Şimdi Ara

Falcon 4.0 Allied Force Türkçe Eğitim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
47.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eğitimleri vericeğim siteden indirebilirsiniz. Benim çok işime yaradı eminim sizlerinde çok işine yarayacak. Eğitimler yazılı, sesli ve görseldir.

http://www.gumuskaplanlar.org/

Anasayfada sol da "Eğitim" bölümü var. Ordan haftalık eğitimleri indirip uygulayabilirsiniz Sitenin forumun bölümünden yararlanabilirsiniz. Yada eğitimlerde takıldığınız noktaları burdan bana da sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Eğitimleri okurken yada dinlerken önce yazılı metinleri okuyun ondan sonra sesli anlatımları winamp ile açın ve Falcona girin. Orda sesli anlattıklarını uygulayabilirsiniz. Daha kalıcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 22 Şubat 2007; 3:53:00 >

• COK FAYDALI PAYLASIM INSALLAH 8 HAFTA SONRA BITIRIP DOGFIGHT YAPARIK
  • Evet bende burdan çalışıyorum..
  • Cok saol burak.conquers_ 8 haftada dogfighter biraz zor olsa gerek.Ama 8 ayda olabilir bak
  • 8 haftaya gerek yok DF için ama bol antreman gerekli.
  • online mi oynuyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigjackal

online mi oynuyorsunuz

Evet online uçuyoruz.
  • burak08 abicim sen gümüş kaplanlarda mısın çağrı kodun nedir ben Akıncılardan Çam selam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forever Phantom

burak08 abicim sen gümüş kaplanlarda mısın çağrı kodun nedir ben Akıncılardan Çam selam.

Bende akıncılardanım Çam hatırladım seni. Geçen Barutun eğitim uçuşunda sizinleydim
  • ya ben oyunu nerden bulabilirim?
  • VALAA BURAK SITEDEN COK SEN YARDIMCI OLDUN BANA YAA COK SAOL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: conquers_

VALAA BURAK SITEDEN COK SEN YARDIMCI OLDUN BANA YAA COK SAOL...

Ne demek hocam lafı bile olmaz. Senin gibi hevesli arkadaşlar olduğu sürece her zaman elimden geleni yaparım.
  • BURAK selam dostum msn ye gıremıorum cok yogunum kusura bakma...Delphı olayından bahsetmıstım sana dolayısı le cok yogunum oyuzden bu ara oynayamıyorum falcon...gorusurz
  • Egitimlere baktimda hicbisi anlamadim cok karisik ve anlamini bilmedigim bir yigin kelime mevcut.Anladimki bu oyunu bosuna gercek pilotlar oynamiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Egitimlere baktimda hicbisi anlamadim cok karisik ve anlamini bilmedigim bir yigin kelime mevcut.Anladimki bu oyunu bosuna gercek pilotlar oynamiyor

Sen farkında olmadan zamanla oturucak hepsi merak etme. Tabi gerçekten kendini vererek ve anlamaya calısacak okur ve dinlersen eğitimler
  • arkadaşlar merhaba
    paylaşım için teşekkürler eğitim dökümanlarını indirdim fakat ben oyunda nasıl yerden başlayacağımı bulamadım ... uçağı yerden kaldırmak istiyorum ama yapamadım işte yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: the.jackal

arkadaşlar merhaba
    paylaşım için teşekkürler eğitim dökümanlarını indirdim fakat ben oyunda nasıl yerden başlayacağımı bulamadım ... uçağı yerden kaldırmak istiyorum ama yapamadım işte yardımcı olursanız sevinirim

Hocam sen eğitimleri bitir sonra ramp starta geçersin.
  • doğrusu dökümanları tam olarak okumadım şöyle bir göz gezdirdim... ramp start videosundakileri oyunda yerden başlayarak yapmak istedim ama yerden başlatamadım bir türlü.. nerden girersem gireyim beni hep havada başlatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: the.jackal

doğrusu dökümanları tam olarak okumadım şöyle bir göz gezdirdim... ramp start videosundakileri oyunda yerden başlayarak yapmak istedim ama yerden başlatamadım bir türlü.. nerden girersem gireyim beni hep havada başlatıyor

Traning de Take Off a gir orda Ramp var. Ordan girersen yerden başlar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.