< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Şubat 2018; 13:29:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 5 Şubat 2018; 13:29:20 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkese tembel deyip bütün gününü forumda geçirip milletle tartışmak nasıl bir çelişkidir?
|
Theologist demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
Türkçe bilmiyorsun zaar. Ben sana bütün gün forumdasın diyorum sen survivor izlemiyorum diyorsun. Bahçelerde maydanoz gel bize bazı bazın ![]() Bi konuna 300 mesaj atılıyorsa 200 tanesi senin. Zabahtan ağşama millete burada laf yetiştiriyorsun millete tembel diyorsun sonra komedi ![]() |
Bakın beyler bu adamın kıymetini bilin bu adam haricinde şurada kaliteli içerik üretip farkındalık yaratmaya çalışan yok.
Adam satırlarca yazı yazıp, fotoğraflarla destekliyor görüşünü sonra çıkıp "Theologist yeter!, "hiçmi işin yok" vs. diyorsunuz. Madem yazı ilginizi çekmiyor saygısızlık yapmayın verilen emeği görün.Ayıp. |
Adam harcamayarak milyarder olmuş, donanımhaber tarihinin en büyük ölücüsü ilan edelim :D
|
Bu kadar yazarken hiç mi üşenmiyorsun, hiç mi işin yok.
|
Bu kadar fakir yasadiktan sonra ayda 600.000 lira kazansa ne olur theo. Hayata bi kere geliyoruz, belli bir birikim elde ettikten sonra isleri salip zevk almaya bakmak sart.
|
S Sweet Lemonade demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
gideceği yer 50km bile olsa bisiklet.. gerisini okumadım.bu arada ben bisiklet yarışmalarında derece yapmış ve bedava bisikletler kazanmış adamım. 45km bisikletle gitmiş biriyim ve biliyorum nasıl birşey olduğunu.
|
Türkiye'de böyle bir zengin modeli veya insan modeli yok.Tamamen hayal mahsulu .Olsada zaten sağ kalmayacak bir insan tipi.Anlattığın konular güzel ve mantıklı iken hayali kurgularla ciddiyetini azaltıyorsun.
Yerli dizi senaristleride böyle sapan saçma karakterler uydururlar.Aklıma o karakterler geldi.Ama uydururken bari biraz olabilecek birşeyler uydur.Gerçeklere yakın olsun.Milleti aptal yerine koyarken kendini rezil ediyorsun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 4 Şubat 2018; 8:12:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Şubat 2018; 9:02:39 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Şubat 2018; 10:31:15 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 4 Şubat 2018; 11:34:41 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |