sorunu bence yapay zekanın zayıflıgıdır diyelim susalım

susmayalım elemanı karaköy meydanında sallandıralım bence
  • quote:

aman hocam diyim renkler zevkler meselesine döner bu tartışma ondan dolayı sadece tek sorunu bence yapay zekanın zayıflıgıdır diyelim susalım

Yapay zekası zayıf bir oyunu sevmem hocam
    @Rectum Basher
    sussan iyi olur,kaldı ki beni tanımıyorsun,biz insanları değil oyunları eleştiriyoruz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

Connect the department store computer to the Paradise Falls secure network
    şu görevdeyim şu an.
    nasıl olcak şimdi.

O görev çocukları kurtarma görevi miydi ?

Paradise Falls 'a git ve içeri gir.Ondan sonra ilerlerde biyerlerde "Eugoly's Pad" diye bir yer olması lazım oraya gir.Girdikten sonra bir bilgisayar var .O bilgisayarı hekle ve bilgisayarı ağa bağla.Sonra Squirell denen velete bilgisayarın ağa bağlandığını söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_01

quote:

Orijinalden alıntı: faust13

Connect the department store computer to the Paradise Falls secure network
    şu görevdeyim şu an.
    nasıl olcak şimdi.

O görev çocukları kurtarma görevi miydi ?

Paradise Falls 'a git ve içeri gir.Ondan sonra ilerlerde biyerlerde "Eugoly's Pad" diye bir yer olması lazım oraya gir.Girdikten sonra bir bilgisayar var .O bilgisayarı hekle ve bilgisayarı ağa bağla.Sonra Squirell denen velete bilgisayarın ağa bağlandığını söyle.

Bir bölüm vardı, geçmek için 50 science veya 50 lockpick gerekiyordu o olabilir, yeteneklerin yetmiyorsa yapamıyordun

• 2008 yılında başlamıştım oynmaya ama ingilizcem biraz zayıf olduğu için anlamakta güçlük çekiyordum bırakmıştım oynamayı.2008 sonunda gittim English Time yazıldım(sırf bu oyunu anlamak için ) 2 gün önce başladım,özlemişim valla :D anlıyorumda şimdi :D

beyler, bu Oasisi'de konuşan ağaç var :) benı öldür diyor,oradaki ahali başka bişi diyor.Ahalinin dediğini yapıcam ama yapamıyorum :D Bilen varmı?Bu arada orada bir mağara var lockpick 100 olması lazım benım 78.Giriş için başka bir yol var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraxes -- 15 Temmuz 2010; 10:08:08 >
  • arkadaş millet Fallout oynamaktan foruma gelipde sorumu cevaplıyamıyor beyler bir yardım fena olmaz hiç
  • lockpick' i 100 yapana kadar başka görevlere bak, olmadı lockpick veren giysileri, eşyaları felan kullan.
  • Kursada yazılmışsın burda anlatıyor http://www.gamebanshee.com/fallout3/walkthrough/oasis.php
  • @ buraxes
    tree father ve leaf mother ile konuştuktan sonra
    Cypress adlı elemanı bulun , anahtarı ondan alabilirsiniz

@ Silver_Sky
    üstte modlar çakışıyo demişsiniz.. fo3edit ve fallout mod manager programlarını kullanmanızı öneririm.. özellikle fo3edit benim çok işime yaradı
    şu an 100 den fazla mod kullanmama rağmen sorunsuz oynayabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraxes

2008 yılında başlamıştım oynmaya ama ingilizcem biraz zayıf olduğu için anlamakta güçlük çekiyordum bırakmıştım oynamayı.2008 sonunda gittim English Time yazıldım(sırf bu oyunu anlamak için ) 2 gün önce başladım,özlemişim valla :D anlıyorumda şimdi :D

beyler, bu Oasisi'de konuşan ağaç var :) benı öldür diyor,oradaki ahali başka bişi diyor.Ahalinin dediğini yapıcam ama yapamıyorum :D Bilen varmı?Bu arada orada bir mağara var lockpick 100 olması lazım benım 78.Giriş için başka bir yol var mı?

Girişteki adamla konuş hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: darktooth

@ Silver_Sky
    üstte modlar çakışıyo demişsiniz.. fo3edit ve fallout mod manager programlarını kullanmanızı öneririm.. özellikle fo3edit benim çok işime yaradı
    şu an 100 den fazla mod kullanmama rağmen sorunsuz oynayabiliyorum

onlarsız modlara bulaşmak olmaz zaten ama ben çakışma olayını FWE ve FOOK2 için söyledim. Bu modları yapanlar da söylüyor çakışma olabileceğini. İki modun eski versiyonularını birleştiren bir dosya vardı ama yeni versiyonları desteklemiyor. Gerçi çalıştrabilenler varmış ama çok da detaylı bilgi bulamadım. Siz FWE ve FOOK2' nin son versiyonlarını beraber çalıştırdıysanız FOMM' daki yükleme sırasını burada paylaşırsanız çok makbule geçer.

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.