Şimdi Ara

Falling Skies (2011-2015) Dizi bitti. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
623
Cevap
9
Favori
27.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tonyali61

4.sezondan 4 bölüm izledim ve bıraktım , yeter ya ....

Ben de 4.sezonda sanıyorum ilk 1-2 bölüme baktım ve bugüne kadar yarıda bıraktığım tek dizi oldu.

Başlamayı düşünenlere tavsiye : Kesinlikle ve kesinlikle ve kesinlikle baş-la-ma-yın. Boş bir duvara bakın, daha anlamlı bir iş yapmış olursunuz.
  • dizi çok vasat ancak ilk sezondan beri izliyorum, o nedenle bırakamıyorum. rating alıyor ki devam ediyor. izlediğim çok daha iyi dizilerden sonlndırılanlar oldu. garip yani.

sezon finalinin sonunu tam çözemedim. tom mason son sahnede ne demek istedi ? gördüğü yine rüya mıydı ?
    lexi diğerlerinin konuştuklarını duyabiliyor ancak gemiye binmeden önce tom a tedbir olsun diye oğlu zehirli iğne veriyor, bunu söylüyor. kızın duyacağını hesap edemiyorlar mı ? veya kız işine geleni mi duyuyor ya da duydu da tirip mi atmadı
  • Herhalde bir ben beğeniyorum bu Falling Skies'ı. Çok severim böyle War of the worlds tarzı dizileri.
    Ama sezon finali cidden kafa karıştırdı. Hadi o
    rüyalar kısmını anladık, peki ama o en son sahne neydi? Kapıda görünen skitter kim oluyor? Çünkü Tom'a kesinlikle bir tanıdığı (ölen eşi bile olabilir) olarak göründü o skitter.

Güzel final yaptı ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Uzaylı istilası dizilerini severim. Bu nasıl arkadaşlar başlamalı mıyım?
    V'yi severek izliyordum iptal ettiler. 17 sezon Stargate, 4 sezon Battlestar Galactica ve 8 sezon Doctor Who izlemiş biriyim ne dersiniz?

Sakın başlamayın, sonra başladım diye izlersiniz ve zaman kaydı olur. Cok sıradan ve oyuncuların cogu ciddi başarısız

Şöyle bir yorumlara bakıyım dedim bunu gördüğüm iyi oldu

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Uzaylı istilası dizilerini severim. Bu nasıl arkadaşlar başlamalı mıyım?
    V'yi severek izliyordum iptal ettiler. 17 sezon Stargate, 4 sezon Battlestar Galactica ve 8 sezon Doctor Who izlemiş biriyim ne dersiniz?

Sakın başlamayın, sonra başladım diye izlersiniz ve zaman kaydı olur. Cok sıradan ve oyuncuların cogu ciddi başarısız

Şöyle bir yorumlara bakıyım dedim bunu gördüğüm iyi oldu

..

Ben boyle dusunmuyorum herkesin fikri kendine ama steven spielberg den bahsediyoruz . Ben hayranlikla izliyorum siddetle tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PHI kullanıcısına yanıt
    Geç bi cevap ama 2 sezon izle derim kendi fikrin oluşur...2 sezon izlenmeyi hakediyor en azından...ya beğenmeyeceksin sen de, ya da ben gibi iple çekeceksin...Saçmaydı oydu şuydu mantık hatasıydı vs boşver...izle diyorum...Ben beğeniyorum...
  • dizi bitti değil mi.

sanırım son bir kaç bölümü seyretmedim . benim için askıda kaldı.

bi ara bakayım ..
  • http://www.tv.com/shows/falling-skies/community/post/falling-skies-renewed-canceled-major-crimes-the-last-ship-renewed-140569971463/

10 bölümlük 5. ve son sezon olacakmış.
    ama ne zaman yazmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 4 Mart 2015; 21:01:55 >
  • Yaz aylarında olacağını okumuştum...
  • ilk sezonda hatırladığım kadarıyla dizinin aksiyon fakirliğinden yakınılıyordu. derslerden, sınavlardan dolayı 1,5 sezon izleyip bırakmıştım. 3. Sezonu yeni bitirdim ve 2 günde soluksuz izledim. Bence iyi bir çizgi yakalamışlar. Heyecan giderek arttı. Bakalım 4. sezon nasıl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

ilk sezonda hatırladığım kadarıyla dizinin aksiyon fakirliğinden yakınılıyordu. derslerden, sınavlardan dolayı 1,5 sezon izleyip bırakmıştım. 3. Sezonu yeni bitirdim ve 2 günde soluksuz izledim. Bence iyi bir çizgi yakalamışlar. Heyecan giderek arttı. Bakalım 4. sezon nasıl olacak.

4. Sezon ilk 4-5 bölüm beklediğim gibi olmasa da toparladı finale doğru. Her ne kadar kurgusu oyunculuğu üst düzey olmasa da izlettiriyor. Her türlü gideri var, izleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu diziye başladım ama hata mı ettim ilk 2 sezonu gayet güzel bırakayım mı bilemedim

• TheContact kullanıcısına yanıt
    İlginç niye hiç kimse beğenmemiş anlam veremedim kaldıki 5 sezondur devam eden bir dizi 8 gün sonrada yeni sezonu başlıcak niye herkes vasat demiş anlam veremedim bende burdaki yorumlara bakarak hiç başlamadım desem yeridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

İlginç niye hiç kimse beğenmemiş anlam veremedim kaldıki 5 sezondur devam eden bir dizi 8 gün sonrada yeni sezonu başlıcak niye herkes vasat demiş anlam veremedim bende burdaki yorumlara bakarak hiç başlamadım desem yeridir.

Hocam o beğenmeyenlerin çoğu trailer vb kısa metrajlı videoları felan izledikten sonra karar verenler bana göre. Bu yapıt bana kalırsa kendi dalında gerçekten "bir efsane" uzay temasını biraz fantastik biraz futuristik sunmuşlar ve ortaya çok güzel bir yapıt çıkmış. Başlayacak sezonun son olması kötü olacak ama; tahminim ilerleyen zamanlar da bir şekilde bu seriye bağlanacak yeni bir seri gele bilir. Yalnız yeni sezonu çok iyi başlayacak geçen sezonun son sahnesi belli etti kendini :)))

• 4 gün sonra yeni bölüm çıkıyor yazlarımı şenlendiren dizi sıkıldın mı izliyorsun bir tane bundan 1 saatin geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaViEsTa
    quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Hocam o beğenmeyenlerin çoğu trailer vb kısa metrajlı videoları felan izledikten sonra karar verenler bana göre. Bu yapıt bana kalırsa kendi dalında gerçekten "bir efsane" uzay temasını biraz fantastik biraz futuristik sunmuşlar ve ortaya çok güzel bir yapıt çıkmış. Başlayacak sezonun son olması kötü olacak ama; tahminim ilerleyen zamanlar da bir şekilde bu seriye bağlanacak yeni bir seri gele bilir. Yalnız yeni sezonu çok iyi başlayacak geçen sezonun son sahnesi belli etti kendini :)))

Şöyle diyeyim, bugüne kadar hiçbir diziyi yarım bırakmadım. Başlayıp devam etmediklerim oldu ama 2-3 sezon izledikten sonra yarım bıraktığım olmadı. Falling Skies bu anlamda bir ilk oldu, ki bilim kurgu dizilerini ayrı bir severim. 4.sezonun ilk bölümlerine de baktım ve şimdiye kadar harcadığım zamana acıyarak bıraktım. Bence izlememiş olan başlamasın.

Bunu izlemek yerine asıl başyapıt olan Battlestar Galactica'yı izleyebilirsiniz. Eski teknoloji efektli sıradan bir uzay dizisi değildir. Başından sonunda bir bütün olarak gerçek başyapıt denilebilir. Hikayesi bu kadar güzel işlenen, bu kadar tutarlı dizi kolay kolay gelmez. Zaten son yıllarda dizi beğenme standartları çok çok düştü.

• Arkadaşlar merhaba,

Yeni sezon ilk bölümü tr saati ile kaçta başlar?

• Bölüm çıktı ama altyazı henüz yok.
  • Yeni sezon cok durgin basladi hala ayni hikaye gerci bolumun sonun da ki olay iyidi

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.