Şimdi Ara

Falken eco run nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Falken 215/55 R16 93V Ziex ZE914 Ecorun lastiklerini alma aşamasındayım focus 3 aracımda kullanacağım nasıldır fiyatı uygun geldi etiket değerleri de güzel

www.hepsiburada.com
    Falken 215/55 R16 93V Ziex ZE914 Ecorun Üretim Yılı: 2018 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/falken-215-55-r16-93v-ziex-ze914-ecorun-uretim-yili-2018-pm-HB000004XL86

Falken eco run nasıldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 7 Ocak 2019; 15:1:2 >

• Ben kullanıyorum ve çok memnunum.
  • genelde kullanıcılar olumlu düşünceye sahip. özellikle fiyatı sizin için önemliyse ucuzlar içinde alınabilecek en iyi lastiklerden biri bence. kaçırmayın alın. çünkü bu ebatta tanınmış lastik fiyatları baya pahalı.

şu adrese de bakarsanız 10 lira daha ucuz, 4 lastikte 40 lira daha karınız olur.

urun.n11.com
    Falken 215/55 R16 93v Zıex Ze310 Ecorun (2019 Üretim) - n11.com
    https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-21555-r16-tl-93v-ziex-ze914-ecorun-2018-P258518712

• Aynı lastiği kullanıyorum bir şikayetim yok. Yol sesi az, frende başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

genelde kullanıcılar olumlu düşünceye sahip. özellikle fiyatı sizin için önemliyse ucuzlar içinde alınabilecek en iyi lastiklerden biri bence. kaçırmayın alın. çünkü bu ebatta tanınmış lastik fiyatları baya pahalı.

şu adrese de bakarsanız 10 lira daha ucuz, 4 lastikte 40 lira daha karınız olur.

https://urun.n11.com/oto-lastik/falken-21555-r16-tl-93v-ziex-ze914-ecorun-2018-P258518712
    yumuşak bi lastik istiyorum üzerinde 6 yıllık lastik var zavallı arabanın çekişi kötü konforu kötü acıyorum arabaya düzgün lastiklerle çağ atlayacağını düşünüyorum ayrıca tutuşu da çok önemli benim için bu yazdıklarımı yerine getirir mi

• falken gibi lastikler çok hafif ıslık ötmesi yapabilir, sıcak asfaltı severler, pütürlü asfaltta biraz ses olur. bu özellikler ekonomik lastiklerin handikaplarıdır. fiyatı ön plana alanların lastiğidir.

sizin tarif ettiğiniz lastik ise bence michelin. onun da tanesi 800 civarı.
  • quote:

falken gibi lastikler çok hafif ıslık ötmesi yapabilir, sıcak asfaltı severler, pütürlü asfaltta biraz ses olur. bu özellikler ekonomik lastiklerin handikaplarıdır. fiyatı ön plana alanların lastiğidir.

sizin tarif ettiğiniz lastik ise bence michelin. onun da tanesi 800 civarı.
    evet michelin ama fiyatları ortada falkenler bana aşırı fp geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mümkünse 310 kodlu modelini alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabayı 1-2 senede satmayı düşünmüyorsan, 650 civarı continental da alabilirsin, seni üzmez. falken f/p ama iyiler kadar seni memnun edemez.
  • quote:

arabayı 1-2 senede satmayı düşünmüyorsan, 650 civarı continental da alabilirsin, seni üzmez. falken f/p ama iyiler kadar seni memnun edemez.
    1 sene ye satarım gibi gözüküyor
  • İmzamdaki aracımda kullanıyorum ve çok ama çok memnunum.Tam bir F/P lastği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.