Şimdi Ara

FAKÜLTELERDEKİ PASİF ERKEK İTİCİLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikle mühendislik fakültesinde anaları belirsiz insanlarda olan durum.

ulan zaten ilk 100 bine zor girip ortalama altı bktan pasif bir yerde mühendislik okumuşsun, adamların çoğunun ego tavan.

adamın yanında kısa sınav çözüyoruz, ilk önce ben girdim online sınav. 1 saat süresi var girmek için, ben girdim ilk. 30 dakikalık basit ingilizce sınavı, doluştu iki kişi. bu arada proje yapıyoruz, baya ilk günden beri yakın adamlar bunlar. neyse adamlar sınava girmeden üşüştü, biri fotoğrafı çekiyor dur diyorum, ben bakayım adam geç geç diyor. ulan, sene başından beri yanımdan ayrılmayan adamı görünce şaşırdım. lan ben okuyayım geçeyim, dur biraz. sinirlendim, agzına sıcacaktım da sırf sikindrk 2 kredilik ödevi gruplasa yapıyoruz diye söylenmedim.

bu adamlar gerçek hayatta nedense çok pasifler, bunlarla içmeye gidiyoruz. ilk ben giriyorum, ilk defa girilen mekana korkararak giren tipler. ulan bi gir, atıl aw. birinin sevgilisi var, mal mal hareketler. sevgilisi de mal bunların, ulan nereden buluyorlar bunları

fakültede daracık tayt, saçma sapan croplar.. kıvırta kıvırta yürüyüp keko keko erkeklerle takılmaca. bk gibi okul, bk gibi insanlar. mal mal sahte gülümsemeler, yok şunun boyu 175miş de kendisi de 155 yağlı yemekten memesi bi karış ortada ona da meme diyorlar. sırf memesi için etrafta bir sürü adam..

hayattaki tek başarısı o da başarı bile değil, 60-70 bine girmek olan adamlar… gelmiş araba falan ayağına 10 saat aynı yerde oturup yine yurduna gidiyor, delirirsin.bu başarıysa yandık biz.

çakma ombreli saçla, sıfır bilgiyle hayatını sürdüren kızlar, ağzı kızdan başka laf yapmayan; anca gruplaşa gruplaşa bi bk yaptığını sanan andavallar, tek başına bir yere gidemeyecek kadar acizler. hayır, awk bir yere gidiyoruz, gittiğin yerde de 10 saat boyunca ne içeceğini düşünmezsin.

bu ülkenin yeni nesilinden de insanından da bi bk olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzüldüm

Başta iyi bir lider lazım. Yolu gösterecek.
    O olmayınca sıkıntı çıkıyor.

• Kanka sen bence kurulmussun bir tik benim yok onlarin var diye kendinide tatmin ediyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • upotemi kullanıcısına yanıt

alakası yok, benim fazlam var.

• beta males

• kesinlikle

• ulan pasif diyince başka anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven,teknoloji ve kızlar..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su triplerini bir an once birakmani tavsiye ederim

• Acaba onlar senin hakkında ne düşünüyor

• Turkiyede muhendislik egitimi veren 1-2 kurum var bunlardan birisi itü digeri de ODTÜ diğerleri hikaye (devlet olarak) ozelde de bilkent.

• up

• Ben de 2k içinde bi bölümde okuyorum onlar da aynı hocam. Sizi çok iyi anlıyorum en son yurtta sinirden ağlayacaktım

• 343code kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam

• Özel bi sorun yok hocam genel olarak insanlar ilk senesinde kazanacak kadar çalıştığı için olsa gerek hepsi robot gibi tutuk insanlar

Hocam herkes asosyal ve herkes ünide ortama gireceklerini zannediyorlar ama sonuç mal bi nesil bizden sonrakiler daha mal olacak

Tıptakiler zaten bi tık ml oluyor maalesef

• öyle maalesef

• kocaeli yazmalıydın

• 194, estetik fiziki ve NE İSTEDİĞİNİ BİLEN bir tıp öğrencisi olarak beni güldüren bi durum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arabacı tayfa toplanmış konuya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.