Şimdi Ara

Fallout 2 Deneyimliler Bi Baksın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar geçenlerde Fallout 2'yi aldım oyuna başlayacağım oyunun başında temple bölümü var burda melee str nin yüksek olması lazım yoksa akrepler ve sondaki yumruk dövüşü çok zorluyor ama kime sorsam str melee düşük olsun dediler ama oyun başlarında mızrakla devam ediyorsun silah bulmak satın almak çok zor. karar veremedim sizce nasıl karakter açayım.

Şu karakter için ne dersiniz;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 19 Mayıs 2014; 17:05:32 >

• İlk oynayışın olduğundan small guns, speech,melee weapons öncelikli gidebilirsin.Melee ile oyunun başlarında silah ve mermi aramakla uğraşmazsın, small guns ile yaygın bulunan silahları kullanırsın, speech ile de zor durumda kalınca ve daha fazla exp kazanmak adına ikna kabiliyetini kullanırsın.Gifted ve one hander iyi gider, ama sadece tabanca gibi hafif silahları kullanmak istemiyorsan sadece gifted'i de seçebilirsin.Onun dışında one hander hafif tabancalarda çok iyi tutturma oranı verir, ki zaten oyunun başlarında vurduğunu tutturma konusunda çok sıkıntı yaşayacaksın.Statlarda Agility'e aban, milleti ikna edeceksen de charmını yüksek tut şimdi hepsini pek hatırlayamadım.

Sana şunu söyleyeyim bu oyunu ancak bitirdikten sonra anlıyorsun.Her türlü karakterle oyunu bitirebilirsin.İstersen etrafda doktor olarak dolaş ya da diplomat farketmez.O temple için de karıncalarla savaşmak istemiyorsan belli bir taktikle kaçacaksın arkandan kapıları falan kapatacaksın.Sondaki savaşta ise ikna kabiliyetin yüksekse adamı neden savaşıyoruz ki tarzında ikna edebilirsin.Çok varyasyon var cidden.Hatırladıklarım bunlar.

• Fallout 2 nin başlangıcı biraz angaryadır. Karıncaları en kötü savaşçı haline bile öldürebilirsin, akreplere de bulaşmadan oynayabilirsin veya kapıları kapatırsın arkandan.

Gösterdiğin karakter güzel aslında, iyi de iş yapar 9 zeka ve yüksek speech ile konuşarak halledebilirsin baya bir kısmı. Konuşma ağırlıklı oynayacaksan perception yerine charismaya yüklen derim.
    Mızrakla çok devam etmiyorsun, ilk köyden çıktıktan sonra bir süre sadece ana görevi takip et (Vic'i bulmak) iyi kötü silah ve mermi bulunuyor zaten.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Biraz ilerledim bir görevde takıldım. Klamath güney batıdan çıkıyorsun. bi evin içindeki delikten aşağı iniyorsun aşağıda bir sürü fare en alt katta da dev fareler var işte o dev fareler tek vuruşta işimi bitiriyorlar. bucknerdeki sulik i bütün paramı verip yanıma aldım pek bi işe yaramıyor işin tersi sağlığımda da yok stimpack de alamıyorum param yok ne yapıcam şimdi? bu görevi yapmadan ilerleyemez miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S3thdrift kullanıcısına yanıt
    Özelden vereyim hesabımı şifremi istersen
    Şuan başka göreve geçtim. İki tane bot bul dedi bi dolaptan buldum Ardin buckner adlı bi kadınla konuştum bana "rescue smiley the trapper" adlı bi görev verdi ama nereye gidiceğimi bilemiyorum. toxic cave asansörü bulmam lazımmış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBearded -- 20 Mayıs 2014; 11:22:27 >
    "There was Fallout 1 and 2 ?"

• siberarmi kullanıcısına yanıt
    Nihayet buldum toxic caves i ama içerisi golden gecko kaynıyor çok damage yiyorum bide en kolaydayım çok zorluyorlar.

Orijinalden alıntı: RedBearded

Nihayet buldum toxic caves i ama içerisi golden gecko kaynıyor çok damage yiyorum bide en kolaydayım çok zorluyorlar.

Bu görev Sneak düsükse zorlar seni ki daha oyunun basındasın, bu gorevleri erteleyip DEN kasabasına ilerle istersen orada al bunu götür görevleri var onları yap ve Small Weapons yeteneğini artır, sakın ama Slaverlara katılma yüzüne dövme yaparlar ve her yerde sehir korumaları ile sorun yasarsın.

• RedBearded kullanıcısına yanıt
    Çok saol hocam

• bence iyi secimler yapmissin. ancak sulik superdir. oyunun basindan ortasina kadar elindeki sledgehammer ile vurdugunu yerde surur.. :) daha sonra cassidy daha baskinlasiyor tabii.

• bayağıdır oynamadığım için kendi statlarımı unuttum. gözüme takılan şey str oldu. 5'te bıraktığın için advanced power armor veya power armor bulana kadar bozar'dan tut, energy rifleların hiçbirini takamayacaksın. ben kendi traitlerimde penaltısı kendimce en mantıklı olanları seçiyorum. mesela bloody mess ölme efektlerini daha vahşi bir hale getiriyor ve penaltısı yok. onun yanına da chem resistant alıyorum. bu da haplardan falan bağımlı olmanı yarı yarıya düşürmekle beraber, hapların etki süresini yarıya indiriyor. mesela sendeki gifted tüm statlarına +1 atıyor ama tüm skillerini %10 düşürüp her levelda 5 eksik skill point veriyor. finesse ise %10 critic atıyor ama karşıya verdiğin toplam hasarı %30 düşürüyor. kısaca bozar önemli. ncr'deki askerden çalmak ayrı bir keyif. :) ayrıca şuna bakmanı tavsiye ederim, fallout için güzel bir kaynak:

http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_Wiki

para sorunun ile ilgili de yazmak isterim. fallout 1 oynadıysan zaten fallout 2 hakkında fikrin olur. ben görevlerin yanında hırsızlık yaparak geçimimi sağlıyordum. bunun yanında işime yaramayan silahları satar veya takas (barter) yapardım. mesela el bombaları benim için takaslıktır. aynı şekilde işime yaramayan tabancalar da. eğer paran yok ve silah lazımsa silah dükkanlarını soymaya çalış, veya her şehirde olan guardları. isteğe göre hırsızlıktan önce save alabilirsin. mesela ben ne zaman fallout 1 oynasam killian darkwaters'ı soyardım. hem kasasını, hem de kendisini. bu sayede daha oyun başında güzel bir para ile başlardım. fallout 2'de de ncr'ye gidip bozar çalmak en sevdiğim hobiler arasında. tabi, luck statını 10 yapıp gambling yüklenerek kumar oynayarak sınırsız para da kasabilirsin. tamamen sana bağlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tprhpa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler öneriler için. Şuan Fallout 1 oynuyorum. Ancak 2. oyundaki saveimi açmakta sorun yaşıyorum. Oyunda bayağı ilerledikten sonra kaydetip kapatıyorum. Sonra load game yapınca error veriyor. Çözersem söylediklerini deniyeceğim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.