özellikle mühendislik fakültesinde anaları belirsiz insanlarda olan durum. ulan zaten ilk 100 bine zor girip ortalama altı bktan pasif bir yerde mühendislik okumuşsun, adamların çoğunun ego tavan. adamın yanında kısa sınav çözüyoruz, ilk önce ben girdim online sınav. 1 saat süresi var girmek için, ben girdim ilk. 30 dakikalık basit ingilizce sınavı, doluştu iki kişi. bu arada proje yapıyoruz, baya ilk günden beri yakın adamlar bunlar. neyse adamlar sınava girmeden üşüştü, biri fotoğrafı çekiyor dur diyorum, ben bakayım adam geç geç diyor. ulan, sene başından beri yanımdan ayrılmayan adamı görünce şaşırdım. lan ben okuyayım geçeyim, dur biraz. sinirlendim, agzına sıcacaktım da sırf sikindrk 2 kredilik ödevi gruplasa yapıyoruz diye söylenmedim. bu adamlar gerçek hayatta nedense çok pasifler, bunlarla içmeye gidiyoruz. ilk ben giriyorum, ilk defa girilen mekana korkararak giren tipler. ulan bi gir, atıl aw. birinin sevgilisi var, mal mal hareketler. sevgilisi de mal bunların, ulan nereden buluyorlar bunları fakültede daracık tayt, saçma sapan croplar.. kıvırta kıvırta yürüyüp keko keko erkeklerle takılmaca. bk gibi okul, bk gibi insanlar. mal mal sahte gülümsemeler, yok şunun boyu 175miş de kendisi de 155 yağlı yemekten memesi bi karış ortada ona da meme diyorlar. sırf memesi için etrafta bir sürü adam.. hayattaki tek başarısı o da başarı bile değil, 60-70 bine girmek olan adamlar… gelmiş araba falan ayağına 10 saat aynı yerde oturup yine yurduna gidiyor, delirirsin.bu başarıysa yandık biz. çakma ombreli saçla, sıfır bilgiyle hayatını sürdüren kızlar, ağzı kızdan başka laf yapmayan; anca gruplaşa gruplaşa bi bk yaptığını sanan andavallar, tek başına bir yere gidemeyecek kadar acizler. hayır, awk bir yere gidiyoruz, gittiğin yerde de 10 saat boyunca ne içeceğini düşünmezsin. bu ülkenin yeni nesilinden de insanından da bi bk olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim