Şimdi Ara

Falcon 4.0 Allied Force Türkçe Eğitim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
47.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm millet ufuk çizginiz düz gökyüzünüz bulutsuz gps iniz sağlam iniş takımlarınız sorunsuz olsun herkese merhaba umarım biri benim uykusuz gecelerime çare bulmamda yardım eder ben Falcon 4.0 ı kurdum ancak simülatörü başlattığımda ekranda görüntü olmamasına rağmen arka planda sesleri duyabiliyorum sorun star force mu yoksa ekran kartı mı umarım birileri yardım edebilir bulutsuz gökyüzünde sorunsuz uçuşlar

HAVE A BANDIT DAY

CALLSIGN BY RemoRa
  • slm arkadaşlar bu oyunu nasıl online oynaya biliyoruz elimde Falcon 4.0 : Allied Force var ama bi türlü online oynuyamıyom yardım ederseniz sevinirim...

• Merhaba savaşan şahinler ve tüm sanal pilot ve küçük büyük arkadaşlar, Falcon Allied Force 4.0 gerçektende süper ötesi demiyelim yalnız gerçekçi bir savaş uçak simülasyonudur. Bende çocukluğumdan bari F-16 savaşan şahinlere merak saldığım için(Askerliğimi Diyarbakır 8nci Ana Jet Üs k.lığında yaptım) 4-5 aydır FALCON da eğitim çalışmalarına ve derslere konulara çalışmama rağmen halen daha anlayamadığım kavrayamadığım tecrübe edemediğim bazı konular var. Var olacaktır çünkü bizim gibi insanların gerçek mesleğinin dışına çıkıyor ve o yüzdende anlayamamız doğaldır.

Benim Msn adresim : sanalpilot_82@hotmail.com
    Ekleyin beni tanışalım konuşalım birlikte uçuşlar yapalım ve paylaşım yapalım. Hem arkadaşlık hemde bilgi paylaşımından dolayı güzel bir muhabbet olur derim.

• arkadaşlar bende bu sim. yüklemek isterimde pc ye nasıl bi özellik gerekir min. ?
  • EVİMDEKİ PC başlığı altındaki imzamda bu FALCON 4.0 Allied FORCE savaş simi oynamaktayım, senin bilgisayarının donanımlarını yazarsan daha iyi yardımcı olurum. Yalnız bu simi oynaman için JOYSTİCK olması lazım, klavye ile oynanmıyor.
  • p 4
    512 ram
    128 fx5200 ekran kartı

saitek jostick
  • merhaba öncelikle falconun ne olduğundan bahsedelilm isterseniz

Falcon 4.0 Allied Force Nedir
    Falcon, 1998 yılında piyasaya sürülmüş olan ve o günden beri, F-16 dinamik ve sistemlerini en iyi simüle eden simülasyon programıdır.
    Falcon, çıktığı günkü hali ile kalmamış, gönüllü programcılar yazılım kodlarını ele geçirerek birçok yenileştirme ve iyileştirmelere imza atmışlardır.
    FreeFalcon, Open Falcon şu anda en çok bilinenleridir.
    Falcon Allied Force ise, Falcon kodları üzerinden değiştirilerek çıkarılan ve online uçuş konusunda oldukça başarılı olan ve stabilitesi en yüksek ticari versiyondur. Şu anda en son 1.0.13 yaması mevcuttur
    www.lead-pursuit.com
    adresinden yamalara ve gerekli bilgilere erişebilirsiniz

ayrıca sanal olarak kurulmuş olan birçok filodan bu konuda yardım alabilirsiniz eğer sabrınıza güveniyorsanız ve online eğitimlere katılmak istersenizwww.sanalfilo.org adresinden 6 HAVA KUVVET KOMUTANLIĞI resmi sitesine başvuru yapıp basvuru@sanalfilo.org adresine mail atarak pilot olmak istediğinizi belirterek yardım alabilirsiniz 8 haftalık online eğitim sonrasında yapılan sınavları geçmeniz halinde sizlerde Cehennem filonun Çelik pençeli pilotlarından olabilirsiniz daha detaylı bilgi için lütfenwww.sanalfilo.org adresine bakın.
    NOT :Eğitim ve Katılım tamamen ücretsizdir.Eğitim dönemimiz yeni başlamıştır.18 yaşını doldurmuş herkes katılabilir.yeni eğitim dönemimiz 8 Hafta sürecektir.sınavlarda başarılı olamayan adaylar için ek kurs verilerek tekrar sınava alınacaktır.teşekkürler

• Bende Falcon la Uçuyoprum Arkadaşlar ancak daha online geçemedim açıkcası öğrenmem gerekn çok şey var
  • YA BUNLARI BANA VEYA BİZE YAZILI ANLATIRMISINIZ BEN YAPAMIYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyoaktif

Falcon 4.0: Allied Force, 1.0.13 yaması

Bu yama hata veriyor tam 4,5 yerden indirdim ama genede hata veriyor.Anlamadım sorun ne diye o yüzden size hata resmini yolluyorum arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.
    1.si
    1.Resim ( Yamaya çift tıkladığımda açılan ekrandan tmm diyorum. )

http://img505.imageshack.us/img505/6177/40900128bv4.jpg

2.Resim ( Tamam dedikten sonra çıkan hata )

http://img244.imageshack.us/img244/989/73329940op0.jpg

3.Resim ( 2. resimdeki tamamı tıklayınca çıkan son hata mesajından sonra program kapanıyor )

http://img231.imageshack.us/img231/5841/86711771mn4.jpg
    2.si
    Zaten oyunuda yeni kurdum ve 1 hafta içinde ii bi joistik aldıktan sonra oyunu oynayacam. Zaten yerdende kaldıramıyorum neyin ne oldugunu bilmiyorum daha acemiyim yani. Uçağıda hareket ettiremememin sebebi joistiğimin olmamasıymış bunuda yeni öğrendim yani oyun joistiksiz oynanmıyormuş. Ama F16 lara ilgim çok, zamanında hava harp okuluna gitmek istedim ama imkanlar el vermedi neyse artık sanal olarak kendimi geliştirecem, o yüzden oyunun gerçekçi olması benim için çok iii olacak. Yere yaklaştıkça yer yüzü iyrenç bi hal alıyor ve uçak patlayıncada iyrenç şekilde patlıyor parçalar iç içe giriyor ama neyse bunada şükür. Ama oyuna rasgele girdiğimde havadan başlıyorum ve tüm tuşlara basıyorum uçağı kurcalıyorum onu bunu ( Tuşlar ) indirip kaldırıyorum ama yok uçak hareket etmiyor ve her seferinde yere-denize çakılmaktan kurtulamıyorum birtek ö ve ç tuşlarını keşfettim rasgele  ( Yön tuşlarıymış ) Başka bir butonla girdiğimde ise yerden başlıyorum tüm tuşları kurcalamama rağmen uçak hareket etmiyor çıldırıyorum kapatıyorum oyunu ama ertesi gün tekrar açıyorum gene olmuyor gene olmuyor.. Demekki Joistik şart  Para bulabilirsem alacam hemen. Ben bu oyunu joistiği alana kadar tamamen herşeyiyle hazır etmek istiyorum joistiğim gelincede direk takar oynarım o yüzden bu yamayı kurmak istiyorum.

Alacağım joistikte

Logitech Extreme 3D Pro PC Joystick

http://img409.imageshack.us/img409/5003/logext3dqk6.jpg

Tibi baya hoşuma gitti iyidir inşallah alınca bakacam. Yada bilen varsa söylerse sevinirim nasıl bir joistiktir.

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. Saygılar.

eğer oyunu ramp start tan başlatıyorsan öyle kolay kolay uçağı çalıştıramassın. en iyi ihtimalle uçağı harekete hazır hale getirip pist başı yapmak için 10 dk süreye ihtiyacın var. uçağın kokpitindeki mause ile tıklanan tüm tuşlar gerçek işlevleriyle çalışıyor.www.gumuskaplanlar.org sitesinde sesli ve görüntülü anlatımlar ve dökümanlar var bunlara bakmadan kendi başına uçağı yerinden kımıldatamassın.

• quote:

Orjinalden alıntı: kurt_russ

quote:

Orjinalden alıntı: radyoaktif

Falcon 4.0: Allied Force, 1.0.13 yaması

Bu yama hata veriyor tam 4,5 yerden indirdim ama genede hata veriyor.Anlamadım sorun ne diye o yüzden size hata resmini yolluyorum arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirim.
    1.si
    1.Resim ( Yamaya çift tıkladığımda açılan ekrandan tmm diyorum. )

http://img505.imageshack.us/img505/6177/40900128bv4.jpg

2.Resim ( Tamam dedikten sonra çıkan hata )

http://img244.imageshack.us/img244/989/73329940op0.jpg

3.Resim ( 2. resimdeki tamamı tıklayınca çıkan son hata mesajından sonra program kapanıyor )

http://img231.imageshack.us/img231/5841/86711771mn4.jpg
    2.si
    Zaten oyunuda yeni kurdum ve 1 hafta içinde ii bi joistik aldıktan sonra oyunu oynayacam. Zaten yerdende kaldıramıyorum neyin ne oldugunu bilmiyorum daha acemiyim yani. Uçağıda hareket ettiremememin sebebi joistiğimin olmamasıymış bunuda yeni öğrendim yani oyun joistiksiz oynanmıyormuş. Ama F16 lara ilgim çok, zamanında hava harp okuluna gitmek istedim ama imkanlar el vermedi neyse artık sanal olarak kendimi geliştirecem, o yüzden oyunun gerçekçi olması benim için çok iii olacak. Yere yaklaştıkça yer yüzü iyrenç bi hal alıyor ve uçak patlayıncada iyrenç şekilde patlıyor parçalar iç içe giriyor ama neyse bunada şükür. Ama oyuna rasgele girdiğimde havadan başlıyorum ve tüm tuşlara basıyorum uçağı kurcalıyorum onu bunu ( Tuşlar ) indirip kaldırıyorum ama yok uçak hareket etmiyor ve her seferinde yere-denize çakılmaktan kurtulamıyorum birtek ö ve ç tuşlarını keşfettim rasgele  ( Yön tuşlarıymış ) Başka bir butonla girdiğimde ise yerden başlıyorum tüm tuşları kurcalamama rağmen uçak hareket etmiyor çıldırıyorum kapatıyorum oyunu ama ertesi gün tekrar açıyorum gene olmuyor gene olmuyor.. Demekki Joistik şart  Para bulabilirsem alacam hemen. Ben bu oyunu joistiği alana kadar tamamen herşeyiyle hazır etmek istiyorum joistiğim gelincede direk takar oynarım o yüzden bu yamayı kurmak istiyorum.

Alacağım joistikte

Logitech Extreme 3D Pro PC Joystick

http://img409.imageshack.us/img409/5003/logext3dqk6.jpg

Tibi baya hoşuma gitti iyidir inşallah alınca bakacam. Yada bilen varsa söylerse sevinirim nasıl bir joistiktir.

Yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. Saygılar.

eğer oyunu ramp start tan başlatıyorsan öyle kolay kolay uçağı çalıştıramassın. en iyi ihtimalle uçağı harekete hazır hale getirip pist başı yapmak için 10 dk süreye ihtiyacın var. uçağın kokpitindeki mause ile tıklanan tüm tuşlar gerçek işlevleriyle çalışıyor.www.gumuskaplanlar.org sitesinde sesli ve görüntülü anlatımlar ve dökümanlar var bunlara bakmadan kendi başına uçağı yerinden kımıldatamassın.

kurt_russ kardeşim cevabın için teşekkürler dediklerini uygulayacam.

• Daha kolay olan Lock on danda başlayabilirsiniz.Falcon4.0 eğer zor geliyorsa
  • Nasipse bende başlıcam yakın zamanda.İlk önce oyunu bulmak lazım.
  • Allah razı olsun senden hep istemişimdir böyle bir oyun oynamak ama ingilizce olduğu için yapamamışımdır şimdi çalışıyorum bakam yakında inşallah öğrenirde uçarız

• http://www.sanalhavacilar.org

Falcon 4.0 Allied Force Türkçe Eğitim

Falcon 4,0 AF VE Falcon 4,0 OP de birebir eğitim veren yegane site bence Türk Sanalhavaciları sitesidir .Bu sitede kaliteli ekibiyle sanden hiçbirşey talep etmeden simülatörü öğrenmen sağlanıyor ve akabinde istersen sanal filolarında sende bir sanal pilot olabiliyorsun çekişmeli geçen görevleri ve dogfight müsabakalarıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun.Aynı zaman da eş zamanlı olarak Flight Simulator X eğitimi ve uçuşlarıda uzman personel tarafından gerçekleştiriliyor...

Hiç çekinmedenhttp://www.sanalhavacilar.org sitesine üye olup forum sayfasında sizde bir sanal pilot olmanın keyfini yaşayabilirsiniz....

• Biraz hortlatmış gibi olucam ama buradan kimse Gümüş Kaplanlar'ın Team Speakinde takılıyor mu? Özellikle akşamları?
  • arkadaşlar falcon oyununa yeni başladım klavye ile uçak nasıl kullanılır yön tuşlara basıyorum hiç hareket yok ve ovaya çakılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvint343

arkadaşlar falcon oyununa yeni başladım klavye ile uçak nasıl kullanılır yön tuşlara basıyorum hiç hareket yok ve ovaya çakılıyorum

Klavye ile ucamazsın. Dandik bir joystick al. Eger simulasyonu seversen ileride daha gelişmiş bir joystick alırsın.
  • kasmayın bu kadar hawx takılın varmı hawx gibisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.