Şimdi Ara

Fallout 3: Game of the Year Edition (2009) [ANA KONU] (157. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.469
Cevap
5
Favori
246.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: watasi

quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Arkadaslar bende oyunun duz versionu var hic update edilmemis sekilde ve oyunda biraz hareket edeyim hemen oyun takiliyor fakat ses loop etmeye devam ediyor. Internette hic bir veri yok yabanci forumlari da dolastim tavsiye edilen cozumleri de uyguladim olmuyor da olmuyor.. Hep ayni hata..

Core i5 430m
    4gb ddr3 ram
    Hd 5730 1gb Dx 11 ekran karti
    Win 7 Home 64 Bit Isletim sistemi..

Butun mesele Win 7 64 ten ibaret olsa gerek.. Ne yapsam olmuyor 2 cekirdek kullanimina sabitledim 4 cekirdeklide hata verdigi icin.. Yine de olmadi. Hyper thread'in de Bios'ta yeri yok.. kapatamiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

Benden de o hata vardi bunlari yaptim simdi duzeldi.Oyun cok cekirdeklilerde sorun oluyormus anladigim kadariyla.Al oku bunlari uygula arkadasim belki duzelir;

The game engine has some issues with processors that have more than 2 cores. Bu oyun sadece ikisi kullanmaya zorlayabilirsiniz ve dondurucu duracaktır. You can force the game to only use two of them and it will stop the freezing. bir zamanlar bu yana ben birkaç gün önce bunu yaptım donma olmadı var. I haven't had it freeze once since I did this several days ago.

dosyasını yukarıya fallout.ini açın: Belgelerim \ My Games \ Fallout3 Open up the fallout.ini file in: My Documents\My Games\Fallout3
    satırı bulun: Find the line:

bUseThreadedAI = 0 bUseThreadedAI=0

olarak değiştirin: change it to:

bUseThreadedAI = 1 bUseThreadedAI=1

satırı başka sonra ve eklemek: Add another line after it and insert:

iNumHWThreads = 2 iNumHWThreads=2

Bu çekirdek 2 oyun olacak limit ve don oyun neden engellemek hata motoru. This will limit the game to 2 cores and prevent the engine bug from causing the game to freeze.

Yani sen bilgisayari degil oyunu ayarlaman gerekiyor.
    Bir de arkadaslar ben rpg oynamayan birisiydim bu oyun haric hepsini sildim surekli fallout 3 oynar oldum bence harika is cikarmislar,ben sevdim.
    2 kez bitirdim tekrardan basladim.3 D ozelligiyle oynuyorum oyunun icine girmisim gibi his veriyor.

Alıntıları Göster
    Hocam sorunu cozdum. Artik sadece oyunu kapattiktan sonra gecersiz islem yuruttu hatasi oluyorum. Oyunda 2 gunde sadece 2 crash aldim.

Microsoft'tan guncel DX Redistribute setup'ini kurdum. DotnetFx kurdum. Ustune xlive.dll i system32'ye attim. Fallout.ini deki degisikligi yaptim. 1.7 versionu kurdum ustune ve sorunsuz calistirmayi basardim. Tabii bunlari oyunda hep ayni sorunu yasarken ustune kurdugum zaman olmadi. Oyunu save dosyalarim dahil komple silip her seyi bastan kurdum. O zaman sorun sansima ortadan kalkti. 2 gundur oynuyorum. Su an babamla beraber Rivet City'e dogru yola ciktim Tranquillity Lane'deki hayal dunyasindan kurtulup.. Yolda garip hayvanlar var uzakdogulu gibi garip ismi olan.. Onlar cikmadikca sorun yasamiyorum. Kurtuldum bu dertten ya ohh cektim haftasonu oyun ziyafeti yasadim. Fallout'u seviyorum abi...

• quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Hocam sorunu cozdum. Artik sadece oyunu kapattiktan sonra gecersiz islem yuruttu hatasi oluyorum. Oyunda 2 gunde sadece 2 crash aldim.

Microsoft'tan guncel DX Redistribute setup'ini kurdum. DotnetFx kurdum. Ustune xlive.dll i system32'ye attim. Fallout.ini deki degisikligi yaptim. 1.7 versionu kurdum ustune ve sorunsuz calistirmayi basardim. Tabii bunlari oyunda hep ayni sorunu yasarken ustune kurdugum zaman olmadi. Oyunu save dosyalarim dahil komple silip her seyi bastan kurdum. O zaman sorun sansima ortadan kalkti. 2 gundur oynuyorum. Su an babamla beraber Rivet City'e dogru yola ciktim Tranquillity Lane'deki hayal dunyasindan kurtulup.. Yolda garip hayvanlar var uzakdogulu gibi garip ismi olan.. Onlar cikmadikca sorun yasamiyorum. Kurtuldum bu dertten ya ohh cektim haftasonu oyun ziyafeti yasadim. Fallout'u seviyorum abi...

Alıntıları Göster
    uff hile lazım
    boat var bir tane(pier) point lookout da point lookout u bitirdim fakat kızıl/turuncu saçlı bir kadın var botta, bana bedava sayehat sağlıcak falan neyse gemiye doğru 2-3 adım atınca(hep aynı yerdeyken) oyun takılıyor, bişi yapmazsam pc reset atıyor yaparsam masaüstüne dönüyoum falan... çözümü var mı ? olmadı hilesi var mı direk megaton-point lookout arası seyahet için. en çok üzüldüğüm nokta ise gemiye 20-30 eşya atmıştım değerli denilebilecek(ama kesinlikle bulunamaz itemler değil tabii) onlara da yazık oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6CB3B4454

uff hile lazım
    boat var bir tane(pier) point lookout da point lookout u bitirdim fakat kızıl/turuncu saçlı bir kadın var botta, bana bedava sayehat sağlıcak falan neyse gemiye doğru 2-3 adım atınca(hep aynı yerdeyken) oyun takılıyor, bişi yapmazsam pc reset atıyor yaparsam masaüstüne dönüyoum falan... çözümü var mı ? olmadı hilesi var mı direk megaton-point lookout arası seyahet için. en çok üzüldüğüm nokta ise gemiye 20-30 eşya atmıştım değerli denilebilecek(ama kesinlikle bulunamaz itemler değil tabii) onlara da yazık oldu

Alıntıları Göster
    Dostum sana tavsiye ettim ama sorun bende hala devam ediyor oyundan cikarken gene hata veriyor,bu isin tam cozumu yok herhalde ne yapalim biz de boyle oynuyoruz.
    Atmosfer cok iyi verilmis sabahtan aksama kadar oynuyorum ben de sindire sindire:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

uff hile lazım

1.6 patch ve öncesi point lookout dlc'sinde sürekli hata veriyor, eğer oyununuz güncel değil ise güncellemeyi deneyin, (oyununuz GOTY edition değil ise) dlc'yi silip tekrar kurmayı deneyin, ya da oyun takılmadan hemen quick save yapın ve oradan tekrar yüklemeye çalışın. Eğer mod varsa hepsini etkisiz hale getirin.

Umarım sorununuz hallolur....

• quote:

Orijinalden alıntı: SpinalTap

quote:

uff hile lazım

1.6 patch ve öncesi point lookout dlc'sinde sürekli hata veriyor, eğer oyununuz güncel değil ise güncellemeyi deneyin, (oyununuz GOTY edition değil ise) dlc'yi silip tekrar kurmayı deneyin, ya da oyun takılmadan hemen quick save yapın ve oradan tekrar yüklemeye çalışın. Eğer mod varsa hepsini etkisiz hale getirin.

Umarım sorununuz hallolur....

Alıntıları Göster
    Arkadaslar herkes yaptigi guestleri yazabilir mi?
    Ben bu sefer siradan gidiyorum mesela.
    Vault 101 de ciktim Megaton,Arefu, simdi de Vaultun hemen yanindaki yeri halledecegim,siz de bu sekilde mi yapiyorsunuz.
    Yani ana guest harici guestlerin bir sirasi var mi yoksa herkes kafasina gore mi yapiyor?

• quote:

Vault 101 de ciktim Megaton,Arefu, simdi de Vaultun hemen yanindaki yeri halledecegim,siz de bu sekilde mi yapiyorsunuz.
    Yani ana guest harici guestlerin bir sirasi var mi yoksa herkes kafasina gore mi yapiyor?

Valla ben kafama göre takılırım, bazen ilk dlc'leri yaparım, bazen en son onlara geçerim, yani kafama göre, zaten open world türü oyunların en güzel yanı da bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Valla ben kafama göre takılırım, bazen ilk dlc'leri yaparım, bazen en son onlara geçerim, yani kafama göre, zaten open world türü oyunların en güzel yanı da bu.

O zaman oyunda bir karisiklik olmuyor degil mi?
    Hayir benim cekindigim olay gene istemeden ana guestin kucagina dusmek,haliyle oyunun bitisi demek ki hic istemem oyle olsun.
    Yan guestler de cok guzelmis bu sefer tum haritayi tamamlamayi dusunuyorum kismetse,bir de mod olayini nasil ekliyoruz su hatunun seklini semalini degistireyim diyorum adam gibi kiyafet bulmak da sorun,sexy underwear ile ortalikda dolaniyorum.
    modlari indirdim fallout dosyasina attim mesela Herculine"s Shojo Companios diye falloutlauncher exe den data fileslara giriyorum onu da isaretliyorum ama eklemiyor oyuna gicik oldum.
    Bilen biri modlari nasil dahil edecegimizi anlatabilir mi acaba?Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watasi -- 21 Haziran 2010; 16:54:21 >

• quote:

Ana questleri sona bıraktım ben :) (hala daha ana questler bitmedi, side questlerin hepsi bitik dlclerden bitek point bitik ha bide zeta)
    Kafana göre yapıyorsun ama tabii bazı questleri bitirmen gerek bazı questleri açman için
    @themanyax şans eseri 1 kere crash almadım o esnada hemen megaton a kaçtım

• quote:

quote:

Ana questleri sona bıraktım ben :) (hala daha ana questler bitmedi, side questlerin hepsi bitik dlclerden bitek point bitik ha bide zeta)
    Kafana göre yapıyorsun ama tabii bazı questleri bitirmen gerek bazı questleri açman için

İyi kaçabilmişsin, bir daha geri gitmezsin heralde.

• quote:

quote:

quote:

Oyunu tamamen bitireyimde gemide falan bıraktığım şeyler vardı onları alırım
    Bu arada kaç level oldum şiş kebap yapmadım hiç yemek sanıyodum ben onu gidim malzeme arayayım bari

• quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu tamamen bitireyimde gemide falan bıraktığım şeyler vardı onları alırım
    Bu arada kaç level oldum şiş kebap yapmadım hiç yemek sanıyodum ben onu gidim malzeme arayayım bari

Alıntıları Göster
    Hahaaa, yemek mi sanıyordun? İyi silahtır o yaw...

• quote:

Hahaaa, yemek mi sanıyordun? İyi silahtır o yaw...

Alıntıları Göster
    O değil de,
    benim perk açtıydım dogmeat ölürse dogmeatın yavruları beni vault 101 in çıkışında beklesin diye.(dogmeat ölmeden önce)
    sonra dogmeata dedim bana biraz uyuşturucu/ilaç bul. orada da sanıyorum hiç yok
    gitti...
    bir daha dönmedi kayıp şuan

ayrıca...
    point ___ eklentisini yaparken bota bildiğimde jericho vardı yanımda. adam dedi hoşlanmıyorum grup falan tamam dedik jeriço kal sen burda ondan sonra döndüm görevi bitirip jeriço yok hiç bir yerde

• quote:

O değil de,
    benim perk açtıydım dogmeat ölürse dogmeatın yavruları beni vault 101 in çıkışında beklesin diye.(dogmeat ölmeden önce)
    sonra dogmeata dedim bana biraz uyuşturucu/ilaç bul. orada da sanıyorum hiç yok
    gitti...
    bir daha dönmedi kayıp şuan

ayrıca...
    point ___ eklentisini yaparken bota bildiğimde jericho vardı yanımda. adam dedi hoşlanmıyorum grup falan tamam dedik jeriço kal sen burda ondan sonra döndüm görevi bitirip jeriço yok hiç bir yerde

Alıntıları Göster
    Bazen bulması baya bir uzun sürebiliyor, ben 3 gün sonra geldiğini bile görmüştüm. Bakarsın geri gelir.

Jericho, adı neydi onun ya, botla giderken ben de bir tane hatırlıyorum ama şimdi hatırlayamadım.

• quote:

Bazen bulması baya bir uzun sürebiliyor, ben 3 gün sonra geldiğini bile görmüştüm. Bakarsın geri gelir.

Jericho, adı neydi onun ya, botla giderken ben de bir tane hatırlıyorum ama şimdi hatırlayamadım.

http://fallout.wikia.com/wiki/Jericho_(character) bu jeriçoıdan bahsediyorum
    bota bildiğinde
    followerlarını yanına alamıyorsun

• quote:

quote:

http://fallout.wikia.com/wiki/Jericho_(character) bu jeriçoıdan bahsediyorum
    bota bildiğinde
    followerlarını yanına alamıyorsun

Alıntıları Göster
    Tamam da, beraber gitmeniz için karmanın baya bir düşük olması lazım, yoksa seninle gelmiyor o jericho, senin karma nasıl, en az kötü karman olmalı ki, o adamla baskına yağmaya felan gidebilesin diye hatırlıyorum.

• quote:

Tamam da, beraber gitmeniz için karmanın baya bir düşük olması lazım, yoksa seninle gelmiyor o jericho, senin karma nasıl, en az kötü karman olmalı ki, o adamla baskına yağmaya felan gidebilesin diye hatırlıyorum.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar siz Brotherhood'dan yaniniza kimi aliyorsunuz ? Ben aptal bir kiz sectim Melee Weapon ile daliyor oraya buraya. Silah kullan diye talimat verdim simdi Laser pistol veya Rifle ikisinden birini kullaniyor. Ikisinin de gorunusu ayni galiba:) Baska birini mi secmeliydim bir tane sniper herif vardi mesela.

• quote:

Arkadaslar siz Brotherhood'dan yaniniza kimi aliyorsunuz ? Ben aptal bir kiz sectim Melee Weapon ile daliyor oraya buraya. Silah kullan diye talimat verdim simdi Laser pistol veya Rifle ikisinden birini kullaniyor. Ikisinin de gorunusu ayni galiba:) Baska birini mi secmeliydim bir tane sniper herif vardi mesela.

Alıntıları Göster
    Ben hiçkimseyi almıyorum, en zorda bile o kadar kolay level atlamaya başladım ki, daha ana görevlere geçmeden 20 levele ulaşabiliyorum, süper silahlarla hiç zorlanmadan tank gibi ezip geçiyorum hepsini. Ilk oyunumda sanırım bir kişiyi almıştım o da ha bire canı azalıyordu sürekli symptak vere vere işkence gibi olmuştu. En güzeli yanlız takılmak, köpeğimi de eve gönderiyorum Megaton'a oh mis gibi. Radyomu da açıyorum Three Dog'u dinliyorum ne güzel...

• quote:

Ben hiçkimseyi almıyorum, en zorda bile o kadar kolay level atlamaya başladım ki, daha ana görevlere geçmeden 20 levele ulaşabiliyorum, süper silahlarla hiç zorlanmadan tank gibi ezip geçiyorum hepsini. Ilk oyunumda sanırım bir kişiyi almıştım o da ha bire canı azalıyordu sürekli symptak vere vere işkence gibi olmuştu. En güzeli yanlız takılmak, köpeğimi de eve gönderiyorum Megaton'a oh mis gibi. Radyomu da açıyorum Three Dog'u dinliyorum ne güzel...

Alıntıları Göster
    Kopegi nereden buldun ?

• quote:

Kopegi nereden buldun ?

Alıntıları Göster
    Vault'dan çıkınca haritaya göre sağ üst tarafta Scrapyard diye araba mezarlığı bir yer var, oradaki yağmacılardan birinin köpeği, yağmacıları öldürünce senin peşinden geliyor, sevimli birşey, düşmanlarına saldırıyor, isteyince ilaç, yiyecek, içecek felan bulup getiriyor.
  • quote:

Vault'dan çıkınca haritaya göre sağ üst tarafta Scrapyard diye araba mezarlığı bir yer var, oradaki yağmacılardan birinin köpeği, yağmacıları öldürünce senin peşinden geliyor, sevimli birşey, düşmanlarına saldırıyor, isteyince ilaç, yiyecek, içecek felan bulup getiriyor.

Alıntıları Göster
    Ama evde tutmazsak da herhalde hemen geberiyordur hayvan degil mi ? Duygusal bag kurmayalim kopekle en bastan o zaman :)

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.