|
Forumda böyle bir şey göremediğim için ben paylaşmak istedim. Hepsini az önce yazdım. Forumda Call of Duty oynayıp daha iyi bir oyuncu olmak isteyen arkadaşlar muhakkak vardır sanırım? O hâlde biz birbirimiz için buradayız. Gelin, hep beraber bu listeyi güncel tutup yeni kurallar ekleyelim arkadaşlar. Yeni kurallar eklemek isteyen kullanıcılar aşağıya post olarak yazarsa liste sürekli güncellenecektir. --- Call of Duty’de İyi Olmak İçin: 1. Tüm haritaları çok iyi ezberle. Düşman spotlarını, düşman öldükten sonra nerede spawn olup nerede spawn olmayacağını iyi saptamalısın. (Genelde TDM ve türevleri için.) 2. Karşındaki düşman Sniper ise, ilk çatışmada yaptığın hatalı veya ıskalanan atıştan sonra aynı noktadan tekrar çıkma. Hızlıca yer değiştir, çünkü büyük ihtimalle (%90) o oyuncu nişan almış ve senin aynı yerden tekrar çıkmanı bekliyordur. (Genelde Sniper vs Sniper için.) 3. Takım arkadaşlarının öldüğü bölgeleri haritada sürekli takip et. Yani haritadaki kuru kafa işaretlerini gözlemle. Rakip, takım arkadaşını nerede öldürdüyse, o an nerede olduğunu saptayabilir, buna göre strateji geliştirip tetikte olabilirsin. (Search and Destroy türevi modlarda çok önemlidir.) 4. Boş vakitlerinde Veteran botlara karşı Custom Game açarak pratik yap. Böylece aim’ini ve reflekslerini geliştirirsin. 5. Tek başına oynarsan şansın azdır. Eğer bir clan’in varsa, maçları kazanma olasılığın çok daha yüksektir. 6. Oyun içinde rakiplerle polemik yapmaktan kaçın. Çünkü bazı oyuncular, oyunu bırakıp sadece toksik davranışlarla seni ve takımını demoralize etmek ister. Bu durum dikkatinizin dağılmasına ve elleri kaybetmenize yol açabilir. 7. Kendine en uygun ayarları bulmadan yoluna devam etme. Ayarlarının gerçekten sana uygun olduğundan emin ol. 8. Perk’lerini ve silah eklentilerini her haritaya göre taktiksel olarak belirle ve uygula. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 10 Ekim 2025; 19:36:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
Hızlı